- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.201
ne güzel yaaaa buluşabiliyorsunuz ....
sen de gel ayferrr biz bu haftasonu kesin gene buluşurus
oo kızlra kordon dolanmasına falan dalmışsınız hamilelik günlerini özlediniz galiba:))) hemen 2.lere başlayın bakalım hadi çalışmalara:))))
biz bugün esin we güzel gözlü oğluşu cemyle buluştuk, öğlen karar werdik ani oldu, güzel wakit geçirdik alışweriş yaptık, yemek yedik sohbet ettik.. cery we cemynin aynın anda uyumasıda süper oldu rahat rahat yemeğimizi yedik
kendime birde mini kot etek aldım (hamile eteği tabi) şimdilik oldu ama 1 ay sonra kıçımdan geçermi bilmem:26:
ewe döndüm ama giremiyorum çünkü, kawgayla çıktık annemden we bütün kıyafetlerimle birlkte laptopta orda kaldı ewden giremiorum...
cengiz sewgililer günü hediyesi olarak bana şu yeni iphone samsunglardan almış ama ordanda kkya giremiorum..
ayıptır sölemesi artık hep ewdeyimdeceryle yatıp ceryle kalkıyorum.. hep hayal ettiğim gibi
3ay daha rahatız kızımla bücür oğluşum gelene dek bol bol uyumayı planlıyorum
ıklım , barıs ve pelın ın dogum gunlerı kutlu olsun.gelınlıklerını ve damatlıgını gorelım ınsallah.
günaydın kızlar
bugün burda bahardan kalma bir hava var
akşam meleklere oturmaya gidecez komşularıda gelecek biraz dedikodu iyi gelebilir bana
biraz çalışayım dönecem
Günaydınnn
Dün erkenden çıktım, işimi hallettim sonra eve gidip uyudum oooh çok iyi geldi, en azından Kero geldiğinde dinlenmiştim.
Benim kuzu babasına ve bakıcısına gitmemeye devam ediyor. 4 gün birlikteydik böyle oldu yıllık izin alsam bu çocuk kimseye gitmeyecek sanırım
Günaydın herkese;
biz gayet iyiyiz Hilal uyanmadan battaniyesine sararak ablama bıraktım bu kız yürümekten akşamları da erkenden uyuyor ve deliksiz şekilde sağa sola dönüyor arada yüz üstü yatıyor ...3 günden beri de kalkmak bilmiyor bugünde güzelce sardım battaniyesine öyle götürdüm...Akşamları neşesi her daim bu aralarda çığlık atma yarışı yapıyoruz:))) En çok kim bağırıyor diye
Sizler nasılsınız herşey yolundadır umarım?
Günaydın..
Bugün biraz canım sıkkın, dün akşam kayınvalide bizdeydi, yine laf sokma, iğneleme zamanı gelmiş anlaşılan, stresini benim üzerimde attı, hemde annemin yanında, annem çok üzüldü bu duruma, sabaha kadar uyuyamamış, bende en çok annemin üzülmesine üzüldüm, çünkü artık alıştığım için kvalidenin dengesiz hareketlerine beni çok etkilemiyor ama annem yakından şahit olduğu için birebir görüyor ve üzülüyor, Rabbimden daha çok sabır diliyorum kendime, işlerim çok yoğun fazla takılamayacam bugün, size iyi sohbetler, hepinizi öptüm..
Benim de çok ihtiyacım var öyle bi ortama, ben de mi gelsem Meleklere :26:
Süper olmuş...
Ben bu aralar yıllık izin almayı çok istiyorum ama sırf dediğin sebepten alamıyorum.
Maaşallah Hilal'ime, uykusu çok güzel, azıcık ders verse ya Doruk'a da :)
Aslında annen de alışmalı artık, kadının çatlak olduğunu, kaale alınmaması gerektiği öğrenmeli, yoksa bu kadın ömrünü yer insanın. Allah sabır versin Yasemincim...
Bu aralar bir sürü tanımadığım nick görüyorum. Dün de ikiz bebek bekleyen bir arkadaş yardım istedi, sonra bir daha görümedi.
Bir de kampanya yapmışler 3 adet prima mega paket 5 tane pampers ıslak mendil kargo bedava 69 TL. ilgilenenlere duyurulurr
Dün doğum hikayeleri anlatılmış ben de o zamanlar pek yazmıyordum şimdi anlatayım: Sabah hastaneye gittik epidural sezaryana karar vermiştik dr.la, belden iğne vuruldu yattım ama uyuşmadan başlayacaklar diye ödüm kopuyor ve sürekli ayak parmaklarımı oynatıyorum aynı anda ben hala hissediyorum, hala uyuşmadı deyip duruyorum, dr bunu hissediyo musun dedi hayır ama hala parmaklarımı oynatabiliyorum dedim, o sırada kesmeye başlamışlar bile, rahimi ya da çocuğu çıkarmaya çalışıyorlardı ki ben hissediyorum diye bağırmaya başladım,acı yoktu ama çekiştirmelerini hissediyordum iğrenç bi histi, çocuğu çıkardıkları gibi bana sakinleştirici vermişler,çocuk sağlıklı mı kaç kg dediğimi hatırlıyorum,kendime geldiğimde emzirtiyorlardı ve üşüyorum diyordum, benim için çok büyük travma oldu bu doğum,acı yoktu ama içimden bişey koparılma hissi berbattı, kendime geldiğimde ise hemen makyaj yapıp kırmızı tacımı takıp misafirlerin karşısına güler yüzle ve kokoş çıkmıştım gören şaşırıyordu
evet bende gördüm ikiz annesini ama sizlere dönmeyince bende bişey yazmadım inşllah girer ama başkaları da var ama bişey yazmıyorlar bu direk anlamadan dinlemeden yazınca şaşırdım walla ne diyeyim:)
Dün doğum hikayeleri anlatılmış ben de o zamanlar pek yazmıyordum şimdi anlatayım: Sabah hastaneye gittik epidural sezaryana karar vermiştik dr.la, belden iğne vuruldu yattım ama uyuşmadan başlayacaklar diye ödüm kopuyor ve sürekli ayak parmaklarımı oynatıyorum aynı anda ben hala hissediyorum, hala uyuşmadı deyip duruyorum, dr bunu hissediyo musun dedi hayır ama hala parmaklarımı oynatabiliyorum dedim, o sırada kesmeye başlamışlar bile, rahimi ya da çocuğu çıkarmaya çalışıyorlardı ki ben hissediyorum diye bağırmaya başladım,acı yoktu ama çekiştirmelerini hissediyordum iğrenç bi histi, çocuğu çıkardıkları gibi bana sakinleştirici vermişler,çocuk sağlıklı mı kaç kg dediğimi hatırlıyorum,kendime geldiğimde emzirtiyorlardı ve üşüyorum diyordum, benim için çok büyük travma oldu bu doğum,acı yoktu ama içimden bişey koparılma hissi berbattı, kendime geldiğimde ise hemen makyaj yapıp kırmızı tacımı takıp misafirlerin karşısına güler yüzle ve kokoş çıkmıştım gören şaşırıyordu
senden gelen haberlere çok sevindim annem seni sorup duuyor hastanede karşılaşmışsınız yaa, :) eminim oda çok sevinir çok sevmiş seni zaten :)
bende hepisini tebrik ediyorum ,, güzel kuzualrım benim ,, bu aralar fazla girip okumak ta istemyirou msizi doğum günü hazırlıkalrınız beni ne yazık ki hüzünlendiriyor ,, durumlarımız böyle iken o tarihe akdr da düzelecek gibi görünmezken doğum günü kutlaması konuşmak düşünmke istemyiroumama inşallah hepinizin kutlamaları biribirnden daha güzel geçer diyede dua ediyroum tabi :9
bende gelsem mi acep :)
selinde aynen öyle ben eve geldiğimde sadece ebnim kcuağımda ,,, ama baabsını gördüğünde de ondan ayrılmıyor bana gelmek istemiyor çok üzücü
hilali çooookk seviyorum :)
ah bu anneler nedne bu kadar üzülürler ,,, ileride kızıma hiç bir mutsuzluğumu belli etmeyi düşünmüyorum ,,, hele ki evlendiğinde,,,
bize gel bizde dedikodu yapalım ne dersin :)) annemi göndeririz evden :)
selam canım nasılsın ?
s
bende hepisini tebrik ediyorum ,, güzel kuzualrım benim ,, bu aralar fazla girip okumak ta istemyirou msizi doğum günü hazırlıkalrınız beni ne yazık ki hüzünlendiriyor ,, durumlarımız böyle iken o tarihe akdr da düzelecek gibi görünmezken doğum günü kutlaması konuşmak düşünmke istemyiroumama inşallah hepinizin kutlamaları biribirnden daha güzel geçer diyede dua ediyroum tabi :9
hilali çooookk seviyorum :)
derya allah senden razı olsun paramınıye baktım demin merve kraft omegayı ballandıra ballandıra anlatınca ondan almaya karar vermiştim fiyat araştırması yapıyodum tam ,bu sitede çok uygunmuş hemen sipariş veriyorum,büyük bir yük kalktı üzerimden sıra baston pusette
Burcu ve fatma; ayrıca tüm kızlar akşama gelin bize bizde kuduralım %100 eğlence garantisi veriyorum
Yasemin ankaraya gelince kayınvaldeni tenhaya çekip bi güzel korkutup inme indirecem ona kararlıyım
Ayfer hilal zillisini öp yerime,bi bağırmaları eksikti zatenAkşam yaramaz topların gürültüsünden muhteşem yüzyıldan hiçbişey anlamadım zaten
Zeliha yaramaz toplarınız hayırlı olsun mert çok severek oynuyo darısı başınıza artık sizde kulak baş kalmaz gürültüsünden
Başka bişey yazacakmıydım acaba:26: Aklıma gelir nasılsa
Ben de anlatıcam işte doğum hikayemi..
Hımm evet benim bebiş toraman biliyosunuz. Ben hep normal doğuracağım diye tutturdum. Doktorum da normal doğum yanlısıydı onu bulana kadar da epey uğraştım hatta. 39. haftamdaydım doktor dedi ki bak güzelim sen irisin baba iri bebek de çok iri 3600 ile 4200 arası bi kilo da şu anda kafası da çok iri. Biraz daha doğmazsa ve şu anda 4200 ise daha da büyüyecek ve istesen de normal doğuramayabilirsin dedi. Sana iki seçenek ya sezeryanla alalım yarın ya da suni sancıyla başlatalım. Başarı şansı %60 dedi. Ben de suni sancı istiyorum normal doğuracam dedim. İyi halt ettim. Hoş hiç pişman olmadım ama neler çektiğimi bi Allah bi de ben biliyorum sonrasında. Sabah sekizde taktılar suni sancıyı bekle babam bekle ilk saatle çok kötü değildi giderek şiddeti arttı. İki de bir belip parmaklıyolar açılma 2 cm. 5 saatin sonunda hala. Neyse ben nene hatun dayanırım daha dedim. 2 saat daha bekledik. Sonra dr. geldi baktı bu sefer yok açılma hala aynı suyumu patlattı a.zıma edildi sonra sancı güçlendirici bi ilaç daha verdiler son şansımızı deniyoruz dedi. saat 3 den 4'e kadar nasıl bir sancı çektim anlatamam. 30 sn. de bir geliyo zırnık bağırmıyorum sadece ağlıyorum erkek gibiyim ya salak ben bağırsaymışım keşke..nedenine birazdan gelicem. neyse saat oldu 3.50 ebeyi çağırdım dedim bak eğer açılma artıyosa dayanacağım yoksa alın bebeği birazdan acı şokuna girecem. Kadın baktı yok artık hala 3 cm. dedi. Dedim s.tık. Alın ulan dedim ameliyathaneye götürdüler sancıyı çıkarttılar kolumdan ama hala geliyo. Ameliyatnahede anestezist sanırım yüzüme baktı ne verdiniz buna dedi sakinleştirici mi? Dr. da yoo dedi Anestezistte neden böyle bakıyo bu o zaman dedi artık nasıl bakıyosam. Gözümü açtığımda tepemde mavi gözlü bi adam vardı. Acım bitmişti ve ben oğlumu sorduktan sonra sürekli adama allah razı olsun sizden çok sağolun falan diyodum. Öyle bi acıyla kapamıştım ki gözlerimi açınca dünyanın en mutlu insanı bendim. Neyse sezeryan o kadar zorlamadı ama ertesi gün alt kaburgamla sırtımın oraya kılıç sokulmuş gibi nefes alamamaya başladım. Kendimi çok kasmışım bağırmayacağım diye. Bu sefer feryat figanım dehşet bi acı. Hemsireler baktı durum ciddi bu kız doğum sancısında bağırmıyordu şimdi yıkıyo ortalığı diye. Bi dr. geliyor öbürü gidiyor. Emboliden şüphelenmişler meğer bize söylemiyolar. Embolide de direkt mortingenmiş meğer. Ağır kas spazmı. Bağırmazsam öle kasarsam kendimi ahanda bu olur işte. Bi 24 saatte yatamadan oturamadan her nefesimde bıçak sancısı hissederek sıcak su torbalarıyla geçirdim. Velhasıl ben pek bi yıprandım be bacılar. Anam diğer iki kızımda doğurdu ama sen doğurmadın mahvoldun dedi. Peki ben bir daha olsa yine normal doğum diye tuttururmuyum..evet tuttururum çünkü deliyim
derya Allah senden razı olsun paramınıye baktım demin merve kraft omegayı ballandıra ballandıra anlatınca ondan almaya karar vermiştim fiyat araştırması yapıyodum tam ,bu sitede çok uygunmuş hemen sipariş veriyorum,büyük bir yük kalktı üzerimden sıra baston pusette
burcu ve fatma; ayrıca tüm kızlar akşama gelin bize bizde kuduralım %100 eğlence garantisi veriyorum
yasemin ankaraya gelince kayınvaldeni tenhaya çekip bi güzel korkutup inme indirecem ona kararlıyım
ayfer hilal zillisini öp yerime,bi bağırmaları eksikti zatenakşam yaramaz topların gürültüsünden muhteşem yüzyıldan hiçbişey anlamadım zaten
zeliha yaramaz toplarınız hayırlı olsun mert çok severek oynuyo darısı başınıza artık sizde kulak baş kalmaz gürültüsünden
başka bişey yazacakmıydım acaba:26: aklıma gelir nasılsa
Yazgı nerelerde bilginiz var mı?:82::82:
Yaptırdığım uğur böcüklü magnet geldi az evvel kargoyla, süper olmuş, yalnız bir büyük boyunu yaptırsam daha iyi olurmuş, yaptıracaklara duyurulur, büyük boy yaptırın derim, ben 6,5*9 cm. olandan yaptırmıştım, hemen size de haber vereyim dedim :)))
Amirim, Gülşanım, Ankara ya gelmeni dört gözle bekleyecem o halde, sıkı bir derse ihtiyacı var benim kvalidenin :))
Yaramaz toplardan bende almaya karar verdim, çok anlattınız almasam olmaz, zaten aktivite masasının zamanını kaçırdık bari bunu alayım :))
Yazgı nerelerde bilginiz var mı?:82::82:
Günaydin güzel anneler,
artik pek takip edemiyorum sizi malesef. Tugra beyden hic firsat olmuyor.
Dogum günleri gecmis olan Bebislerimizin Dogum günleri kutlu olsun, Allah saglikli uzun ömürler versin.
Biz evdemi yapalim yoksa Bebekler icin Oyun yeri var ordanmi rezervasyon yaptiralim karar veremedik henüz.
Sonunda cok istedigim Playskool yaramz toplari siparis ettim dün gece. Cok merak ediyorum bizimkinin ilgisini cekecekmi aceba. Birde Tugra banyo yapmayi cok sevdigi ve eglendigi iicn sunlarida siparis ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?