- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.801
Merhaba canlar
canım çok sıkkın koca kişisinin işten arkadaşının 12 yaşındaki kızı bugün öğle saatlerinden beri kayıp
bir arkadaşıyla beraber Rabbim kötülüklerden muhafaza eylesin diye dua ediyorum şu an babasının yanına gitti eşim emniyete çok kötü bir durum Rabbim kimseye yaşatmasın
Eymenin hastalığı devam etmekte az önce banyo yaptırdım ancak öyle uyudu kuzum
Nimetciğim hoş geldin sorunları aşmanıza çok sevindim...
Herkese günaydın
2'li yaşlara elveda 3'lü yaşlara merhaba, bugün 30 yaşında oldum...
Hepsiburada.com : Sevi Bebe Çekmece / Dolap Kilidi (2 Adet) | Anne / Bebek / Çocuk
kızlaaar dolap kilidi olarak bu tür bişey kullanan varmı,işe yarıyomu,deterjan dolabı için almayı düşünüyorumda, mert yüzünden deterjanlar hep mutfak tezgahına dizili duruyo çok karışık görünüyo mutfağım
Günaydın hepinize
3 günden beri saat 8 de çıkıyorum çok yoruldum walla üretimde sorunlar çıkınca olan bize oluyor yoruldum walla ama eve gidince neşem bin kat oluyor zillimin sayesinde çok maymun oldu kızlar her yaptığım şeyin arkasından taklitçi oldu çıktı walla....
Sizler iyisinizdir inşallah evet hava kapalı benim de canım daralıyor walla....Yaz gelemedi bir türlü
Ya ben sırtımda bin tonluk bir yük taşıyorum sanki, omuzlarımda ve göz kapaklarımda bir ağırlık var, eve gidince İklim in maymunlukları bile beni neşelendiremiyor şu sıralar, hatta uslu uslu kenarda otursa sonrada kendi kendine gidip uyusa diyorum ama zor bir ihtimal tabi..
Kolay gelsin sana da Ayfercim, bizim de işler yoğun şirkette, offffff((
selam anneler nbr nasılız bakem dün yoktum adanaya gitik kuzunun kalbi için vee doğumda 4 mm olan açıklık şimdi 1 mm doktor bence kapanmış sayılır hiç endişeleneyin ama emin olmamız için 3 yaşında getirin dedibizde tabi çok rahatladık aklımın hep bi köşesinde sıkıntı veriyodu çok da iyi bi doktorumuz var saolsun çok ilgili hasas bilgilendiren bi kadın insanın içi rahatlıyo
sonra vurduk kendimizi avm lere çekirdek ailemizle gezdik tozduk alışveriş yaptık sezonu açtım ohh
seni öyle iyi anlıyorum ki yorgunum yetişemiyorum ve artık kendimi buna ölesine programlamışım ki dinlenmem için kendiliğinden oluşan zamanlarda bile bi iş yapiyim de hafiflesin die ordan oraya boş boş koşuyorum ve işlerim hiç bitmiyor cemy yoruyor bazen onsuz ve esersiz sadece kendime ait zamanlar yaratıyorum ama yolun yarısından geri dönüyorum çünkü vicdan azabı çekiyorum onlardan sıkıldığımı onları sevmediğimi düşünürler diye üzülüyorum ve onlara yetişmeye çalışmaya devam ediyorum YORGUNUMGeri geldim, sıkılıyorum.
Neyin var diye sormuşsunuz, tanımlanacak birşeyim yok aslında, yoruldum sadece, işlerden, müdürümden, kocamdan, annesinden, kendi annemden, sürekli birşeylere sabretmek, tahammül göstermek zorunda olmaktan, uykusuzluktan, zorunluluklardan... Sıkıldım. Budur yani, başka bişey yok, Allah bundan gayrı dert vermesin, güneş açınca düzelirim büyük ihtimalle :)
Hepinize teşekkür ederim meraklandığınız, ilgilendiğiniz için, seviyorum sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?