- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.781
zeliha eçmiş olsun kuzuma
burcu bende merak etmeye başlamıştım senicanın niye sıkkın
konuşmayı bölüp onunla ilgilenilmesini isteyen bi bebekte bende var bu arada
yasemin o kilitlerden alıyorum o zaman bi meleğe bi bana
Selam Yazgı,
En son ne zaman kitap okudum hatırlamıyorum bile, hep bebek bakımı ve gelişimi ile ilgili kitaplar okuyorum hamile kaldığımdan beri, imrendim şimdi sana, bende işe gelip giderken yolda okuyayım en iyisi, çünkü çok özledim kitap okumayı..
Bu anlamda seni tebrik ederim, başlamışken bırakma sakın, aynı hızla devam et..
Alp in iyi olmasına da çok sevindim, daha da iyi olacak inşallah..
Yazgıcım tekrardan geçmiş olsun Alp paşama, inşallah daha da iyi olacak..
Burcito ne oldu sana bea(
Merhabalr .. egoş 3 gündür çok huysuz devamlı ağlıyor 4 tane dişimiz var üstteki dişlern yanı cıktı cıkacak beyaz beyaz gözüküyo.uykusunda ağlıyo devamlı geceleri içini çeke çeke .ateş falan yok acaba diş mi yoksa başka bişeymi dr a götüreyimmi sizce((
sağol MERAL cim.eymen nasıl?
ayy bu arada söylemezsem çatlayacağım,öyle bir geçer zamanki adlı diziye feci şekilde ayar oldum son iki haftadır.hele dün akşam,nedemek yaa bir oğulun babasını dövmesi,akıl alır mı bunu?yani reyting için bile olsa olacak şey değil.
Sen o kuduruk Alp le dizi izlemeye nasıl zaman ayırabiliyorsun anacım, ben hiçbir diziyi takip edemez oldum, şirkette arkadaşlardan özetini dinliyorum anca, o da izlemek kadar zevkli olmuyor tabi :))
diştir diş:))Merhabalr .. egoş 3 gündür çok huysuz devamlı ağlıyor 4 tane dişimiz var üstteki dişlern yanı cıktı cıkacak beyaz beyaz gözüküyo.uykusunda ağlıyo devamlı geceleri içini çeke çeke .ateş falan yok acaba diş mi yoksa başka bişeymi dr a götüreyimmi sizce((
teşkür ederim:)daha iyisi senin olsun canım :)yeni dişler hayırlı olsun canım, ateşi falan yoksa bence bekle,dişten olabilir
tanya güle güle kullan canım
yasemin birbirimizi nede güzel teşvik ediyoruz alışverişe
yazgı helal olsun sana ben en son kaç yıl önce kitap okudum bilmiyorum
ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz
Ayşegül bende diş olduğunu düşünüyorum, 1-2 gece aynı şeyi İklim de yaptı, sonra baktım üstten diş patlamış..
Gülşan, alışverişe teşvik etme işi, iyi mi kötü mü bilemedim, kilit almaya girdim siteye, kilitin yanı sıra başka şeylerde alıp çıktım, alışveriş yaparken çok mutlu oluyorum ama sonra ödeme kısmı çok koyuyo beaa...
Tanya, ben yine kendime bişey almadım malesef(
Ama yakındır, artık kendime çalışacam, söz :))
Burcu, sana ''bu da geçer, bu da geçer'' şarkısını armağan ediyorum..
Tanya pardon Güzin Ablacım, söz dedik yaa, bundan sonra kendime çalışacam, yanımda olsan kulağımı çekecen nerdeyse :)))
Esrin, ben dişten diyorum, benim kızımda uzun süre aynı durumdaydı çünkü, sonra pıtır pıtır peş peşe diş çıkarmaya başladı, tabi bende bilmediğim için dişe yormamıştım hiç, yaklaşık 1 aya yakın grip gibi oldu, ishal oldu, kabız oldu, yemedi, içmedi, ayy neler çektim... Anne sütü olmadığı için bizde sürekli biberonla süt yada formül mama içti bu dönemde, şimdi yeni yeni iştahı yerine gelmeye başladı çok şükür.. Sende bir süre daha takip et, diş gelmezse bi doktora götürürsün o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?