2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben o aralar izindeydim ve çok giremiyordum kk'ya, çok iyi bilmiyorum bunları o yüzden, senin de zor olmuş Şebnem...

Uygun fiyata foto bastırmak isteyen ama Teknosa'da bekleyemem diyen mart annelerine sesleniyorum:

Fotoğraf Baskı, Fotograf Baskı, Foto baskı, Fotoğraf baskı fiyatları, Fotoğraf Baskısı, Fotograf Baskisi, Hediyelikler, Ödüllü yarışma

Fiyat 0,16 TL/ adet ve baskı kalitesi çok iyi, gönderi çok hızlı, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

bende ozaman ki minik ATAYI GÖRMEYE gelmiştim minnacıktı yawrum şimdi TOSUN PAŞA oldu....Hala şekeri durur .... Kontrolüm vardı benimde :)))

kocamın yuzunden hergun ne pısırecegım dıye dusunmek sınır edıyor benı.
et anca dana etı olacak.et et kokmayacak.su degmeyecek.sert olmayacak.
kurubaklagıl yemez.sebze yemegı yemez.balık desen anca yurtdısına gıdınce yer.arada bır hamsılı pılav olursa yer.gına geldı et kızartmakdan.
oglumda etobur olacak ya

slm tatlı kelebekler hemen yazıp çıkıcam serhanı uyuttum ve yemek yapmam lazım

dün pelin ve barış kuzuların doğum günüymüş
iki kuzucuk da sağlıklı huzurlu hep mutlu bir ömür geçirirler inşallah
bugünleride gördük allahıma çok şükür teker teker bütün kuzucukların doğum günlerini kutlıycaz

serhan uyanmadan fırsat bulursam yine bakıcam çoköptümşimdilik

eti ben zeytinyağı az süt bol kekik ve az salça ile marine ediyorum yada az kori koyuyorum bazen de biberiye de ekliyorum marineye 1-2 saat bekledikten sonra yaa kızartıyorum yada elektrikli ızgara da yapıyorum ..Yazın işe eşim perşembe günleri izinli olduğunda kendisi yapar mangalda ...et ,balık ve tavuktan asla vazgeçmez ...Sebze yi de sever baklagilden bir tek fasulye yer yaa pastırmalı olucak yada sucuklu....Ama genelde eşim et ve et ürünlerini kendisi yapar

Ayfercim hediyen geldi, beni çok duygulandırdın, çok özel bir hediye oldu benim için, şirketteki arkadaşlarımın da ağzı açık kaldı, gerçekten çok orjinal, arkadaşlarım da sana teşekkür ediyor bu ince düşüncenden dolayı, bende tekrar teşekkür ediyorum. Eline, emeğine, fikrine sağlık arkadaşım.

bende ozaman ki minik ATAYI GÖRMEYE gelmiştim minnacıktı yawrum şimdi TOSUN PAŞA oldu....Hala şekeri durur .... Kontrolüm vardı benimde :)))

evet ayfer inanılmaz şaşırmış ve mutlu olmuştum :)) sağolasın ama o gün brşey yapmayı unutmuşum bir resim çektirmek neden aklımıza gelmemişki şimdi ne güzel olurdu kısmet

canım ya yazın bızdede oyle.terasa cıkar denız manzarası eslıgınde mangalını yapar ama haftasonları.
bırde benım kocam sonradan gurme :)) hıcbısey begenmez.artık sınırlenmeye baslıyorum.gıtsın alsın ukraynada kendıne sef.kendısınede soylemıslıgım var.begenmıyorsan ascı tut kendıne yada gıt ukraynadan al dedım.ya bu gemıcılerın totolarını bu kadar kım kaldırıyor anlamıyorumkı.dun kendısın dıyor. ıngılızler dermıskı ıngıltere de kral olacagına gıt Turkıye de kaptan ol.
adamlar kendılerını bısey sanıyor.bı keresındede cok kızdım bana bak ben senın kamarotun degılım dedım.
ya napsam ben bu kocamıı sefere mı gondersem

çok sevindim canım benim ama resim koyamadıklarından böyle oldu maalesef yoksa gönderdiklerinden koyacaktım artık sen koyarsın canım ve bekliyorum sabırsızlıkla nasıl olduğunu göremedim maalesef....

İşim çok yoğun ben çıkıyorum arkadaşlar, Ayfercim elbette resim koyacam ve evimin en güzel yerine asacam, burayada koyarım fotoları..

kızlar araba koltuğumuz gerldi kraftın omega modeliniı aldım demiştim 25 kiloya kadar. ztn ondan sonra yükseltici yetio koca cocuu araba koltuguna koymanın mantığı yok. inanılmaz güzel we kaliteli. kumaşı harika cok güvenlikli melike şimdi bileiçinde oturuo iyi ki almışım. yastığı kemerliği ayar yeri herşeyi süper en çok kumaşını beğendim tavsiye ederim. fikriniz olsun die paylaştım ii akşamlarrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…