2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

üzüldüm yaaa rabbim şifasını verir inşallah
eşi içinde hayırlısı olsun zor bir durum ama söylenecek bişey bulamıyorum

günaydın annelerrrrr işte gldim burdayım gece 2 de evde olduğumdan sabah uyanamadım biraz geç kaldım işleri toparladım size bakayım dedim geçmiş çoooookk birikmiş okuyamadım umarım bi vukuat yoktur oğşuşun burnu foşurduyo biraz üşüttü son iki gün çok soğuktu istanbul hayatımın en uzun yolculuğu oldu hiç durmadı hep ağladı mızıklndı yolcular bol bol kulağımı çınlattı

doğum hikayeleri anlatılmış bende anlatıcammmm
şimdi efenim benim hikayem 1 gün öncesinden başlar epidural sezeryene karar vermiştim zaten pazartesi olacaktı doğum pazar gidip fönümü çektirdim manikür pedikürümü yptırdım bebeğimin şekerleri vs toparlandım sabahın kör karanlıklarında ki heycandan uyuyamamıştım gittim hastaneye beni hazırlayıp asansöre aldıkları an vazgeçtim dedim bugün doğurmicamööle saçma şey olmaz die iknaya çalışıyo herkes yok dedim yarın gelirim onlar anlatıyo ben kaçacak yer arıyorum hadi doğuma ikna oldum dedim genel anestezi olsun çookkk tatlı bi anestrezistim vardı bak epiduralde ço daha rahat edeceksin dedi o dio ama ben duymuyorum sonra bana bi sakinleştirici yaptı gerçi kendisi de yeterince sakinletirici bi karakterdi çok datluydu çok neyse dağılmayalım soktu iyneyi bacakta bi ağrı kıvrandım çekti yeniden taktı bu sefer oldu serumlar takılmıştı zaten bütün operasyonu bana anlattığından hiç korkmadım şimdi şunu hissedeceksin bunu hissedeceksin falan dedi gerçi bende tepemdeki ışığın alüminyumundan doğumu izliyordum sonra kuzumun sesi geldi anne der gibiydi üşüyordu minicikti acıkmıştı hemen almak istedim odaya gidip onu alana kadar geçen zaman ömrümün en uzun dakikalarıydı aldım bebeğimi mememe yapıştı nasıl güzel kokuyordu allahım melek gibiydi sonra hayatım değişti bazen durmak istesem de hayatın bu hızını sevdim

burcu hiç bişey getirmeyin melek büssürü pasta börek yaptı onunkilerden alırız

Hee tamam o zaman, yiyecek bişi olsun da

Hay Allah, üzüldüm halasına, Allah şifa versin.

Bi konuşamadık bea :)
Doğum hikayendeki son söze bayıldım: Bazen durmak istesem de hayatın bu hızını sevdim

burcu ne güzel olrudu ,,, yapalım valla,,, bu hafatsonu dışarda da buluşabiliriz,,, ama tabi sen işlerini ayarla haber ver bana şuan herşey uyar sanırım ,,,

yok canım eğer bi düzelme olmaz ise doğum günü kutlaması yapmayacağım ,,,

Ben Almanyadayim canim, Alman sayfasindan aldim.
Türkiyede varmi bilmiyorum MyToys.

çok güzelelrmiş yaa bayıldımm ,, ama şu sıaralar bu bizim işimize yaramaz ,,,annemelrde duşakabin var küvetimiz şuan bizim kullanımıza kapalı :)

Benim doğum sonrası çok rahattı ağrı sızı pek olmadı naz niyaz da yapmadım iyiydi herşey ama lohusalık fenaydı herşeye ağlıyordum herkese bağırıyordum 15-20 gün delirttim annemi ve kayınvalidemi, ben bu çocuğa bakamayacağım diye de zırlıyordum, bu domatesler niye böyle kesilmiş diye de
Zeliha şu toplar süpermiş burda da olsa düşünmeden alırım
Esin sen çok hanım hanımcık biriymişsin yahu
Burcu dolguyu yaptırdım geldim
Yazgım ve Fatmam artık hayırlı günler görürsünüz inşallah

hardtimes kutlama olacak o çocuk sadece 1 defa 1 yaşında olacak
ayrıca burcuyu çağır gidin buluşun ben kalırım gurbet ellerde sorun değil beni çağırmayın

ya tam psikolokluk senin kv

sen de gel ayferrr biz bu haftasonu kesin gene buluşurus

oylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ahhh ahhh siz avrupa yakasındasınız nasıl geleyim bacımmm

bulusma onlarla lutfen

sayfanın türkçe çevirisini yaptım bilgisayardan şimdi inceliyorum buldum ürünü almanyada dayım var hollanda da teyzem sorucam onlara şimdi :))

Eger Almanyadan bu sayfadan birisi siparis verecekse bende 10 Euroluk indirim karti var.
Üzerindeki Kodu gönderebilirim sana istersen. Ama 30 Eurodan itibaren alisverisler icin gecerli.

ay hakikaten o asıl bi telefon trafiğiydi ve bi türlü tutturamadık
nası bi beklntin vardı anacım hanım hanımcıkım tabe arada delirebilirim ama her zaman deil

Saçmalama, kutlama yapmamak ne demek, aileni toplayacaksın, kızını süsleyeceksin, pastanızı kesip mumunuzu üfleyeceksiniz ! Olanlarda o kuzunun ne günahı var, neden onu cezalandırıyorsun ! Eğer aile içinde bişey yapmak istemiyorsan, o tarihlere buluşma ayarlayalım, teyzeleri olarak biz kutlayayım kuzumuzun doğum gününü...

Ben mevcut duruma bi bakayım canımcım, olabilir, buluşabiliriz bu hafta...

Geçmiş olsun..
Ben çok korkarım dişçiden, şimdiden ştreş bastı :)))

Bu arada ilk 5 gün benim sütüm çok az geldi, Doruk'a mama verdik, ben sürekli ona ağlıyordum, hönkürerek...

hardtimes kutlama olacak o çocuk sadece 1 defa 1 yaşında olacak
ayrıca burcuyu çağır gidin buluşun ben kalırım gurbet ellerde sorun değil beni çağırmayın

Evet ben de öyle dedim.
Çağıralım seni de tamam, her hafta İstanbul'a mı gelecen sayın çatlak?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…