- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.121
Arkadaşlar merhaba;
Kısmetse inş. mart sonunda ikizlerime kavuşuyorum.Yalnız bir sorunum var ikiz oldukları için bakımları masraflı olacağa benziyor.Sizden yardım istiyorum Bebeğinizin olmayan kıyafetlerini bana gönderirseniz sevinirim.
ugurböcüklü magnete bir talp daha çıktı bende ondan yaptırıcammmm :))
buarada biz doğum günü planımızı değiştirdik :))
eğer bir aksilik olmazsa o gün yazgı teyzemiz ve alp le dışarı çıkıcaz sonra dışarda pastamızı kesicez :))
babası haftasonu gelicek onunlada ayrıca kutlayacağız :))
buarada biz dışarı çıkıyoruz ençok gezen anne ve oğlu olarak :))
+ Pelin
:86::88::95:
,http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/418372-2011-mart-bebekleri-geliyooo.html
2011 Mart bebekleri gelmeye başlamış, ilk doğum 30 Ocak ta olmuş hatta, ayyy içim bir tuhaf oldu yaa, geçen sene bugünlerde ne kadar gergindim, 2 gün sonra doğum yapmıştım...
sağol canımhttp://www.fotomagnet.net/index.php?,3,3238/Şablon 0165
Al bakalım amirim...
Çok uzaktalarmış sahiden, fena, Allah kolaylık versin.
teşekkür ederimHee aynı dert bende de var, hem kendim için hem Kero baby için alışverişe çıkmam lazım
Zor durum allah yardımcın olsun seninkinin yanında benimki hiç gurbet kalmıyor
Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - Foto Magnet Bask ablonlar > ocuklar in Foto Magnet > ablon 0165
adam karısını 3buçuk aydır göremiyorduda özlemiş ve sevincinden galibaGülşan, baban niye davul-zurna ile karşılamış anneni, annen pek hevesli gitmediği için mi?
ayyy o günleri rüşürdünüz aklımahttp://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/418372-2011-mart-bebekleri-geliyooo.html
2011 Mart bebekleri gelmeye başlamış, ilk doğum 30 Ocak ta olmuş hatta, ayyy içim bir tuhaf oldu yaa, geçen sene bugünlerde ne kadar gergindim, 2 gün sonra doğum yapmıştım...
Şu Biberon Oskarlarını neden oylamıyor kimse..?
Arkadaşlar merhaba;
Kısmetse inş. mart sonunda ikizlerime kavuşuyorum.Yalnız bir sorunum var ikiz oldukları için bakımları masraflı olacağa benziyor.Sizden yardım istiyorum Bebeğinizin olmayan kıyafetlerini bana gönderirseniz sevinirim.
Şu Biberon Oskarlarını neden oylamıyor kimse..?
Burcucum, yanlış hatırlıyorsun, ben 18 Şubat sabahı doğum yaptım, saat 08:40 ta doğdu İklim, o sabah attım mesajı da sana, ameliyathaneden yatağıma gelir gelmez hemde :)))
Annemler ne gülmüştü bana yaa...
sağol canım
teşekkür ederim
adam karısını 3buçuk aydır göremiyorduda özlemiş ve sevincinden galiba
ayyy o günleri rüşürdünüz aklımamertim gelmek bilmedi benim heyecanım kat kat artmıştı
evet yaaww
evet yürüyor, yine D harfli bebeler ile ilgili istatistik mi yapıyon :)
Yürümeyen ve yürümeye de niyeti olmayan bebeler: Kerem,Doruk,Cemy.
Bu arada Merve 7. dişiniz kutlu mutlu olsun
Meralciğin eymen de iyileşmiş gözü aydın
Burcu estağfurullah ne kusura bakması :))
Evet listeye ekleyin de demiştim, deliyim yaa, o derdin arasında bebeğin fotosunu çekip birkaç kişiye yollamıştım, telefonla aramıştım, mesaj atmıştım, geçenlerde bir arkadaşımda anlattı da ona da ''ben doğurdum'' diye mesaj atmışım, hala saklıyormuş o mesajı, bende onu hatırlamıyorum hiç, ne güldük.. Şimdi düşününce bir kez daha duygulandım, o gün geldi gözümün önüne, benim için ne mutlu ne heyecanlı bir sabahtı, doktorum beni erkenden ameliyathaneye alınca şaşmış kalmıştım, İklimi görünce ilk tepkime ameliyathane de herkes gülmüştü, ''aaa bu bana hiç benzemiyor, hani bana benzeyecekti'' demiştim doktoruma, o da ''seni kandırdım ne yapayım herşeye ağlıyordun, oyalama taktiğim'' demişti.
BENDE doğum tarihimiz 16 marttı fakat sol ayağımda ödem olması ve kasılma yaptığından zillimin doğucağı yoktu ve 2 gün bekledik 18 mart günü sezeryana karar verildi ve bu arada da hiç sancı belirtisi de yoktu doktorum bile dalga geçmişti 10 aylık olunca doğardı diye NST de hep sancılar 60 da idi ebe bile dedi bana 1 hafta daha beklerdin dedi ama ayağım yüzünden sezeryan oldum belime kadar ağrısı vuruyordu....
Herkes toplandı başıma hazırlandık doğuma incez 10,30 doğumhaneye indik anestezi doktoru geldi o arada ameliyathane trafik ışıklarında bekleyen araçlar gibi dizildik yeni sezeryandan çıkmış bir anne ben doğuma gircem sen geç sıradaki gelsin gibi başka ameliyathane odasından çıkan ameliyatlı amca hepimiz sedyelerimizde salon da bekliyoruz büyük bir yer Şebnem de bilir orda doğum yaptı ...Ameliyathane de yüksek sesle müzik dinliyorlar bayıltmadan önce duyduğum şarkı KİBARİYEDEN TANRIM şarkısı uynadıktan sonra Hilal kuzumu ilk gördüğümde benim gözlerimde yaşlar ve Hilal de ağlıyordu Orhan GENCEBAYDAN BATSIN bu dünya doktorum şarkıya mı ağlıyorsun dedi bende hayır uyanırken ağlıyordum dedim....odama geçtikten 1 saat sonra PINAR(ANNESİNİN BEBİKİNE ) mesaj atmıştım bende Hilal kuzum 10,45 de doğmuştu
Amanın, sadece 3'ü mü kaldı, diğer bebelerin hepsi yürüyor mu?
Bunları hızlandırılmış eğitime alsak diyecem ama benim hiç acelem yok yürümesi için :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?