2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim kuzunu sana bağışlasın, Allah analı babalı büyütsün..
Bende çalışan anneyim fakat sadece 5 ay emzirebildim sonra sütüm olmadı, bebeğim 8 aylıkken de işe başladım, hiç süt stoğu yapmamıştım ben, bu sebeple sana yardımcı olamayacam ama diğer çalışan annelerimiz mutlaka soruna cevap verecektir.

Son düzenleme:
allah yavruna sağlık versin ben poşet olanlardan değilde aventin süt saklama kaplarından kullandım canım,hava kalması önemli değil,hava almaması önemli,yani ağzını sıkıca kapatman lazımki dolabın içinden mikrop alamasın.

Canlarım ben çok yoğunum herkes nasıl iyi mi ?
Bu hafta ve önümüzdeki hafta da yoğun olucam ve sinir stress kat kat walla...eve gidince herşey yolunda olması beni rahatlatıyor ....
Kuzum iyi yaramazlık oyun şaklabanlıkları da süper....
şimdiden iyi haftasonları diliyorum görüşemezsek sizlerle

Ayın son iş günü, haliyle yoğun geçiyor, ben de hala nemrutum.
Gördüğüm kadarıyla kimsenin pek vakti yok zaten, gideyim işime devam edeyim bari :)

Bebeğini sağlıkla büyütmeni dilerim.
Oğlum 3 aylıkken işe başladım, yaklaşık 6 ay işyerinde süt sağdım, önceden de epey stok yapmıştım zaten ve hep Lansinoh'un süt poşetlerini kullandım. Biraz masraflı oluyor ama stok yapabilmek için bu iş için üretilmiş malzemeleri kullanmaktan başka çare yok. Poşetler tek kullanımlık, bakteri üremesine fırsat vermemek için tekrar kullanmamanı öneririm. Poşeti kapatırken içindeki havayı elinle alman yeterli, çok titiz olma, Gülşan'ın da dediği gibi, buzlukta beklerken hava geçirmemesi daha önemli.
Kolaylıklar :)

İşler var işler bu hafta felaket geçti anca oturabildim başım ağrıyor resmen bir de yüksek seslerle konuşmalar kavgalar offff bunaldımmm

Burcu; Doruk paşam gelmişte gitmiş walla ne güzel süpriz yapmışlar annesine
Yasemin ; Hilal de aynı sabahları camdan bakarlar bana da el sallamayı öğreniyor bu aralar arkamdan birde öpücüklü olarak önceden cama dayanır bakardı şimdi ben bay bay yapıyorum o da bana yapıyor...

slm kızlar nasılsınız sanırım çalışan anneler çok yoğun kolay gelsin hepinize

biz bugün dr gittik kan verdik idrar ve su çiçeği aşımızı olduk allahım kıyamet koptu resmen serhan hiç bu kadar ağlamamıştı gözyaşları sel oldu aktı çocuğumun çok korkuyo neden bilmiyorum son 3 aydır her gidişimizde daha dr odasına girer girmez basıyo feryadı hiç ağlamayan çocuk çıldırıyo korkmasını sebep birşeyde olmadı daha önce drlarda iyi onu sakinleştirmeye çalışıyolar hatta ağlamasın diye bizim kucağımızda muayene ediyolar ama yok fayda etmiyo neyse 16. aya kadar aşı yok artık rabbim vermesin bi sağlık sorunu olmadığı sürece gitmeye de gerek yok
onun stresinden başım çatlıyo şu an serhan fazla kilo almamış 150gr almış sadece iyi de olmuş zaten sınırda gidiyoduk yavaşlamış biraz boyunu ölçtürmedi çok ağlıyodu yatmak istemedi bizde zorlamadık şimdi uyuyo uyanırsa hava güzel parka çıkarıcam herkesi çok öptüm bende uzanayım biraz çok yoruldum

havalar ısındı günler uzadı mı kısaldımı bilmiorm yaa hiçbişeye yetişemez oldum. işler temizlik melike hava alsın melike yesin uyusun derken zaman koşuyor adeta. iyiyiz. iyisiniz umarım. hepinizi öpüyorumm bu arada 9.8 olmuşuz bi zahmet artık .serhan 1 ayda 150 gr almış biz< 3 ayda fln:) melike iyice kişilik oldu artık söylenio bıdır bıdır kızıo gezio kendi başına yemek istemezse asla yemio emerek uyumaya devam. beni esir alıo hala. herşeye babadio bu aralar gece bilre baba die uyanıo:) ilk arabama binip gerigeri gezio:) bende ön kulpun ip bagladım sürüyorum ewin içinde ayaklarınıda yukarı topluo bi güzel ınn ınn dio. yılanı ögrendi hayvan kitabımızdan işaret parmagını kıvırır gibi yapıp sss sss dio mee zaten favorimiz havhav bide kuşa cik cik yerine ciii cii dio. pisi pisi yide söylemek üzere:) bizden gelişmeler bu kadar efemm görüşürüzzzz he bide dün pikniğe gittik mangal sucuk yedi bi sürü üstünede ayran içio bi loma sucuk bi ayran sıpa yaa:)

bızdığa bak sen yaa maşallah serhan fiss fiss diyo pisi pisiye
bunlar bize kök söktürecek o kesin bizimkide kendi kendine bi adam bi asabiyet bi sinir elinden gelse dövecek beni elini kaldırıp eeehhh diyo kavga ediyoruz bütün gün çok sinirli ne yapıcam bilmiyorum sesimi yükseltmek istemiyorum oyunla sakinleştirmeye çalışıyorum allahtan işe yarıyor zaten sadece beni dinliyo başka kimsesi takmıyo
yürümek hoşuna gitmeye başladı korkusunu yendi artık sürekli kendini sınıyo mutfakta hep yürüyo hiç oturmuyo mesafeler birbirine yakın bana gelirken yada koltuktan koltuğa hep yürüyo sanırım artık yürümeye başladı diyebilirim o mutlu ben ondan daha çok mutluyum erken gelen bi anneler günü hediyesi oldu bana boncuğumdan

Günaydın, iyi haftalar,
Çok güzel bir hafta sonu geçirdik, gezdik, azdık, kudurduk, eğlendik. Pazartesi gününe posam kaldı :) Bisiklete bindik, ayaklarımızı denize soktuk, taşla kumla oynadık, çimlerde yuvarlandık derken Doruk tam bir sokak çocuğuna dönüştü, yüzü siyah siyah kir olmuştu eve döndüğümüzde, ne büyük keyif
Serhan kuzum yürümeye başlamış, maaşallah küçük adama.
Biz de epey geliştirdik, 2-3 adımı güvenle atıyor, sonra naptığını fark edip panikliyor, hoop kucağıma :)
Koca hafta sonunda 3-4 mesaj yazılmış sadece, noldu bu mart analarına anlamadım, nazara geldik herhalde. Benim çook çalışmam lazım, gçen ay aklım sizde kalarak çalıştığım için bir sürü eksik vardı raporda, bu ay beklemeyin beni buralarda.
Öpüyorum çok

günaydıııın
burcu mertte haftasonu sokak çocukları gibiydi,çamur deryalarında oynadı, kumlarla oynadı, tırnaklarının içi çamur doluydu eve gittiğimizde doooğru banyoya tabi ama çok mutlu oluyo böyle oynayınca bende kıyamıyorum naapıyım
serhan yürüyomuş maaşallah tosunuma
mert iki gündür kocağımı açınca bana doğru koşup sarılıyo başını boynuma gömüyo ayaklarıyla tepiniyo kucakta durmaya bile sıkılan oğlumdan büyük bir atılım benim için
biraz çalışayım dönücem

günaydın anneler perşembe akşamı kuzum ateşlendiğinden cuma hiç yazamadım gelip bikaç işimi halledip kuzuya koştum şimdi iyi çok şükür pazarda babası hastalandı hafta sonum onlara bakmakla geçti cumartesi bi ara fırsat bulup koştur koştur çarşıya gittim kuzuya baharlık bikaç kıyafetle sandalet aldım hafta içi vaktim olmuyo sandalet çok önemliyi artık basamıyodu eskisiyle neyse yorgunum anlayacağınız

günaydın dün gece iyi uyuduk bir kez uyandı serhan ve sabah 8 de kalktı
sabah sabah bişey yazıyım dün dolabın üzerinden bişey alıcaktım dolabın içine ayağımın ucuyla destek alıyım dedim raf kırıldı sonra gece yatağa yattım baktım yatağın bendim yattığım tarafı demirleri yataktan ayrılmış ve kırılmış bu ara beni hiçbişey taşımıyor kızlar çok fena ne yapıcaz bilmiyorum acil zayıflamam lazımmm

bu arada burcu ve gülşan teyzemize çok teşekkür ederiz uzak mesafeleri emekleyerek yakınları yürüyerek ilerliyoruz artık

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım kuzuya ve eşine cicilerini de güle güle giysin bende serhana yazlık ilk adım ayakkabısı istiyorum chicconun güzel modelleri var yada tavsiye edeceğiniz bi model varsa memnun olurum
doruk ve mert çok eğlenmişler biz maalesef hafta sonu evdeydik 1 mayıs olduğu için eşim çalıştı

hepinize günaydın iyi haftalar ;
Güzel bir haftasonu geçirmeniz ne güzel yaaa bizde öyle kuzumla evde güzel vakit geçirdik evde ütü yapıyorum hilalde beni taklit ediyor:)) tam zilli agulu bugulu piyyypiyyy diyip duruyor eline geçen herseye alo -aba abi-baba -gel v.s v.sssss bu kız susmak bilmiyor uykusunda bile gülüyor yaaa

bence doktorunla görüş canım sebze ve meyvaya ağırlı ver canım sulu hareket ettikçe zaten zayıflayacak paşam ablamın oğluda aynen senin paşa gibiydi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…