- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.061
evet tatlım çok duygusal bir dönemdesin, ama korkma korktuğun gibi olmayacak,zamana bırak sonuçta annen o.
Bu arada size son dakika şok haberi veriyorum, eski genel müdürümle yemekten geliyorum,kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş, gel benim yanımda çalış tekrardan dedi ve ek yetkiler verdi. Birbirimize düşünme zamanı tanıdık.
Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...
merhaba canlarım
kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun
ben evdeyim kocam sporda eymen uykuda ne kaa mükemmel
bir kaç gündür iyiyiz şükür
eymeni prof.ahmet aydına götürmeyi düşünüyorum haftaya
kendisi hem çocuk doktoru hem beslenme uzmanı cerrahpaşada
neredeyse 3-4 aydır 7.5-8 kg arası gidip geliyor
kilosu bir yana bu kadar sık hastalanması beni üzdü...
5-6 adım atıyor ayakta duruyor bir yürümedi inadından
her yeri karıştırıyor
elide o kadar hızlı ki anlatamam
gündüz bir kere uyuyor yarım saat bir saat arası
iştahı bir dert uyksu bir dert gece en az on kez kalkıyor hala
beni pc ye oturtmuyor hiç bi iş yaptırmıyor desek daha doğru olur
o yüzden giremiyorum hiç
gülşan sormuş sanırım vitamin ya da balık yağı vermedi doktorumuz hiç
bakalım ahmet aydın ne diyecek bu duruma
kalbim sizinle beni unutmayınn
Hanifecim 1 şeklindeki pasta çok güzel cidden, kalabalık olsanız ondan yaptır derdim ama sizin kadroya göre yarısı artacak gibi görünüyor. Bebekli olanı yaptır bence de. 1 şeklinde çok güzel mumlar var internette, bulamazsan ben de alır gönderirim sana, böylelikle 1 yaş figürünü de kullanmış olursun.
Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...
Bebiklerin doğum günleri için hediye yaptırmak isteyenlere, aşağıdaki siteye bir göz atmalarını tavsiye ederim:
Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - ANASAYFA >
Sanırsam ben yaptıracam
Saolun arkadaşlıarım. Darısı sizin bebeklerinize olsun..
Ben de çok net hatırlıyorum Ebrucum.. Tam da bu saatlerde dr muayene etmişti. Açılma sadece 2cm di..
Ne zaman doğacak bu çocuk die sıkıntı basmıştı bana.
Bizim herhangi bir doğumgünü organizasyonumuz yok. Akşama davetsiz gelen olmazsa çekirdek ailemizle bi pasta alıp kesicez. Yarın fotoğraflarını paylaşırım sizinle..
Bunlar da Pelin'in hallerinden seçmeler..Eki Görüntüle 141843 Eki Görüntüle 141844 Eki Görüntüle 141845 Eki Görüntüle 141846
senide halini vaktini almış şöyle kilolu bi hanım olarak düşünmüştüm fekat umdugumu bulamadımesasen kişilik analizim cok iyidir fakat zihinde canlandrma analizi başarısız..:44:
gündüz bi türlü fırsatım olmadı pelin bebişimie minik meleğimize sağlıklı mutlu huzurlu nice güzel günler we yaşlar diliyorum sewdikleriyle beraber..
benimde doğum günü ile ilgili çok güzel hayallerim ve düşüncelerim war sizinde katkılarınızla ama eşim saolsun o kadar istesiz we hewes kırıcı ki. hiçbişey yapmicam sanırım. ne gerek warmış bizsim kültürümüzde yokmuşmuş özenticilik yapıomuşum flnda falan... off hep böle hepp
günaydın....
arkadaşlar balıkyağını hergün veriyor musunuz?
bir de bana kızıma cici bir elbise alabileceğim bir web site önerebilirmisiniz?
canım iyi olmanıza sevindim..bir an önce toparlar Eymen inşallah...kimsede tık yokken kuzum sıralıyordu ilk o yürür derken hastalıklar rahat bırakmadı ki kuzuyu...Allah sağlık versin yürür de kilo da alır inşallah hayırlısıyla...
canım çok sağol söylemen yeter:))seviyorum seni...
o pasta büyük evet ama diğer bebekli de büyük hala karar veremedim yani...süslemeleri bu akşam sipariş edicen netten:))az kişi olacak ama özenli olsun istiyorum...
benim aklımda da bu site vardı...bir yer daha var ama onu diğer bilgisayarda eklemişim yer mlerine...eşim oyun oynmayı bitirirse ordan girer onu da paylaşırım ordakiler de güzeldi ama en çok çeşit bu sitede var...
çok güzelsiniz maşallah:))
Ömür Fotoğrafçılık - Products Tagged with 'doğum günü magneti'
buldum tekrar netten...10 tanesi 30a geliyor ama iddaları kaliteli olmaları tabi bilemeyeceğim...
magnet dışında hediyelik düşünüyorsanız şu adreslere bakın mutlaka..
DER KRAMLIKLAR| Doum Gn kramlar | Bebek hediyesi,bebek ekeri,hediye sepeti,sevgililer gn hediyesi
Bebek Hediyeleri,Bebek ekeri,Doum Odas Ssleme,An Defterleri,Altn Yastklar,Hediye Sepetleri,Bebek Bezi Pastalar....
günaydın herkese
nasılsınız kim var kim yok ne değişiklikler var inan hiç takip edemedim
iş arkadaşlarımın birçoğu değişmiş pek netede giremiyorum
ben iyiyim işe başladım cuma günü oğluma dayısı baktı
pazar gününden buyanada babannesiyle beraber babannesi bakıyor
bende öğlen ve akşam 4 buçuk gibi yanında oluyorum
ama haftaya akşam6 gibi olacağım
deva sütüne alıştı emziğide 10 günde unutturdum artık kendisi uykusu gelince uyuyor
doğum günü olanları kutluyorum zaman ne çabuk geçti
ne mutlu sağlıklılar ve doğum günlerini kutlayabiliyoruz
bu arada nasıl doğum günleri planladınız yada yaptınız
evet veriyorum
oğluma cici bi takım arıyorum bende,sen de bulursan bana haber ver :)
günaydın....
ykm de andy wawa nın çok güzel pantolanları vardı. hem de indirimdeydi.
ben şöyle krem veya beyaz kabarık bir elbise arıyorum.
bir de zara da erekk bebek koleksiyonu çok güzel....
günaydın canımgünaydın herkese
nasılsınız kim var kim yok ne değişiklikler var inan hiç takip edemedim
iş arkadaşlarımın birçoğu değişmiş pek netede giremiyorum
ben iyiyim işe başladım cuma günü oğluma dayısı baktı
pazar gününden buyanada babannesiyle beraber babannesi bakıyor
bende öğlen ve akşam 4 buçuk gibi yanında oluyorum
ama haftaya akşam6 gibi olacağım
deva sütüne alıştı emziğide 10 günde unutturdum artık kendisi uykusu gelince uyuyor
doğum günü olanları kutluyorum zaman ne çabuk geçti
ne mutlu sağlıklılar ve doğum günlerini kutlayabiliyoruz
bu arada nasıl doğum günleri planladınız yada yaptınız
bencede iyi gelir havan değişir canım, ama bizi çok özletmegünaydınn
melike gene 7 ye doğru uyandı dünkü gibi eme eme sekize kadar uyuemu ki dedim o bi kere olur anne dercesine emdi emdi yatakta tepinmeye başladı. gene iki gün önceki gibi 8de tekrar uyurmu ki die emzirdim oda bi kere olur anne dedi emdi emdi ve hoop molfix i izlemeye başladı.:) birazdan kafaltısını yapıcaz büyük ihtimal yarın memlekete gidiyorm.kocamı pek bırakasım yok ama çok sıkıldım burda bütüüün gün bebekle otur otur azcık havam deişir.
sizde haberler nasıl?
ben aklıma gelirse hergün veriyorumgünaydın....
aylin inşallah yeni işin olur ve rahat edersin canımGünaydınnnn
Yepyeni bir sabaha umutla uyandım,inşallah olumlu bir sürece girmişimdir ve inşallah bu geçiş süreci ağrısız sancısız olur
Kero gece yine bolca uyandı,balık yağını akşam veriyodum acaba çocuğa rahatsızlık mı ya da enerji mi veriyo da uyutmuyor diyerek bundan sonra sabah vereceğim,yanına alıp uyuyanlar kervanına katılmak zorunda kaldık biz de dün gece,bu ara bana çok düşkün diyorum ya ondan da uyanıyor olabilir çünkü sabah yine bakıcıya bile gitmek istemedi
Günaydınnn,
Sanırsam dünkü pozitifliğim bugün de devam edecek, çünkü gece daha önceki gecelere kıyasla epey iyi uyuduk :) İş çıkışı aldım kuzuyu, avmlerden birine gittik anne oğul, oyuncaklara bindirdim, güldük eğlendik döndük. Babamız geç geldi, ben de ilk defa tv açıp Doruk uyanıkken dizi izledim, büyük gelişme benim için
Ben de seni seviyorum Hanifem :)
Valla madem o kadar aklın kaldı o pastada, verdiğin para seni sonradan üzmeyecekse yaptır gitsin. Biz kalabalık olacağız ve ben de fiyatı senin beğendiğin pasta kadar olan birşey yaptıracağım. Napimm, her gün mü doğum günü oluyor kuzumun diye diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum hatta
Burdakiler de çok güzel, sağol Hanife...
Ama ben diğer sitedeki uğur böcüklüyü çok beğendim galiba...
Günaydın Fulya, işe başlamışsın, hayırlı olsun.
Metin çok güzel adapte olmuş yeni sisteme, maaşallah
Bizim doğum günümüze 15 gün var, daldan dala konup duruyorum valla.
Bir fotoğraf gösterisi hazırladım şimdilik, fotoğraflı magnet siparişi vereceğim misafirler için, evi, kendimi ve Doruk'u süsleyeceğim, başka da birşey planlamıyorum. Ama bu mart anaları sürekli birşey yumurtluyorlar, ben de onlardan fikir çalıyorum
Günaydınnnn
Yepyeni bir sabaha umutla uyandım,inşallah olumlu bir sürece girmişimdir ve inşallah bu geçiş süreci ağrısız sancısız olur
Kero gece yine bolca uyandı,balık yağını akşam veriyodum acaba çocuğa rahatsızlık mı ya da enerji mi veriyo da uyutmuyor diyerek bundan sonra sabah vereceğim,yanına alıp uyuyanlar kervanına katılmak zorunda kaldık biz de dün gece,bu ara bana çok düşkün diyorum ya ondan da uyanıyor olabilir çünkü sabah yine bakıcıya bile gitmek istemedi
Herkese Günaydın..
Bugün bende çok pozitifim, çok çalışmak ve yorulmak bana pozitiflik kattı ne hikmetse :))
Ulusta tam istediğin gibi beyaz ve krem renkte kabarık tüllü müllü dolu elbise var..
İklime ben Fuşya rengi aldım, tarlatanı var, kabarık ve tüllü :))
Herkese Günaydın..
Bugün bende çok pozitifim, çok çalışmak ve yorulmak bana pozitiflik kattı ne hikmetse :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?