- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.101
Uğur böcüklü magnet için foto seçerken, bebiklerin yüzünün papatyanın arkasında kalmamasına dikkat etmek lazım, ilgilenenlere duyurulur. Seninle ruhlarımız daha önceden kesişmişti zati, ayrıca uğur böcüğüne gerek yok
Benim yaptıracağım yer 1 hafta önceden sipariş versin garanti olsun dedi.
Evet biraz küçük ama öbürü de pahalı geldi bana :26:
Dün sana beğendin mi diye sormuştum, cevabımı aldım sanırım
İki gündür biraz fazla mı konuşuyorum ki ben
cANIMSIN
yasemin de ruh dördüzümüz olsun bak o da böcük yaptırıyomuş
Kaç tane yaptıracan ki pahalı geldi, ben sadece en yakınlarıma yaptırıcam anneanne babaanne hala teyze vs
Sen de benim
Anam bir böcük nelere kadir
İşte ben en yakınlara yaptırmaya kalkarsam 20 tane falan yaptırmam lazım, yakınların bi adım uzağındakilere de yaptırırsam etti 30
Doruk a Kıyafet olayını napıcan?
Ben liste yaptım 20 kişi çağırıcam, o eve 20 büyük+birçok bebe nasıl sığar bilmiyorum
:82: KIZLAR ŞU UĞURBÖCÜĞÜNÜN LİNKİNİ BİDAHA VERİN BAKAYIM BENDE RUH 5. NİZ OLAYIMKabul ettim Gözdecim...
O zaman doğum gününden sonra git Mervecim, hem senin istediğin olsun hem kocanın istediği.
Oooo, Cihat abi süpermiş
Kayınvalidemler torunlarının doğum günü vesilesiyle ve çok özledikleri için geliyorlar, bekliyordum zaten ama kendilerinden duymak yine gıcık yaptı tabi
Helal olsun amirim, amir dediğin böyle olur, ben de öyle yapıyorum, hatta bazen hiç söylemiyorum
annemle babam şu an karstalarUğur böcekli magnetlerden sanırım ben de yaptıracağım en canlı ve güzel duranı o, ruh üçüzünüz olabilir miyim
Gülşan benim kayınvalidem ve kpederim d.günü için Trabzon dan gelecek Ankara ne ki, yakın şurası
Pasta konusu için kaç gün önceden görüşmek lazım acaba pastane ile:44:
Asıl kendime kıyafet işini napacam?
Trendyol'dan bir elbise almıştım o gün giyerim diye, çok hoşuma gitmişti, kendimi ne sanıyorsam 36 beden aldım, bir geldi ki, özellikle bel ve karın kısmından patladı patlayacak
Alışverişe çıkacak zaman ayarlamam lazım acilen, bi de saçlarıma şekil verdirmem lazım, fino köpeği gibi oldum, hepsi gözüme giriyor.
Doruk'a gömlek, pantolon giydirip kravat takmak istiyorum, evde bi tane mavi gömleği var hiç giymediği, ama pantolon ve kravat bulmam lazım. Ayakkabı giymediği için çorapla takılacaz kanımca...
Biz de 20 kişi falan oluyoruz ve bu ekibe baba tarafım dahil değil, partinin ertesi günü babaanneme gidip bir kutlama da orada yapacaz.
:82: KIZLAR ŞU UĞURBÖCÜĞÜNÜN LİNKİNİ BİDAHA VERİN BAKAYIM BENDE RUH 5. NİZ OLAYIM
annemle babam şu an karstalarburdan oraya direk otobüs veya direk uçak bile yok babam emekli olunca en büyük hayali olan inek tavuk vs beslemek için memlekete yerleşti annem budurumdan memnun değil pek 3 senedir ankara kars arası gidip gelmekte zorlanıyo tabiii annem burdan karsa gittiğnde babam annemi davul zurnayla karşılamış biliyonuzmu
bende saçlarımı kestirdim ama yamuk yumuk burdakiler saç kesmeyide bilmiyo maalesef
Asıl kendime kıyafet işini napacam?
Trendyol'dan bir elbise almıştım o gün giyerim diye, çok hoşuma gitmişti, kendimi ne sanıyorsam 36 beden aldım, bir geldi ki, özellikle bel ve karın kısmından patladı patlayacak
Alışverişe çıkacak zaman ayarlamam lazım acilen, bi de saçlarıma şekil verdirmem lazım, fino köpeği gibi oldum, hepsi gözüme giriyor.
:82: KIZLAR ŞU UĞURBÖCÜĞÜNÜN LİNKİNİ BİDAHA VERİN BAKAYIM BENDE RUH 5. NİZ OLAYIM
annemle babam şu an karstalarburdan oraya direk otobüs veya direk uçak bile yok babam emekli olunca en büyük hayali olan inek tavuk vs beslemek için memlekete yerleşti annem budurumdan memnun değil pek 3 senedir ankara kars arası gidip gelmekte zorlanıyo tabiii annem burdan karsa gittiğnde babam annemi davul zurnayla karşılamış biliyonuzmu
bende saçlarımı kestirdim ama yamuk yumuk burdakiler saç kesmeyide bilmiyo maalesef
Deryaaaaaaaa
Dogukan yuruyor mu ?
Yasemincim aslında süpriz olucaktı ama ben dayanamadım kargo gelicek sana az kaldı sana ulaşması şirketten dışarı çıkmaaaaaa haberin ola ve bana geldiğinde haber ver oldu mu?
Çok merak ediyorum ve resmini çek lütfennnnnn
Uğur böcüklü magnet için foto seçerken, bebiklerin yüzünün papatyanın arkasında kalmamasına dikkat etmek lazım, ilgilenenlere duyurulur. Seninle ruhlarımız daha önceden kesişmişti zati, ayrıca uğur böcüğüne gerek yok
Benim yaptıracağım yer 1 hafta önceden sipariş versin garanti olsun dedi.
Yürümeyen ve yürümeye de niyeti olmayan bebeler: Kerem,Doruk,Cemy.
Bu arada Merve 7. dişiniz kutlu mutlu olsun
Meralciğin eymen de iyileşmiş gözü aydın
Yürümeyen ve yürümeye de niyeti olmayan bebeler: Kerem,Doruk,Cemy.
Bu arada Merve 7. dişiniz kutlu mutlu olsun
Meralciğin eymen de iyileşmiş gözü aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?