- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.841
biz devamlı gezdiriyormuşuz hava alsın diye annanesi beli sakatoğlanı taşı arabasını taşı
neymiş başkaları hiö hasta etmiyormuş
düşürmüyormuş
bi baktım kayınvalidemlerde diğer oğlanın kızı hem hasta etmişler hemde düşürmüşler
bizde neden bakamamışlar dedik
bu arada oğluş park yataktan düştü 80 cmden dikkat edin
ben mert paşam iştahsız olduğunda kavanoz mamalarla idare ediyorum sende dene yemesi kolay olduğu için reddetmiyolarherkese marhaba:)
çok yoğun yağmurlu ve can sıkıcı bir gün..
özgür sabahtan beri bişey yememiş sadece 1 fincan kadar sü içmiş..kahve fincanı amadün de tüm günü 2 tane köfte ile gecirmişti..artık halsiz kaldı yememekten..geceleri emiyor ama nereye kadar besleyecek anne sütü onu ( yine diş dönemine girdik sanırım ve bu çok uzun sürüyor..
önerisi olan var mı??? nasıl yediricem ben bu çocuğa..
slm kk nın güzel anneleri dünden beri paşam yürümeye başladı zaten son zamanlarda çok haraketlenmişti.gerçi 6 adım falan atıyor yürümek denirmi bilmiyorum ama o bile benim mutluluğuma yetiyor şimdiliktam anlamıyla ne zaman yürümeye başlar kızlar ya heyecan yaptım valla.lakin bi sorun var uyku süreleri azalmaya başladı bu sabah 6 da kalktı 11 e kadar uyumadı ve zil çaldı az önce uyandı,gecede yatağına yatırınca uyuyan doruk uyumuyor.şaşırdım valla herhalde diyorum alıştırma yapmak için uykudan vazgeçiyor yada diş bilemiyorum .
hasta bebeklerimize çok geçmiş olsun en kısa zamanda Allah'ım şifa versin inş.hava burdada çok kapalı off artık oğluşumla parklara çıkmak istiyorum sanırım 6 mayısı beklicez bu havanın güzelleşmesi için :26:
ben mert paşam iştahsız olduğunda kavanoz mamalarla idare ediyorum sende dene yemesi kolay olduğu için reddetmiyolarherobaby nin tavuklu ve etli mamalarını seviyo mert, milupanın çorbalarını hiç sevmiyo çünkü çok taneli geliyo ona ve kereviz var içinde tez zamanda çıkarırlar inşallah dişlerini
ay allahım bugün sanki r.e.d.bull içmiş gibihevesleniyor küçücüğüm.birde gece karnı çok tok olduğu halde şu 2 de kalkıp süt içmesini bende kesemiyorum illa istiyor bu nasıl bıraktırılır ne zamana kadar yapar bilmiyorum bakalım.kaç gecedirde uyumamak için diretiyor 12 lere kadar başımızı bekliyor sıpa
Kelin ilacı olsa başına sürermiş Tanyacım, al benden de o kadar, bende ne yedireceğimi ne vereceğimi şaşırmış durumdayım..
Burnu akmaya başladı yine İkoş unda.. Ne versem eline yere atıyor, yemiyor, ahh ahhh nerde o iştahlı çocuğum..
ben mert paşam iştahsız olduğunda kavanoz mamalarla idare ediyorum sende dene yemesi kolay olduğu için reddetmiyolarherobaby nin tavuklu ve etli mamalarını seviyo mert, milupanın çorbalarını hiç sevmiyo çünkü çok taneli geliyo ona ve kereviz var içinde tez zamanda çıkarırlar inşallah dişlerini
selam canlar..
bi selam verip cıkmak zorundayım özledim sizi ama fakıtım yok..
mamurumun suçiçegi aşısını yaptrdım dün itibayle...kontrolumuzde vardı..
öksürügü kesildi ama alerji şurubuna devam etmemi söyledi..
memeleri biraz büyük bi ultrasoon cektrlim dedi yağ biriintisimi diye bakılacakmış..umarım sorun cıkmaz ..
dişlerinde hafif tartar oluşmuş dişlerimizi fırclayacass artık
birazdan cıkıcam uyanmasını bekliorum..
bende belki cildyciye görünürüm aynı hastanenin..sac kıran var bende cocuklugumdan bu yana..para gibi yer yer acılıo sac derim..sirke ruhundan başka bi çözüm bulamadım bu zamana dek..önerisi olan varsa paylaşsın ben kel kalmadan lufeen:18:
zaten cok acılırda insan içine cıkacak halim kalmazsa peruktan ziyade turbanı tercih ederim..hem bellimi olur belki böyleliklede alışırsam devam ettirir hep böyle kalırım..isterim yani neden olmasın..
bi yandan kızımın cantasını hazırlayayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?