- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.921
selam herkese ben 2011 mart annesiyim sizlerden bir şey öğrenmek istiyorum çalışan anneyim o yüzden şimdiden süt stoklamaya başladım. lansinoh süt saklama poseti kullanıyorum. şimdi poşetteki sütü kullandığımda o poşeti tekrar kullanabilir miyim? yoksa her daim steril poşet mi gerekir ? ikinci sorum poşette ki havayı tarifte ki gibi parmağımla makaslama usulu alıyorum ama yine de teredütteyim. hava kalmış olursa süt bozuluyor mu ve ben bunu nasıl anlayacağım. ayrıca lansinoh doğru tercih mi şimdiden teşekkür ederim....
allah yavruna sağlık versinselam herkese ben 2011 mart annesiyim sizlerden bir şey öğrenmek istiyorum çalışan anneyim o yüzden şimdiden süt stoklamaya başladım. lansinoh süt saklama poseti kullanıyorum. şimdi poşetteki sütü kullandığımda o poşeti tekrar kullanabilir miyim? yoksa her daim steril poşet mi gerekir ? ikinci sorum poşette ki havayı tarifte ki gibi parmağımla makaslama usulu alıyorum ama yine de teredütteyim. hava kalmış olursa süt bozuluyor mu ve ben bunu nasıl anlayacağım. ayrıca lansinoh doğru tercih mi şimdiden teşekkür ederim....
selam herkese ben 2011 mart annesiyim sizlerden bir şey öğrenmek istiyorum çalışan anneyim o yüzden şimdiden süt stoklamaya başladım. lansinoh süt saklama poseti kullanıyorum. şimdi poşetteki sütü kullandığımda o poşeti tekrar kullanabilir miyim? yoksa her daim steril poşet mi gerekir ? ikinci sorum poşette ki havayı tarifte ki gibi parmağımla makaslama usulu alıyorum ama yine de teredütteyim. hava kalmış olursa süt bozuluyor mu ve ben bunu nasıl anlayacağım. ayrıca lansinoh doğru tercih mi şimdiden teşekkür ederim....
havalar ısındı günler uzadı mı kısaldımı bilmiorm yaa hiçbişeye yetişemez oldum. işler temizlik melike hava alsın melike yesin uyusun derken zaman koşuyor adeta. iyiyiz. iyisiniz umarım. hepinizi öpüyorumm bu arada 9.8 olmuşuz bi zahmet artık .serhan 1 ayda 150 gr almış biz< 3 ayda fln:) melike iyice kişilik oldu artık söylenio bıdır bıdır kızıo gezio kendi başına yemek istemezse asla yemio emerek uyumaya devam. beni esir alıo hala. herşeye babadio bu aralar gece bilre baba die uyanıo:) ilk arabama binip gerigeri gezio:) bende ön kulpun ip bagladım sürüyorum ewin içinde ayaklarınıda yukarı topluo bi güzel ınn ınn dio. yılanı ögrendi hayvan kitabımızdan işaret parmagını kıvırır gibi yapıp sss sss dio mee zaten favorimiz havhav bide kuşa cik cik yerine ciii cii dio. pisi pisi yide söylemek üzere:) bizden gelişmeler bu kadar efemm görüşürüzzzz he bide dün pikniğe gittik mangal sucuk yedi bi sürü üstünede ayran içio bi loma sucuk bi ayran sıpa yaa:)
günaydın anneler perşembe akşamı kuzum ateşlendiğinden cuma hiç yazamadım gelip bikaç işimi halledip kuzuya koştum şimdi iyi çok şükür pazarda babası hastalandı hafta sonum onlara bakmakla geçti cumartesi bi ara fırsat bulup koştur koştur çarşıya gittim kuzuya baharlık bikaç kıyafetle sandalet aldım hafta içi vaktim olmuyo sandalet çok önemliyi artık basamıyodu eskisiyle neyse yorgunum anlayacağınız
günaydın dün gece iyi uyuduk bir kez uyandı serhan ve sabah 8 de kalktı
sabah sabah bişey yazıyım dün dolabın üzerinden bişey alıcaktım dolabın içine ayağımın ucuyla destek alıyım dedim raf kırıldı sonra gece yatağa yattım baktım yatağın bendim yattığım tarafı demirleri yataktan ayrılmış ve kırılmış bu ara beni hiçbişey taşımıyor kızlar çok fena ne yapıcaz bilmiyorumacil zayıflamam lazımmm
bu arada burcu ve gülşan teyzemize çok teşekkür ederizuzak mesafeleri emekleyerek yakınları yürüyerek ilerliyoruz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?