- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.221
ben dün yazgıyla görüştüm
morali çok bozuktu hem eşinin işi hemde halası yüzünden
kocası bugün istifa edecekti
halasınada kanser teşhisi koymuşlar canı sıkkın
biraz düzeleyim gelicem kk ya dedi hepinize slm ı var biraz yanlız kalmak istiyormuş
Çatladapatla şu banyo oyuncaklarını hangi siteden sipariş ettin?
Ben Almanyadayim canim, Alman sayfasindan aldim.
Türkiyede varmi bilmiyorum MyToys.
burcu hiç bişey getirmeyin melek büssürü pasta börek yaptıonunkilerden alırız
ben dün yazgıyla görüştüm
morali çok bozuktu hem eşinin işi hemde halası yüzünden
kocası bugün istifa edecekti
halasınada kanser teşhisi koymuşlar canı sıkkın
biraz düzeleyim gelicem kk ya dedi hepinize slm ı var biraz yanlız kalmak istiyormuş
günaydın annelerrrrr işte gldim burdayım gece 2 de evde olduğumdan sabah uyanamadım biraz geç kaldım işleri toparladım size bakayım dedim geçmiş çoooookk birikmiş okuyamadım umarım bi vukuat yoktur oğşuşun burnu foşurduyo biraz üşüttü son iki gün çok soğuktu istanbul hayatımın en uzun yolculuğu oldu hiç durmadı hep ağladı mızıklndı yolcular bol bol kulağımı çınlattı
Çatladapatla şu banyo oyuncaklarını hangi siteden sipariş ettin?
Ben de şaşırdım :)
Epidurali o yüzden göze alamamıştım ben.
Bi de kokoşsun da kokoşsun
Üzülme, yeni yaşına sağlıkla girdin, en önemlisi bu. Keşke böyle olmasaydı tabi ama elde olanlara şükretmek lazım yine de... Hem gün doğmadan neler doğar...
Dün akşam Eko yine geç geldi, çok konuşacak birine ihtiyacım oldu, aklıma sen geldin, dedim bu kız kızını da alıp bize gelse, yese içsek oynasak laflasa, sonra evine bıraksak ne güzel olur... Yapalım bir gün, ya sen gel ya ben geleyim...
hİLAL DE TEYZESİNİ VE TEYZESİNİN KUZUSUNU SEVİYOR...BÖYLE DÜŞÜNME İNŞALLAH HERSEY YOLUNA GİRER CANIM OLSUN BİZ VARIZ SEN HAZIRLIKLARI YAP GELİRİZ BİZ DOĞUM GÜNÜNE FISTIĞIMIN TAMAM MI HAZIRLIKLARA BAŞLA SEN ŞİMDİDEN CÜMBÜR CEMAAT GELİRİZ BAK
Ben Almanyadayim canim, Alman sayfasindan aldim.
Türkiyede varmi bilmiyorum MyToys.
bende şimdi soracaktım çok şirinler
Markasi TOMY. Belki bu sekilde bulabilirsiniz baska sayfalardan.
Günaydın..
Bugün biraz canım sıkkın, dün akşam kayınvalide bizdeydi, yine laf sokma, iğneleme zamanı gelmiş anlaşılan, stresini benim üzerimde attı, hemde annemin yanında, annem çok üzüldü bu duruma, sabaha kadar uyuyamamış, bende en çok annemin üzülmesine üzüldüm, çünkü artık alıştığım için kvalidenin dengesiz hareketlerine beni çok etkilemiyor ama annem yakından şahit olduğu için birebir görüyor ve üzülüyor, Rabbimden daha çok sabır diliyorum kendime, işlerim çok yoğun fazla takılamayacam bugün, size iyi sohbetler, hepinizi öptüm..
sen de gel ayferrr biz bu haftasonu kesin gene buluşurus
ahhh ahhh siz avrupa yakasındasınız nasıl geleyim bacımmm
sayfanın türkçe çevirisini yaptım bilgisayardan şimdi inceliyorum buldum ürünü almanyada dayım var hollanda da teyzem sorucam onlara şimdi :))
öznur sen de gelllllllllll
öznur sen de gelllllllllll dogukanla doguhanı güreştirelim:)
ay hakikaten o asıl bi telefon trafiğiydi ve bi türlü tutturamadıkHee tamam o zaman, yiyecek bişi olsun da
Hay Allah, üzüldüm halasına, Allah şifa versin.
Bi konuşamadık bea :)
Doğum hikayendeki son söze bayıldım: Bazen durmak istesem de hayatın bu hızını sevdim
nası bi beklntin vardı anacım hanım hanımcıkım tabe arada delirebilirim ama her zaman deilBenim doğum sonrası çok rahattı ağrı sızı pek olmadı naz niyaz da yapmadım iyiydi herşey ama lohusalık fenaydı herşeye ağlıyordum herkese bağırıyordum 15-20 gün delirttim annemi ve kayınvalidemi, ben bu çocuğa bakamayacağım diye de zırlıyordum, bu domatesler niye böyle kesilmiş diye de
Zeliha şu toplar süpermiş burda da olsa düşünmeden alırım
Esin sen çok hanım hanımcık biriymişsin yahu
Burcu dolguyu yaptırdım geldim
Yazgım ve Fatmam artık hayırlı günler görürsünüz inşallah
burcu ne güzel olrudu ,,, yapalım valla,,, bu hafatsonu dışarda da buluşabiliriz,,, ama tabi sen işlerini ayarla haber ver bana şuan herşey uyar sanırım ,,,
yok canım eğer bi düzelme olmaz ise doğum günü kutlaması yapmayacağım ,,,
çok güzelelrmiş yaa bayıldımm ,, ama şu sıaralar bu bizim işimize yaramaz ,,,annemelrde duşakabin var küvetimiz şuan bizim kullanımıza kapalı :)
Benim doğum sonrası çok rahattı ağrı sızı pek olmadı naz niyaz da yapmadım iyiydi herşey ama lohusalık fenaydı herşeye ağlıyordum herkese bağırıyordum 15-20 gün delirttim annemi ve kayınvalidemi, ben bu çocuğa bakamayacağım diye de zırlıyordum, bu domatesler niye böyle kesilmiş diye de
Zeliha şu toplar süpermiş burda da olsa düşünmeden alırım
Esin sen çok hanım hanımcık biriymişsin yahu
Burcu dolguyu yaptırdım geldim
Yazgım ve Fatmam artık hayırlı günler görürsünüz inşallah
hardtimes kutlama olacak o çocuk sadece 1 defa 1 yaşında olacak
ayrıca burcuyu çağır gidin buluşun ben kalırım gurbet ellerde sorun değil beni çağırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?