2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dedemiz geldi bizi götürmeye araba koltuğumuzda gelmiş babamızın işyerine yarın gidicez inş. babamızda yumurta kapıya gelince bütün afrasını tafrasını satıo alıngan sabırsız biri oluverdi 3 saat içinde:)) neyse bidaa böle sık gitmem napim.
bnm orda gezme planlarım we doğum günü planlarım war akrabalarla, komşu eş dostla, bide dayısı ananesi dedesi benle kutlicaz hemen yarın avmlere atıcam kendimi kızımı gezdircem. sabah kahvaltıları öğle oturmaları akşam çayları gece mesaileri... şimdiden plan yapim ben:) kızımı uyutup apartman içi gezmelerini ayarlim ilk:) burayada gelirim ordada net war çünküm.

bu bizim ilk resmimiz iklimle, ilk buluştuğumuz an..

offff ne güzel bir duygu koklamak ilk anını ama bizde yasaktı foto

ben güle oynaya gittim rabbim güç verdi sezeryan nedir onu bile anladım taaki ameliyat dikişlerim hapşırınca ağrıdığında 2 gün ayrıca hastanede kaldık biz hilal sarılık olmuştu fototerapi gördü kuzum 4 gün çok ağladım emzirirken hele rabbim anne olmayı nasip etti ve aklıma canım annem geldi

atayla parka gidip geldik orda bir köpeğin peşine takıldı deniz kenarında zor yakaladım köpek suya girdi diye oda giricekmiş efendim ağlaya ağlaya aldım deniz kenarından çok kızdı bana :))

tabiii üstümüz başımız kum oldu şimdi doğru banyoya gidiyoruz görüşürüz birazdan

slm millet

Amanın, sadece 3'ü mü kaldı, diğer bebelerin hepsi yürüyor mu?
Bunları hızlandırılmış eğitime alsak diyecem ama benim hiç acelem yok yürümesi için :)))

denizi de ekleyin yürümeyenlere, tembel tay bile durmuyor daha ama benim de işime geliyor bu durum yürürse evin içinde koşmak isteyecek evim kaloriferli değil zor olur çok, peşinde gezmesi de cabası tabi

doğum anıları depreşmiş yine ben hatırlamak bile istemiyorum korkunçtu, doktorlar doğum kolay olacak diye epidural talebimi ciddiye almadı sonra oğlum boynuna dolanan kordon yüzünden ölüm tehlikesi geçirirken ben belimdeki hayal edilemez ağrı yüzünden ıkınamıyordum bile, spirali taktırırkenki ağrı doğum sancısından daha beter diyormuş bazıları doktora benim sancılarım o kadarcık olsaydı gık demeden çıkarırdım ben oğlumu :18::18::18: ay yine tüğlerim diken diken oldu

gülşan dünü olaysız atlatmanıza çok sevindim :92:

Güle güle Merve, benim yerime de gez-toz, planların süper maşş. Melike kuzusunu da öp yerime, iyi eğlenceler size..

bizde 3 gün kaldık egoş yeni dogan solunum sıkıntısı cekti serumlar oksijen kaskları kadın dogum dr u farketti cocuk inliyo cabuk cocuk dr cagırın dedi o anı hayatım boyunca unutamam bende hiççç ameliyat acısı kalmadı .. ameliyattan sonra 3 gece uyumadan monitör izledim nabız atışlarını ((( cok şükür rabbim bana bagısladı oglumu

Yasemin, bu fotoğrafı daha önce de görmüştüm sanırım, ama yine çok duyulandım, çok eşsiz bir an. Normal doğum ya da epidural sezeryanı en çok bu sahneyi yaşamak içinn istemiştim ama kısmet olmadı. Ben oğlumu gayet temiz pak, giyimli, saçları taranmış olarak gördüm ilk kez

Bu arada ben ameliyathaneye inerken zaptedilemez şekilde titriyordum ama korkudan değil heyecandan, bir de sürekli gülüyordum, doktorum çok dalga geçmişti gül gül, yarım saat sonra görecem ben seni diye :)))

mert 14 martta doğacaktı 20 mart oldu hala gelmeye niyeti olmayınca 21 marta sezeryan tarihi verdi dr,ama 21 mart sabah ezanıyla birlikte sancılar gelmeye başladı ve dr suni sancı verdi bana, normal doğumla 13:40ta doğdu paşam benim doğumum kolay olmuş dr öyle diyor ama bana sorun bide
şeymacım bende çok sevindim olaysız geçmesine

ayyy çok süepr bi resim yaa
benim öle olmadı hiç o zmnlar tanışmıoduk sizle. melike 4 aylıkken buldum sizi.
sezeryana girdim kordon dolanmasından iki kere dolamış hemde pzt nts ye girdim hareket yok renkli ultrasonla bi baktılar dolamış hareketlerini takip et gece fln. yarın alıyoruz dediler. bende panikatak gibi bişi war aşırı heyecanlandımmı korktummu tansiyonum düşer bayılırım resmen. o yüzden sezeryan oldum zaten. neyse hemşire hani elin üstüne igne yerleştirio ya onu takarken dedim ben gidiorm ama nası zorluorm kendimi gitmemek için kulaklarım cınladı sesler uzaklaştı fln sonradan kendime geldim neyseki doktor bu halimi gördü hem belden uyuttular beni hem narkoz werdiler hiç bişi hatırlamıorm o yüzden. ama ailemin narkozdan haberi yok ben maeliyathaneden cıkarken çabuk uyanıyım die serumumun içine agrı wermişler ben bi uyandım nefes alamıorm ölcem ama bagırarak nefes alıorm annemler çok şaşırdı kürek kemiklerimin orası batıo asla alamıorm çok az alabiliorm yrm saat kıvrandım. agrı kesicide wermediler eşim başımda çok zor gçeti melikeyi gösteriolar görmek istemiorm die baarıorm bütün sezeryana girceler bnm yüzümden korkmuş:)) ama onları öle yapmamışlar sonradan ok kızdım hastaneye ama iş işten geçti. ay uzun oldu dökülüverdi hatıralar...sonra göös ucum olmadı aparat kullandım osnra mastit oldu off zordu.

bugünü duygulu anneler günü ilan etmek istiyorumzaman ne çabuk geçti
burcu senin kk de görmeyince 1-2 gün sonra doğum yaptığını öğrenmiştik hiç beklemiyorduk zamanında gelecek diye ümitle bekledik

hasreti unutamıyorum 21 şubattı sanırım ceren'i normal doğuracam diye saatlerce suni sancı verip sonra normal doğum yaptı....

Ayy Şeyma, çok kötü olmuş seninki yaa, üzüldüm senin adına, benim kızında boynuna kordon dolanmış, ameliyat için açınca gördü doktor, o an iyi ki sezeryan oluyorum diye içimden geçirmiştim.

Burcu, face de vardı bu resimler daha önce evet, ben ne güldüm ne ağladım, dondum kaldım yaa, bir ara ameliyathane de epidural takılırken gözlerim doldu sonra toparladım hemen..

Benim ameliyattan sonra hiç ağrım sancım olmadı, öğlen ayağa kalktım ve bir daha hiç yatmadım, evde bile.. Şu an ameliyat izi bile yok bende, bu kadar kolay olacağını hiç düşünmemiştimve kocaman bir ameliyat izi kalacak sanmıştım..

bendeee(( :))
hasret manyak zaten normal demiş inadına normal doordu ikinciyi dooracam dedi doorucak inşş öle olmak lazım allahım güç vwrsin ona...

spıral taktırmak acıtmıyorkı.1 sanıyelık bır sancı bıle degıl hem :))

24 subat sekerım.hatun tutturdu ya 24 suubat kocamın dogumgunu kızımda o gun dogsun dıye :))

Ben şaşkınlıktan ve kalabalıktan size haber vermeyi bile unutmuştum yaw

Ben de sezeryandan sonr hiç zorlanmadım, salı gece doğurdum çarşamba öğlen ayaktaydım, sancm olmadı, hatta hastaneden çıktığımız gün, eve geldikten 3 saat sonra koşarak hastaneye geri gitmek zorunda kalmıştım, üzerimde pijama ayağımda terliklerle...
Çünkü canım kayınvalidem, oda sıcaklığı 26 derece olan evde , çocuğuma hırka giydirip üstüne biri polar olmak üzere iki battaniye sarmıştı, kimseye sözümü dinletememiştim ve Doruk resmen bayılmıştı. Doktoruna telefon etmiştim, hemen getirin dedi, hastaneye nasıl gittik hiç hatırlamıyorum. Doktorun kapısından girdik, Doruk'a baktı ve naptınız, ne biçim giydirdiniz bu çocuğu siz dedi ve üzerini çıkardı, cin gibi açtı gözlerini benim kuzu ve ben orada kvalidemi nasıl parçalamadım hala bilmiyorum

Yasemin, kordon meselesini hiç konuşmamışız demek ki seninle, bilmiyordum.
Doruk'un boynuna da iki kez kordon dolanmıştı ve muayenelerde hiç görünmedi, zaten ben o yüzden normal doğuramamışım. Doğum görüntülerinde var, doktor atkı çözer gibi çözüyor kuzunun boynundan kordonu... Normal doğumda ısrar etseydik, bebek epey sıkıntıya girerdi demişti doktorum sonradan.

benim yaramaz oğlumda 24 şubat sabah 8:45 te doğdu sezeryanla malasef

23 şubat akşamı aşk ve cezayı izliyordum koltukta uzanır vaziyette birden bire suyum geldi dr umu aradım hemen hastaneye geldedi banyomu yaptım üstümü değiştirdim ve hastaneye gittim açılmam 1 cm di ve sancım yoktu odaya çıktık beklemeye başladık ve beklerken kk ya girip haber vermiştim :))
sonrasında sabaha kadar sancı çektim tam bir felaketti oluyorum sandım epidural yaptılar sancım azaldı ama açılma olmadı sabah bile daha 5 cm açılmıştı buarada ata kanalda iken birden bire kanaldan çıkıp başka yere baskı yapmaya başlamıştı kasık ağrım artmıştı sabah dr um geldi sakin ol taşikardi başlıyo çocuk iyi durumda değil dedi ve hemen acil sezeryana aldı buarada 2. epidural de etki etmedi genel anesteziye aldı ben ağlayarak kasık ağrısıyla girdim doğuma çıktığımda ata aklıma bile gelmedi çok üşüyordum doğumhaneden çıkınca boraya sordum çok çirkin bana benziyo dedi :))
ata geldiğinde gözlerime inanamadım suratının tek tarafı şiş gözü açılmıyo ve kafası yamuktu çok zorlanmış içerde neyseki akşamına düzeldi yakışıklı oğlum

Bizimki de muayenelerde görünmemişti, doktor da şaşırdı görünce, ama son günlerde çok az hareket ediyordu zaten İklim ben bir tuhaflık olduğunu hissetmiştim, içime doğdu heralde, doğum haftası için yine de bekleyebilirdim hastane de yatarak ama ben bir an evvel kuzuma kavuşmak istedim, ben hiç istemedim normal doğumu, doktorda zaten sen yapamazsın dediydi bana, işime geldi ohh :)))
Beni en çok tedirgin eden de plasenta yaşlanmasıydı, ameliyat esnasında doktorum etrafına diğer ekiptekileri topladı ve plasentayı incelediler, hımm epey kireç bağlamış ve yaşlanmış diye aralarında konuştular, bende görmeyi çok isterdim, merak ettim epey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…