2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet
koca gün açıktı sayfa ama küçük bey izin vermedi yazmama

allah hepimizin evlatlarını korusun, bulunduklarını da yazmışsın iyi bir sopayı haketmiş onlar ay insanın yüreğine indirir bu evlatlar

Herkese günaydın
2'li yaşlara elveda 3'lü yaşlara merhaba, bugün 30 yaşında oldum...

nice yıllara aylin allah 60-70i de görmeyi nasibetsin

benim kilitler de bundan deniz hala açmayı başaramadı çift taraflı basılmadan açılmıyor o yüzden 3-4 yaşına kadar kesin açamazlar, üstelik çok da esnekler

bugün çok şey yazmamışsınız sevindim aslında hemen okudum geçmişi :))

aylinciğim nice mutlu yıllara :)) otuzlu yaşlar gayet keyifli birde yaşını göstermiyorsan değme keyfine :))

meralciğim işimi sormuşsun valla şimdilik herşey yolunda mutluyum işe alışmaya çalışıyorum bilmediğim bi sektör patronlarım çok iyi sağolsunlar umarım onlardan benden memnundur ve bu hep böyle gider

ben işteyken ata annemle ve benim yokluğumu fark etmiyo bile o uyuyrken çıkıyorum evden akşam geldiğimde tepki bile vermiyo sadece dışardan geliyorum diye onuda çıkarayım istiyor

Günaydın..
Yağmurlu ve kapalı bir hava var yine Ankara da, gıcık olmaya başladım artık ben bu hava durumuna, istemiyorum kardeşim gelmesin bahar falan (( Depresyona soktu beni yaa..

Geçmişi okumak ne kolay oldu bugün, kimsenin bişey yazası yok heralde..

Şeyma, özletiyorsun kendini bacım, Deniz yürümeye başladığından beri pasif duruma geçtin sende :))

Şebnemcim, patronlarının iyi olmasına sevindim, Ata kuzusunun da arıza çıkarmaması iyi, işini kolaylaştırır, anneanneye alışkın olunca seni aramıyor demek ki, akşamları da olsa yaz, biz okuyoruz senin yazdıklarını, öptüm çok..

İşler çok yoğun şirkette,canım çalışmak istemiyor oysa ((

Son düzenleme:
günaydııın
herşey yolundadır inşallah,gece mert diş yüzünden çok ağladı,bacağındaki şişlik ve kızadıklıkta azalmaya başladı iyice bugün geçer inşallah tamamen
biraz çalışayım ben geri gelicem

yasemin burdada hava hep kapalı ama sıcak, yağmurlu ama biz memnunuz bu durumdan,normalde bu haftalarda buralar 40-45 derece olacaktı çünkü,yaz geç gelsin diye dua ediyoruz biz işe gelirken sabah arabanın klimasını açtım düşünün yani sıcağı

Günaydın,
Tam güzel cumalar diyecektim ki perşembe olduğunu acıklı bir şekilde hatırladım :) Yağmurlu, karanlık ve serin bir perşembe, çok iç sıkıcı.
Doruk dün akşamdan beri daha iyi çok şükür, geceyi de daha rahat geçirdi. Gece 3-4 uyanışında babası aldı uyuttu, büyük sürpriz oldu benim için, şaşırdım. En son 3.30 civarında uyandığında babayı reddetti, kucağıma aldığım an öptü beni ve hemen uyudu, bir daha da uyanmadı kuzum
Şebnem işinden memnun olmana çok sevindim, inşallah böyle devam eder.
İşim çok, biraz gömüleyim, yine gelirim, öpüyorum şimdilik.

Günaydın kızlar
Hepinize çok çok teşekkür ederim hem burda hem face de doğumgünümü kutlamışsınız,seminere gitmek için çıktım dün ama bugün hepsini okudum.
Burda da kapalı bir hava var ve acaip uykum var,yeni yaşıma da uykusuz girdim bu sene böyle mi geçecek yoksa o sadece yılbaşına özgü bişey mi

Günaydın hepinize
3 günden beri saat 8 de çıkıyorum çok yoruldum walla üretimde sorunlar çıkınca olan bize oluyor yoruldum walla ama eve gidince neşem bin kat oluyor zillimin sayesinde çok maymun oldu kızlar her yaptığım şeyin arkasından taklitçi oldu çıktı walla....
Sizler iyisinizdir inşallah evet hava kapalı benim de canım daralıyor walla....Yaz gelemedi bir türlü

Gülşancım, bana gönder o 40-45 derece sıcaklıkları, ben çok severim, hiç şikayet etmem :))
Mert in bacağındaki kızarıklık ve şişlik geçmeye başladı demek, İklime hep koldan yapıyorlar artık, hiç şişlikte olmadı bugüne kadar, inşallah su çiçeği aşısında da sorun yaşamayız, sen yazınca şişlik oldu diye bende tırsmaya başladım şimdi.. Yeni diş mi geliyor Mert te, inşallah kolay çıkarır, dün gece İklim de çok ağladı, döndü durdu yatağın içinde, ama ağzına baktırmadığı için göremiyorum diş geliyor mu gelmiyor mu..

Burcu, Doruk un daha iyi olmasına sevindim, babaya da aferin, senin bugünde keyfin pek yok anlaşılan, çalış çalış işleri toparla bari kafan dağılır hiç değilse..

Aylinkom, o yılbaşı için geçerli ama bu seneyi bırak önümüzdeki 3-5 sene daha böyle yorgun ve uykusuz geçecek kanımca, daha bu bebeleri gece çişe kaldıracaz, annneeee diyerek yanımıza gelecekler, ohooo... İçim karardı beaaa, havalar beni böyle yaptı valla :)))

Ya ben sırtımda bin tonluk bir yük taşıyorum sanki, omuzlarımda ve göz kapaklarımda bir ağırlık var, eve gidince İklim in maymunlukları bile beni neşelendiremiyor şu sıralar, hatta uslu uslu kenarda otursa sonrada kendi kendine gidip uyusa diyorum ama zor bir ihtimal tabi..
Kolay gelsin sana da Ayfercim, bizim de işler yoğun şirkette, offffff ((

sağol balım walla ben öyle bir özlüyorum ki zaten beni görünce atlar boynum abu aralar öpmeyi de öğrendik daha da bir hoşuma gidiyor ANNE diye seslenmesi alıyor götürüyor beni iş stresimi kavgalarımı raporlardan dolayı iki büklüm olup gözlerimin yanmasını dindiriyor kuzum....Hoş yaramazlıkları var ama yapsın razıyım dün gece mamasını içti uyuyacak kalkıyor yataktan legolarıyla oynuyor geliyor yanıma ışık kapalı tv ışığı var sadece anne gel diyor yani al beni demek gel dediği zaman kucağıma alıcam zilli mi bir baktım kaka yapmış değiştirdim altını yanıma yatırdım 1 dk bile geçmeden duyudu kendisi tüm gün yoruluyor çok koşturuyor...

selam anneler nbr nasılız bakem dün yoktum adanaya gitik kuzunun kalbi için vee doğumda 4 mm olan açıklık şimdi 1 mm doktor bence kapanmış sayılır hiç endişeleneyin ama emin olmamız için 3 yaşında getirin dedibizde tabi çok rahatladık aklımın hep bi köşesinde sıkıntı veriyodu çok da iyi bi doktorumuz var saolsun çok ilgili hasas bilgilendiren bi kadın insanın içi rahatlıyo
sonra vurduk kendimizi avm lere çekirdek ailemizle gezdik tozduk alışveriş yaptık sezonu açtım ohh

ayfercim 1 yaş aşısı yaptırdık pazartesi, bacaktan yaptılar,bir bacağında aşı dağılmamış kızardı biraz sertleşti,çok ağri yapıyodu oğluma ama bugün daha iyi sağol canım
yasemin ben o hemşireyi kesin şikayet edecem arkadaşlar aklınızda bulunsun kızamık aşısı bacaktan vurulunca hassasiyet yapma riski yüksek olduğu için bacaktan vurmak yasaklanmış, pislik kadın bacağından vurdu merte ,şimdi gidip saçını başını yolsam suç kimde acaba adını öğrenir öğrenmez şikayet edicem ama kadını tanıyan yok oraya gidip öğrenmem lazım
yasemin mertin iki dişi yolda ama ne zaman çıkar bilmiyorum biz genelde haftalar öncesinden ağrı çektiğimiz için pek ümitli değilim

Son düzenleme:

çok iyi bir haber bu canım rabbim sağlık sıhhat versin Cemmy paşama

AYLİNCİM canımcım doğum günüsün kutlu olsun dün burda olmadığımdan yazamadım seviyoruseniiii
GÜLŞAN canım umarım bugün iner bacağı mertin bizdee olmuştu kasıyo eşek sıpaları kendilerini biz su çiçeğini koldan yaptık o daha kolay oldu nisbeten
ŞEBNEM işinden memnun olmana çok sevindim inşallah böyle gider
seni öyle iyi anlıyorum ki yorgunum yetişemiyorum ve artık kendimi buna ölesine programlamışım ki dinlenmem için kendiliğinden oluşan zamanlarda bile bi iş yapiyim de hafiflesin die ordan oraya boş boş koşuyorum ve işlerim hiç bitmiyor cemy yoruyor bazen onsuz ve esersiz sadece kendime ait zamanlar yaratıyorum ama yolun yarısından geri dönüyorum çünkü vicdan azabı çekiyorum onlardan sıkıldığımı onları sevmediğimi düşünürler diye üzülüyorum ve onlara yetişmeye çalışmaya devam ediyorum YORGUNUM

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bende 4 gündür evdeyim
nasıl üşüttüysek metini bronşit (başlangıcı) yapmışız
hiçbir şey yemiyor anne mememe meme 3 aylık gibi 3 saate bir emiyor ilaçverirsek istifra ediyor
neyseki 4 tane iğneyi yiyince biraz iyileşti ve burundan hava verildi
şimdide cefaks ve öksürük şurubuna devam
ama ağzını açmak mümkün değil inş hafta sonu iyileşir
ilaçlar iğneler ve ventolin yar ömrünü aldı ağlamaktan helak oldu
dr en az 10 buçuk kg olsun dedi biz 10kg gerilettik
sizlerdede böyle iştahsızlıkoldumu bebişlerde
cemyde iyileşmii gözünüz aydın çok sevindim
yasemin sen neden yorgunsun iklime annen evde mi bakıyor
annemde bizde şimdi

günaydınnn

depresyondayımmmm artık gelsin baharmı gelir yazmı bilmiyorum ama şu kış puslu hava dağılsın artık ruhum daralıyo
zaten uykusuzum serhan beni maymun ediyo geceleri deliksiz bi uyku istiyorum yatakla kavga halinde çocuk şükür yok bi sıkıntısı ama kendi kendine sıkıntı yapıyo bi sağa bi sola dönüp duruyo şu gece maması işini de bi bitiemedik yemesze uyumuyo gece onu sallamaktan bacaklarım belim sırtım ağrıyo hiç bir sabah dinç uyanamıyorum hep yorgun bitkin gece bi kamyon yük taşımışım sanki uyumasam daha iyi olacak nerdeyse gündüzde ayrı bi şekiliz zaten hiç dinlenemiyorumhep yorgunum rabbim başka sıkıntı vermesin buna da şükür gerçi ama bende insanım bazen dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum

sabah sabah sizide bunalttım
cemmyy için çok sevindim esincim 3 yaşında gittiğiniz de o 1mm de kapanmış olacak inşallah

mert kuzumun yeni incileri çok üzmeden gelir umarım
doruk kuzum da daha iyiymiş sevindim
ayfercim hilal çok akıllı gerçekten bi bilmişlik var zaten yüzüne bakınca bile anlaşılıyo maşallah
öznur yok hala nerelerde bilen varmı?
yasemincim bende küstüm gelmeyen bahara yaza
şebnemcim işinin ve patronların iyi olmasına sevindim hep böyle devam eder umarım
başka ne yazacaktım inşallah unuttuğum birşey yoktur varsa çok özürrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…