2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saç kırana en iyi çözüm sarımsak suyu canım eczanelerde de var yada evde de yapabilirsin sarımsağı iyice döv ve suyunu çıkar sonrada pamukla sür canım benim...Mamur içinde onlar en kısa zamanda düzelir canım telaş yapma

Ebrucum sana da Mamur'a da çok geçmiş olsun... Memişlerde birşey çıkacağını sanmıyorum, haber ver bize de...
Benim olmayan Doruk yürüyormuş, hayırlı olsun :)
Yasemin, o kavanoz mamaları Doruk da sevmiyor, ısıtılmış ve biraz ılık su karıştırılmış olarak yiyor sadece, çok da hoşlanmıyor. Favorileri yarmalı yoğurt ve tarhana çorbası bu aralar.
Çalışamıyorum, bıraktım, acil bişey olmazdıkça bugün burada duracam, yarına Allah kerim :)
Hafta sonu hava kapalı ama yağmursuz görünüyor, İstanbul yakınlarında bir yerlere kaçma isteğim var, belki biraz rahatlarım.

saçkıran için sarmısak en iyi ilaç canım..:) zaten söylemiş ayfer..
yağmurda da bişey cıkmaz bence yine de önlem olarak kontroledilsin tabi.sonucunu da yaz olur mu..sana iyi gezmeler:)

tam da hayırlı olsun diyordum sana son anda farkettim...
e senin doruk yürüdü dimi..

Hee yürüyor benim Doruk, elinden tutarsam :)
Yok Tanyacım, küçük tembelim bu konuda da babasına çekmiş, daha yürümüyor.
Bu haliyle bile bu kadar kudurabildiğine göre, Allah bana acıyor da bunun yürümesini geciktiriyor diyorum artık

Size birkaç sorum olacak..
1- Çocuklara hala uyku tulumu giydiren var mı?
2- Yumurtanın beyazını vermeye başladınız mı?
3- Çoraplarını çıkaran çocuklar var mı?

Cevap veriyorum:
1- Uyku tulumu giydirmiyorum, terliyor.
2- Hafta sonları yarım yumurta beyazı veriyorum.
3- Evet, maalesef :)

bence de hiççç acelesi yok benimki 1 ay önce basladı yürümeye su an kosuyor bende arkasından tabi...

çubuk kraker yiyor aksam evde mutfakla oturma odası arası baya var mesafe çubuğu alıp gidiyo sonra geliyo cubuk istiyo tekrar şüphelendim peşinden gittim su damacanası bitmişti az bi su kalmıs içinde kapının yanına koydum yenisi gelcek meger benim cubukları onun içine atıyomus cubuklar su da yüzüyo şişmiş vaziyette çok güldüm :)))

tşk ederim darısı senin Doruğa diyorum daha tam anlamıyla deil ama yavaş yavaş başladı.

ben kaloriferli ev olduğu için hiç tulum giydirmedim.yumurtanın beyazı 1 yaşından itibaren veriyorum.evt 2 aydır falan can sıkıntısı olursa çoraplarını çıkarıyor doruk.o an unutturmazda inatla giydirirsen yine çıkarıyor.

olsun bana hayırlı olsun demiş olurdunn.

1- Hilal 'e giydirmiyorum badi ve eşofman giydiriyorum ve çorap
2- Daha vermedim normalde sarısının yarısının yarısını yiyiyor
3-Çoraplarını çıkarıyor hatta giymeye bile kalkışıyor yapamayınca kafasına geçirmeye çalışıyor oda olmayınca gel gel diyor yani ben giydircekmişim...

yeniden selam teyseler ben size söylemedim henüz bu duruma yürüme denmez diye düşündüğüm için ama serhan bi kaç kez 3 4 adım attı tek elinden tutup yürütüyorum sonra bırakıyorum koltuğa falan yaklaşınca kendi gidiyo biraz telaşlanıyo ama hoşuna da gidiyo teyzesine babasına gitti yine benimle oynarken koltuğa gitti bir iki kez ama hala korkuyoruz tabii

bu arada son sayfayı okudum mamura ve ebrucum geçmiş olsun yağ bezesi değildir inşallah canım saçkıran hakkında hiç bilgim yok balım inşallah bulursun bi çözüm

doruk yürüyormuş sanırım hadi gözünüz aydın maşallah darısı başımıza candancım

burcu allah iyiliğini versin emi geç değil aslında okuduğum yazılara bakılırsa 18 aya kadar yürümemeleri normalmiş tabii bizim mart bebeleri maşallah hızlı olduğu için bu konuda bende serhanın geciktiğini düşünüyorum

nasılsa yürüyecek..
bırak şimdi tembellik yapsın..ben severim tembel insanları..:)

1-hayır giymiyor.
2-evet beyzını 13 aydan beri veiyorum..
3-daha hoşuna giden bir çorap bulmadığı sürece çıkarmaz.beğenirse benim çoraplarımı çıkarıp giymeye çalışır

Son düzenleme:

az kalmış annesi yürüyecek devamlı yönlendirin eline bişey al kanepeye yakın bir yerde dur almaya gelsin.Benim zillide şimdi ki şeyi çamaşır sepetini ters yapıp üstüne oturmaya çalışması içine girerken bile tuhaf oluyor garip garip sesler çıkarıyor hoşuna gidiyor sonra ters çevirip üstüne oturuyor dün akşam ki oyunumuz buydu bayanlar

çok tşk ederim aslında dorukta serhan gibi koltuğa yada babasına doğru 5-6 adım atıyor.ama boşluğa doğru gitmeye korkuyor henüz ama 1 haftaya daha cesaretlenir diyorum ben dün başladı.inş serhan kuzunun da çok yakındır bence bencede geç deil anca zamanları erkekler biraz daha tembel niyeyse

asla asla giymiyoo
evet haftasonu bizimle kahvaltı ediyo ozaman veriyorum
yok çıkarmıyo ben her yatırdığımda çıkarıyorum uyanınca eline veriyorum oda ayaklarını sallıyo tek tek bana veriyo giydiriyorum:))

Seyhancım, evet 18 aya kadar yürümemeleri gayet normal, benim çevrem 16-17 aylık yürüyen bebelerle dolu, o yüzden telaş yok :)

Ege'nin çubuk krakerli su bidonuna atmasına kahkahalarla güldüm, yerim onu be :)

zillim benim ya çok tatlı çoookkk
bende çok zorlamadan yavaş yavaş teşvik etmeye çalışıyorum düşmesin diye kontrollu davranıyorum düşerse korkabilir belki zaten hiç korkmuyomuş gibi

evet ama benimki bana çekmiş ben geç yürümüşüm16. ayda:))

Seyhancım, evet 18 aya kadar yürümemeleri gayet normal, benim çevrem 16-17 aylık yürüyen bebelerle dolu, o yüzden telaş yok :)

Ege'nin çubuk krakerli su bidonuna atmasına kahkahalarla güldüm, yerim onu be :)

sorma bugünlerde cok komik annemi 60 yasında kadını kedi yapıyo kendini kovalatıyo .hiç oturmazmı bi cocuk oturma kavramı die bi şey yok.kuzenin bebeği 9 aylık erkek o da emeklemiyo koltukta oturuyo annesinin yanında biz 9 aylıkken girmediği delik yoktu emekleyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…