- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.901
Günaydın..
Gıcık, yağmurlu ve kapkaranlık bir Ankara sabahı yine((
Fenalık geldi artık bu havalardan, sürekli şikayet eder oldum..
İklim dün gece uykusunda ağladı sürekli, kulaklarını çekiştiriyor, yatağın içinde döndü durdu, bir ara oturdu hatta yatağın içinde, eyvah dedim eski günlere dönüyoruz galiba, zor sakinleştirdim ve geri uyuttum ama ben hiç uyumadım, kafam kazan gibi..
Gülşancım, ben evden çıkarken İklim uyuyor oluyor genelde, uyanıksa da konuşuyorum akşam görüşecez yine v.s. diye ama pek umurunda değil zaten, 1-2 mızıklıyor sonra annem gel pencereden bakalım annenin gidişine falan diye ikna edince arkasını dönüp gidiyor, bende çıkıyorum, anneanneye alışkın olduğu için sanırım, bizde öğlen parka gidecez kızım deyince hemen annemden yana oluyor İklim, gözü beni görmüyor yani :)))
dişleri çoğalıyor iklimin de demek:)) keşke hiç acı çekmeden pırt pırt çıksalar..nerde..biz de bu ara köpekleri patlatıcaz ellerimiz ya ağzımızda yada kulaklarımızda..
size sorum var...: ufaklıklar mutfak eşyalarıyla oynuyor mu? yoksa benim danam şimdiden mesleğini secti de aşçı mı olacak? sabah kalkıp dooru mutfağa tencere tava istiyor..kapaklarını kapatıryo açıyor sonra kaşık istiyor karıştırıyor ..v.s..yemek yaparken izlememesi diye bişey yok..
son olarak klozetlere çözüm bulan var mı??onların kilidi oluyor mu?
dişleri çoğalıyor iklimin de demek:)) keşke hiç acı çekmeden pırt pırt çıksalar..nerde..biz de bu ara köpekleri patlatıcaz ellerimiz ya ağzımızda yada kulaklarımızda..
size sorum var...: ufaklıklar mutfak eşyalarıyla oynuyor mu? yoksa benim danam şimdiden mesleğini secti de aşçı mı olacak? sabah kalkıp dooru mutfağa tencere tava istiyor..kapaklarını kapatıryo açıyor sonra kaşık istiyor karıştırıyor ..v.s..yemek yaparken izlememesi diye bişey yok..
Hepsiburada.com : Protech Klozet kapak kilidi | Anne / Bebek / Çocuk tanyacım böyle bişey gördüm ama ben kullanmadım,mert klozetten çok klozet fırçasıyla oynamaya çalışıyo henüz ona sıra gelmedi çünkü
Dişler çok zorlayacak evet, bugünleri çok beklediğimiz için ben şikayetçi değilim ama İklim in acı çekiyor olması ve iştahsız olmasına üzülüyorum((
Tencere-tava İkoş unda favorisi hala, mutfak dolaplarından birini ona verdik, diğerleri kilitli, kendi dolabını açıp özgürce kaplarla oynuyor, sonrada yerine koyuyor..
Geçen gün çok güldüm, annemin plastik bir kabı var, onun içine girmiş, oturmaya çalışıyor baktı totosu sığmıyor oturamadı, içine girip ayakta dikildi, sonrada bir ayağını dışarı çıkarıp kay kay gibi halının üstünde kaydırıyor kendini :)))
Tabi tüm bu kaplar atılmak üzere kenara ayrılmış durumda, İkoş un hevesi geçince hepsi atılacak, şimdilik ona hibe ettik :))
Son olarak klozet kilidi var evet, hatta linkini bulayım sana dur, bende alacam sanırım, içine bişey atıp sifon çekmeye bayılıyor zilli, önemli bişeyleri atarsa diye korkmaya başladık..
Hepsiburada.com : Protech Klozet kapak kilidi | Anne / Bebek / Çocuk
çok geçmiş olsun canım:18: Benzer bi olayı bizde yaşamıytık seni çok iyi anlıyorum, iyiki bişey olmamış
günaydin...
Herkes iyidir umarim.
Yaseminin sorunlarina bende cevap vereyim.
1- 9.ayindan sonra birdaha giydiremedim tulumu.
2- yedigi kadar veriyorum ben yumurtayi ama hergün degil
3- coraplarini veya ayakkabisini cikartmiyor
tanyacim bizimki mutfak esyalariyla felan pek ilgilenmez. Sadece ben mutfaktayken bazen sebze sepetini felan bosaltir yada su cola siseleri felan varsa onlari devirir kaldirir.
ıklim kuzum insallah daha fazla aci cekmeden cikartir dislerini. Hepsi pespese geldi ya zorluyor kuzuyu.
Bu sabah yüregim agzima geldi, nasil korktum.
Sabahlari tugra uyaninca yatagindan alirim odasinda oyanar biraz.
Bende ordaki cekyata biraz uzanirim kendime gelene kadar. Ama bugün dalmisim iyice.
Bizimki bi kac aydir suyu normal bardakdan iciyor. Babasi herhalde sabah ise giderken su icmis ve bardagi sehbanin üzerinde unutmus.
Odanin kapisi acikti. Tugra cikmis gitmis, bardak bos oldugu icin güya su doldurayim diye bana getirecek. Birden icerden bir ciglik sesi geldi yerimden nasil firladim hatirlamiyorum bile.
Tugra elinde bardakla fayans olan yere düsmüs, bardak paramparca olmus tugrada direk üstünde ve yüz üstü. Bu arada bu nasil agliyor ciglik atiyor. öldüm korkudan.
Cok sükür hic birsey olmamis, sans eseri hic biryerine batmamis.
Onu ordan nasil kaldirdim, heryerini nasil kontrol ettim hic bilmiyorum. Kalbim güm güm carpiyordu.
Kiriklari toplarken kac defa elime felan batti. Allahtan direk üstüne düstügü halde kuzumun hic biryerini kesmemis saplanmamis.
Artik dahada dikkatli olmak alzim, hic birseyi ortada birakmamak lazim.
bi orası kaldı zaten keşfetmediğiya bu sıpalar beni güldürdü sabah sabahyaramazlıkları bile nasıl da tatlı..
Gülşan sıar elmesin zaten anlattığına göre mert bi keşfederse yandn:)
iklimin o sığmayan totosunu ye benim yerime:))
bu klozet kilitleri gecmeli sanırım ..benim danam açar onları öyleyse..
Cevaplar için teşekkür ederim..
Gece çok üstünü açtığı için sadece body nin üzerine uyku tulumu giydirsem üşür mü acaba diye düşündüm de, onun üstünü örtmekten gına geldi artık, tulum olursa eğer onun yaptığı gibi bende ona totomu dönüp uyuyabilirim :))
Yumurtanın beyazını bende veriyorum, severek te yiyor, yine de size de bir sorayım dedim işte :))
Tam bir bütün yumurta yiyebilirmiş artık, doktor öyle söyledi, İkoş sarısının tamamını, beyazının da yarısını yiyor..
Çorap ve ayakkabılara karşı gıcığı var benim kızımın, ısrarla çıkarmak istiyor, çıkarınca da geri giymeye çalışıyor, giyemezse boynuna omuzuna atıyor çorapları, daha olmadı bana geliyor giydir diye, sonra tekrar çıkarıyor, sil baştan aynı şeyleri yaşıyoruz..
Ama geçen gün bişey farkettim, ayakkabısını kendisi giymeyi başarıyor artık :))
Birde dün akşam eşimin adını söylemeye başladı zilli, ben eşime seslendikçe o da taklit ediyor, tabi baba da ağzı kulaklarına varmış durumda zevkten dört köşe oluyor :))
Yasemin, ben de Doruk'a yumurta sarısının tamamını, beyazının yarısını yediriyorum. Artık düzenli olarak bal vermek istiyorum bir de, ama nasıl versem bilemedim. Doruk çok tatlı şeyleri sevmiyor çünkü.
Yürüme konusunda aynı cesaretsizlik bizde de var. Oyuna dalınca boş bulunup iki adım atıyor, sonra tutunacak bir yer olmadığını fark edip paniğe kapılıyor titrek kuzum :)
Sabah da yazmıştım ya, hep bugün cuma sanıyorum ben, bu kafayla yarın işe de gelmem herhalde... Bu arada yarın sabah şirkette kahvaltı var, bilgisayarı geç açarım, sabah tayfası beni merak etmesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?