- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.141
bende 17 martta sabah planlı sezaryene girdim.. 1 hafta boyunca cok heyecanlıydım.. Annemler k.v. Görümce babam eşim .. Ameliyattan cok korkuyodum.. Ama gece rahat uyudum sancı falan cekmedim hiç .. Ki kuzumun daha dünyaya gelmeye niyeti yoktu 38 haftalıktı .. Bi an önce kavusmak istiyodum.. Ya ölürsem bi şeyler ters giderse düşüncesi vardı aklımda..hastaneye gidince bi cesaret geldi hiççç aglamadım ..epidural istedim narkoz az vermişler karnımda hep basınc hissettim..sonra miniğim cıkmıs icerden aglaması geldi sonra kokla annesi dedi hemşire misssss kokusu geldi burnuma .ve dünyanın en mutlu kadınıyım o günden beri ..
Amanın, sadece 3'ü mü kaldı, diğer bebelerin hepsi yürüyor mu?
Bunları hızlandırılmış eğitime alsak diyecem ama benim hiç acelem yok yürümesi için :)))
dedemiz geldi bizi götürmeye araba koltuğumuzda gelmiş babamızın işyerine yarın gidicez inş. babamızda yumurta kapıya gelince bütün afrasını tafrasını satıo alıngan sabırsız biri oluverdi 3 saat içinde:)) neyse bidaa böle sık gitmem napim.
bnm orda gezme planlarım we doğum günü planlarım war akrabalarla, komşu eş dostla, bide dayısı ananesi dedesi benle kutlicaz hemen yarın avmlere atıcam kendimi kızımı gezdircem. sabah kahvaltıları öğle oturmaları akşam çayları gece mesaileri... şimdiden plan yapim ben:) kızımı uyutup apartman içi gezmelerini ayarlim ilk:) burayada gelirim ordada net war çünküm.
offff ne güzel bir duygu koklamak ilk anını ama bizde yasaktı foto
ben güle oynaya gittim rabbim güç verdi sezeryan nedir onu bile anladım taaki ameliyat dikişlerim hapşırınca ağrıdığında 2 gün ayrıca hastanede kaldık biz hilal sarılık olmuştu fototerapi gördü kuzum 4 gün çok ağladım emzirirken hele rabbim anne olmayı nasip etti ve aklıma canım annem geldi
bugünü duygulu anneler günü ilan etmek istiyorum zaman ne çabuk geçti
burcu senin kk de görmeyince 1-2 gün sonra doğum yaptığını öğrenmiştik hiç beklemiyorduk zamanında gelecek diye ümitle bekledik
hasreti unutamıyorum 21 şubattı sanırım ceren'i normal doğuracam diye saatlerce suni sancı verip sonra normal doğum yaptı....
slm millet
denizi de ekleyin yürümeyenlere, tembel tay bile durmuyor dahaama benim de işime geliyor bu durum yürürse evin içinde koşmak isteyecek evim kaloriferli değil zor olur çok, peşinde gezmesi de cabası tabi
doğum anıları depreşmiş yineben hatırlamak bile istemiyorum korkunçtu, doktorlar doğum kolay olacak diye epidural talebimi ciddiye almadı sonra oğlum boynuna dolanan kordon yüzünden ölüm tehlikesi geçirirken ben belimdeki hayal edilemez ağrı yüzünden ıkınamıyordum bile, spirali taktırırkenki ağrı doğum sancısından daha beter diyormuş bazıları doktora benim sancılarım o kadarcık olsaydı gık demeden çıkarırdım ben oğlumu :18::18::18: ay yine tüğlerim diken diken oldu
gülşan dünü olaysız atlatmanıza çok sevindim :92:
burcu senin kk de görmeyince 1-2 gün sonra doğum yaptığını öğrenmiştik hiç beklemiyorduk zamanında gelecek diye ümitle bekledik
hasreti unutamıyorum 21 şubattı sanırım ceren'i normal doğuracam diye saatlerce suni sancı verip sonra normal doğum yaptı....
Ayy Şeyma, çok kötü olmuş seninki yaa, üzüldüm senin adına, benim kızında boynuna kordon dolanmış, ameliyat için açınca gördü doktor, o an iyi ki sezeryan oluyorum diye içimden geçirmiştim.
Burcu, face de vardı bu resimler daha önce evet, ben ne güldüm ne ağladım, dondum kaldım yaa, bir ara ameliyathane de epidural takılırken gözlerim doldu sonra toparladım hemen..
Benim ameliyattan sonra hiç ağrım sancım olmadı, öğlen ayağa kalktım ve bir daha hiç yatmadım, evde bile.. Şu an ameliyat izi bile yok bende, bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştimve kocaman bir ameliyat izi kalacak sanmıştım..
Yasemin, kordon meselesini hiç konuşmamışız demek ki seninle, bilmiyordum.
Doruk'un boynuna da iki kez kordon dolanmıştı ve muayenelerde hiç görünmedi, zaten ben o yüzden normal doğuramamışım. Doğum görüntülerinde var, doktor atkı çözer gibi çözüyor kuzunun boynundan kordonu... Normal doğumda ısrar etseydik, bebek epey sıkıntıya girerdi demişti doktorum sonradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?