2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hamarat hatun:)))) seneye kışa biter Deniz paşa bırakırsa tabiii

sorma eşim de dalga geçiyor "geçen kış doğum izninde sabahtan akşama kadar oturdun şimdi çocuk oyun istiyor sen örgü örmeye çalışıyorsun daha on yıl bitmez o" diye

yaptın mı şıllık tatlısını eşine

yok canim yapmadim.gec gelecegini soyledi tersanedeydi.bende kendime vakit ayirdim

:)) kizmam be yaf.
ya bu benim oglan neden tembel nedennnnnnn
benle oyun bile oynamiyor kendisi takiliyor yerde

cok komikler.muslum gurses gibi yapiyor

ben o oyuncaktan bi sitede görmüştüm kızlar ama hangi sitede,bi karıştırayım bakalım siteleri:26:
yazgıya bende çok üzüldüm ama her şerde bi hayır vardır diyorum bundanda güzel bi sonuç çıkar inşallah
fatma seni sevmeyen ölsün be canım,bencede selinim en güzel doğumgünün hakediyor
deryacım çok sağol canım benim üyeliğim vardı zaten
şeyma 1 dakika sürmemişti mail olarak cevap gelmişti,belki mail adresini yanlış yazmışsındır canım:26:
öznur oğluşunu başka bebeklerle görüştür mert öyle yürümeye başladı,taklit ederek yani

sorma eşim de dalga geçiyor "geçen kış doğum izninde sabahtan akşama kadar oturdun şimdi çocuk oyun istiyor sen örgü örmeye çalışıyorsun daha on yıl bitmez o" diye

nezaman örgüye başlasam başladıgım gün bitirme gibi manyak bi hırsım olduguçün kalkışmıyorum..sabır işi anam bu bendede ondan olmadıgı için

buna katılıyorum işte..yalnız bizimki taklitten ziyade kıskanclıktan..bebekli ortamlarda cocuklar mutlu oluyor vayahutta kıskanclıklarından hırs yapıp mamur gibi yuruyor..yurume videosunu ben o gün cektim hatta arkadaş bebegiyle gelmişti bize..

himmmm.simdi kimler yuruyor ki bana hemen bildirile.akabinde bulusma organize edile.
anacim kim yuruyorki.mert iklim dogukan ayyyy aklima gelmedi heyecan yaptim

bURDAN BİRİSİ SÖYLEMİŞTİ ORTA KULAĞI TAM OLARAK GELİŞTİĞİNDE DENGEYİ SAĞLADIKLARI İÇİN O ZAMAN YÜRÜYORLARMIŞ, BENİM OĞLUM MERALLERDEKİ BULUŞMADA EMEKLEDİ AMA ETRAFINDAKİ HERKES YÜRÜYOR ONA KALSA İŞ YÜRÜR, BİZ BABASIYLA EVDE EMEKLEMİYORUZ YÜRÜYORUZ SONUÇTA

İsteyen herkes kullanabilir mail adresimi paramini için no problem canlar..
Öznurcum ve bebeleri yürümeyen diğer analar boşverin ya zamanı gelince yürüyecekler takmayın bu kadar her bebiş farklı zamanlarda gösteriyo gelişimlerini..Sizinkilerde bizimkilerin yapmadığı başka bi alanda gelişiyolardır dil mesela..

Çok fena bi işimi unutmuşum, o yüzden az kalsın yıl sonu primi alamayacaktım, müdürüm sağolsun hemen çözdü sorunu da toparladık. Saatlerdir yazamayışım bundan...

Yürüme konusunda hiç acelem yok, böyle çok şeker, tadını çıkarıyorum, bir gün nasıl olsa yürüyecek ve bir daha hiç oturmayacak :)))

ben birazdan çıkacam hepinizi öptüm
akşama bekliyorum kızlar
aylin sen inanma hala ama bebekler yaşıtlarını çok taklit ediyor

deryaya katılıyorum bakmayın siz bizim sıpaların erken yürüdüğüne normalde 12-18 ay diyo otoriteler

canım ayakkabıyla ne alakası var ortalama yürüme zamanı 14 ay falan zaten 18 aya kadarda normal diyo dr.ler..çocuğu doğal akışına bırak yavrusss

Kesinlikle katılıyorum, bizim mart bebeleri çok erken yürüdü, normalde 12 aylık yürüyen çocuk için bile erken yürüdü derler. Benim çocuğum normal seyrinde gidiyor bu konuda

e o zaman ben yine ist.a geleyim kızlarla buluşayım,maksat bebe yürüsün

Bak bu çok iyi olur, çok münasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…