2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

spıral taktırmak acıtmıyorkı.1 sanıyelık bır sancı bıle degıl hem :)

benim spiral de çok sorunlun oldu adet sancısından kötüydü

ben o kordonla çatır çatır doğurmak zorunda kaldım malesef

benimki ultrasonda görünmedi büyük ihtimalle sancılar esnasında dolandı dedi doktor

seninki tam sopalık koca cinsindenmiş

sıllık tatlısını duydunuz mu

krebin içine dövülmüş ceviz sar, üzerine şerbet ve antep fıstığı al sana şıllık hafif bir tatlı güzel

oo kızlra kordon dolanmasına falan dalmışsınız hamilelik günlerini özlediniz galiba:))) hemen 2.lere başlayın bakalım hadi çalışmalara:))))

biz bugün esin we güzel gözlü oğluşu cemyle buluştuk, öğlen karar werdik ani oldu, güzel wakit geçirdik alışweriş yaptık, yemek yedik sohbet ettik.. cery we cemynin aynın anda uyumasıda süper oldu rahat rahat yemeğimizi yedik
kendime birde mini kot etek aldım (hamile eteği tabi) şimdilik oldu ama 1 ay sonra kıçımdan geçermi bilmem:26:
ewe döndüm ama giremiyorum çünkü, kawgayla çıktık annemden we bütün kıyafetlerimle birlkte laptopta orda kaldı ewden giremiorum...
cengiz sewgililer günü hediyesi olarak bana şu yeni iphone samsunglardan almış ama ordanda kkya giremiorum..
ayıptır sölemesi artık hep ewdeyimde ceryle yatıp ceryle kalkıyorum.. hep hayal ettiğim gibi
3ay daha rahatız kızımla bücür oğluşum gelene dek bol bol uyumayı planlıyorum

ewet dün emirhan we pelinin doğum günü wardı yanlış hatrlamıyorsam onlarında doğum gününü kutluyorummmmm:119::92:

ben geldim
İklim ve Barış bebeğin doğum günülerini kutluyorum Allah sağlıkla huzurla nice yaşlarını görmeyi nasip eylesin cümlemize...

hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim
canlarım

Günaydın,
En uzun deliksiz uykumuz 1,5 saat ve yine sürünüyorum. 15 gün sonra 1 yaşında olacak yahu, ne zaman düzgün uyuyacak bu kuzu? Bir de uyanınca biraz mızırdanıyor, bakmazsam "nnneeee" diye sesleniyor bücür
Ben çıktıktan sonra pek muhabbet olmamış dün, aferin

günaydın kızlar
bugün burda bahardan kalma bir hava var
akşam meleklere oturmaya gidecez komşularıda gelecek biraz dedikodu iyi gelebilir bana
biraz çalışayım dönecem

Günaydınnn
Dün erkenden çıktım, işimi hallettim sonra eve gidip uyudum oooh çok iyi geldi, en azından Kero geldiğinde dinlenmiştim.
Benim kuzu babasına ve bakıcısına gitmemeye devam ediyor. 4 gün birlikteydik böyle oldu yıllık izin alsam bu çocuk kimseye gitmeyecek sanırım

Günaydın herkese;
biz gayet iyiyiz Hilal uyanmadan battaniyesine sararak ablama bıraktım bu kız yürümekten akşamları da erkenden uyuyor ve deliksiz şekilde sağa sola dönüyor arada yüz üstü yatıyor ...3 günden beri de kalkmak bilmiyor bugünde güzelce sardım battaniyesine öyle götürdüm...Akşamları neşesi her daim bu aralarda çığlık atma yarışı yapıyoruz:))) En çok kim bağırıyor diye

Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım?

Günaydın..
Bugün biraz canım sıkkın, dün akşam kayınvalide bizdeydi, yine laf sokma, iğneleme zamanı gelmiş anlaşılan, stresini benim üzerimde attı, hemde annemin yanında, annem çok üzüldü bu duruma, sabaha kadar uyuyamamış, bende en çok annemin üzülmesine üzüldüm, çünkü artık alıştığım için kvalidenin dengesiz hareketlerine beni çok etkilemiyor ama annem yakından şahit olduğu için birebir görüyor ve üzülüyor, Rabbimden daha çok sabır diliyorum kendime, işlerim çok yoğun fazla takılamayacam bugün, size iyi sohbetler, hepinizi öptüm..

bence sen ona inadına iyi davran

aaa neden böyle yaptı ne oldu da seni üzdü bu kadar ?sinirlendim şimdi

günaydın kızlar
bugün burda bahardan kalma bir hava var
akşam meleklere oturmaya gidecez komşularıda gelecek biraz dedikodu iyi gelebilir bana
biraz çalışayım dönecem

Benim de çok ihtiyacım var öyle bi ortama, ben de mi gelsem Meleklere :26:

Süper olmuş...
Ben bu aralar yıllık izin almayı çok istiyorum ama sırf dediğin sebepten alamıyorum.

Maaşallah Hilal'ime, uykusu çok güzel, azıcık ders verse ya Doruk'a da :)

Aslında annen de alışmalı artık, kadının çatlak olduğunu, kaale alınmaması gerektiği öğrenmeli, yoksa bu kadın ömrünü yer insanın. Allah sabır versin Yasemincim...

hayat 8890? yine biri nick mi değiştirdi?

Bu aralar bir sürü tanımadığım nick görüyorum. Dün de ikiz bebek bekleyen bir arkadaş yardım istedi, sonra bir daha görümedi.

evet bende gördüm ikiz annesini ama sizlere dönmeyince bende bişey yazmadım inşllah girer ama başkaları da var ama bişey yazmıyorlar bu direk anlamadan dinlemeden yazınca şaşırdım walla ne diyeyim:)

Ay biz de pazar günü handeyleydik. Benim oğlan yütümeye başladı ya 5 dk. rahat vermedi tabi bi kahve içelim dedik kafeyi dağıtıı, bi o bağırıyo bi demir çok tatlı bu veletler yaaaa ve bence artık kesin birbirlerini tanıyo bu ikisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…