- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.861
selam canlar..
bi selam verip cıkmak zorundayım özledim sizi ama fakıtım yok..
mamurumun suçiçegi aşısını yaptrdım dün itibayle...kontrolumuzde vardı..
öksürügü kesildi ama alerji şurubuna devam etmemi söyledi..
memeleri biraz büyük bi ultrasoon cektrlim dedi yağ biriintisimi diye bakılacakmış..umarım sorun cıkmaz ..
dişlerinde hafif tartar oluşmuş dişlerimizi fırclayacass artık
birazdan cıkıcam uyanmasını bekliorum..
bende belki cildyciye görünürüm aynı hastanenin..sac kıran var bende cocuklugumdan bu yana..para gibi yer yer acılıo sac derim..sirke ruhundan başka bi çözüm bulamadım bu zamana dek..önerisi olan varsa paylaşsın ben kel kalmadan lufeen:18:
zaten cok acılırda insan içine cıkacak halim kalmazsa peruktan ziyade turbanı tercih ederim..hem bellimi olur belki böyleliklede alışırsam devam ettirir hep böyle kalırım..isterim yani neden olmasın..
bi yandan kızımın cantasını hazırlayayım..
saçkıran için sarmısak en iyi ilaç canım..:) zaten söylemiş ayfer..selam canlar..
bi selam verip cıkmak zorundayım özledim sizi ama fakıtım yok..
mamurumun suçiçegi aşısını yaptrdım dün itibayle...kontrolumuzde vardı..
öksürügü kesildi ama alerji şurubuna devam etmemi söyledi..
memeleri biraz büyük bi ultrasoon cektrlim dedi yağ biriintisimi diye bakılacakmış..umarım sorun cıkmaz ..
dişlerinde hafif tartar oluşmuş dişlerimizi fırclayacass artık
birazdan cıkıcam uyanmasını bekliorum..
bende belki cildyciye görünürüm aynı hastanenin..sac kıran var bende cocuklugumdan bu yana..para gibi yer yer acılıo sac derim..sirke ruhundan başka bi çözüm bulamadım bu zamana dek..önerisi olan varsa paylaşsın ben kel kalmadan lufeen:18:
zaten cok acılırda insan içine cıkacak halim kalmazsa peruktan ziyade turbanı tercih ederim..hem bellimi olur belki böyleliklede alışırsam devam ettirir hep böyle kalırım..isterim yani neden olmasın..
bi yandan kızımın cantasını hazırlayayım..
Ebrucum sana da Mamur'a da çok geçmiş olsun... Memişlerde birşey çıkacağını sanmıyorum, haber ver bize de...
Benim olmayan Doruk yürüyormuş, hayırlı olsun :)
Yasemin, o kavanoz mamaları Doruk da sevmiyor, ısıtılmış ve biraz ılık su karıştırılmış olarak yiyor sadece, çok da hoşlanmıyor. Favorileri yarmalı yoğurt ve tarhana çorbası bu aralar.
Çalışamıyorum, bıraktım, acil bişey olmazdıkça bugün burada duracam, yarına Allah kerim :)
Hafta sonu hava kapalı ama yağmursuz görünüyor, İstanbul yakınlarında bir yerlere kaçma isteğim var, belki biraz rahatlarım.
saçkıran için sarmısak en iyi ilaç canım..:) zaten söylemiş ayfer..
yağmurda da bişey cıkmaz bence yine de önlem olarak kontroledilsin tabi.sonucunu da yaz olur mu..sana iyi gezmeler:)
tam da hayırlı olsun diyordum sana son anda farkettim...
e senin doruk yürüdü dimi..
Size birkaç sorum olacak..
1- Çocuklara hala uyku tulumu giydiren var mı?
2- Yumurtanın beyazını vermeye başladınız mı?
3- Çoraplarını çıkaran çocuklar var mı?
Hee yürüyor benim Doruk, elinden tutarsam :)
Yok Tanyacım, küçük tembelim bu konuda da babasına çekmiş, daha yürümüyor.
Bu haliyle bile bu kadar kudurabildiğine göre, Allah bana acıyor da bunun yürümesini geciktiriyor diyorum artık
Ebrucum sana da Mamur'a da çok geçmiş olsun... Memişlerde birşey çıkacağını sanmıyorum, haber ver bize de...
Benim olmayan Doruk yürüyormuş, hayırlı olsun :)
Yasemin, o kavanoz mamaları Doruk da sevmiyor, ısıtılmış ve biraz ılık su karıştırılmış olarak yiyor sadece, çok da hoşlanmıyor. Favorileri yarmalı yoğurt ve tarhana çorbası bu aralar.
Çalışamıyorum, bıraktım, acil bişey olmazdıkça bugün burada duracam, yarına Allah kerim :)
Hafta sonu hava kapalı ama yağmursuz görünüyor, İstanbul yakınlarında bir yerlere kaçma isteğim var, belki biraz rahatlarım.
saçkıran için sarmısak en iyi ilaç canım..:) zaten söylemiş ayfer..
yağmurda da bişey cıkmaz bence yine de önlem olarak kontroledilsin tabi.sonucunu da yaz olur mu..sana iyi gezmeler:)
tam da hayırlı olsun diyordum sana son anda farkettim...
e senin doruk yürüdü dimi..
Hee yürüyor benim Doruk, elinden tutarsam :)
Yok Tanyacım, küçük tembelim bu konuda da babasına çekmiş, daha yürümüyor.
Bu haliyle bile bu kadar kudurabildiğine göre, Allah bana acıyor da bunun yürümesini geciktiriyor diyorum artık
yeniden selam teyseler ben size söylemedim henüz bu duruma yürüme denmez diye düşündüğüm için ama serhan bi kaç kez 3 4 adım attı tek elinden tutup yürütüyorum sonra bırakıyorum koltuğa falan yaklaşınca kendi gidiyo biraz telaşlanıyo ama hoşuna da gidiyo teyzesine babasına gitti yine benimle oynarken koltuğa gitti bir iki kez ama hala korkuyoruz tabii
bu arada son sayfayı okudum mamura ve ebrucum geçmiş olsun yağ bezesi değildir inşallah canım saçkıran hakkında hiç bilgim yok balım inşallah bulursun bi çözüm
doruk yürüyormuşsanırım hadi gözünüz aydın maşallah darısı başımıza candancım
burcu allah iyiliğini versin emi geç değil aslında okuduğum yazılara bakılırsa 18 aya kadar yürümemeleri normalmiş tabii bizim mart bebeleri maşallah hızlı olduğu için bu konuda bende serhanın geciktiğini düşünüyorum
yeniden selam teyseler ben size söylemedim henüz bu duruma yürüme denmez diye düşündüğüm için ama serhan bi kaç kez 3 4 adım attı tek elinden tutup yürütüyorum sonra bırakıyorum koltuğa falan yaklaşınca kendi gidiyo biraz telaşlanıyo ama hoşuna da gidiyo teyzesine babasına gitti yine benimle oynarken koltuğa gitti bir iki kez ama hala korkuyoruz tabii
bu arada son sayfayı okudum mamura ve ebrucum geçmiş olsun yağ bezesi değildir inşallah canım saçkıran hakkında hiç bilgim yok balım inşallah bulursun bi çözüm
doruk yürüyormuşsanırım hadi gözünüz aydın maşallah darısı başımıza candancım
burcu allah iyiliğini versin emi geç değil aslında okuduğum yazılara bakılırsa 18 aya kadar yürümemeleri normalmiş tabii bizim mart bebeleri maşallah hızlı olduğu için bu konuda bende serhanın geciktiğini düşünüyorum
az kalmış annesi yürüyecek devamlı yönlendirin eline bişey al kanepeye yakın bir yerde dur almaya gelsin.Benim zillide şimdi ki şeyi çamaşır sepetini ters yapıp üstüne oturmaya çalışması içine girerken bile tuhaf oluyor garip garip sesler çıkarıyor hoşuna gidiyor sonra ters çevirip üstüne oturuyor dün akşam ki oyunumuz buydu bayanlar
çok tşk ederim aslında dorukta serhan gibi koltuğa yada babasına doğru 5-6 adım atıyor.ama boşluğa doğru gitmeye korkuyor henüz ama 1 haftaya daha cesaretlenir diyorum ben dün başladı.inş serhan kuzunun da çok yakındır bencebencede geç deil anca zamanları erkekler biraz daha tembel niyeyse
Seyhancım, evet 18 aya kadar yürümemeleri gayet normal, benim çevrem 16-17 aylık yürüyen bebelerle dolu, o yüzden telaş yok :)
Ege'nin çubuk krakerli su bidonuna atmasına kahkahalarla güldüm, yerim onu be :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?