2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba;
Kısmetse inş. mart sonunda ikizlerime kavuşuyorum.Yalnız bir sorunum var ikiz oldukları için bakımları masraflı olacağa benziyor.Sizden yardım istiyorum Bebeğinizin olmayan kıyafetlerini bana gönderirseniz sevinirim.

Merhaba,
Daha dün üye olmuşsun KK ya, neden daha önce katılmadın ki, eminim şimdiye kadar çok yararlı olurdu senin için, İstanbulda oturuyorsun sanırım, mutlaka yardımcı olacak birileri çıkacaktır, bebeklerin kız mı erkek mi, hiç bilgi vermemişsin, neleriniz eksik, yaz bunları..
Hayırlı ve kolay bir doğum diliyorum, sağlıcakla gelsin minikler..

ugurböcüklü magnete bir talp daha çıktı bende ondan yaptırıcammmm :))

Yüzlerce model içinden hepimizin aynı şeyi beğenmesi çok enteresen ama yaw, bunca zamandır birlikte takıla takıla zevklerimiz mi benzedi ki bizim? Yoksa hep benziyordu da birbirimizi bebikler vesilesiyle mi bulduk

Doğum gününde bile geziyorlar yahu
Çok güzel program, ben de Meral'le mi buluşsam Doruk'un doğum gününde

+ Pelin
:86::88::95:

,

Hatırlıyorummm
Kimin yüzündendi acaba
19 Şubat sabahı erken saatte mesajın gelmişti ben dün gece doğurdum diye :)))

Burcucum, yanlış hatırlıyorsun, ben 18 Şubat sabahı doğum yaptım, saat 08:40 ta doğdu İklim, o sabah attım mesajı da sana, ameliyathaneden yatağıma gelir gelmez hemde :)))
Annemler ne gülmüştü bana yaa...

http://www.fotomagnet.net/index.php?,3,3238/Şablon 0165

Al bakalım amirim...
Çok uzaktalarmış sahiden, fena, Allah kolaylık versin.
sağol canım

teşekkür ederim

Gülşan, baban niye davul-zurna ile karşılamış anneni, annen pek hevesli gitmediği için mi?
adam karısını 3buçuk aydır göremiyorduda özlemiş ve sevincinden galiba

ayyy o günleri rüşürdünüz aklıma mertim gelmek bilmedi benim heyecanım kat kat artmıştı

Şu Biberon Oskarlarını neden oylamıyor kimse..?

evet yaaww

Hayırlı doğumlar dilerim.
Ben bir çok kıyafetini ihtiyacı olan birine vermiştim zaten, az bir kısmını da bir kardeşi olursa diye ayırdım. Ama nelere ihtiyacın olduğunu söylersen, elimden geldiği kadar yardımcı olmak isterim.
Bu arada kendinden biraz bahsetsene bize...

Şu Biberon Oskarlarını neden oylamıyor kimse..?

aaaa unuttum ben onu

Çok güldüm

Öyle miydi yaaa?
Eskisi kadar fil hafızalı değilim artık, unutmuşum canım, kusura bakma.
Ama çabuk listeye beni de ekleyin demiştin di mi :)

Ne kadan güzel, aferin babaya, takdir ettiğimi söyle kendisine
Benimki yine sapıttı, bir ayar çekmem lazım kendisine.

Burcu estağfurullah ne kusura bakması :))
Evet listeye ekleyin de demiştim, deliyim yaa, o derdin arasında bebeğin fotosunu çekip birkaç kişiye yollamıştım, telefonla aramıştım, mesaj atmıştım, geçenlerde bir arkadaşımda anlattı da ona da ''ben doğurdum'' diye mesaj atmışım, hala saklıyormuş o mesajı, bende onu hatırlamıyorum hiç, ne güldük.. Şimdi düşününce bir kez daha duygulandım, o gün geldi gözümün önüne, benim için ne mutlu ne heyecanlı bir sabahtı, doktorum beni erkenden ameliyathaneye alınca şaşmış kalmıştım, İklimi görünce ilk tepkime ameliyathane de herkes gülmüştü, ''aaa bu bana hiç benzemiyor, hani bana benzeyecekti'' demiştim doktoruma, o da ''seni kandırdım ne yapayım herşeye ağlıyordun, oyalama taktiğim'' demişti.

ayyy okudum ve kudurdum ........................ köpek
faceye küfür etmeniz için paylaştım bu makaleyi ben bayağı bi saydırdım adama yinede rahatlayamadım it herif

evet yürüyor, yine D harfli bebeler ile ilgili istatistik mi yapıyon :)

hayır canım Dogukan ıle Doguhan ın olculerı aynı ama bızım dr kılolu oldugu ıcın yurumesı gec olacak dedı.e Dogukan ıle aynı olculere sahıp bu cocuk pasam Dogukan yuruyor calıskan aktıf dınamık bızımkı tembel
sanırım kılo degıl ıste tembel benım oglum ya dayısına cekmıs

Yürümeyen ve yürümeye de niyeti olmayan bebeler: Kerem,Doruk,Cemy.
Bu arada Merve 7. dişiniz kutlu mutlu olsun
Meralciğin eymen de iyileşmiş gözü aydın

Doguhan ı unutmusun.kaldıkı keyfı gelınce emeklıyor beyefendı o da yok yanı

BENDE doğum tarihimiz 16 marttı fakat sol ayağımda ödem olması ve kasılma yaptığından zillimin doğucağı yoktu ve 2 gün bekledik 18 mart günü sezeryana karar verildi ve bu arada da hiç sancı belirtisi de yoktu doktorum bile dalga geçmişti 10 aylık olunca doğardı diye NST de hep sancılar 60 da idi ebe bile dedi bana 1 hafta daha beklerdin dedi ama ayağım yüzünden sezeryan oldum belime kadar ağrısı vuruyordu....
Herkes toplandı başıma hazırlandık doğuma incez 10,30 doğumhaneye indik anestezi doktoru geldi o arada ameliyathane trafik ışıklarında bekleyen araçlar gibi dizildik yeni sezeryandan çıkmış bir anne ben doğuma gircem sen geç sıradaki gelsin gibi başka ameliyathane odasından çıkan ameliyatlı amca hepimiz sedyelerimizde salon da bekliyoruz büyük bir yer Şebnem de bilir orda doğum yaptı ...Ameliyathane de yüksek sesle müzik dinliyorlar bayıltmadan önce duyduğum şarkı KİBARİYEDEN TANRIM şarkısı uynadıktan sonra Hilal kuzumu ilk gördüğümde benim gözlerimde yaşlar ve Hilal de ağlıyordu Orhan GENCEBAYDAN BATSIN bu dünya doktorum şarkıya mı ağlıyorsun dedi bende hayır uyanırken ağlıyordum dedim....odama geçtikten 1 saat sonra PINAR(ANNESİNİN BEBİKİNE ) mesaj atmıştım bende Hilal kuzum 10,45 de doğmuştu

Ayy seninki de çok ilginçmiş, hele şarkılara koptum, klasik müzik çalıyordu bizim ameliyathane de ve ben epidural sezeryan olduğum için birebir yaşadım herşeyi, müthişti tek kelimeyle :))

bende 17 martta sabah planlı sezaryene girdim.. 1 hafta boyunca cok heyecanlıydım.. annemler k.v. görümce babam eşim .. ameliyattan cok korkuyodum.. ama gece rahat uyudum sancı falan cekmedim hiç .. ki kuzumun daha dünyaya gelmeye niyeti yoktu 38 haftalıktı .. bi an önce kavusmak istiyodum.. ya ölürsem bi şeyler ters giderse düşüncesi vardı aklımda..hastaneye gidince bi cesaret geldi hiççç aglamadım ..epidural istedim narkoz az vermişler karnımda hep basınc hissettim..sonra miniğim cıkmıs icerden aglaması geldi sonra kokla annesi dedi hemşire misssss kokusu geldi burnuma .ve dünyanın en mutlu kadınıyım o günden beri ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…