- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.281
Kesinlikle katılıyorum, bizim mart bebeleri çok erken yürüdü, normalde 12 aylık yürüyen çocuk için bile erken yürüdü derler. Benim çocuğum normal seyrinde gidiyor bu konuda
Bak bu çok iyi olur, çok münasip
senin canın yine boğazın öte tarafında beklemek istiyor sanırsam
İsteyen herkes kullanabilir mail adresimi paramini için no problem canlar..
Öznurcum ve bebeleri yürümeyen diğer analar boşverin ya zamanı gelince yürüyecekler takmayın bu kadar her bebiş farklı zamanlarda gösteriyo gelişimlerini..Sizinkilerde bizimkilerin yapmadığı başka bi alanda gelişiyolardır dil mesela..
benim işle ilgili bi gelişme yokhafta sonuna kadar haber veririm dedi ama...
ooooo evet bak mesela dil konusunda masallahi var.babaannesine cekmis kanimca.
Ben de o kadar bezdimki buradann bizim kat üst yönetim katı ve milli kütüphaneden daha sessiz ve ben hergün ayaklarım geri gide gide geliyorum işe...ah şu paranın gözü kör olsunnn söyle bi piyango falan çıksa anında çeker çıkarım
Saçmalama, kutlama yapmamak ne demek, aileni toplayacaksın, kızını süsleyeceksin, pastanızı kesip mumunuzu üfleyeceksiniz ! Olanlarda o kuzunun ne günahı var, neden onu cezalandırıyorsun ! Eğer aile içinde bişey yapmak istemiyorsan, o tarihlere buluşma ayarlayalım, teyzeleri olarak biz kutlayayım kuzumuzun doğum gününü...
Ben mevcut duruma bi bakayım canımcım, olabilir, buluşabiliriz bu hafta...
Geçmiş olsun..
Ben çok korkarım dişçiden, şimdiden ştreş bastı :)))
Bu arada ilk 5 gün benim sütüm çok az geldi, Doruk'a mama verdik, ben sürekli ona ağlıyordum, hönkürerek...
Evet ben de öyle dedim.
Çağıralım seni de tamam, her hafta İstanbul'a mı gelecen sayın çatlak?
Dodo anne baba de de diyo bi de havlıyo sadece gel de bi görelim şu doğuhan paşayı
şöyle bi iş olsa haftada 3 gün çalışsam 4 gün evde olsam ne evde bunalsam ne işte aynı parayı kazansam oğluma vakit ayıramıyorum diye vicdan yapmasam ama kendimi gerçekleştiremiyorum diye de vicdan yapmasam kocam her akşam evde olsa ben hep yalnız kalmasam ailem aynı şehirde olsa bari onlarla iki çift laflasam da sam sam sammmmmm sıyırdı derya
yirim o atişkoyu ben yir yirrrrrrata bugünlerde sorduğum sorulara ver ,var ,gok diye cevaplar veriyo çok şeker oluyo her kelimeyi 2 kere tekrarlıyor :))
mesela uyku varmı ? diyorum var var diyo
yemek vereyim mi diyorum ver ver diyo
süt vereyim mi diyorum gok gok diyo :))
kawuş bakalım kawuşşşKuzuya kavuşma zamanı...
Serviste biraz uyuyabilsem bari :)
Hadi öptüm hepinizi
banada bul öyle bi iş parası mühim değil 4gün cery 3 gün iş güzel olur hergün ceryle terelellilik oluyorummmmşöyle bi iş olsa haftada 3 gün çalışsam 4 gün evde olsam ne evde bunalsam ne işte aynı parayı kazansam oğluma vakit ayıramıyorum diye vicdan yapmasam ama kendimi gerçekleştiremiyorum diye de vicdan yapmasam kocam her akşam evde olsa ben hep yalnız kalmasam ailem aynı şehirde olsa bari onlarla iki çift laflasam da sam sam sammmmmm sıyırdı derya
bn emekleyemediği günleri geri istyorummmm, yürümeye başladığından beri hayatdahada bir beter oldu 2 aydır sürünüyorum peşindeÇok fena bi işimi unutmuşum, o yüzden az kalsın yıl sonu primi alamayacaktım, müdürüm sağolsun hemen çözdü sorunu da toparladık. Saatlerdir yazamayışım bundan...
Yürüme konusunda hiç acelem yok, böyle çok şeker, tadını çıkarıyorum, bir gün nasıl olsa yürüyecek ve bir daha hiç oturmayacak :)))
bak sen yaww yerim o gok diyen dilleri gokmuşşşşşata bugünlerde sorduğum sorulara ver ,var ,gok diye cevaplar veriyo çok şeker oluyo her kelimeyi 2 kere tekrarlıyor :))
mesela uyku varmı ? diyorum var var diyo
yemek vereyim mi diyorum ver ver diyo
süt vereyim mi diyorum gok gok diyo :))
yirim o atişkoyu ben yir yirrrrrr
kawuş bakalım kawuşşş
kız 4te çıkıyorsun iyi işyerinde her saat serwismi war?
banada bul öyle bi iş parası mühim değil 4gün cery 3 gün iş güzel olur hergün ceryle terelellilik oluyorummmm
bn emekleyemediği günleri geri istyorummmm, yürümeye başladığından beri hayatdahada bir beter oldu 2 aydır sürünüyorum peşinde
hasret sen saklanabilionmu o göbekle kıı?saklambaç oynayın güzel oluyo:)))
evet ya ben de farklı oyun ve öğretme stilleri arıyorum, top atma oynuyoruz bolca, bi de o nerde bu nerde,kendi kendine takılmayı sevdiğinden çok bişey de yapamıyoruz beyefendiyle,gitsin mutfak dolaplarını indirsin kavanozları yalasın damacanaya tırmansın vs takılıyo evin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?