- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.821
günaydınnn
depresyondayımmmm artık gelsin baharmı gelir yazmı bilmiyorum ama şu kış puslu hava dağılsın artık ruhum daralıyo
zaten uykusuzum serhan beni maymun ediyo geceleri deliksiz bi uyku istiyorum yatakla kavga halinde çocuk şükür yok bi sıkıntısı ama kendi kendine sıkıntı yapıyo bi sağa bi sola dönüp duruyo şu gece maması işini de bi bitiemedik yemesze uyumuyo gece onu sallamaktan bacaklarım belim sırtım ağrıyo hiç bir sabah dinç uyanamıyorum hep yorgun bitkin gece bi kamyon yük taşımışım sanki uyumasam daha iyi olacak nerdeyse gündüzde ayrı bi şekiliz zaten hiç dinlenemiyorumhep yorgunum rabbim başka sıkıntı vermesin buna da şükür gerçi ama bende insanım bazen dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum
sabah sabah sizide bunalttım
cemmyy için çok sevindim esincim 3 yaşında gittiğiniz de o 1mm de kapanmış olacak inşallah
mert kuzumun yeni incileri çok üzmeden gelir umarım
doruk kuzum da daha iyiymiş sevindim
ayfercim hilal çok akıllı gerçekten bi bilmişlik var zaten yüzüne bakınca bile anlaşılıyo maşallah
öznur yok hala nerelerde bilen varmı?
yasemincim bende küstüm gelmeyen bahara yaza
şebnemcim işinin ve patronların iyi olmasına sevindim hep böyle devam eder umarım
başka ne yazacaktım inşallah unuttuğum birşey yoktur varsa çok özürrr
günaydın kızlar
bende 4 gündür evdeyim
nasıl üşüttüysek metini bronşit (başlangıcı) yapmışız
hiçbir şey yemiyor anne mememe meme 3 aylık gibi 3 saate bir emiyor ilaçverirsek istifra ediyor
neyseki 4 tane iğneyi yiyince biraz iyileşti ve burundan hava verildi
şimdide cefaks ve öksürük şurubuna devam
ama ağzını açmak mümkün değil inş hafta sonu iyileşir
ilaçlar iğneler ve ventolin yar ömrünü aldı ağlamaktan helak oldu
dr en az 10 buçuk kg olsun dedi biz 10kg gerilettik
sizlerdede böyle iştahsızlıkoldumu bebişlerde
cemyde iyileşmii gözünüz aydın çok sevindim
yasemin sen neden yorgunsun iklime annen evde mi bakıyor
annemde bizde şimdi
günaydın kızlar
bende 4 gündür evdeyim
hiçbir şey yemiyor anne mememe meme 3 aylık gibi 3 saate bir emiyor ilaçverirsek istifra ediyor
annemde bizde şimdi
Canım uyku saatleri nasıl Serhan'ın öğleden sonra geç yatıyorsa uykusunu almış olup gece geç saatlere kadar durması normal zorla uyutma az ver mama yaaa zaten tosun gibi ...
Öznur gezmelerde canım geziyor hergün gayet iyilermiş dün mesaj attım kendisine sen nerelerdesin? diye geziyormuş paşamla
canım serhan iki kez uyuyo gündüz 10 da yatırıyorum 12 ye kadar sonra 4 de yatıyo 6 ya kadar sonrada gece 9:30 10 gibi kendi geliyo yatıyo dizime yada yastığın üstüne eee eee demeye başlıyo yatırıyorum hemen uyuyo zorla yatırsamda uyumaz zaten kesinlikle mamayı bende kesmek istiyorum ama yok uyurken 180cc keçi sütü veriyorum daha saat 1 olmadan yine içmek istiyo battaniyesini veriyorum ilk ağladığında onunla 1 saat tekrar uyuyo ama sonra oda kesmiyo sallıyorum uyutmak için uyuyo ama yerine yatırınca ağlıyo illa içecek vermezsem sabaha kadar ayağımda sallamam lazım ki bazen o bile işe yaramıyo
ohh gezsinler bakalım biz de böyle pinekliyelim evde
yarın serhanın aşısı var ve kan alacaklar idrar da geçen gidişimizde bi daha geldiğinizde alalım demişti :18: muayene olurken bile ortalığı ayağa kaldırıyo aşı ve tahliller hepsi bi arada nasıl olacak bilmiyorum stres oldum şimdiden
herkese merhaba seyhanın alıntısından gördüğüm kadarıyla mertte diş çıkarıyomuş.bizde 4 tane çıkarıcaz 3 gündür ağzına bişey koymadı sadece süt ve beni emyo arada ateşide çıkıyo.doğan ilk defa böyle olunca bayağı zorlandım hiç iştahsızlığı olmamıştı 9.diş çıktı diğer üçüde çıksa kurtulcaz.hiçbişey çiğnemiyo damaklarını bi görseniz içler acısı.salı suçiçeği aşısınıda oldu odamı zorladı neyaptı.şebnemede yaptırıcaz suçiçeğini salgın varmış.sizler nasılsınız.
---serhan,pelin,nihan hastaydı iyileştimi?sanırım dorukta hastaymış onada geçmiş olsun.doğan ateşdüşürücüyü bile zor içiyo halbuki calpol alışmadıki çocuk.
günaydın kızlar
bende 4 gündür evdeyim
annemde bizde şimdi
Canım benim ver eline pırasa taze soğan çiğnesin paşam Hilal'inde damakları felaketti dişler patlamadan önce hiç olmazsa acısını alıyor .Su çiçeği aşısı Hilal'i hiç zorlamadı çokta kolay olmuş ateş bile yapmamış....
Seyhancım, bu havalar hepimizi perişan etti, depresyona soktu valla, içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.. Çok sıkıcıııııııı(((
Serhan ın tahlilleri iyi çıkar inşallah, sonuçları burayada yaz..
Doğana da çok geçmiş olsun, bebelerinde nevri döndü, biz dayanamıyoruz azıcık bir yerimiz ağrısa onlar ne yapsın, inşallah fazla zorlamaz da kolay çıkarır dişlerini..
herkese merhaba seyhanın alıntısından gördüğüm kadarıyla mertte diş çıkarıyomuş.bizde 4 tane çıkarıcaz 3 gündür ağzına bişey koymadı sadece süt ve beni emyo arada ateşide çıkıyo.doğan ilk defa böyle olunca bayağı zorlandım hiç iştahsızlığı olmamıştı 9.diş çıktı diğer üçüde çıksa kurtulcaz.hiçbişey çiğnemiyo damaklarını bi görseniz içler acısı.salı suçiçeği aşısınıda oldu odamı zorladı neyaptı.şebnemede yaptırıcaz suçiçeğini salgın varmış.sizler nasılsınız.
---serhan,pelin,nihan hastaydı iyileştimi?sanırım dorukta hastaymış onada geçmiş olsun.doğan ateşdüşürücüyü bile zor içiyo halbuki calpol alışmadıki çocuk.
aynı doğan uykusuz millet çocuk...bende sadece süt verirsem gece yatmadan önce çok uyanır gece iki defada süt içer bide beni emer ben yoğurt veya meyve veriyorum o gene tok tutuyo.muayneolurken bizimki maşallah hiç sesini çıkarmıyo.inşallah tahlilleride güzel çıkar serhanın şimdiden geçmiş olsun iyileştimi nasıl?
Seyhancım, bu havalar hepimizi perişan etti, depresyona soktu valla, içimden hiç bişey yapmak gelmiyor.. Çok sıkıcıııııııı(((
Serhan ın tahlilleri iyi çıkar inşallah, sonuçları burayada yaz..
Doğana da çok geçmiş olsun, bebelerinde nevri döndü, biz dayanamıyoruz azıcık bir yerimiz ağrısa onlar ne yapsın, inşallah fazla zorlamaz da kolay çıkarır dişlerini..
geçmiş olsun canım mertte küçükken bronşit olmuştu, kilo kaybetmişti bir buçuk ay sürdü bu durum ama iyileşince iştahıda düzeldi kilosuda iyi maaaşallah, üzme kendini biran önce iyileşir inşallahgünaydın kızlar
bende 4 gündür evdeyim
annemde bizde şimdi
sağol teyzesi inşallahgünaydınnn
depresyondayımmmm artık gelsin baharmı gelir yazmı bilmiyorum ama şu kış puslu hava dağılsın artık ruhum daralıyo
zaten uykusuzum serhan beni maymun ediyo geceleri deliksiz bi uyku istiyorum yatakla kavga halinde çocuk şükür yok bi sıkıntısı ama kendi kendine sıkıntı yapıyo bi sağa bi sola dönüp duruyo şu gece maması işini de bi bitiemedik yemesze uyumuyo gece onu sallamaktan bacaklarım belim sırtım ağrıyo hiç bir sabah dinç uyanamıyorum hep yorgun bitkin gece bi kamyon yük taşımışım sanki uyumasam daha iyi olacak nerdeyse gündüzde ayrı bi şekiliz zaten hiç dinlenemiyorumhep yorgunum rabbim başka sıkıntı vermesin buna da şükür gerçi ama bende insanım bazen dayanamıyorum kendimi çok kötü hissediyorum
sabah sabah sizide bunalttım
cemmyy için çok sevindim esincim 3 yaşında gittiğiniz de o 1mm de kapanmış olacak inşallah
mert kuzumun yeni incileri çok üzmeden gelir umarım
doruk kuzum da daha iyiymiş sevindim
ayfercim hilal çok akıllı gerçekten bi bilmişlik var zaten yüzüne bakınca bile anlaşılıyo maşallah
öznur yok hala nerelerde bilen varmı?
yasemincim bende küstüm gelmeyen bahara yaza
şebnemcim işinin ve patronların iyi olmasına sevindim hep böyle devam eder umarım
başka ne yazacaktım inşallah unuttuğum birşey yoktur varsa çok özürrr
inşallah tez zamanda çıkar dişleri yoksa iyi bi dişliycem ben mertiherkese merhaba seyhanın alıntısından gördüğüm kadarıyla mertte diş çıkarıyomuş.bizde 4 tane çıkarıcaz 3 gündür ağzına bişey koymadı sadece süt ve beni emyo arada ateşide çıkıyo.doğan ilk defa böyle olunca bayağı zorlandım hiç iştahsızlığı olmamıştı 9.diş çıktı diğer üçüde çıksa kurtulcaz.hiçbişey çiğnemiyo damaklarını bi görseniz içler acısı.salı suçiçeği aşısınıda oldu odamı zorladı neyaptı.şebnemede yaptırıcaz suçiçeğini salgın varmış.sizler nasılsınız.
çok sağolun hepinizde aman dikkat edin havalar çok aldatıcı
herkeste bronşit öksürük
ilaç ve burun açma operasyonları tam bir kabus
iğne ve hava verilen odaya her gidişimizde kıyamet kopuyor daha birşey yapmadan
yasemin canını sıkma herkeste var bahar yorgunluğu
iklimin iyiya o yeter
bizim koca burnumuzdan getirdi annemi çağırcam bi oğlana bakamadınız diye
bende çekip gtmeseydi dedim
annem dra geldi ankaraya mide kanaması şüphesiylr kayınna 1 günde kaçtı annende küstü kadına nd düşüncesiz kaynana var bende
kocamda aştiden gelince annemin yüzü gözü şişti diyor ağlmktan neden hemen kaçtı o zaman torununu çok sevyorsa annemde daha bugün gdebldi dra
ne kıskançlık
çok sağolun hepinizde aman dikkat edin havalar çok aldatıcı
herkeste bronşit öksürük
ilaç ve burun açma operasyonları tam bir kabus
iğne ve hava verilen odaya her gidişimizde kıyamet kopuyor daha birşey yapmadan
yasemin canını sıkma herkeste var bahar yorgunluğu
iklimin iyiya o yeter
bizim koca burnumuzdan getirdi annemi çağırcam bi oğlana bakamadınız diye
bende çekip gtmeseydi dedim
annem dra geldi ankaraya mide kanaması şüphesiylr kayınna 1 günde kaçtı annende küstü kadına nd düşüncesiz kaynana var bende
kocamda aştiden gelince annemin yüzü gözü şişti diyor ağlmktan neden hemen kaçtı o zaman torununu çok sevyorsa annemde daha bugün gdebldi dra
ne kıskançlık
serhan beyin bana verdiği izin bu kadar şimdilik çok öptümmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?