- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.261
hamarat hatun:)))) seneye kışa biter Deniz paşa bırakırsa tabiii
yaptın mı şıllık tatlısını eşine
Öznur handeye kızma kızın haberi bile yok buluşacağımızdan. Geçen pazar görüştüğümüzde bu haftasonu da görüşürüs uygun olursak demiştik o kadar netleşmedi bi şey ama cts. olur sanırım konusurum bugün handeyle. Dogukana egzersiz yaptırmak mı??? Onun hayatı egzersiz yavrım ben bişey yapmıyom 2 sn. kucağımda bile durmuyo
slm millet
ay deniz de mi bir an önce yürüse :26: gece 1-1.30 tan önce yatmıyor sonra da ssat 11 de uyanıyor kocanla uyumayı unuttum
burası kapalı bu gün soğuk değil ama hiç iç açıcı değil. of of o dedikodulara benim de çok ihtiyacım var haziran ayında bütün arkadaşlarımın tayini çıktı gittiler gerçekten samimi olduğum kimsem kalmadı burada
hem güldüm hem kıskandım ne güzel kerndinde mutlu ve ağrısız bizim ilk fotoğraflarımızda ben öyle korkunç görünüyorum ki bakmaya tahammül edemiyorum
evet bu deliyi ben bir yerden tanıyorum aynada her gün karşılaşıyoruz sanki
doğumdan ilk çıktığımda kurduğum cümle ikincisini yaparsam kesinlikle sezeryan olacak olmuştuama şimdi düşünüyorum da sanırım gene normal yaparım ama epidural konusunda kesinlikle çıngar çıkarırım gece 3ten sabah 9a kadar gelen her ebe ve doktora epidural istiyorum dedim kocam gidip söyleyene kadar kimse beni takadı yav neden hala anlamış değilim :26: tabi kocamı ciddiye aldıklarında iş işten geçmişti anestezi uzmanı adıyamanda gezideymiş ben duble talihsizim :84:
sana sormadan ben de kullandım adresini haberin olsun kusura bakma
deniz de son zamanlarda herşeyi alkışlıyor hatta altını değiştirirken bir taraftan ağlayıp bir taraftan alkışlıyorçok komik bunlar yaaa
sorma eşim de dalga geçiyor"geçen kış doğum izninde sabahtan akşama kadar oturdun şimdi çocuk oyun istiyor sen örgü örmeye çalışıyorsun daha on yıl bitmez o" diye
ben o oyuncaktan bi sitede görmüştüm kızlar ama hangi sitede,bi karıştırayım bakalım siteleri:26:
yazgıya bende çok üzüldüm ama her şerde bi hayır vardır diyorum bundanda güzel bi sonuç çıkar inşallah
fatma seni sevmeyen ölsün be canım,bencede selinim en güzel doğumgünün hakediyor
deryacım çok sağol canım benim üyeliğim vardı zaten
şeyma 1 dakika sürmemişti mail olarak cevap gelmişti,belki mail adresini yanlış yazmışsındır canım:26:
öznur oğluşunu başka bebeklerle görüştür mert öyle yürümeye başladı,taklit ederek yani
ben o oyuncaktan bi sitede görmüştüm kızlar ama hangi sitede,bi karıştırayım bakalım siteleri:26:
yazgıya bende çok üzüldüm ama her şerde bi hayır vardır diyorum bundanda güzel bi sonuç çıkar inşallah
fatma seni sevmeyen ölsün be canım,bencede selinim en güzel doğumgünün hakediyor
deryacım çok sağol canım benim üyeliğim vardı zaten
şeyma 1 dakika sürmemişti mail olarak cevap gelmişti,belki mail adresini yanlış yazmışsındır canım:26:
öznur oğluşunu başka bebeklerle görüştür mert öyle yürümeye başladı,taklit ederek yani
himmmm.simdi kimler yuruyor ki bana hemen bildirile.akabinde bulusma organize edile.
anacim kim yuruyorki.mert iklim dogukan ayyyy aklima gelmedi heyecan yaptim
himmmm.simdi kimler yuruyor ki bana hemen bildirile.akabinde bulusma organize edile.
anacim kim yuruyorki.mert iklim dogukan ayyyy aklima gelmedi heyecan yaptim
benim kuzum yürüyorrrrrr
benim yakışıklımda yürüyo :)) nerdeyse 1 aydır artık aştı kendini :))
ben şimdi ilk adım ayakkabısı alıcam belki çarıklardan yürümüyordur diye, umudum yok ama olsun ben yine de deneyeyim
ben birazdan çıkacam hepinizi öptüm
akşama bekliyorum kızlar
aylin sen inanma hala ama bebekler yaşıtlarını çok taklit ediyor
deryaya katılıyorumbakmayın siz bizim sıpaların erken yürüdüğüne normalde 12-18 ay diyo otoriteler
canım ayakkabıyla ne alakası var ortalama yürüme zamanı 14 ay falan zaten 18 aya kadarda normal diyo dr.ler..çocuğu doğal akışına bırak yavrusss
e o zaman ben yine ist.a geleyim kızlarla buluşayım,maksat bebe yürüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?