- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.241
yok yok bu böyle olmayacak bir buluşma yapma zamanı geldi .....
çok isterim buluşmayı ama bizim arabamız yokya tam psikolokluk senin kv
oylemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bulusma onlarla lutfen
evet evet Hilal`i gecen minciklayamamistim.bu defa kacmaz soyleyeyim
Doguhan sarki soyluyor ve basiyla ritim tutuyor.
Al senin olsun mıncıkla bende senin paşayı fazla sevemedim zaten geç geldin bacım
selam...
yazgı açısından herşey üst üste gelmiş durumda..halası ve eşi..ALLLAH hepimiz hakkında hayırlı olanı versin..aglamaklı ama en güçlü olması gereken yerde şu an..
ALLAH ailemizi yakınlarımızı yanı başımızdan eksik etmesin..saglık oldugu müddetce iş güç herzaman bulunur..
ay sorma annem ve kv omrumu yemislerdi.
su an evimde sessiz sakin oturmak ne kadan guzel anlatamammmmmmm
Eger Almanyadan bu sayfadan birisi siparis verecekse bende 10 Euroluk indirim karti var.
Üzerindeki Kodu gönderebilirim sana istersen. Ama 30 Eurodan itibaren alisverisler icin gecerli.
Günaydın herkese;
biz gayet iyiyiz Hilal uyanmadan battaniyesine sararak ablama bıraktım bu kız yürümekten akşamları da erkenden uyuyor ve deliksiz şekilde sağa sola dönüyor arada yüz üstü yatıyor ...3 günden beri de kalkmak bilmiyor bugünde güzelce sardım battaniyesine öyle götürdüm...Akşamları neşesi her daim bu aralarda çığlık atma yarışı yapıyoruz:))) En çok kim bağırıyor diye
günaydın kızlar
bugün burda bahardan kalma bir hava var
akşam meleklere oturmaya gidecez komşularıda gelecek biraz dedikodu iyi gelebilir bana
Dün doğum hikayeleri anlatılmış ben de o zamanlar pek yazmıyordum şimdi anlatayım: Sabah hastaneye gittik epidural sezaryana karar vermiştik dr.la, belden iğne vuruldu yattım ama uyuşmadan başlayacaklar diye ödüm kopuyor ve sürekli ayak parmaklarımı oynatıyorum aynı anda ben hala hissediyorum, hala uyuşmadı deyip duruyorum, dr bunu hissediyo musun dedi hayır ama hala parmaklarımı oynatabiliyorum dedim, o sırada kesmeye başlamışlar bile, rahimi ya da çocuğu çıkarmaya çalışıyorlardı ki ben hissediyorum diye bağırmaya başladım,acı yoktu ama çekiştirmelerini hissediyordum iğrenç bi histi, çocuğu çıkardıkları gibi bana sakinleştirici vermişler,çocuk sağlıklı mı kaç kg dediğimi hatırlıyorum,kendime geldiğimde emzirtiyorlardı ve üşüyorum diyordum, benim için çok büyük travma oldu bu doğum,acı yoktu ama içimden bişey koparılma hissi berbattı, kendime geldiğimde ise hemen makyaj yapıp kırmızı tacımı takıp misafirlerin karşısına güler yüzle ve kokoş çıkmıştım gören şaşırıyordu
Ben de anlatıcam işte doğum hikayemi..
Hımm evet benim bebiş toraman biliyosunuz. Ben hep normal doğuracağım diye tutturdum. Doktorum da normal doğum yanlısıydı onu bulana kadar da epey uğraştım hatta. 39. haftamdaydım doktor dedi ki bak güzelim sen irisin baba iri bebek de çok iri 3600 ile 4200 arası bi kilo da şu anda kafası da çok iri. Biraz daha doğmazsa ve şu anda 4200 ise daha da büyüyecek ve istesen de normal doğuramayabilirsin dedi. Sana iki seçenek ya sezeryanla alalım yarın ya da suni sancıyla başlatalım. Başarı şansı %60 dedi. Ben de suni sancı istiyorum normal doğuracam dedim. İyi halt ettim. Hoş hiç pişman olmadım ama neler çektiğimi bi Allah bi de ben biliyorum sonrasında. Sabah sekizde taktılar suni sancıyı bekle babam bekle ilk saatle çok kötü değildi giderek şiddeti arttı. İki de bir belip parmaklıyolar açılma 2 cm. 5 saatin sonunda hala. Neyse ben nene hatun dayanırım daha dedim. 2 saat daha bekledik. Sonra dr. geldi baktı bu sefer yok açılma hala aynı suyumu patlattı a.zıma edildi sonra sancı güçlendirici bi ilaç daha verdiler son şansımızı deniyoruz dedi. saat 3 den 4'e kadar nasıl bir sancı çektim anlatamam. 30 sn. de bir geliyo zırnık bağırmıyorum sadece ağlıyorum erkek gibiyim ya salak ben bağırsaymışım keşke..nedenine birazdan gelicem. neyse saat oldu 3.50 ebeyi çağırdım dedim bak eğer açılma artıyosa dayanacağım yoksa alın bebeği birazdan acı şokuna girecem. Kadın baktı yok artık hala 3 cm. dedi. Dedim s.tık. Alın ulan dedim ameliyathaneye götürdüler sancıyı çıkarttılar kolumdan ama hala geliyo. Ameliyatnahede anestezist sanırım yüzüme baktı ne verdiniz buna dedi sakinleştirici mi? Dr. da yoo dedi Anestezistte neden böyle bakıyo bu o zaman dedi artık nasıl bakıyosam. Gözümü açtığımda tepemde mavi gözlü bi adam vardı. Acım bitmişti ve ben oğlumu sorduktan sonra sürekli adama allah razı olsun sizden çok sağolun falan diyodum. Öyle bi acıyla kapamıştım ki gözlerimi açınca dünyanın en mutlu insanı bendim. Neyse sezeryan o kadar zorlamadı ama ertesi gün alt kaburgamla sırtımın oraya kılıç sokulmuş gibi nefes alamamaya başladım. Kendimi çok kasmışım bağırmayacağım diye. Bu sefer feryat figanım dehşet bi acı. Hemsireler baktı durum ciddi bu kız doğum sancısında bağırmıyordu şimdi yıkıyo ortalığı diye. Bi dr. geliyor öbürü gidiyor. Emboliden şüphelenmişler meğer bize söylemiyolar. Embolide de direkt mortingenmiş meğer. Ağır kas spazmı. Bağırmazsam öle kasarsam kendimi ahanda bu olur işte. Bi 24 saatte yatamadan oturamadan her nefesimde bıçak sancısı hissederek sıcak su torbalarıyla geçirdim. Velhasıl ben pek bi yıprandım be bacılar. Anam diğer iki kızımda doğurdu ama sen doğurmadın mahvoldun dedi. Peki ben bir daha olsa yine normal doğum diye tuttururmuyum..evet tuttururum çünkü deliyim
Gülşancım üyelik sistemiyle çalışıyo site üye değilsen benim maili yazabilirsin referans olarak deryakizilay@garanti.com.tr
Doguhan sarki soyluyor ve basiyla ritim tutuyor.
ya bu paramini üyelik onayı ne kadar zamanda geliyor benimki hala gelmedi :44:
bu ara fena halde örgüye sardım üçüncü kışını hala bitmemiş olarak geçiren bir şalım var azim yaptım bitirmeye çalışıyorumama deniz ne zaman elimde görse deli gibi çekiştirip alıyor :96:
Eger Almanyadan bu sayfadan birisi siparis verecekse bende 10 Euroluk indirim karti var.
Üzerindeki Kodu gönderebilirim sana istersen. Ama 30 Eurodan itibaren alisverisler icin gecerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?