2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cANIMSIN
yasemin de ruh dördüzümüz olsun bak o da böcük yaptırıyomuş

cANIMSIN
yasemin de ruh dördüzümüz olsun bak o da böcük yaptırıyomuş

Sen de benim
Anam bir böcük nelere kadir

Kaç tane yaptıracan ki pahalı geldi, ben sadece en yakınlarıma yaptırıcam anneanne babaanne hala teyze vs

İşte ben en yakınlara yaptırmaya kalkarsam 20 tane falan yaptırmam lazım, yakınların bi adım uzağındakilere de yaptırırsam etti 30

Sen de benim
Anam bir böcük nelere kadir

İşte ben en yakınlara yaptırmaya kalkarsam 20 tane falan yaptırmam lazım, yakınların bi adım uzağındakilere de yaptırırsam etti 30

Doruk a Kıyafet olayını napıcan?
Ben liste yaptım 20 kişi çağırıcam, o eve 20 büyük+birçok bebe nasıl sığar bilmiyorum

Doruk a Kıyafet olayını napıcan?
Ben liste yaptım 20 kişi çağırıcam, o eve 20 büyük+birçok bebe nasıl sığar bilmiyorum

Doruk'a gömlek, pantolon giydirip kravat takmak istiyorum, evde bi tane mavi gömleği var hiç giymediği, ama pantolon ve kravat bulmam lazım. Ayakkabı giymediği için çorapla takılacaz kanımca...
Biz de 20 kişi falan oluyoruz ve bu ekibe baba tarafım dahil değil, partinin ertesi günü babaanneme gidip bir kutlama da orada yapacaz.

Asıl kendime kıyafet işini napacam?
Trendyol'dan bir elbise almıştım o gün giyerim diye, çok hoşuma gitmişti, kendimi ne sanıyorsam 36 beden aldım, bir geldi ki, özellikle bel ve karın kısmından patladı patlayacak
Alışverişe çıkacak zaman ayarlamam lazım acilen, bi de saçlarıma şekil verdirmem lazım, fino köpeği gibi oldum, hepsi gözüme giriyor.

:82: KIZLAR ŞU UĞURBÖCÜĞÜNÜN LİNKİNİ BİDAHA VERİN BAKAYIM BENDE RUH 5. NİZ OLAYIM

annemle babam şu an karstalar burdan oraya direk otobüs veya direk uçak bile yok babam emekli olunca en büyük hayali olan inek tavuk vs beslemek için memlekete yerleşti annem budurumdan memnun değil pek 3 senedir ankara kars arası gidip gelmekte zorlanıyo tabiiiannem burdan karsa gittiğnde babam annemi davul zurnayla karşılamış biliyonuzmu

bende saçlarımı kestirdim ama yamuk yumuk burdakiler saç kesmeyide bilmiyo maalesef

burda çok güzel papyonlu erkek takım elbiseleri var 50 tl parlak kumaştan yeleği bile var onlardanmı alsam acaba, yoksa devamlı giydirebileceğim cici bir takımmı alsam:26:

http://www.fotomagnet.net/index.php?,3,3238/Şablon 0165

Al bakalım amirim...
Çok uzaktalarmış sahiden, fena, Allah kolaylık versin.

Hee aynı dert bende de var, hem kendim için hem Kero baby için alışverişe çıkmam lazım

Zor durum allah yardımcın olsun seninkinin yanında benimki hiç gurbet kalmıyor
Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - Foto Magnet Bask ablonlar > ocuklar in Foto Magnet > ablon 0165

Yasemincim aslında süpriz olucaktı ama ben dayanamadım kargo gelicek sana az kaldı sana ulaşması şirketten dışarı çıkmaaaaaa haberin ola ve bana geldiğinde haber ver oldu mu?
Çok merak ediyorum ve resmini çek lütfennnnnn

Yürümeyen ve yürümeye de niyeti olmayan bebeler: Kerem,Doruk,Cemy.
Bu arada Merve 7. dişiniz kutlu mutlu olsun
Meralciğin eymen de iyileşmiş gözü aydın

Şirketten dışarı çıkmam şu sıralar mümkün değil zaten, wc ye bile zor gidiyorum :))
Tamam gelince haber ederim, şimdiden teşekkürler, resimde çekerim elbette :))

ugurböcüklü magnete bir talp daha çıktı bende ondan yaptırıcammmm :))

Yürümeyen ve yürümeye de niyeti olmayan bebeler: Kerem,Doruk,Cemy.
Bu arada Merve 7. dişiniz kutlu mutlu olsun
Meralciğin eymen de iyileşmiş gözü aydın

Amanın, sadece 3'ü mü kaldı, diğer bebelerin hepsi yürüyor mu?
Bunları hızlandırılmış eğitime alsak diyecem ama benim hiç acelem yok yürümesi için :)))

buarada biz doğum günü planımızı değiştirdik :))

eğer bir aksilik olmazsa o gün yazgı teyzemiz ve alp le dışarı çıkıcaz sonra dışarda pastamızı kesicez :))

babası haftasonu gelicek onunlada ayrıca kutlayacağız :))

buarada biz dışarı çıkıyoruz ençok gezen anne ve oğlu olarak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…