2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım uyku saatleri nasıl Serhan'ın öğleden sonra geç yatıyorsa uykusunu almış olup gece geç saatlere kadar durması normal zorla uyutma az ver mama yaaa zaten tosun gibi ...
Öznur gezmelerde canım geziyor hergün gayet iyilermiş dün mesaj attım kendisine sen nerelerdesin? diye geziyormuş paşamla

Çok geçmiş olsun canum yaaa evet hasta olunca bebeklerimiz maalesef iştahta gidiyor ilaçların yanı sıra vitaminde ver canım iştahını ilaçlar bozar Hilalde hasta olduğunda ilaçların yanı sıra Multitap vermişti doktorumuz...Çok geçmiş olsun kuzuma

oyy canım çok çok geçmiş olsun kıyamam kuzuma hastayken bişey yemiyo bebişler insan kendinden biliyo bizde hasta olunca yemek yemek istemeyiz normal yanii inşallah düzelir hemen kuzum kilosunu dert etme bi iyi olsun iştahı da düzelir yavaş yavaş toparlar çok üzüldüm inşallah haftasonuna kalmadan iyileşir kuzu

canım serhan iki kez uyuyo gündüz 10 da yatırıyorum 12 ye kadar sonra 4 de yatıyo 6 ya kadar sonrada gece 9:30 10 gibi kendi geliyo yatıyo dizime yada yastığın üstüne eee eee demeye başlıyo yatırıyorum hemen uyuyo zorla yatırsamda uyumaz zaten kesinlikle mamayı bende kesmek istiyorum ama yok uyurken 180cc keçi sütü veriyorum daha saat 1 olmadan yine içmek istiyo battaniyesini veriyorum ilk ağladığında onunla 1 saat tekrar uyuyo ama sonra oda kesmiyo sallıyorum uyutmak için uyuyo ama yerine yatırınca ağlıyo illa içecek vermezsem sabaha kadar ayağımda sallamam lazım ki bazen o bile işe yaramıyo

ohh gezsinler bakalım biz de böyle pinekliyelim evde
yarın serhanın aşısı var ve kan alacaklar idrar da geçen gidişimizde bi daha geldiğinizde alalım demişti :18: muayene olurken bile ortalığı ayağa kaldırıyo aşı ve tahliller hepsi bi arada nasıl olacak bilmiyorum stres oldum şimdiden

Son düzenleme:
herkese merhaba seyhanın alıntısından gördüğüm kadarıyla mertte diş çıkarıyomuş.bizde 4 tane çıkarıcaz 3 gündür ağzına bişey koymadı sadece süt ve beni emyo arada ateşide çıkıyo.doğan ilk defa böyle olunca bayağı zorlandım hiç iştahsızlığı olmamıştı 9.diş çıktı diğer üçüde çıksa kurtulcaz.hiçbişey çiğnemiyo damaklarını bi görseniz içler acısı.salı suçiçeği aşısınıda oldu odamı zorladı neyaptı.şebnemede yaptırıcaz suçiçeğini salgın varmış.sizler nasılsınız.
---serhan,pelin,nihan hastaydı iyileştimi?sanırım dorukta hastaymış onada geçmiş olsun.doğan ateşdüşürücüyü bile zor içiyo halbuki calpol alışmadıki çocuk.

aynı doğan uykusuz millet çocuk...bende sadece süt verirsem gece yatmadan önce çok uyanır gece iki defada süt içer bide beni emer ben yoğurt veya meyve veriyorum o gene tok tutuyo.muayneolurken bizimki maşallah hiç sesini çıkarmıyo.inşallah tahlilleride güzel çıkar serhanın şimdiden geçmiş olsun iyileştimi nasıl?

Canım benim ver eline pırasa taze soğan çiğnesin paşam Hilal'inde damakları felaketti dişler patlamadan önce hiç olmazsa acısını alıyor .Su çiçeği aşısı Hilal'i hiç zorlamadı çokta kolay olmuş ateş bile yapmamış....

Çok geçmiş olsun, kıyamam kuzuya yaa.. Malesef hasta olduklarında iştahta gidiyor evet, iyileşsinlerde yeniden açılır iştahları napalım..
Annem kendi evinde bakıyor İkoşa ama bende havalardan dolayı sanırım bahar yorgunluğu var, çok bunaldım yaa..

Seyhancım, bu havalar hepimizi perişan etti, depresyona soktu valla, içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.. Çok sıkıcıııııııı (((
Serhan ın tahlilleri iyi çıkar inşallah, sonuçları burayada yaz..

Doğana da çok geçmiş olsun, bebelerinde nevri döndü, biz dayanamıyoruz azıcık bir yerimiz ağrısa onlar ne yapsın, inşallah fazla zorlamaz da kolay çıkarır dişlerini..

sağolun kızlar.ayfer eline alıp çiğnese neler vercemde kabul etmiyoki sürekli mızmız sürekli kucakta neyapalım buda geçecek inşallah.metinede geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir kuzucukar.

çok sağolun hepinizde aman dikkat edin havalar çok aldatıcı
herkeste bronşit öksürük
ilaç ve burun açma operasyonları tam bir kabus
iğne ve hava verilen odaya her gidişimizde kıyamet kopuyor daha birşey yapmadan
yasemin canını sıkma herkeste var bahar yorgunluğu
iklimin iyiya o yeter
bizim koca burnumuzdan getirdi annemi çağırcam bi oğlana bakamadınız diye
bende çekip gtmeseydi dedim
annem dra geldi ankaraya mide kanaması şüphesiylr kayınna 1 günde kaçtı annende küstü kadına nd düşüncesiz kaynana var bende
kocamda aştiden gelince annemin yüzü gözü şişti diyor ağlmktan neden hemen kaçtı o zaman torununu çok sevyorsa annemde daha bugün gdebldi dra
ne kıskançlık

canım hoşgelmiş doğan kuzum dişlerini rahat çıkarır inşallah üzüldüm yaa kıyamam paşama maşallah ona serhan da önceden öyleydi gıkı çıkmazdı hatta aşı olurken bile ağlamazdı hemşireler şaşırırdı bu nasıl bebek hiç ağlamadı derlerdi bide şimdi görsen yıkıyo ortalığı resmen doktora da sallıyo iki tane
gerçekten ilk hasta olduklarında insan ne yapacağını şaşırıyo bende serhana öyle oldum calpol den başka bişeyi içmedi onu bile zorla içmişti aferin verdim 4 gün onu da hiç isteyerek içmedi ama şimdi iyi çok şükür
ben muhallebi veriyodum eskiden yada çorba falan o tarz yediğinde daha çabuk uyanıyodu yoğurt zaten çok zoraki yiyo o yüzden en son öğünü süt veriyorum ama yinede gece istiyo maalesef ne yapacağımı şaşırdım vazgeçmiyo bi türlü

ewet çok çok sıkıcı
serhanın tahlilerini1 yaş olduğu için istedi doktor rahatsızlığı ile ilgili değil allaha şükür yapılması gerekiyomuş kan değerine bakacak ona göre damlayı ya devam edicez ya kesicez öyle dedi yzazrım tabiki sonuçları herşey yolundadır inşallah
bu arada kan grubunu da öğrenmiş olucaz ben 0rh+ baba 0rh- bakalım serhan hangi grupta genelde anneden alırmış ilk bebeler öyle duymuştum

geçmiş olsun canım mertte küçükken bronşit olmuştu, kilo kaybetmişti bir buçuk ay sürdü bu durum ama iyileşince iştahıda düzeldi kilosuda iyi maaaşallah, üzme kendini biran önce iyileşir inşallah

sağol teyzesi inşallah hepimiz aynı durumdayız depresyonun eşiğinde yani uykusuzluktan oluyo hep geçecek inşallah

inşallah tez zamanda çıkar dişleri yoksa iyi bi dişliycem ben merti
ben kaçıyorum kızlarrrr:)

walla bana karışan eden yok ama burda sizlerin başına gelenleri duyunca sinirleniyorum walla bu ne böyle kıskançlık sadece lafta bakmaya gelince bakamazlar ama ...Bozma moralini her çocuk bu dönemde hasta oluyor ve olacakta stres yapmamak lazım

Amanınnn, bende şapşal bir kocayla gıcık bir kv sadece bende var sanıyordum, sizde de mi var problemler..?
Sıkma canını yaa, olacağı varsa çocuk hasta oluyor, hepimizde çok dikkat ediyoruz, sonuçta kimse çocuğunu bilerek hasta etmez..
Şu çocuklar bir büyüse de kimseye eyvallahımız kalmasa yaa..

hakkatten yaaa insan hiç çocuğunu bilerek hasta edermi hiçbir anne istemez bebeği hasta olsun...hastada olucaklar düşeceklerde daha neler yaşıycaz.kocana sormak lazım kendi hiçmi hasta olmamış.ayrıcada kıskançlığa bak başında duraymı torununda bakaymış madem.annede geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…