2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada karanlık yağmurlu bir nusaybin sabahından herkese günaydınnnn
mert artık ben işe gelirken arkamdan ağlıyo hep, çok üzülüyorum bugün erkenden gittik meleklere orda oynadık bi kaç dakika o dalınca kaçtım geldim hemen,ama yanlış değilmi bu yaptığım uzmanlar ben işe gidiyorum tekrar gelicem gibi açıklamalar yaparak çıkın diyo evden, bu şekilde konuşan varmı yoksa benim taktiğimi yapıyosunuz siz:26:
kahvaltımı yapayım geliyorum:)
bu arada bimde bu hafta şunlar var
http://http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler.html

Son düzenleme:
Günaydın..
Gıcık, yağmurlu ve kapkaranlık bir Ankara sabahı yine ((
Fenalık geldi artık bu havalardan, sürekli şikayet eder oldum..

İklim dün gece uykusunda ağladı sürekli, kulaklarını çekiştiriyor, yatağın içinde döndü durdu, bir ara oturdu hatta yatağın içinde, eyvah dedim eski günlere dönüyoruz galiba, zor sakinleştirdim ve geri uyuttum ama ben hiç uyumadım, kafam kazan gibi..

Gülşancım, ben evden çıkarken İklim uyuyor oluyor genelde, uyanıksa da konuşuyorum akşam görüşecez yine v.s. diye ama pek umurunda değil zaten, 1-2 mızıklıyor sonra annem gel pencereden bakalım annenin gidişine falan diye ikna edince arkasını dönüp gidiyor, bende çıkıyorum, anneanneye alışkın olduğu için sanırım, bizde öğlen parka gidecez kızım deyince hemen annemden yana oluyor İklim, gözü beni görmüyor yani :)))

günaydın:)
nihayet haftanın son gününe geldik:) sabah şafak kuşum 6 ya doğru kalktı uyanmamak için direndik babası da ben de ama yatağımızın etrafında cirit atıp parmaklarını gözüme sokmak suretiyle beni kaldırmayı başardı..tabiki babası uyudu halen uyuyor

gülşancım ben de yanlış olduğunu bile bile bazen kaçıyorum çünkü çok ağlıyor hiç ayrılmak istemiyor..
bu arada benim danacım danalığını yaparak küsmeye başladıkızınca küsüyor elinde ne varsa fırlatıor..çok sevimli oluyor ama unutturmak lazım ..

Yerim ben o küsen Özgür ü, çok şirin oluyorlar hakkaten ama unutturmak lazım evet..
İklim in sinirlenmesi de benim çok hoşuma gidiyordu ama unutturdum tabi :))

dişleri çoğalıyor iklimin de demek:)) keşke hiç acı çekmeden pırt pırt çıksalar..nerde..biz de bu ara köpekleri patlatıcaz ellerimiz ya ağzımızda yada kulaklarımızda..

size sorum var...: ufaklıklar mutfak eşyalarıyla oynuyor mu? yoksa benim danam şimdiden mesleğini secti de aşçı mı olacak? sabah kalkıp dooru mutfağa tencere tava istiyor..kapaklarını kapatıryo açıyor sonra kaşık istiyor karıştırıyor ..v.s..yemek yaparken izlememesi diye bişey yok..
son olarak klozetlere çözüm bulan var mı??onların kilidi oluyor mu?

Hepsiburada.com : Protech Klozet kapak kilidi | Anne / Bebek / Çocuk tanyacım böyle bişey gördüm ama ben kullanmadım,mert klozetten çok klozet fırçasıyla oynamaya çalışıyo henüz ona sıra gelmedi çünkü

Dişler çok zorlayacak evet, bugünleri çok beklediğimiz için ben şikayetçi değilim ama İklim in acı çekiyor olması ve iştahsız olmasına üzülüyorum ((

Tencere-tava İkoş unda favorisi hala, mutfak dolaplarından birini ona verdik, diğerleri kilitli, kendi dolabını açıp özgürce kaplarla oynuyor, sonrada yerine koyuyor..
Geçen gün çok güldüm, annemin plastik bir kabı var, onun içine girmiş, oturmaya çalışıyor baktı totosu sığmıyor oturamadı, içine girip ayakta dikildi, sonrada bir ayağını dışarı çıkarıp kay kay gibi halının üstünde kaydırıyor kendini :)))
Tabi tüm bu kaplar atılmak üzere kenara ayrılmış durumda, İkoş un hevesi geçince hepsi atılacak, şimdilik ona hibe ettik :))

Son olarak klozet kilidi var evet, hatta linkini bulayım sana dur, bende alacam sanırım, içine bişey atıp sifon çekmeye bayılıyor zilli, önemli bişeyleri atarsa diye korkmaya başladık..

Hepsiburada.com : Protech Klozet kapak kilidi | Anne / Bebek / Çocuk

http://www.hepsiburada.com/Liste/dr....aspx?productId=oyunen14122&categoryId=301128

Son düzenleme:

Günaydin...

herkes iyidir umarim.

Yaseminin sorunlarina bende cevap vereyim.

1- 9.ayindan sonra birdaha giydiremedim tulumu.
2- yedigi kadar veriyorum ben yumurtayi ama hergün degil
3- coraplarini veya ayakkabisini cikartmiyor

Tanyacim bizimki Mutfak esyalariyla felan pek ilgilenmez. Sadece ben mutfaktayken bazen sebze sepetini felan bosaltir yada Su Cola siseleri felan varsa onlari devirir kaldirir.

Iklim kuzum insallah daha fazla aci cekmeden cikartir dislerini. Hepsi pespese geldi ya zorluyor kuzuyu.

Bu sabah yüregim agzima geldi, nasil korktum.
Sabahlari Tugra uyaninca yatagindan alirim odasinda oyanar biraz.
Bende ordaki cekyata biraz uzanirim kendime gelene kadar. Ama bugün dalmisim iyice.
Bizimki bi kac aydir suyu normal bardakdan iciyor. Babasi herhalde sabah ise giderken su icmis ve bardagi sehbanin üzerinde unutmus.
Odanin kapisi acikti. Tugra cikmis gitmis, bardak bos oldugu icin güya su doldurayim diye bana getirecek. Birden icerden bir ciglik sesi geldi yerimden nasil firladim hatirlamiyorum bile.
Tugra elinde Bardakla Fayans olan yere düsmüs, Bardak paramparca olmus Tugrada direk üstünde ve yüz üstü. Bu arada bu nasil agliyor ciglik atiyor. Öldüm korkudan.
Cok sükür hic birsey olmamis, sans eseri hic biryerine batmamis.
Onu ordan nasil kaldirdim, heryerini nasil kontrol ettim hic bilmiyorum. Kalbim güm güm carpiyordu.
Kiriklari toplarken kac defa elime felan batti. Allahtan direk üstüne düstügü halde Kuzumun hic biryerini kesmemis saplanmamis.

Artik dahada dikkatli olmak alzim, hic birseyi ortada birakmamak lazim.

ya bu sıpalar beni güldürdü sabah sabahyaramazlıkları bile nasıl da tatlı..
gülşan sıar elmesin zaten anlattığına göre mert bi keşfederse yandn:)
iklimin o sığmayan totosunu ye benim yerime:))
bu klozet kilitleri gecmeli sanırım ..benim danam açar onları öyleyse..

çok geçmiş olsun canım:18: Benzer bi olayı bizde yaşamıytık seni çok iyi anlıyorum, iyiki bişey olmamış

bi orası kaldı zaten keşfetmediği

Günaydınnn
Kerem 2-3 ay uyku tulumuyla yattı ama artık bahar geldi diye pijama giydiriyorum çoraplarını da giydirmiyorum ve sabah kalktığımda üzerindeki ince battaniyeyi bile attığını görüyorum,ateşli bu veletler bence hasta olmuyorlarsa sıcağa alıştırmak çok gerekli değil.
Yumurtanın beyazını bitiremese de yiyor
Çorapla kalırsa çekip çıkarmak hoşuna giidyor ama ayakkabıyı çıkarmıyor.
Hepsini cevapladım oleyyyy

Kerocuk da tatlı sevmediğinden balı yemedi, ben sabahları içtiği biberon sütünün içine 1 çay kaşığı atıyorum.

Oynamaz olur muuu bayılıyor tencere, tava, yağ şişeleri.
Klozete tek çözüm banyonun kapısını sürekli kapalı tutmak,çocuğum sırf açık olduğunda oraya yetişebilmek için koşmayı öğrendi yahu

Başka sorusu olaaaaan

günaydın herkese

EBRU m,YaĞmurço ma ve sana geçmiş olsun.önemli bişeyi yoktur kızımın,üzülme annesi.
YASEMİN,şekerim işte sorularının cevabı:
1.hiç uyku tulumu giymedi ki benim sıpam
2.hergün yarım yumurta beyazı ve tam sarısını katıyorum karışımına.
3.külotlu çorap giydiriyorum genelde.ama aksi durumdada çıkarmıyor.

Son düzenleme:
dün akşam ALPİŞ i emziriyordum,ısırdı göğsümü,gözlerimin içine bakıyor.bende bağırdım,söyleniyorum gözlerine bakarak.dinledi dinledi,aaaa dedi ağzıma bir tane patlattı.sonra babası neyapıyorsun,annelere vurulmaz diye söylendi,kıpırcan onada döndü bişeyler söyledi kızarak,sonrada kucağımdan atladı,gitti.
birde kızıyorsa eğer el,kol hareketide yapıyor sıpa.
tabi biz koptuk olanlara

Tünaydın, çok şükür cuma, hayırlara vesile olsun :)
İş çok, geçmişe bakamadım, bi selam vermek istedim.
Sadece Gülşan'ın sorusunu gördüm. Doruk ben işe gelirken uyuyor oluyor, uyanıksa epey üzülüyor ben evden çıkarken, ama ben her seferinde işe gidiyorum, akşam gelicem diye anlatıyorum ve özellikle göstere göstere gidiyorum. Bunun dışında markete falan giderken de bilgi veriyorum kendisine.
Bugün kahvaltıya oğlumu da getirdim ben, sonra babasıyla döndüler. Çok güzeldi onu işyerimde görmek, şimdi gitti ya, kendimi çok yalnız hissediyorum.

yazı yazmaktan bayılacam şimdi, çok sıkıldım, eve gidiyorum ben
burcu çok sevindim küçük beyin işyerine ziyarete gelmesine, daha anlamıyolar ama ben çok mutlu oluyorum işyerime geldiğinde
alp kuduruğuna çok güldüm mertte benim burnumu ısırmaya çalışıyo bu aralar dişlerimle oynamaya bayılıyo bide,kikir kikir gülüyo dişlerime bakıp:26:

Günaydın canlar

Eymeni dün doktora götürdüm hırıltısı balgamlı öksürüğü var bir de geniz akıntısı

Şükürler olsun ciğerlerde bir şey yok ama zor uyuyan adam zorun zoruyla uyuyor tabi

bolca serum fizy. odayı nemlendirmek peditus ve muconex balgam sökücü sabah akşam
3 gündür tam hasta bakalım çabuk atlatır inşallah...

Alp'e çok güldüm Eymende dövüyor ısıryor bizi aklınca öyle seviyor

selam..
yazgı gülşan alıntı yapamadım saolun ....yazgım alp te iyiymiş canım benim sevndim.. umarım gidecegimiz dr da rahatlatr beni..şimdiki cocuklar hazır gıdalardan ötürü erken ergenlik problemi yaşıolar biliosunuz..bunu takiben sanırım..elimden geldiğince dogal evde yaptıgım besinlerle büyüyo mamur..
sackıran problemim için verdiğiniz önerileri degerlendiricem ..yalnız sarmısak olayı sırf kokusu itibaryle beni bozar ve canımı cok acıtan sirke ruhuna tercih ederim..
doruk ve serhan guzular yürüyolaaamış maşşalah gec olsun güç olmasın afferin tombiklere..
ayrıntılı bakamadım atladıgım varise affola..
bu akşam misafirim var..biraz temzlik pasta börege kalkışmam gerek..
haa birde pınar cım eymen in alerjik durumu var mı?
gecmiş olsun bu arada hastacıklarımıza..

Son düzenleme:
Mamurun ciddi bişeyi olmamasına sevindim, takip edilmesi gerekir tabi, ama bende korkulacak bişey çıkacağını sanmıyorum, içini ferah tut Ebrucum..

Tuğra da kaza atlatmış, çok geçmiş olsun, çookk dikkatli olmamız lazım artık, her an ne yapacakları belli olmuyor, seni iyi anlıyorum Zeliha, İkoş un üstüne çay döküldüğünde bende kötü olmuştum, ömrümüzden ömür gidiyor valla, anne olmak hakkaten zor yaa...

Eymen e de çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda toparlar kuzu..

Yazgıcım, Alpiş e bende çok güldüm, vay kerata vaayyy, aslında ne dediğimizi bal gibi anlıyorlar ama işlerine gelmiyor, sinirlenince de ayrı bir tatlı oluyor bu sıpalar...

Burcucum, Doruk kuzusu iş yerine geldi demek, benim kızım ben işe başladığımdan beri daha hiç gelmedi, havalar düzelsin bende getirecem birgün, anlamıyorlar ama nedense iş yerimize gelmeleri bizi mutlu ediyor işte :))
Ama son yazdığın cümle ile birlikte bende hüzünlendim şimdi, ne demek kendimi yalnız hissediyorum, bugün cuma işte, tüm hafta sonu seninle Doruk, bunu düşün mutlu ol hadi :))

bende okadar araştırmama rağmen inat edip uyku tulumu almadım..
yumurtanın beyazına yeni yeni başlıyacam..
benmki doğuştan menopozit ..hep kendi kendine cıkarır coraplarını hep cıplak dursa ayakları..
bu ara yagmur a burnu agzı kulakları ayakları ellerinin nerde oldugunu soruorum maşş hepsinede dogru cvbı ı alıorum..
allah kaç diorum eliyle bir yapıp biiiii diyo..
benim aşkım kim diorum yine koccaman bi beeeen yani meeeeen yapıo kendini gösterip..
dün ultrason çekilirken ekranı evdeki pc sanıp ellerini kıvırtıyo ..evde dinlettiğim funnu gummy sini açıcam zqnnetti hemşireleride güldrdü..
bu ara aşıgım ona..beni şaşırtıyo

selam herkese ben 2011 mart annesiyim sizlerden bir şey öğrenmek istiyorum çalışan anneyim o yüzden şimdiden süt stoklamaya başladım. lansinoh süt saklama poseti kullanıyorum. şimdi poşetteki sütü kullandığımda o poşeti tekrar kullanabilir miyim? yoksa her daim steril poşet mi gerekir ? ikinci sorum poşette ki havayı tarifte ki gibi parmağımla makaslama usulu alıyorum ama yine de teredütteyim. hava kalmış olursa süt bozuluyor mu ve ben bunu nasıl anlayacağım. ayrıca lansinoh doğru tercih mi şimdiden teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…