- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.941
Günaydınnnnnnn,
Özlemişsinizdir beni diye geldim
Nasılsınız bacılar?
bence doktorunla görüş canım sebze ve meyvaya ağırlı ver canım sulu hareket ettikçe zaten zayıflayacak paşam ablamın oğluda aynen senin paşa gibiydi....
Günaydınnnnnnn,
Özlemişsinizdir beni diye geldim
Nasılsınız bacılar?
özlenmezmisin beyaaaa 1 hafta gezdin değil mi? nerelerdeydin dodo nasıl iyi mi?[/QUOTE
:)) canım aslında bir haftadır değilde havalar ısındığından beri hep dışarıdayız.
Ablama gittim 1 hafta kadar.oğluşla avm leri dolaştık günde 5 saat kadar yürüdük.Bol bol alışveriş yaptım ama bu defa eşime ve kendime aldım birşeyler.
cumartesi geldik dünde caddebostan sahilinde takıldık.bugunde çıkacağız.
Yürüyüş yapmak Doğuhan"a iyi geliyor sakinleşiyor.Çok asabi bi sıpa oldu :))
Dün sabahda saçlarını 3 e vurduk babasıyla beraber.Asker gibi oldu kuduruğum.
Düşmekden çok korktuğu için sürekli bir parmağım onda gezip duruyor.
Hilal böcükümüde yerim ben.dün bendeki resimlerine bakıp bakıp sevdim uzakdan öyle.
çok geçmiş olsun canım kuzuya ve eşine cicilerini de güle güle giysin bende serhana yazlık ilk adım ayakkabısı istiyorum chicconun güzel modelleri var yada tavsiye edeceğiniz bi model varsa memnun olurum
doruk ve mert çok eğlenmişler biz maalesef hafta sonu evdeydik 1 mayıs olduğu için eşim çalıştı
özlenmezmisin beyaaaa 1 hafta gezdin değil mi? nerelerdeydin dodo nasıl iyi mi?[/QUOTE
:)) canım aslında bir haftadır değilde havalar ısındığından beri hep dışarıdayız.
Ablama gittim 1 hafta kadar.oğluşla avm leri dolaştık günde 5 saat kadar yürüdük.Bol bol alışveriş yaptım ama bu defa eşime ve kendime aldım birşeyler.
cumartesi geldik dünde caddebostan sahilinde takıldık.bugunde çıkacağız.
Yürüyüş yapmak Doğuhan"a iyi geliyor sakinleşiyor.Çok asabi bi sıpa oldu :))
Dün sabahda saçlarını 3 e vurduk babasıyla beraber.Asker gibi oldu kuduruğum.
Düşmekden çok korktuğu için sürekli bir parmağım onda gezip duruyor.
Hilal böcükümüde yerim ben.dün bendeki resimlerine bakıp bakıp sevdim uzakdan öyle.
ohhh ne güzel valla biz sokağa kadar çıktık hafta sonu ama görseniz yerinde durmuyor zilli top oynadık kedi kovaladık kediye gel gel diyor miyawww diyor komşular maşallah çok dilli olucak bu diyor ....havalar ısınsın yine buluşuruz bu hafta düğün var
o şişko benim canım kendimden bahsediyordum:)) benim acil kilo vermem lazımmm
seyhan ve ayfer diyaloğunuza çok güldüm valla,Allah iyiliğinizi versineşimde bana gülüyor, sen yürüdükçe ev sallanıyo diyo eşin 1 mayısta niye çalıştı, resmi tatilde polis ve asker hariç herkese tatil eşin ne iş yapıyorki senin:26:
öznur bacı nerelerdesin anacım
ayfer o susmayan bıdıbıdıcılardan bitanede bizde var, mert paşa durmadan söyleniyo, bide anlasak ne dediğinidaddaaaa lang lang lang,nang nang nang alla alla...
esin mertin spor ayakkabısının da altı sert ama alıştı rahat yürüyo mert paşam,sandaleti bende istiyorum ama burası tozdan çamurdan geçilmiyo yollar pek iyi değil o yüzden vazgeçtim almaktan
seyhan ve ayfer diyaloğunuza çok güldüm valla,Allah iyiliğinizi versineşimde bana gülüyor, sen yürüdükçe ev sallanıyo diyo eşin 1 mayısta niye çalıştı, resmi tatilde polis ve asker hariç herkese tatil eşin ne iş yapıyorki senin:26:
ayfer o susmayan bıdıbıdıcılardan bitanede bizde var, mert paşa durmadan söyleniyo, bide anlasak ne dediğinidaddaaaa lang lang lang,nang nang nang alla alla...
esin mertin spor ayakkabısının da altı sert ama alıştı rahat yürüyo mert paşam,sandaleti bende istiyorum ama burası tozdan çamurdan geçilmiyo yollar pek iyi değil o yüzden vazgeçtim almaktan
kızlar acil cevap bekliyorum,ilk kez enginar aldım,nası temizlenir nasıl yapılır bilmiyorum bilen varsa tarif bekliyorum,akşama enginar yapacamilk kez enginar yiyecem bu arada
tadı kötümü enginarınhiç sevmem nasıl yapıldığını da hiç bilmiyorum o yüzden
taze aldım canım dolmasını deneyim ben, denemek için iki tane almıştım bi bakalım nasıl olacak sağol tarifler içinbayılırım enginara bennn taze enginar aldıysan dolma yapacaksan eğer
enginarı yan yatır önce yaprak yerlerin uç kısımlarını kes çok az diken gibidir çünkü
sonra elinle biraz genişlet açıyormuş gibi yap içini biçay kaşığıyla dibindeki minik kıl gibi şeyler var onları iyi temizlemen limonlu suda beklet içi kararmasın lazım sonra istediğin iç malzemeyi hazırla içine doldur tencereye dolmalık biberler gibi diz suyu boyunu geçmesin ama azda olmasın ki yapraklar pişsin
ikinci yemek de şu şekilde yine taze enginar ise aynen uç kısımlarını kes 4 de böl dipteki kılları temizle enginarı soğanı sıvı yağda kavur enginarları içine koy suyunu tuzunu ekle biraz pişsin içine pirinç ekle bu da başka bi şekli
ben diğer türlü hiç temizlemedim yapraklarını hiç onu bilmiyorum temizlenmiş aldım hep bi sürü tarif var nette onlarada bakabilirsin canım afiyet olsun
taze aldım canım dolmasını deneyim ben, denemek için iki tane almıştım bi bakalım nasıl olacak sağol tarifler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?