- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.161
benim yaramaz oğlumda 24 şubat sabah 8:45 te doğdu sezeryanla malasef
23 şubat akşamı aşk ve cezayı izliyordum koltukta uzanır vaziyette birden bire suyum geldi dr umu aradım hemen hastaneye geldedi banyomu yaptım üstümü değiştirdim ve hastaneye gittim açılmam 1 cm di ve sancım yoktu odaya çıktık beklemeye başladık ve beklerken kk ya girip haber vermiştim :))
sonrasında sabaha kadar sancı çektim tam bir felaketti oluyorum sandım epidural yaptılar sancım azaldı ama açılma olmadı sabah bile daha 5 cm açılmıştı buarada ata kanalda iken birden bire kanaldan çıkıp başka yere baskı yapmaya başlamıştı kasık ağrım artmıştısabah dr um geldi sakin ol taşikardi başlıyo çocuk iyi durumda değil dedi ve hemen acil sezeryana aldı buarada 2. epidural de etki etmedi genel anesteziye aldı ben ağlayarak kasık ağrısıyla girdim doğuma çıktığımda ata aklıma bile gelmedi çok üşüyordum doğumhaneden çıkınca boraya sordum çok çirkin bana benziyo dedi :))
ata geldiğinde gözlerime inanamadım suratının tek tarafı şiş gözü açılmıyo ve kafası yamuktu çok zorlanmış içerde neyseki akşamına düzeldi yakışıklı oğlum
benim yaramaz oğlumda 24 şubat sabah 8:45 te doğdu sezeryanla malasef
23 şubat akşamı aşk ve cezayı izliyordum koltukta uzanır vaziyette birden bire suyum geldi dr umu aradım hemen hastaneye geldedi banyomu yaptım üstümü değiştirdim ve hastaneye gittim açılmam 1 cm di ve sancım yoktu odaya çıktık beklemeye başladık ve beklerken kk ya girip haber vermiştim :))
sonrasında sabaha kadar sancı çektim tam bir felaketti oluyorum sandım epidural yaptılar sancım azaldı ama açılma olmadı sabah bile daha 5 cm açılmıştı buarada ata kanalda iken birden bire kanaldan çıkıp başka yere baskı yapmaya başlamıştı kasık ağrım artmıştısabah dr um geldi sakin ol taşikardi başlıyo çocuk iyi durumda değil dedi ve hemen acil sezeryana aldı buarada 2. epidural de etki etmedi genel anesteziye aldı ben ağlayarak kasık ağrısıyla girdim doğuma çıktığımda ata aklıma bile gelmedi çok üşüyordum doğumhaneden çıkınca boraya sordum çok çirkin bana benziyo dedi :))
ata geldiğinde gözlerime inanamadım suratının tek tarafı şiş gözü açılmıyo ve kafası yamuktu çok zorlanmış içerde neyseki akşamına düzeldi yakışıklı oğlum
kocamın yuzunden hergun ne pısırecegım dıye dusunmek sınır edıyor benı.
et anca dana etı olacak.et et kokmayacak.su degmeyecek.sert olmayacak.
kurubaklagıl yemez.sebze yemegı yemez.balık desen anca yurtdısına gıdınce yer.arada bır hamsılı pılav olursa yer.gına geldı et kızartmakdan.
oglumda etobur olacak ya
bende ozaman ki minik ATAYI GÖRMEYE gelmiştim minnacıktı yawrum şimdi TOSUN PAŞA oldu....Hala şekeri durur ....Kontrolüm vardı benimde :)))
eti ben zeytinyağı az süt bol kekik ve az salça ile marine ediyorum yada az kori koyuyorum bazen de biberiye de ekliyorum marineye 1-2 saat bekledikten sonra yaa kızartıyorum yada elektrikli ızgara da yapıyorum ..Yazın işe eşim perşembe günleri izinli olduğunda kendisi yapar mangalda ...et ,balık ve tavuktan asla vazgeçmez ...Sebze yi de sever baklagilden bir tek fasulye yer yaa pastırmalı olucak yada sucuklu....Ama genelde eşim et ve et ürünlerini kendisi yapar
Ayfercim hediyen geldi, beni çok duygulandırdın, çok özel bir hediye oldu benim için, şirketteki arkadaşlarımın da ağzı açık kaldı, gerçekten çok orjinal, arkadaşlarım da sana teşekkür ediyor bu ince düşüncenden dolayı, bende tekrar teşekkür ediyorum. Eline, emeğine, fikrine sağlık arkadaşım.
evet ayfer inanılmaz şaşırmış ve mutlu olmuştum :)) sağolasın ama o gün brşey yapmayı unutmuşum bir resim çektirmek neden aklımıza gelmemişki şimdi ne güzel olurdu kısmet
ok canım kolay gelsin sana da Burcu sana da iyi akşamlar....İşim çok yoğun ben çıkıyorum arkadaşlar, Ayfercim elbette resim koyacam ve evimin en güzel yerine asacam, burayada koyarım fotoları..
sıllık tatlısını duydunuz mu
duydum ama hiç yemedim netten baktım şimdi Şanlıurfanın tatlısıymış
aksama yapsam mı acep kocamacok da basıtmıs
mesaı bıtmıs forum da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?