2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

lohusalık bendede fenaydı altı açılıyo o ağlıyo ben ağlıyorum ne zaman ağlasa bende iki gözüm iki çeşme asla yalnız kalamıyodum sürekli anneme ısrar ettim bizde kal die 1 ay kaldı sonra bana bi ayar çekti ve gitti tırsa tırsa da olsa kaldım nerden nereye geldik inanamıyorum yakıda 1 yaşına girecek

selam...
yazgı açısından herşey üst üste gelmiş durumda..halası ve eşi..ALLLAH hepimiz hakkında hayırlı olanı versin..aglamaklı ama en güçlü olması gereken yerde şu an..
ALLAH ailemizi yakınlarımızı yanı başımızdan eksik etmesin..saglık oldugu müddetce iş güç herzaman bulunur..

amin canım inşallah en kısa zamanda toparlar kendini

Öznur handeye kızma kızın haberi bile yok buluşacağımızdan. Geçen pazar görüştüğümüzde bu haftasonu da görüşürüs uygun olursak demiştik o kadar netleşmedi bi şey ama cts. olur sanırım konusurum bugün handeyle. Dogukana egzersiz yaptırmak mı??? Onun hayatı egzersiz yavrım ben bişey yapmıyom 2 sn. kucağımda bile durmuyo

slm millet

ay deniz de mi bir an önce yürüse :26: gece 1-1.30 tan önce yatmıyor sonra da ssat 11 de uyanıyor kocanla uyumayı unuttum

günaydın kızlar
bugün burda bahardan kalma bir hava var
akşam meleklere oturmaya gidecez komşularıda gelecek biraz dedikodu iyi gelebilir bana

burası kapalı bu gün soğuk değil ama hiç iç açıcı değil. of of o dedikodulara benim de çok ihtiyacım var haziran ayında bütün arkadaşlarımın tayini çıktı gittiler gerçekten samimi olduğum kimsem kalmadı burada

hem güldüm hem kıskandım ne güzel kerndinde mutlu ve ağrısız bizim ilk fotoğraflarımızda ben öyle korkunç görünüyorum ki bakmaya tahammül edemiyorum

evet bu deliyi ben bir yerden tanıyorum aynada her gün karşılaşıyoruz sanki
doğumdan ilk çıktığımda kurduğum cümle ikincisini yaparsam kesinlikle sezeryan olacak olmuştu ama şimdi düşünüyorum da sanırım gene normal yaparım ama epidural konusunda kesinlikle çıngar çıkarırım gece 3ten sabah 9a kadar gelen her ebe ve doktora epidural istiyorum dedim kocam gidip söyleyene kadar kimse beni takadı yav neden hala anlamış değilim :26: tabi kocamı ciddiye aldıklarında iş işten geçmişti anestezi uzmanı adıyamanda gezideymiş ben duble talihsizim :84:

Gülşancım üyelik sistemiyle çalışıyo site üye değilsen benim maili yazabilirsin referans olarak deryakizilay@garanti.com.tr

sana sormadan ben de kullandım adresini haberin olsun kusura bakma

Doguhan sarki soyluyor ve basiyla ritim tutuyor.

deniz de son zamanlarda herşeyi alkışlıyor hatta altını değiştirirken bir taraftan ağlayıp bir taraftan alkışlıyor çok komik bunlar yaaa

EBRUM canım kesinlikle katılıyorum allah dermansız dert vermesin sağlık yerinde olduktan sonra gencecik insanlarız nasıl olsa buluruz yapacak bi iş

Son düzenleme:
ya bu paramini üyelik onayı ne kadar zamanda geliyor benimki hala gelmedi :44:

bu ara fena halde örgüye sardım üçüncü kışını hala bitmemiş olarak geçiren bir şalım var azim yaptım bitirmeye çalışıyorum ama deniz ne zaman elimde görse deli gibi çekiştirip alıyor :96:

hamarat hatun:)))) seneye kışa biter Deniz paşa bırakırsa tabiii

çok vakitsiz giriyorum her halde sayfaya ben geldiğimde herkes kullanıcılar alanında park halinde oluyor

Eger Almanyadan bu sayfadan birisi siparis verecekse bende 10 Euroluk indirim karti var.
Üzerindeki Kodu gönderebilirim sana istersen. Ama 30 Eurodan itibaren alisverisler icin gecerli.

türkiyede tomy ürünleri satılıyo birsürüde banyo oyuncağı var ama bu oyuncak yok
ordan getirtmek lazım birde orda ucuz ürünler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…