2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biz devamlı gezdiriyormuşuz hava alsın diye annanesi beli sakatoğlanı taşı arabasını taşı
neymiş başkaları hiö hasta etmiyormuş
düşürmüyormuş
bi baktım kayınvalidemlerde diğer oğlanın kızı hem hasta etmişler hemde düşürmüşler
bizde neden bakamamışlar dedik
bu arada oğluş park yataktan düştü 80 cmden dikkat edin

slm millet
misafir bekliyorum, okuldaki bütün bayanları davet ettim delimiyim neyim on kişi artı 0-2 yaş arası beş bebe :44: dün bütün gün denizin izin verdiği kadar hazırlık yapmakla geçti çok yoruldum yorulduğuma deyse bari deniz rahat verse de azcık otursam insanlarla sosyalleşsem biraz, şimdi uyuyor uykusunu alınca pek sorun çıkarmıyor ama bakalım ne yapacak bütün oyuncakları sakladım genel talep üzerine tabi paylaşmayı bilmediklerinden çok kavga ediyorlar oyuncaklar olunca
hastalara çok geçmiş olsun, şu dişler bir bitse de kurtulsak, gerçi biz 3 yaşsonrası hemen ikinciyi planlıyoruz ikisi bir çıksın aradan diye ama bu da toplamda 6 yılı koşarak geçirmek demek allah sonumuzu hayır etsin.

çok geçmiş olsun,
anlamıyorlar erkekler hasta olmadan çocuk mu büyür ya, elbet düşecek hasta olacak hangimiz pamukların içinde büyüdük hiç hasta olmadan.

ben çok sıkıldım bu şehir bozuntusundan yaw mayıs gelse iller arası yer değiştirmeler açılsa da ben de şansımı denesem

Fulyacım, boşver arkadaşım yaa, çocuğumuza bakılıyor sağolsunlar diyecekleri yerde kusur ararlar anca, hepimizin başında var aynı dertler, sıkma canını, hem çocuk çok gezecek dışarı çıkacak ki bağışıklığı güçlensin, hasta olur diye dışarı çıkarmazsak daha çok hasta olur, bilmezler konuşurlar ancak dır dır dır...

Şeymacım, iyi cesaret valla, o kadar misafiri ağırlamak, kolay gelsin sana, inşallah istediğin gibi bir gün geçirirsin..
Atama isteyeceksin sanırım, herşey yolunda giderde, gönlüne göre bir yere geçersin umarım, sizin için şartlar çok zor oralarda hakkaten..

Selamlar canlar,
Eyo da hafif öksürük ve burun akıntısı devam etmekte, iki gündür de gözleri çok çapaklanıyo bugün damla aldırttım iyi gelir inşallah ama damlatabilirsem tabi, sabah bi dmla damlatabildim yarısı dışardaydı zaten peditus veriyorum sabah onu da kustu, nasıl iyileşicez bilmem, biraz da huysuzuz o sebepten bugün yazamam ama arada okuycam, iyi muhabbetler

Sadece son sayfayı okuyabildim, Metin'e ve Eymen'e geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
İşim çok, hiç yapasım yok, hala pek keyfim yok :)
Cuma akşamı çabuk gelsin, çok yoruldum ben bu hafta.

slm kk nın güzel anneleri dünden beri paşam yürümeye başladı zaten son zamanlarda çok haraketlenmişti.gerçi 6 adım falan atıyor yürümek denirmi bilmiyorum ama o bile benim mutluluğuma yetiyor şimdilik tam anlamıyla ne zaman yürümeye başlar kızlar ya heyecan yaptım valla.lakin bi sorun var uyku süreleri azalmaya başladı bu sabah 6 da kalktı 11 e kadar uyumadı ve zil çaldı az önce uyandı,gecede yatağına yatırınca uyuyan doruk uyumuyor.şaşırdım valla herhalde diyorum alıştırma yapmak için uykudan vazgeçiyor yada diş bilemiyorum .
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun en kısa zamanda Allah'ım şifa versin inş.hava burdada çok kapalı off artık oğluşumla parklara çıkmak istiyorum sanırım 6 mayısı beklicez bu havanın güzelleşmesi için :26:

Meralcim, geçmiş olsun Eymen e, İklim de tam düzeldi derken bugün yine burnu akmaya başladı, dişten mi yoksa dün gece banyo yaptırmıştım, üstü açık uyuyor, üşüttü mü bilemedim, çok ta mızmız, Allahım çıldırma noktasına geldim artık yaa, havalar ısınsın artık, ben çok sıkıldım..

herkese marhaba:)
çok yoğun yağmurlu ve can sıkıcı bir gün..
özgür sabahtan beri bişey yememiş sadece 1 fincan kadar sü içmiş..kahve fincanı ama dün de tüm günü 2 tane köfte ile gecirmişti..artık halsiz kaldı yememekten..geceleri emiyor ama nereye kadar besleyecek anne sütü onu( yine diş dönemine girdik sanırım ve bu çok uzun sürüyor..
önerisi olan var mı??? nasıl yediricem ben bu çocuğa..

Kelin ilacı olsa başına sürermiş Tanyacım, al benden de o kadar, bende ne yedireceğimi ne vereceğimi şaşırmış durumdayım..
Burnu akmaya başladı yine İkoş unda.. Ne versem eline yere atıyor, yemiyor, ahh ahhh nerde o iştahlı çocuğum..

Son düzenleme:
sohbetinizede doyum olmamış bugün yani
iyi olmuş ben çalışmak zorundayım çünkü
candan sanırım bir ay sonra sendelemeden yürümeye alışır doruk bey, uyku düzeni hepsinde bozuldu desem yeridir, çünkü dişti aşıydı hastalıktı derken düzenleri bozuluveriyo
ben çalışmaya devam edeyim hazır burasıda sessizken

ben mert paşam iştahsız olduğunda kavanoz mamalarla idare ediyorum sende dene yemesi kolay olduğu için reddetmiyolar herobaby nin tavuklu ve etli mamalarını seviyo mert, milupanın çorbalarını hiç sevmiyo çünkü çok taneli geliyo ona ve kereviz var içinde tez zamanda çıkarırlar inşallah dişlerini

Oooo gözünaydın, koşturmalı günlere hazır ol :)))
Bir ay falan sonra koşmaya başlar kerata :)) Yeni öğrendikleri bir şeyi yapmak için düzenlerini bozuyorlar, Doruk ta yürümek için uyumuyor olabilir valla..
Hiç unutmam kızım emeklemeye başladı, gece saat 2-3-4 kalkar karanlıkta odanın içinde yada yatağın içinde emeklemeye çalışırdı..

ay allahım bugün sanki r.e.d.bull içmiş gibi hevesleniyor küçücüğüm.birde gece karnı çok tok olduğu halde şu 2 de kalkıp süt içmesini bende kesemiyorum illa istiyor bu nasıl bıraktırılır ne zamana kadar yapar bilmiyorum bakalım.kaç gecedirde uyumamak için diretiyor 12 lere kadar başımızı bekliyor sıpa

İklim o kavanoz mamalarını hiç sevmiyor yaa, sebze püresini kaşık kaşık yediriyor herkes, ben İklime hiç öyle yediremedim mesela, illa çorba kasesine dökülecek o püre ve biraz ılık suyla ezmek kaydıyla çorba kıvamına gelecek, yoksa yemiyor..
Senin bahsettiğin mamalardan deneyeyim birde, sen direk kavanozdan mı yediriyon Gülşan?

Gece kalkmaması için epey bir uğraşman lazım, uyanınca ılık su içirip kandırarak alıştırdım ben İklimi, sonra zaten kendiliğinden vazgeçti..
Bir ara benim kızımda 11-12 den önce uyumuyordu, onu da yavaş yavaş hergün yarım saat-bir saat öne çekerek alıştırdım, birde gündüz bir kere uyutuyoruz, böylelikle gece erkenden uykusu geliyor..

selam canlar..
bi selam verip cıkmak zorundayım özledim sizi ama fakıtım yok..
mamurumun suçiçegi aşısını yaptrdım dün itibayle...kontrolumuzde vardı..
öksürügü kesildi ama alerji şurubuna devam etmemi söyledi..
memeleri biraz büyük bi ultrasoon cektrlim dedi yağ biriintisimi diye bakılacakmış..umarım sorun cıkmaz ..
dişlerinde hafif tartar oluşmuş dişlerimizi fırclayacass artık
birazdan cıkıcam uyanmasını bekliorum..
bende belki cildyciye görünürüm aynı hastanenin..sac kıran var bende cocuklugumdan bu yana..para gibi yer yer acılıo sac derim..sirke ruhundan başka bi çözüm bulamadım bu zamana dek..önerisi olan varsa paylaşsın ben kel kalmadan lufeen:18:
zaten cok acılırda insan içine cıkacak halim kalmazsa peruktan ziyade turbanı tercih ederim..hem bellimi olur belki böyleliklede alışırsam devam ettirir hep böyle kalırım..isterim yani neden olmasın..
bi yandan kızımın cantasını hazırlayayım..

yapma yaa iklim de mi yemiyor( belki onun da diş sıkıntısı vardır canım..benim sıpam diş çıkarmadan bi süre önce fşur foşur burnu akıyor( bir de eline siliyor kirli danam:)
umarım iştahıdüzelir hemen..içim gidiyor resmen..

denemzmiyim canım.özgür kerevizli çorbayı cok seviyor normalde..başka bişey yemese onu yerdi ..ama son 2 gündür o da bitti(pütrde falan sorun yok..yediğini püskürtüyor üstümüze..bruuupbruuu yapıyor agzına sokabilirsek de geri çıkıyor..

offf off

Çok geçmiş olsun Ebru, inşallah Mamur da da yağ birikintisi falan yoktur, sonucu buraya da yaz mutlaka..
Ben saçım için bir ürün keşfettim onu kullandığımdan beri saçlarım hem gürleşti hemde yeni saçlar çıktı, üstelikte çok bakımlı görünüyor, buradan Meral e de tavsiye etmiştim, o da almıştı hatta, düzenli olarak kullanabildi mi bilmiyorum ama şirketten arkadaşlarımda aldılar, hepsi çok memnun kaldı, sende bir bak istersen..

https://www.sacbakim.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…