2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

CANDANN sana hayırlı olsun demedim mi...:26:
hayırlı olsun canım..daha güzel günlerini görelim inşallahh:)

demedin:2: olsun canım bende bişey sorcam kızlar bebişleriniz koltuklara tırmanıyormu bu konuda doruğun girişimleri var ama sonuçsuz kalıyor bide reklamlarda yada başka yerde müzik duysun oynamaya başlıyor.sizinkilerde öylemi yoksam benimkimi kuduruk

Cevaplar için teşekkür ederim..

Gece çok üstünü açtığı için sadece body nin üzerine uyku tulumu giydirsem üşür mü acaba diye düşündüm de, onun üstünü örtmekten gına geldi artık, tulum olursa eğer onun yaptığı gibi bende ona totomu dönüp uyuyabilirim :))

Yumurtanın beyazını bende veriyorum, severek te yiyor, yine de size de bir sorayım dedim işte :))
Tam bir bütün yumurta yiyebilirmiş artık, doktor öyle söyledi, İkoş sarısının tamamını, beyazının da yarısını yiyor..

Çorap ve ayakkabılara karşı gıcığı var benim kızımın, ısrarla çıkarmak istiyor, çıkarınca da geri giymeye çalışıyor, giyemezse boynuna omuzuna atıyor çorapları, daha olmadı bana geliyor giydir diye, sonra tekrar çıkarıyor, sil baştan aynı şeyleri yaşıyoruz..
Ama geçen gün bişey farkettim, ayakkabısını kendisi giymeyi başarıyor artık :))

Birde dün akşam eşimin adını söylemeye başladı zilli, ben eşime seslendikçe o da taklit ediyor, tabi baba da ağzı kulaklarına varmış durumda zevkten dört köşe oluyor :))

İklim 6,5 aylıkken emeklemeye başladı, o gün bugündür bana rahat yüzü yok, sürekli kendisini kovalamaktayım :))

Koltuklara kanepelere tırmanıp, üstünde zıplıyor, ödüm kopuyor kafa üstü çakılacak diye..
Hiç mi oturmaz bir çocuk yaa, akşama kadar geziniyor, nasıl yorulmuyorlar anlamıyorum..

Müziklerde oynama benimkin de de var, hemen eller havaya kalkar, popo sallanır..

ooo o zaman bekliceksin hayatım.bende 1 yaşında yürümüşüm ama babası 13-14 ay civarı yürümüş sanırım.valla 18 e kadar yolu var boşverr

oyy maşallah ona bu çocuklar alem ya çok zekiler.ya benimki anne bile demiyor dahaa

Yasemin, ben de Doruk'a yumurta sarısının tamamını, beyazının yarısını yediriyorum. Artık düzenli olarak bal vermek istiyorum bir de, ama nasıl versem bilemedim. Doruk çok tatlı şeyleri sevmiyor çünkü.

Yürüme konusunda aynı cesaretsizlik bizde de var. Oyuna dalınca boş bulunup iki adım atıyor, sonra tutunacak bir yer olmadığını fark edip paniğe kapılıyor titrek kuzum :)

Sabah da yazmıştım ya, hep bugün cuma sanıyorum ben, bu kafayla yarın işe de gelmem herhalde... Bu arada yarın sabah şirkette kahvaltı var, bilgisayarı geç açarım, sabah tayfası beni merak etmesin :)

Seyhancım, evet 18 aya kadar yürümemeleri gayet normal, benim çevrem 16-17 aylık yürüyen bebelerle dolu, o yüzden telaş yok :)

Ege'nin çubuk krakerli su bidonuna atmasına kahkahalarla güldüm, yerim onu be :)

bencede telaş yok o telaş bizde yok da millete ne oluyosa herkesi geriyo ben hariçç

serhan tırmanıyo maalesef ama her zaman değil çok istedi bişey varsa koltuk da ozaman allahtan kendisi inebiliyo da çok korkmuyorum o yüzden
bizimki çok oynamıyo arada bi sallanıyo ağar abi diye dalga geçiyo alt komşum

bak sen bıdıka aferin kızıma yaa maşallah ayakkabısını giyiyomuş bilmiş bu kızlar vallahi
ee baba mutlu olmakta çok haklı senin adını söylese herhalde ben bu şekilde dolaşırım bi süre

Çocukların kimisi geç yürüyor, kimisi geç konuşuyor, kimisi de geç diş çıkarıyor...
Hepsi birbirinden alem :)) Adı üstünde Mart bebeleri işte..
Eninde sonunda herşeyi yapacaklar, önemli olan sağlıklarının yerinde olması, çok şükür hiç birimizin bebeği çok ciddi bir rahatsızlık geçirmedi..
Bizlerde bugünlerin tadını çıkarıp doyasıya yaşayalım arkadaşlarım..
Hepinizi seviyorum beaa, en çok ta kuzularınızı tabi :)))

evet canım rabbimize bin şükür gerçekten yeterki sağlıklı huzurlu olsunlar elbet hepsi olacak bi gün

evt Allah'ımıza bin şükür büyük rahatsızlığı olan bebeklermiz yok.olanlarada Allah'ım şifasını versin.bu arada bende iyiki kk üye olmuşum iyiki burayı bulmuşum diyorum bazen sadece okusam bile sohbet etmiş kadar oluyorum azda olsa sizleri tanıyorum.hiç görmediğim arkadaşlarım var bende sizleri seviyorum beaa

Ben kaçıyorum artık, yarın burada olurum, işleri hafiflettim gibi..
Hepinizi ve kuzularınızı sevgiyle öptüm, hoşçakalın.

he he misafirlerim gitti ay perişan oldum vukaatları yazayım 2 yaşındaki ikiz canavarlar fırınımı çalıştırmış biz farkettiğimizde içindekiler tutulamayacak kadar ısınmıştı allahtan plastik birşey yoktu içinde. cep telefonum mutfaktaki kepçe çekmecesinden çıktı deniz kalabalıktan panik olup bütün gün kucağımda oturdu onlar gittikten sonra bütün evi süpürmek zorunda kaldım ama genede güzeldi misafir ağırlamak
duan için teşekkürler canım hepinizin dualarını bekliyorum arkadaşlar

önce gözün aydın deniz de 15 gün önce öyleydi şimdi evde paytak paytak dolanıyor ördek misali deniz henüz tırmanma konusunda başarılı olamadı ama azimli

öncelikle hasta olan bbeişlere çok ama çok geçmiş olsun

yürmeye başlayan bebeşlerin annelerinin gözü aydın görürüm ben bundan sonra sizi :))

soruların cevaplarına gelince

herakşam ata uyumadan önce uyku tulumunu getiriyor giydireyim diye onu giyip doğruuuu yatağa :))
yaşına girdiğimzden beri yumurtanın beyazını yiyor hergün 1 yumurta :)
benim akıllı oğlum ne çorap çıkarıyor nede ayakkabılarını :))

iyi aksamlar 2011 mart annesiyim bebegim iki aylık. bir hafdtadır yesil kaka yapıyo tahlil yapıldı temiz cıktı senin yediklerindendir dedi doktor tecrübesi olan var mı?

gününün güzel geçmesine sevindim insan arada böyle şeyler yapmak istiyor ama arada ayy 15 güne tam anlamıyla yürüyecek mi ayy inş bakalım.Doruk'ta azimli atıyor bacağını koltuğa ama toto kalkmıyor

tşk ederim yaa aman yürüsün razıyım böylede canı sıkılıyor paşanın elimden tutup gezmek istiyor bırakırım kendi kurciklesin heryeri :26:

iyi aksamlar 2011 mart annesiyim bebegim iki aylık. bir hafdtadır yesil kaka yapıyo tahlil yapıldı temiz cıktı senin yediklerindendir dedi doktor tecrübesi olan var mı?

cnm telaş yapma senin yediklerinden olabilir. üşütmüş olabilir bide fazla yediriyor olabilirsin. sen yediklerine dikkat et bebeğinin ayaklarını sıcak tut. gazlı yicekler yeme. geçmiş olsun

Biz ocaktan beri uyku tulumu giymiyoruz üstümüzü doğduk doğalı hiç örtmedik halada örtmüyoruz.
1 yaşına girdiğimizden beri 1 tam yumurta yiyoruz hergün şükür maş bide.
bnm minik kuzucum giydirdiğimi giyer yedirdiğimi genelde yer içirdiğimi içirir. bitanedir ooo. çıkartmadı hiç şimdiye kadar. ama aldığımız ayakkabı küçülmüş onu giyidirince oturuo yada kucaama gelmek istio ayaanı gösterio acıtıo heralde:) şimdi yeni ayakkabı aldık artık raahat 19 du önceki bunu 21 aldım. kaliteli almadım hatta 10 liraya aldım:) öncekine 60 lira werdimde noldu 2 günde küçüldü. yaz gelio sandalet alcam ztn o yüzden ucuz aldım.

kızlar sagolun..bi girip cıkmak zorunda kaldım bugün..
meme ultrasonu cektrdim yagmur a..meme dokusuyla uyumlu bazı büyüme hormonları salgılanmış..yani erken ergenliğe girebilme ihtimaline karşı takibi gerekiomuş..ilerisi için yani..endokrinoloji uzmanı tarafından muaynesi gerekio kızımın..bi an korktum ama dr önemli bişey olmadıgını sadece ilerisi için takibi gerektgini söyleynce biraz olsun rahatladım..
haftaiçi tekrar endokrinolojiye götürücem..

Size birkaç sorum olacak..
1- Çocuklara hala uyku tulumu giydiren var mı?
2- Yumurtanın beyazını vermeye başladınız mı?
3- Çoraplarını çıkaran çocuklar var mı?
1-uyku tulumunu hiç giymedik biz
2-hergün bir tane yumurta yiyor mert. bigün tavuk yumurtası yiyo, bigün bıldırcın yiyo bazen yağda bazen haşlama,haftasonları menemen yiyoruz,arada sucuklu yumurta yapıyorum sucuklarını ben, yumurtalarını mert yiyor
3-bilerek çıkarmıyo,kudurmaktan dolayı gevşeyip ayağının ucunda sallanıyo sonra yürürken takılınca eliyle çekip çıkarıyo

mert paşam master yapıyo bu konuda tırmanıyo iniyo, zıplıyo,bi koltuktan diğerine atlıyo,yüreğim ağzıma geliyo,akşamları tekli koltukları ters çeviriyorum bazen tırmanmasın diye, gerisini sen düşün artık eskiden müzik çıkınca poposunu sallıyodu, artık sadece şarkıları pür dikkat dinliyo fox ta unutma beni ve deniz yıldızı dizilerinin müziklerine bayılıyo

totosunu yerim ben onun

benim oğlumdada olmuştu aynı şey, ben yaprak sarması ve ıspanak yiyince kakası yeşil oluyodu mertin bide demir damlası kullanmaya başladıktan sonra kakası hep yeşil renkli oluyo:26: mert üşüttüğündede yeşil kaka yapmıştı küçükken,bence endişelenme, tahlilleri temiz çıkmış zaten

geçmiş olsun canım, mertinde memişler belirgin biraz ama dr normal diyo,kilolu olduğu için diyo tahlil falan yapmadı:26: yaptırsammı acaba:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…