2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooooo evet bak mesela dil konusunda masallahi var.babaannesine cekmis kanimca.

benim işle ilgili bi gelişme yok hafta sonuna kadar haber veririm dedi ama...

Ben de o kadar bezdimki buradann bizim kat üst yönetim katı ve milli kütüphaneden daha sessiz ve ben hergün ayaklarım geri gide gide geliyorum işe...ah şu paranın gözü kör olsunnn söyle bi piyango falan çıksa anında çeker çıkarım

benim işle ilgili bi gelişme yok hafta sonuna kadar haber veririm dedi ama...

Duuu bakalım...

Al benden de o kadar...

canım haberleşelim o halde :)

doğum günü konusunda daha zaman var gün doğmadan neler doğar ,,,

şöyle bi iş olsa haftada 3 gün çalışsam 4 gün evde olsam ne evde bunalsam ne işte aynı parayı kazansam oğluma vakit ayıramıyorum diye vicdan yapmasam ama kendimi gerçekleştiremiyorum diye de vicdan yapmasam kocam her akşam evde olsa ben hep yalnız kalmasam ailem aynı şehirde olsa bari onlarla iki çift laflasam da sam sam sammmmmm sıyırdı derya

ata bugünlerde sorduğum sorulara ver ,var ,gok diye cevaplar veriyo çok şeker oluyo her kelimeyi 2 kere tekrarlıyor :))

mesela uyku varmı ? diyorum var var diyo
yemek vereyim mi diyorum ver ver diyo
süt vereyim mi diyorum gok gok diyo :))

benim isteklerimde aynı bööle allaaam ayyyynııı:) duy plsss:)

mrb kızlarr memleketteyim özelimşim topraamı annemın ayagında uyuyor kızım uyanınca hoop gezmeye gitcez inşş:) sizlerde iisinizdir umarım. görüşürüzzz

yirim o atişkoyu ben yir yirrrrrr
Kuzuya kavuşma zamanı...
Serviste biraz uyuyabilsem bari :)
Hadi öptüm hepinizi
kawuş bakalım kawuşşş
kız 4te çıkıyorsun iyi işyerinde her saat serwismi war?
banada bul öyle bi iş parası mühim değil 4gün cery 3 gün iş güzel olur hergün ceryle terelellilik oluyorummmm
bn emekleyemediği günleri geri istyorummmm, yürümeye başladığından beri hayatdahada bir beter oldu 2 aydır sürünüyorum peşinde

bak sen yaww yerim o gok diyen dilleri gokmuşşşşş

YAGMUR artık emeklemeyi tercih etmiyo haa her yere yuruyoda demiyorum ama genel olarak şu bi iki gündür bayagı bi yuruyo benim kızım yaw ama dediğin gibi daha hızlı ulaşıorlar amaçlarına...
yagmur la oyunlar oynuyoruz..top saklama bulma...saklıorum genelde 2 ayrı yere belirli..hani top diyorum gidio buluo topu..ver bana yada at topu bana diorum atıyo..al deyip ben fırlatıorum önünee kıkır kıkır topu yakalıyo..
kucagımdayken memesi agzında oluyo mesela at yere diorum pat atıyo..sonra sarkıtıp onu yere al şimdi memeyi diorum allahm nası kıkırdıyo hoşuna gidiyo alıyo yerden ..
vitrinde dedisnin anansesinin teyzesnn fotolarrı var sırasıyla ögretiorum ..sonra kendi kenidne dede neneee gel deyip cagırıyo fotoları yanına..
bu ara farklı oyun stilleri geliştrcem

evet ya ben de farklı oyun ve öğretme stilleri arıyorum, top atma oynuyoruz bolca, bi de o nerde bu nerde,kendi kendine takılmayı sevdiğinden çok bişey de yapamıyoruz beyefendiyle,gitsin mutfak dolaplarını indirsin kavanozları yalasın damacanaya tırmansın vs takılıyo evin içinde

saklambaç oynayın güzel oluyo:)))
hasret sen saklanabilionmu o göbekle kıı?sanırım cerynin seni bulması cokta zor olmuyodur:86:

mamurda aynada kendisini yalıyo zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…