2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım, kilitlerden alabilirsin, ben çok memnunum gerçekten, hatta annemin evi için 1-2 tane daha bende sipariş verdim sabah sen link verince :)))

sağol yasemin cim.yani inşallah bırakmam,pek emin olamıyorum kendimden
ya ben kitap delisi bir insandım,evlenmeden önce gece kardeşim uyuyor diye annem odamızın ışığını söndürürdü,ben gider küvetin içinde okurdum.hep sevdim okumayı.ama Alpiş doğdu doğalı hiç okuyamamıştım.evde okunmak için satın alınıp,kitaplık bekleyen 4-5 kitap var şuan.ama ben yinede gidip yeni alıyorumbakalım nekadar sevam edecek.

Yazgıcım tekrardan geçmiş olsun Alp paşama, inşallah daha da iyi olacak..

Burcito ne oldu sana bea(

sağol MERAL cim.eymen nasıl?

ayy bu arada söylemezsem çatlayacağım,öyle bir geçer zamanki adlı diziye feci şekilde ayar oldum son iki haftadır.hele dün akşam,nedemek yaa bir oğulun babasını dövmesi,akıl alır mı bunu?yani reyting için bile olsa olacak şey değil.

Merhabalr .. egoş 3 gündür çok huysuz devamlı ağlıyor 4 tane dişimiz var üstteki dişlern yanı cıktı cıkacak beyaz beyaz gözüküyo.uykusunda ağlıyo devamlı geceleri içini çeke çeke .ateş falan yok acaba diş mi yoksa başka bişeymi dr a götüreyimmi sizce ((

yeni dişler hayırlı olsun canım, ateşi falan yoksa bence bekle,dişten olabilir
tanya güle güle kullan canım
yasemin birbirimizi nede güzel teşvik ediyoruz alışverişe
yazgı helal olsun sana ben en son kaç yıl önce kitap okudum bilmiyorum
ben kaçıyorum kızlar öpüldünüz

Ayşegül bende diş olduğunu düşünüyorum, 1-2 gece aynı şeyi İklim de yaptı, sonra baktım üstten diş patlamış..

Gülşan, alışverişe teşvik etme işi, iyi mi kötü mü bilemedim, kilit almaya girdim siteye, kilitin yanı sıra başka şeylerde alıp çıktım, alışveriş yaparken çok mutlu oluyorum ama sonra ödeme kısmı çok koyuyo beaa...

Sen o kuduruk Alp le dizi izlemeye nasıl zaman ayırabiliyorsun anacım, ben hiçbir diziyi takip edemez oldum, şirkette arkadaşlardan özetini dinliyorum anca, o da izlemek kadar zevkli olmuyor tabi :))

Sen o kuduruk Alp le dizi izlemeye nasıl zaman ayırabiliyorsun anacım, ben hiçbir diziyi takip edemez oldum, şirkette arkadaşlardan özetini dinliyorum anca, o da izlemek kadar zevkli olmuyor tabi :))

kocam ilgileniyor o sırada yaya cım
zaten bende sadece sülüman ı kaçırmadan izliyorum.öyle bir geçer zamanki yide izliyordum ama kaçırdığım bölümleri oluyor,dedim yaa kızdım ona,bundan sonra bilmiyorum,küstüm şuan .

diştir diş:))
canım biz de cok zor cıkarıyoruz dişleri..muhtemelen dişten..nazı da oluyor arada..
teşkür ederim:)daha iyisi senin olsun canım :)

e hani sen bu gün kendine bişey almadın mı?

bişey soracaktım unuttum koşturmacadan..

Geri geldim, sıkılıyorum.
Neyin var diye sormuşsunuz, tanımlanacak birşeyim yok aslında, yoruldum sadece, işlerden, müdürümden, kocamdan, annesinden, kendi annemden, sürekli birşeylere sabretmek, tahammül göstermek zorunda olmaktan, uykusuzluktan, zorunluluklardan... Sıkıldım. Budur yani, başka bişey yok, Allah bundan gayrı dert vermesin, güneş açınca düzelirim büyük ihtimalle :)
Hepinize teşekkür ederim meraklandığınız, ilgilendiğiniz için, seviyorum sizi...

Tanya, ben yine kendime bişey almadım malesef (
Ama yakındır, artık kendime çalışacam, söz :))

Burcu, sana ''bu da geçer, bu da geçer'' şarkısını armağan ediyorum..

zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunları..havadan sudan bile etkilenir hale geliyoruz bazen.
dinlenmen daha doğrusu kendini dinlemeden yaşaman lazım bence biraz..tatile çık olmuyorsa günübirlik yaşa biraz...amaann de küçük burcuya dinlet olayları ve insanları
yine de sevindim daha mühim bişey olmadığına..

Tanya, ben yine kendime bişey almadım malesef (
Ama yakındır, artık kendime çalışacam, söz :))

Burcu, sana ''bu da geçer, bu da geçer'' şarkısını armağan ediyorum..

tam dayaklıksın haa...neden almadın? kendine çalış kendine ..
bazen seni anneme benzetiyorum..o da en cok kendinden herşeyinden verdi bizim için..çok yıprandı ama.o denli vermeseydi de biz yine aynı olurduk..sen de 1 gününü olsun zevkine ayır maddi olarak sıkışacak da olsan buna değer demi ama:)

ay yok biri beni bu güzin abla halimden kurtarsın

Ben geldim...

Ama soru sormaya geldim.
Esin'in bir yaş kontrolüne gittiğimizde bizim ufaklıkta bir iştahsızlık başlamıştı. Çorba, kahvaltı falan filan her şeyi boşvermişti. Sadece anne sütü içiyordu. Hatta doktora gitmeden önceki son gün normalde bıraktığım anne sütünü bitiren kız anne sütününde yarısını içmiş başka bir şeyi kabul etmemişti. Diş herhalde dedim. Doktora da söyledim. Diş olmyabilir artık bundan böyle eskisi kadar yemeyecek, naz yapacak 1 dilim elma ile akşam edebilir dedi. İçimden yok canım daha neler dedim. Ama o günden bu yana, yani 1 ay olacak neredeyse bizim kız hiçbir şey yemeyi kabul etmiyor. Sadece anne sütü. Diş olsa çoktan çıkardı. Tamam 2 hafta da nezle olduk ondan yemedi desem.. Gerisine ne uydurayım bilmiyorum. Ne oldu benim kızıma ya? Bir fikri olan var mı?

Tanya pardon Güzin Ablacım, söz dedik yaa, bundan sonra kendime çalışacam, yanımda olsan kulağımı çekecen nerdeyse :)))

Esrin, ben dişten diyorum, benim kızımda uzun süre aynı durumdaydı çünkü, sonra pıtır pıtır peş peşe diş çıkarmaya başladı, tabi bende bilmediğim için dişe yormamıştım hiç, yaklaşık 1 aya yakın grip gibi oldu, ishal oldu, kabız oldu, yemedi, içmedi, ayy neler çektim... Anne sütü olmadığı için bizde sürekli biberonla süt yada formül mama içti bu dönemde, şimdi yeni yeni iştahı yerine gelmeye başladı çok şükür.. Sende bir süre daha takip et, diş gelmezse bi doktora götürürsün o zaman..

Ah Yasemin ya zaten gıdım gıdım yiyen bir çocuktu benimkisi. Minicik bir şey. Şimdi kilitleyip ağzını iyice fitil ediyor. İnşallah diştir patlar da biter sıkıntısı. İnsan ne yapacağını şaşırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…