- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.081
Ulusta tam istediğin gibi beyaz ve krem renkte kabarık tüllü müllü dolu elbise var..
İklime ben Fuşya rengi aldım, tarlatanı var, kabarık ve tüllü :))
yasemin seni benim cankurtaranım ilan ediyorum. en kısa zamanda gideceğim. ulusa gitmeye biraz korkarım da ben .ama gideceğim.
günaydın canımişe başlamışsın hayırlı olsun aramıza hoşgeldin ben sade bir doğumgünü yapmayı düşünüyorum malum gurbette kimi çağıracam partiye ama hatıra olsun diye bişeyler hazırlamak istiyorum daha karar vermedim sabun veya bebek şekeri olabilir
bencede iyi gelir havan değişir canım, ama bizi çok özletme
ben aklıma gelirse hergün veriyorummesela bugün unuttum vermeyi meleği arayımda versin
aylin inşallah yeni işin olur ve rahat edersin canımbende mertle uyumaya başladım ama dün gece nefes alamadığı için çoook uyandı. burnu akıp duruyor dün burnunda baloncuklar oluşuyodu bi tatlı görünüyoduki annelik böyle bişey başkasında görsek midemiz kalkar ama tosunumun burnundaki baloncuklar bana çok tatlı görünüyo
babası 5 gündür gece göreve gittiği için oğlum babasını göremedi ve depresyona girdi resmenbide elektrikler gitti her zamanki gibi beni çok yordu, ağladı durdu akşam neyseki elektrikler gelince oynadık güldük biraz sonra bende mert kucağımda dizi izledim
melek doğumgünü pastasını ben yapıcam dedibüyük kalıpta pandispanyasını yaparız sonra 1 şeklinde keseriz dedi dr oetker pasta süsleriyle süsleriz dedi daha önceden denemesini yaparız zaten olmazsa hazır alırım
şu bebek sabunları hangi sitedeydi yaw bi karıştırayım bakayım şunlara
bende bende çok pozitifim
dünü olaysız ve kazasız bitirdik ,galiba sizin dualarınız sayesinde çünkü burdaki olaysız ilk yıldönümü oldu dün
öğlen eve gittim saat 1 de cihat abinini aramasını bekliyodum aşağı in gidelim diye,ama o aradı ve sen gelme patron emniyet müdürlüğünde kalacakmış senin yokluğunu farketmez olurda erken gelirse idare ederiz dedisaat 14:30 da gelmiş ama beni sormamış kimsede ses etmemiş
Ben hala hiçbirşey yapmıyorum d.günü için ama şu an ki planım :10 martta ailelerle bi pasta kesmek maluk gerçek d.günü olduğu için, 13 mart pazarda partiyi yapmak
Fulyacım da işe başlamış, çalışan anneler kervanına hoşgeldin, Metin uyum sağlamakta zorlanmamış anladığım kadarıyla, ne güzel, doğum günü hazırlıklarımı ben bitirdim bile, bizim zaman daraldı, bu cumartesi büyük gün benim için, çok heyecanlıyım..
Mervecim, memlekete gidecekmişsin, bence de hava değişikliği ve ortam değişikliği iyi olur, enerji depolar gelirsin..
Aylincim, koynunda uyutanlar kervanına hoşgeldin sende, iş konusunda herşeyin çok güzel olacağı inancındayım, seni güzel günler bekliyor bacım, sabah sabah falcılar gibi konuştum ama içimden öyle geçiyor işte, pozitif güçlerimizi birleştirirsek önümüzdeki günler çok güzel şeyler olacak gibi hissediyorum.. Benim bildiğim ve doktorların söylediğine göre vitamin ve balık yağı gibi şeyler sabahları içilir, sende sabahları vermeyi dene..
Burcucum, fotoları hemen paylaşacam elbette, ben bile fotoğrafların nasıl çıkacağı konusunda heyecanlıyım şimdiden, inşallah herşey güzel olur..
Gülşancım, olaysız birgün olmasına sevindim, duanın gücüne inananlardanım, etkisi olmuştur muhakkak, Melekle yapacağınız pastayı da merak etmeye başladım, sende mutlaka foto koy...
Günaydınnn,
Sanırsam dünkü pozitifliğim bugün de devam edecek, çünkü gece daha önceki gecelere kıyasla epey iyi uyuduk :) İş çıkışı aldım kuzuyu, avmlerden birine gittik anne oğul, oyuncaklara bindirdim, güldük eğlendik döndük. Babamız geç geldi, ben de ilk defa tv açıp Doruk uyanıkken dizi izledim, büyük gelişme benim için
Ben de seni seviyorum Hanifem :)
Valla madem o kadar aklın kaldı o pastada, verdiğin para seni sonradan üzmeyecekse yaptır gitsin. Biz kalabalık olacağız ve ben de fiyatı senin beğendiğin pasta kadar olan birşey yaptıracağım. Napimm, her gün mü doğum günü oluyor kuzumun diye diye kendimi ikna etmeye çalışıyorum hatta
Burdakiler de çok güzel, sağol Hanife...
Ama ben diğer sitedeki uğur böcüklüyü çok beğendim galiba...
Günaydın Fulya, işe başlamışsın, hayırlı olsun.
Metin çok güzel adapte olmuş yeni sisteme, maaşallah
Bizim doğum günümüze 15 gün var, daldan dala konup duruyorum valla.
Bir fotoğraf gösterisi hazırladım şimdilik, fotoğraflı magnet siparişi vereceğim misafirler için, evi, kendimi ve Doruk'u süsleyeceğim, başka da birşey planlamıyorum. Ama bu mart anaları sürekli birşey yumurtluyorlar, ben de onlardan fikir çalıyorum
günaydın canımişe başlamışsın hayırlı olsun aramıza hoşgeldin ben sade bir doğumgünü yapmayı düşünüyorum malum gurbette kimi çağıracam partiye ama hatıra olsun diye bişeyler hazırlamak istiyorum daha karar vermedim sabun veya bebek şekeri olabilir
bencede iyi gelir havan değişir canım, ama bizi çok özletme
ben aklıma gelirse hergün veriyorummesela bugün unuttum vermeyi meleği arayımda versin
aylin inşallah yeni işin olur ve rahat edersin canımbende mertle uyumaya başladım ama dün gece nefes alamadığı için çoook uyandı. burnu akıp duruyor dün burnunda baloncuklar oluşuyodu bi tatlı görünüyoduki annelik böyle bişey başkasında görsek midemiz kalkar ama tosunumun burnundaki baloncuklar bana çok tatlı görünüyo
babası 5 gündür gece göreve gittiği için oğlum babasını göremedi ve depresyona girdi resmenbide elektrikler gitti her zamanki gibi beni çok yordu, ağladı durdu akşam neyseki elektrikler gelince oynadık güldük biraz sonra bende mert kucağımda dizi izledim
melek doğumgünü pastasını ben yapıcam dedibüyük kalıpta pandispanyasını yaparız sonra 1 şeklinde keseriz dedi dr oetker pasta süsleriyle süsleriz dedi daha önceden denemesini yaparız zaten olmazsa hazır alırım
şu bebek sabunları hangi sitedeydi yaw bi karıştırayım bakayım şunlara
Fulyacım da işe başlamış, çalışan anneler kervanına hoşgeldin, Metin uyum sağlamakta zorlanmamış anladığım kadarıyla, ne güzel, doğum günü hazırlıklarımı ben bitirdim bile, bizim zaman daraldı, bu cumartesi büyük gün benim için, çok heyecanlıyım..
Mervecim, memlekete gidecekmişsin, bence de hava değişikliği ve ortam değişikliği iyi olur, enerji depolar gelirsin..
Aylincim, koynunda uyutanlar kervanına hoşgeldin sende, iş konusunda herşeyin çok güzel olacağı inancındayım, seni güzel günler bekliyor bacım, sabah sabah falcılar gibi konuştum ama içimden öyle geçiyor işte, pozitif güçlerimizi birleştirirsek önümüzdeki günler çok güzel şeyler olacak gibi hissediyorum.. Benim bildiğim ve doktorların söylediğine göre vitamin ve balık yağı gibi şeyler sabahları içilir, sende sabahları vermeyi dene..
Burcucum, fotoları hemen paylaşacam elbette, ben bile fotoğrafların nasıl çıkacağı konusunda heyecanlıyım şimdiden, inşallah herşey güzel olur..
Gülşancım, olaysız birgün olmasına sevindim, duanın gücüne inananlardanım, etkisi olmuştur muhakkak, Melekle yapacağınız pastayı da merak etmeye başladım, sende mutlaka foto koy...
:)))
Ulus u bende hiç bilmezdim ve sevmezdim ama gidince göreceksin ne ararsan var, korkulacak bişey de yok, hatta sana çarşıların adını da yazayım bak, yüzüncü yıl çarşısına ve yürüyen merdivenli çarşıya bak, ben oralardan aldım, netten sadece bir elbiseyi 120 tl ye falan alacakken, Ulus tan herşeyi 50-60 gibi bir fiyata kapattım, kendime elbise bile aldım, ayyy neler varmış orda da haberimiz yokmuş, Anaokulu kıyafetleri ve kostümleri satan yer mi ararsın, 23 Nisan kıyafetleri diken yerler mi, yok yok anlayacağın..
kızlaaarrr yaa sizce çok mu sık oldu bu memleket seyahati 19 aralıkta dönmüştüm. beni rahatlatın biraz. benim düşüncem aileme bu kadar yakınken vede tek çocukken çalışmıoken okul kreş fln yokken yani elim boş göynüm hoşken:) bol bol görüşmek. ama eşimi yalnız bırakasım gelmio oda bunun farkında surat savat sallıo pek konuşmuo gitte demio gitmede demio git karıcım gez gel iyi olur ikinizede dese ölür sanki ölüürrrr..:S
pasta yapmaya bi talihli daha çıktı bugün,cihat abi (korumalardan) eskiden pastacılık yapmış,patronun ikizlerinin bir yaş pastasınıda oda yapmış resimlerine baktım, pasta benden olsun dediFulyacım da işe başlamış, çalışan anneler kervanına hoşgeldin, Metin uyum sağlamakta zorlanmamış anladığım kadarıyla, ne güzel, doğum günü hazırlıklarımı ben bitirdim bile, bizim zaman daraldı, bu cumartesi büyük gün benim için, çok heyecanlıyım..
bende heyecanlandım yaseminin halini düşünemiyorum:18:
Doruk da aynen öyle depresyona giriyor babayı göremediği zaman, kapının önünde beklemeye başlıyor :) Bu arada siz diziyi birlikte izlemişsiniz Mert'le, ben dizi izlerken bir yandan da kovalamaca saklambaç falan oynuyorduk biz, sabit duramıyor anacım bu çocuk
Bakalım nasıl olacak Melek'in pastası, güzel olur bence...
Çok sevindim olaysız geçmesine, bundan sonra da her korkulan gün olaysız geçer inşallah.
Senin patrona hayran olduğumu söylemiş miydim ben
Ben de 2 Mart'ta çekirdek aile olarak pasta kesmek ve kuzuyu gezdirmek, 5 Mart'ta da parti yapmak istiyordum. Fekat yeni aldığım habere göre kayınvalidemler 2 Mart'ta bizde olacak, geniş aile pastası keseceğiz ve gezmeye gidemeyeceğiz gibi duruyor.
Bu cumartesi için ben bile heyecanlıyım valla, manyak mıyım ne
hepinize teşekkür ederim
sanırım yaşına girecek pek duygusallaşmadım sanırım babannesinin bakmasıda etkii oldu tabi
bizde daha hazırlık yok ya kocamda hiç heves yok hevesim kırıyor
sizden ilham alayım
çok güzel fikirleriniz var
BURCU sana faceden istek gönderdim.
hoşnut mu diil mi bilsem.. sölemio ki şaka yollu takılıo fln. aybaşı gidin dedi bende doğum gününde ewinde olsun istiorm dedim seslenmedi.bişi söler ben bişi sölerim ve kalır tekrar cvp wermez beyfendi. o yüzdne fikrim yok ne yazıkki ya gitmeyin fln dese zaten gitmem. aylincim kapma konusuda kader.. kaderimde warsaa dibinde dursamda kaparlar.. kapanını açarsa..
pasta yapmaya bi talihli daha çıktı bugün,cihat abi (korumalardan) eskiden pastacılık yapmış,patronun ikizlerinin bir yaş pastasınıda oda yapmış resimlerine baktım, pasta benden olsun dedibir şeklinde ve sizin fösterdiğiniz sitedekilerden daha güzel yapmış eee pasta o kadar güzel olursa parti yapmakta şart oldu
bende heyecanlandım yaseminin halini düşünemiyorum:18:
kayınvaldenler niye geliyomuş şimdibişeydende eksik kalsınlar yaw
demin patronun hanımı geldi hükümet konağında çalışan tüm bayanların listesini çıkarırmısın dedi hayırdır dedim oda kadınlar gününde tüm bayanlara süs masa çiçeği gibi bişeyler düşünüyoruz kaymakam beyle dedi
kocalara kalsa herşey gereksiz oyüzden ben araştırır kararımı verir en son bak ben şunu yapıcam sence güzelmi diye sorarım oda beğenmez genelde ama ben yinede yaparım
sende açık açık sor gitmemi istemiyomusun istemiyosan gitmem ama ben gitmeyi çok istiyorum diye,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bide cizmeli kedi bakışıyla sorarsan kesin git der seninde için rahat olur,ben senin yerinde olsam her fırsatta giderdim annemlere biraz dinlenirdim hiçdeğilsekızlaaarrr yaa sizce çok mu sık oldu bu memleket seyahati 19 aralıkta dönmüştüm. beni rahatlatın biraz. benim düşüncem aileme bu kadar yakınken vede tek çocukken çalışmıoken okul kreş fln yokken yani elim boş göynüm hoşken:) bol bol görüşmek. ama eşimi yalnız bırakasım gelmio oda bunun farkında surat savat sallıo pek konuşmuo gitte demio gitmede demio git karıcım gez gel iyi olur ikinizede dese ölür sanki ölüürrrr..:S
geçmişte bakılacak bişey yok zaten canım hoşgeldinHepinize Günaydın;
Pozitif anneler ne güzel bugün herkes iyi bende dahil olmak üzere
Fulya canım hayırlısı olsun işe dönmüşsün ayrılmakta zor olmamış sevindim....
Geçmişe bakamadım ama herkes iyidir umarım...
Uğur böcekli magnetlerden sanırım ben de yaptıracağım en canlı ve güzel duranı o, ruh üçüzünüz olabilir miyim
Gülşan benim kayınvalidem ve kpederim d.günü için Trabzon dan gelecek Ankara ne ki, yakın şurası
Pasta konusu için kaç gün önceden görüşmek lazım acaba pastane ile:44:
ayrıca 6,5*9 çok küçük değil mi yahu, 9*13 olsun
Ben dün akşam şirkette çalışırken bir ara baktım magnetlerden siperiş veriyorum :)) Hemde uğur böcüklüden :))
Pastayı ben 2 hafta öncesinden sipariş verdim ama 1 hafta önceden de söylenebilir kanımca..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?