- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.181
spıral taktırmak acıtmıyorkı.1 sanıyelık bır sancı bıle degıl hem :)
Yasemin, kordon meselesini hiç konuşmamışız demek ki seninle, bilmiyordum.
Doruk'un boynuna da iki kez kordon dolanmıştı ve muayenelerde hiç görünmedi, zaten ben o yüzden normal doğuramamışım. Doğum görüntülerinde var, doktor atkı çözer gibi çözüyor kuzunun boynundan kordonu... Normal doğumda ısrar etseydik, bebek epey sıkıntıya girerdi demişti doktorum sonradan.
Bizimki de muayenelerde görünmemişti, doktor da şaşırdı görünce, ama son günlerde çok az hareket ediyordu zaten İklim ben bir tuhaflık olduğunu hissetmiştim, içime doğdu heralde, doğum haftası için yine de bekleyebilirdim hastane de yatarak ama ben bir an evvel kuzuma kavuşmak istedim, ben hiç istemedim normal doğumu, doktorda zaten sen yapamazsın dediydi bana, işime geldi ohh :)))
Beni en çok tedirgin eden de plasenta yaşlanmasıydı, ameliyat esnasında doktorum etrafına diğer ekiptekileri topladı ve plasentayı incelediler, hımm epey kireç bağlamış ve yaşlanmış diye aralarında konuştular, bende görmeyi çok isterdim, merak ettim epey :))
kocamın yuzunden hergun ne pısırecegım dıye dusunmek sınır edıyor benı.
et anca dana etı olacak.et et kokmayacak.su degmeyecek.sert olmayacak.
kurubaklagıl yemez.sebze yemegı yemez.balık desen anca yurtdısına gıdınce yer.arada bır hamsılı pılav olursa yer.gına geldı et kızartmakdan.
oglumda etobur olacak ya
sıllık tatlısını duydunuz mu
Günaydın..
Bugün biraz canım sıkkın, dün akşam kayınvalide bizdeydi, yine laf sokma, iğneleme zamanı gelmiş anlaşılan, stresini benim üzerimde attı, hemde annemin yanında, annem çok üzüldü bu duruma, sabaha kadar uyuyamamış, bende en çok annemin üzülmesine üzüldüm, çünkü artık alıştığım için kvalidenin dengesiz hareketlerine beni çok etkilemiyor ama annem yakından şahit olduğu için birebir görüyor ve üzülüyor, Rabbimden daha çok sabır diliyorum kendime, işlerim çok yoğun fazla takılamayacam bugün, size iyi sohbetler, hepinizi öptüm..
Günaydın..
Bugün biraz canım sıkkın, dün akşam kayınvalide bizdeydi, yine laf sokma, iğneleme zamanı gelmiş anlaşılan, stresini benim üzerimde attı, hemde annemin yanında, annem çok üzüldü bu duruma, sabaha kadar uyuyamamış, bende en çok annemin üzülmesine üzüldüm, çünkü artık alıştığım için kvalidenin dengesiz hareketlerine beni çok etkilemiyor ama annem yakından şahit olduğu için birebir görüyor ve üzülüyor, Rabbimden daha çok sabır diliyorum kendime, işlerim çok yoğun fazla takılamayacam bugün, size iyi sohbetler, hepinizi öptüm..
günaydın kızlar
bugün burda bahardan kalma bir hava var
akşam meleklere oturmaya gidecez komşularıda gelecek biraz dedikodu iyi gelebilir bana
biraz çalışayım dönecem
Günaydınnn
Dün erkenden çıktım, işimi hallettim sonra eve gidip uyudum oooh çok iyi geldi, en azından Kero geldiğinde dinlenmiştim.
Benim kuzu babasına ve bakıcısına gitmemeye devam ediyor. 4 gün birlikteydik böyle oldu yıllık izin alsam bu çocuk kimseye gitmeyecek sanırım
Günaydın herkese;
biz gayet iyiyiz Hilal uyanmadan battaniyesine sararak ablama bıraktım bu kız yürümekten akşamları da erkenden uyuyor ve deliksiz şekilde sağa sola dönüyor arada yüz üstü yatıyor ...3 günden beri de kalkmak bilmiyor bugünde güzelce sardım battaniyesine öyle götürdüm...Akşamları neşesi her daim bu aralarda çığlık atma yarışı yapıyoruz:))) En çok kim bağırıyor diye
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım?
Günaydın..
hayat 8890? yine biri nick mi değiştirdi?
Benim de çok ihtiyacım var öyle bi ortama, ben de mi gelsem Meleklere :26:
Süper olmuş...
Ben bu aralar yıllık izin almayı çok istiyorum ama sırf dediğin sebepten alamıyorum.
Maaşallah Hilal'ime, uykusu çok güzel, azıcık ders verse ya Doruk'a da :)
Aslında annen de alışmalı artık, kadının çatlak olduğunu, kaale alınmaması gerektiği öğrenmeli, yoksa bu kadın ömrünü yer insanın. Allah sabır versin Yasemincim...
Bu aralar bir sürü tanımadığım nick görüyorum. Dün de ikiz bebek bekleyen bir arkadaş yardım istedi, sonra bir daha görümedi.
Ay biz de pazar günü handeyleydik. Benim oğlan yütümeye başladı ya 5 dk. rahat vermedi tabi bi kahve içelim dedik kafeyi dağıtıı, bi o bağırıyo bi demir çok tatlı bu veletler yaaaa ve bence artık kesin birbirlerini tanıyo bu ikisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?