2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ulusta tam istediğin gibi beyaz ve krem renkte kabarık tüllü müllü dolu elbise var..
İklime ben Fuşya rengi aldım, tarlatanı var, kabarık ve tüllü :))

yasemin seni benim cankurtaranım ilan ediyorum. en kısa zamanda gideceğim. ulusa gitmeye biraz korkarım da ben .ama gideceğim.

Ben hala hiçbirşey yapmıyorum d.günü için ama şu an ki planım :10 martta ailelerle bi pasta kesmek maluk gerçek d.günü olduğu için, 13 mart pazarda partiyi yapmak

Fulyacım da işe başlamış, çalışan anneler kervanına hoşgeldin, Metin uyum sağlamakta zorlanmamış anladığım kadarıyla, ne güzel, doğum günü hazırlıklarımı ben bitirdim bile, bizim zaman daraldı, bu cumartesi büyük gün benim için, çok heyecanlıyım..

Mervecim, memlekete gidecekmişsin, bence de hava değişikliği ve ortam değişikliği iyi olur, enerji depolar gelirsin..

Aylincim, koynunda uyutanlar kervanına hoşgeldin sende, iş konusunda herşeyin çok güzel olacağı inancındayım, seni güzel günler bekliyor bacım, sabah sabah falcılar gibi konuştum ama içimden öyle geçiyor işte, pozitif güçlerimizi birleştirirsek önümüzdeki günler çok güzel şeyler olacak gibi hissediyorum.. Benim bildiğim ve doktorların söylediğine göre vitamin ve balık yağı gibi şeyler sabahları içilir, sende sabahları vermeyi dene..

Burcucum, fotoları hemen paylaşacam elbette, ben bile fotoğrafların nasıl çıkacağı konusunda heyecanlıyım şimdiden, inşallah herşey güzel olur..

Gülşancım, olaysız birgün olmasına sevindim, duanın gücüne inananlardanım, etkisi olmuştur muhakkak, Melekle yapacağınız pastayı da merak etmeye başladım, sende mutlaka foto koy...

yasemin seni benim cankurtaranım ilan ediyorum. en kısa zamanda gideceğim. ulusa gitmeye biraz korkarım da ben .ama gideceğim.

:)))
Ulus u bende hiç bilmezdim ve sevmezdim ama gidince göreceksin ne ararsan var, korkulacak bişey de yok, hatta sana çarşıların adını da yazayım bak, yüzüncü yıl çarşısına ve yürüyen merdivenli çarşıya bak, ben oralardan aldım, netten sadece bir elbiseyi 120 tl ye falan alacakken, Ulus tan herşeyi 50-60 gibi bir fiyata kapattım, kendime elbise bile aldım, ayyy neler varmış orda da haberimiz yokmuş, Anaokulu kıyafetleri ve kostümleri satan yer mi ararsın, 23 Nisan kıyafetleri diken yerler mi, yok yok anlayacağın..

Doruk da aynen öyle depresyona giriyor babayı göremediği zaman, kapının önünde beklemeye başlıyor :) Bu arada siz diziyi birlikte izlemişsiniz Mert'le, ben dizi izlerken bir yandan da kovalamaca saklambaç falan oynuyorduk biz, sabit duramıyor anacım bu çocuk
Bakalım nasıl olacak Melek'in pastası, güzel olur bence...

Çok sevindim olaysız geçmesine, bundan sonra da her korkulan gün olaysız geçer inşallah.
Senin patrona hayran olduğumu söylemiş miydim ben

Ben hala hiçbirşey yapmıyorum d.günü için ama şu an ki planım :10 martta ailelerle bi pasta kesmek maluk gerçek d.günü olduğu için, 13 mart pazarda partiyi yapmak

Ben de 2 Mart'ta çekirdek aile olarak pasta kesmek ve kuzuyu gezdirmek, 5 Mart'ta da parti yapmak istiyordum. Fekat yeni aldığım habere göre kayınvalidemler 2 Mart'ta bizde olacak, geniş aile pastası keseceğiz ve gezmeye gidemeyeceğiz gibi duruyor.

Bu cumartesi için ben bile heyecanlıyım valla, manyak mıyım ne

hepinize teşekkür ederim
sanırım yaşına girecek pek duygusallaşmadım sanırım babannesinin bakmasıda etkii oldu tabi
bizde daha hazırlık yok ya kocamda hiç heves yok hevesim kırıyor
sizden ilham alayım
çok güzel fikirleriniz var

kızlaaarrr yaa sizce çok mu sık oldu bu memleket seyahati 19 aralıkta dönmüştüm. beni rahatlatın biraz. benim düşüncem aileme bu kadar yakınken vede tek çocukken çalışmıoken okul kreş fln yokken yani elim boş göynüm hoşken:) bol bol görüşmek. ama eşimi yalnız bırakasım gelmio oda bunun farkında surat savat sallıo pek konuşmuo gitte demio gitmede demio git karıcım gez gel iyi olur ikinizede dese ölür sanki ölüürrrr..:S

Hepinize Günaydın;
Pozitif anneler ne güzel bugün herkes iyi bende dahil olmak üzere
Fulya canım hayırlısı olsun işe dönmüşsün ayrılmakta zor olmamış sevindim....
Geçmişe bakamadım ama herkes iyidir umarım...

Merveeee
Sana tavsiye koca fazla yalnız bırakılmaz, kurtlar kuşlar kapar.
Yasemiiiin
Çok sağol içindeki güzel duygular için ben de aynı duygudayım inşallah da öyle olur.

Ben de bi baksam Ulus'a, çok özendim

2 ay olmuş, gidilebilir kanımca...
Ama kocan bu durumdan hoşnut değilse, biraz daha sabırlı olmakta fayda var.

hoşnut mu diil mi bilsem.. sölemio ki şaka yollu takılıo fln. aybaşı gidin dedi bende doğum gününde ewinde olsun istiorm dedim seslenmedi.bişi söler ben bişi sölerim ve kalır tekrar cvp wermez beyfendi. o yüzdne fikrim yok ne yazıkki ya gitmeyin fln dese zaten gitmem. aylincim kapma konusuda kader.. kaderimde warsaa dibinde dursamda kaparlar.. kapanını açarsa..

pasta yapmaya bi talihli daha çıktı bugün,cihat abi (korumalardan) eskiden pastacılık yapmış,patronun ikizlerinin bir yaş pastasınıda oda yapmış resimlerine baktım, pasta benden olsun dedi bir şeklinde ve sizin fösterdiğiniz sitedekilerden daha güzel yapmış eee pasta o kadar güzel olursa parti yapmakta şart oldu
bende heyecanlandım yaseminin halini düşünemiyorum:18:
kayınvaldenler niye geliyomuş şimdi bişeydende eksik kalsınlar yaw
demin patronun hanımı geldi hükümet konağında çalışan tüm bayanların listesini çıkarırmısın dedi hayırdır dedim oda kadınlar gününde tüm bayanlara süs masa çiçeği gibi bişeyler düşünüyoruz kaymakam beyle dedi

kocalara kalsa herşey gereksiz oyüzden ben araştırır kararımı verir en son bak ben şunu yapıcam sence güzelmi diye sorarım oda beğenmez genelde ama ben yinede yaparım

BURCU sana faceden istek gönderdim.

Kabul ettim Gözdecim...

O zaman doğum gününden sonra git Mervecim, hem senin istediğin olsun hem kocanın istediği.

Oooo, Cihat abi süpermiş
Kayınvalidemler torunlarının doğum günü vesilesiyle ve çok özledikleri için geliyorlar, bekliyordum zaten ama kendilerinden duymak yine gıcık yaptı tabi
Helal olsun amirim, amir dediğin böyle olur, ben de öyle yapıyorum, hatta bazen hiç söylemiyorum

sende açık açık sor gitmemi istemiyomusun istemiyosan gitmem ama ben gitmeyi çok istiyorum diye,tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır bide cizmeli kedi bakışıyla sorarsan kesin git der seninde için rahat olur,ben senin yerinde olsam her fırsatta giderdim annemlere biraz dinlenirdim hiçdeğilse

geçmişte bakılacak bişey yok zaten canım hoşgeldin

Uğur böcekli magnetlerden sanırım ben de yaptıracağım en canlı ve güzel duranı o, ruh üçüzünüz olabilir miyim
Gülşan benim kayınvalidem ve kpederim d.günü için Trabzon dan gelecek Ankara ne ki, yakın şurası

Pasta konusu için kaç gün önceden görüşmek lazım acaba pastane ile:44:

Uğur böcüklü magnet için foto seçerken, bebiklerin yüzünün papatyanın arkasında kalmamasına dikkat etmek lazım, ilgilenenlere duyurulur. Seninle ruhlarımız daha önceden kesişmişti zati, ayrıca uğur böcüğüne gerek yok

Benim yaptıracağım yer 1 hafta önceden sipariş versin garanti olsun dedi.

Ben dün akşam şirkette çalışırken bir ara baktım magnetlerden siperiş veriyorum :)) Hemde uğur böcüklüden :))

Pastayı ben 2 hafta öncesinden sipariş verdim ama 1 hafta önceden de söylenebilir kanımca..

ayrıca 6,5*9 çok küçük değil mi yahu, 9*13 olsun

Evet biraz küçük ama öbürü de pahalı geldi bana :26:

Dün sana beğendin mi diye sormuştum, cevabımı aldım sanırım

İki gündür biraz fazla mı konuşuyorum ki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…