- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.881
CANDANN sana hayırlı olsun demedim mi...:26:
hayırlı olsun canım..daha güzel günlerini görelim inşallahh:)
zillim benim ya çok tatlı çoookkk
bende çok zorlamadan yavaş yavaş teşvik etmeye çalışıyorum düşmesin diye kontrollu davranıyorum düşerse korkabilir belki zaten hiç korkmuyomuş gibi
evet ama benimki bana çekmiş ben geç yürümüşüm16. ayda:))
Cevaplar için teşekkür ederim..
Gece çok üstünü açtığı için sadece body nin üzerine uyku tulumu giydirsem üşür mü acaba diye düşündüm de, onun üstünü örtmekten gına geldi artık, tulum olursa eğer onun yaptığı gibi bende ona totomu dönüp uyuyabilirim :))
Yumurtanın beyazını bende veriyorum, severek te yiyor, yine de size de bir sorayım dedim işte :))
Tam bir bütün yumurta yiyebilirmiş artık, doktor öyle söyledi, İkoş sarısının tamamını, beyazının da yarısını yiyor..
Çorap ve ayakkabılara karşı gıcığı var benim kızımın, ısrarla çıkarmak istiyor, çıkarınca da geri giymeye çalışıyor, giyemezse boynuna omuzuna atıyor çorapları, daha olmadı bana geliyor giydir diye, sonra tekrar çıkarıyor, sil baştan aynı şeyleri yaşıyoruz..
Ama geçen gün bişey farkettim, ayakkabısını kendisi giymeyi başarıyor artık :))
Birde dün akşam eşimin adını söylemeye başladı zilli, ben eşime seslendikçe o da taklit ediyor, tabi baba da ağzı kulaklarına varmış durumda zevkten dört köşe oluyor :))
Seyhancım, evet 18 aya kadar yürümemeleri gayet normal, benim çevrem 16-17 aylık yürüyen bebelerle dolu, o yüzden telaş yok :)
Ege'nin çubuk krakerli su bidonuna atmasına kahkahalarla güldüm, yerim onu be :)
demedin:2: olsun canım bende bişey sorcam kızlar bebişleriniz koltuklara tırmanıyormu bu konuda doruğun girişimleri var ama sonuçsuz kalıyorbide reklamlarda yada başka yerde müzik duysun oynamaya başlıyor.sizinkilerde öylemi yoksam benimkimi kuduruk
Cevaplar için teşekkür ederim..
Gece çok üstünü açtığı için sadece body nin üzerine uyku tulumu giydirsem üşür mü acaba diye düşündüm de, onun üstünü örtmekten gına geldi artık, tulum olursa eğer onun yaptığı gibi bende ona totomu dönüp uyuyabilirim :))
Yumurtanın beyazını bende veriyorum, severek te yiyor, yine de size de bir sorayım dedim işte :))
Tam bir bütün yumurta yiyebilirmiş artık, doktor öyle söyledi, İkoş sarısının tamamını, beyazının da yarısını yiyor..
Çorap ve ayakkabılara karşı gıcığı var benim kızımın, ısrarla çıkarmak istiyor, çıkarınca da geri giymeye çalışıyor, giyemezse boynuna omuzuna atıyor çorapları, daha olmadı bana geliyor giydir diye, sonra tekrar çıkarıyor, sil baştan aynı şeyleri yaşıyoruz..
Ama geçen gün bişey farkettim, ayakkabısını kendisi giymeyi başarıyor artık :))
Birde dün akşam eşimin adını söylemeye başladı zilli, ben eşime seslendikçe o da taklit ediyor, tabi baba da ağzı kulaklarına varmış durumda zevkten dört köşe oluyor :))
Çocukların kimisi geç yürüyor, kimisi geç konuşuyor, kimisi de geç diş çıkarıyor...
Hepsi birbirinden alem :)) Adı üstünde Mart bebeleri işte..
Eninde sonunda herşeyi yapacaklar, önemli olan sağlıklarının yerinde olması, çok şükür hiç birimizin bebeği çok ciddi bir rahatsızlık geçirmedi..
Bizlerde bugünlerin tadını çıkarıp doyasıya yaşayalım arkadaşlarım..
Hepinizi seviyorum beaa, en çok ta kuzularınızı tabi :)))
Çocukların kimisi geç yürüyor, kimisi geç konuşuyor, kimisi de geç diş çıkarıyor...
Hepsi birbirinden alem :)) Adı üstünde Mart bebeleri işte..
Eninde sonunda herşeyi yapacaklar, önemli olan sağlıklarının yerinde olması, çok şükür hiç birimizin bebeği çok ciddi bir rahatsızlık geçirmedi..
Bizlerde bugünlerin tadını çıkarıp doyasıya yaşayalım arkadaşlarım..
Hepinizi seviyorum beaa, en çok ta kuzularınızı tabi :)))
Şeymacım, iyi cesaret valla, o kadar misafiri ağırlamak, kolay gelsin sana, inşallah istediğin gibi bir gün geçirirsin..
Atama isteyeceksin sanırım, herşey yolunda giderde, gönlüne göre bir yere geçersin umarım, sizin için şartlar çok zor oralarda hakkaten..
demedin:2: olsun canım bende bişey sorcam kızlar bebişleriniz koltuklara tırmanıyormu bu konuda doruğun girişimleri var ama sonuçsuz kalıyorbide reklamlarda yada başka yerde müzik duysun oynamaya başlıyor.sizinkilerde öylemi yoksam benimkimi kuduruk
he he misafirlerim gittiay perişan oldum vukaatları yazayım 2 yaşındaki ikiz canavarlar fırınımı çalıştırmış biz farkettiğimizde içindekiler tutulamayacak kadar ısınmıştı allahtan plastik birşey yoktu içinde. cep telefonum mutfaktaki kepçe çekmecesinden çıktı deniz kalabalıktan panik olup bütün gün kucağımda oturdu onlar gittikten sonra bütün evi süpürmek zorunda kaldım ama genede güzeldi misafir ağırlamak
duan için teşekkürler canım hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlar
önce gözün aydın deniz de 15 gün önce öyleydi şimdi evde paytak paytak dolanıyor ördek misalideniz henüz tırmanma konusunda başarılı olamadı ama azimli
öncelikle hasta olan bbeişlere çok ama çok geçmiş olsun
yürmeye başlayan bebeşlerin annelerinin gözü aydın görürüm ben bundan sonra sizi :))
soruların cevaplarına gelince
herakşam ata uyumadan önce uyku tulumunu getiriyor giydireyim diye onu giyip doğruuuu yatağa :))
yaşına girdiğimzden beri yumurtanın beyazını yiyor hergün 1 yumurta :)
benim akıllı oğlum ne çorap çıkarıyor nede ayakkabılarını :))
iyi aksamlar 2011 mart annesiyim bebegim iki aylık. bir hafdtadır yesil kaka yapıyo tahlil yapıldı temiz cıktı senin yediklerindendir dedi doktor tecrübesi olan var mı?
Çok geçmiş olsun Ebru, inşallah Mamur da da yağ birikintisi falan yoktur, sonucu buraya da yaz mutlaka..
Ben saçım için bir ürün keşfettim onu kullandığımdan beri saçlarım hem gürleşti hemde yeni saçlar çıktı, üstelikte çok bakımlı görünüyor, buradan Meral e de tavsiye etmiştim, o da almıştı hatta, düzenli olarak kullanabildi mi bilmiyorum ama şirketten arkadaşlarımda aldılar, hepsi çok memnun kaldı, sende bir bak istersen..
https://www.sacbakim.com
saç kırana en iyi çözüm sarımsak suyu canım eczanelerde de var yada evde de yapabilirsin sarımsağı iyice döv ve suyunu çıkar sonrada pamukla sür canım benim...Mamur içinde onlar en kısa zamanda düzelir canım telaş yapma
Ebrucum sana da Mamur'a da çok geçmiş olsun... Memişlerde birşey çıkacağını sanmıyorum, haber ver bize de...
Benim olmayan Doruk yürüyormuş, hayırlı olsun :)
Yasemin, o kavanoz mamaları Doruk da sevmiyor, ısıtılmış ve biraz ılık su karıştırılmış olarak yiyor sadece, çok da hoşlanmıyor. Favorileri yarmalı yoğurt ve tarhana çorbası bu aralar.
Çalışamıyorum, bıraktım, acil bişey olmazdıkça bugün burada duracam, yarına Allah kerim :)
Hafta sonu hava kapalı ama yağmursuz görünüyor, İstanbul yakınlarında bir yerlere kaçma isteğim var, belki biraz rahatlarım.
saçkıran için sarmısak en iyi ilaç canım..:) zaten söylemiş ayfer..
yağmurda da bişey cıkmaz bence yine de önlem olarak kontroledilsin tabi.sonucunu da yaz olur mu..sana iyi gezmeler:)
tam da hayırlı olsun diyordum sana son anda farkettim...
e senin doruk yürüdü dimi..
yeniden selam teyseler ben size söylemedim henüz bu duruma yürüme denmez diye düşündüğüm için ama serhan bi kaç kez 3 4 adım attı tek elinden tutup yürütüyorum sonra bırakıyorum koltuğa falan yaklaşınca kendi gidiyo biraz telaşlanıyo ama hoşuna da gidiyo teyzesine babasına gitti yine benimle oynarken koltuğa gitti bir iki kez ama hala korkuyoruz tabii
bu arada son sayfayı okudum mamura ve ebrucum geçmiş olsun yağ bezesi değildir inşallah canım saçkıran hakkında hiç bilgim yok balım inşallah bulursun bi çözüm
doruk yürüyormuşsanırım hadi gözünüz aydın maşallah darısı başımıza candancım
burcu allah iyiliğini versin emi geç değil aslında okuduğum yazılara bakılırsa 18 aya kadar yürümemeleri normalmiş tabii bizim mart bebeleri maşallah hızlı olduğu için bu konuda bende serhanın geciktiğini düşünüyorum
1-uyku tulumunu hiç giymedik bizSize birkaç sorum olacak..
1- Çocuklara hala uyku tulumu giydiren var mı?
2- Yumurtanın beyazını vermeye başladınız mı?
3- Çoraplarını çıkaran çocuklar var mı?
mert paşam master yapıyo bu konudademedin:2: olsun canım bende bişey sorcam kızlar bebişleriniz koltuklara tırmanıyormu bu konuda doruğun girişimleri var ama sonuçsuz kalıyorbide reklamlarda yada başka yerde müzik duysun oynamaya başlıyor.sizinkilerde öylemi yoksam benimkimi kuduruk
totosunu yerim ben onunİklim 6,5 aylıkken emeklemeye başladı, o gün bugündür bana rahat yüzü yok, sürekli kendisini kovalamaktayım :))
Koltuklara kanepelere tırmanıp, üstünde zıplıyor, ödüm kopuyor kafa üstü çakılacak diye..
Hiç mi oturmaz bir çocuk yaa, akşama kadar geziniyor, nasıl yorulmuyorlar anlamıyorum..
Müziklerde oynama benimkin de de var, hemen eller havaya kalkar, popo sallanır..
benim oğlumdada olmuştu aynı şey, ben yaprak sarması ve ıspanak yiyince kakası yeşil oluyodu mertiniyi aksamlar 2011 mart annesiyim bebegim iki aylık. bir hafdtadır yesil kaka yapıyo tahlil yapıldı temiz cıktı senin yediklerindendir dedi doktor tecrübesi olan var mı?
geçmiş olsun canım, mertinde memişler belirgin biraz ama dr normal diyo,kilolu olduğu için diyo tahlil falan yapmadı:26: yaptırsammı acaba:44:kızlar sagolun..bi girip cıkmak zorunda kaldım bugün..
meme ultrasonu cektrdim yagmur a..meme dokusuyla uyumlu bazı büyüme hormonları salgılanmış..yani erken ergenliğe girebilme ihtimaline karşı takibi gerekiomuş..ilerisi için yani..endokrinoloji uzmanı tarafından muaynesi gerekio kızımın..bi an korktum ama dr önemli bişey olmadıgını sadece ilerisi için takibi gerektgini söyleynce biraz olsun rahatladım..
haftaiçi tekrar endokrinolojiye götürücem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?