2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım daha iyi imdi çok şükür ayakkabı içinde bizimki artık tamamen basabildiğinden ben ona göre bir sandalet aldım baağı bi gezdikten hepsini denetip yürüttükten sonra en son nike ta bi modele karar vermiştim cumartesi numarası gelecekti gittim aldımbaktığım tüm ayakkablar hafifti o konuda sorun yoktu fakat tam ortopedik ayakkabıların taban kalitesini beğenmedim içinde rahat yürüymedi puma ve adidastaki modellerdeyse üstü yüzey çok sertti çıplak ayaklı giydiğinde ayağını keseceğini düşündüm bu aldığım model tam istediğim gibiydi

seyhan ve ayfer diyaloğunuza çok güldüm valla,Allah iyiliğinizi versin eşimde bana gülüyor, sen yürüdükçe ev sallanıyo diyo eşin 1 mayısta niye çalıştı, resmi tatilde polis ve asker hariç herkese tatil eşin ne iş yapıyorki senin:26:
öznur bacı nerelerdesin anacım
ayfer o susmayan bıdıbıdıcılardan bitanede bizde var, mert paşa durmadan söyleniyo, bide anlasak ne dediğini daddaaaa lang lang lang,nang nang nang alla alla...
esin mertin spor ayakkabısının da altı sert ama alıştı rahat yürüyo mert paşam,sandaleti bende istiyorum ama burası tozdan çamurdan geçilmiyo yollar pek iyi değil o yüzden vazgeçtim almaktan

kızlar acil cevap bekliyorum,ilk kez enginar aldım,nası temizlenir nasıl yapılır bilmiyorum bilen varsa tarif bekliyorum,akşama enginar yapacam ilk kez enginar yiyecem bu arada

anacım sıcakta pişer kuzunun ayakları tozdan topraktan bişi olmaz ama sıcaktan olur hiç kıyamam kuzuya oh ferah ferah gezsin kuşum

kızlar acil cevap bekliyorum,ilk kez enginar aldım,nası temizlenir nasıl yapılır bilmiyorum bilen varsa tarif bekliyorum,akşama enginar yapacam ilk kez enginar yiyecem bu arada

hiç sevmem nasıl yapıldığını da hiç bilmiyorum o yüzden

bayılırım enginara bennn taze enginar aldıysan dolma yapacaksan eğer

enginarı yan yatır önce yaprak yerlerin uç kısımlarını kes çok az diken gibidir çünkü
sonra elinle biraz genişlet açıyormuş gibi yap içini biçay kaşığıyla dibindeki minik kıl gibi şeyler var onları iyi temizlemen limonlu suda beklet içi kararmasın lazım sonra istediğin iç malzemeyi hazırla içine doldur tencereye dolmalık biberler gibi diz suyu boyunu geçmesin ama azda olmasın ki yapraklar pişsin

ikinci yemek de şu şekilde yine taze enginar ise aynen uç kısımlarını kes 4 de böl dipteki kılları temizle enginarı soğanı sıvı yağda kavur enginarları içine koy suyunu tuzunu ekle biraz pişsin içine pirinç ekle bu da başka bi şekli
ben diğer türlü hiç temizlemedim yapraklarını hiç onu bilmiyorum temizlenmiş aldım hep bi sürü tarif var nette onlarada bakabilirsin canım afiyet olsun

taze aldım canım dolmasını deneyim ben, denemek için iki tane almıştım bi bakalım nasıl olacak sağol tarifler için

Selammmm,
Burdayım okuyorum ama yazamıyorum, çok yoğunum ((
Esintoş, geçmiş olsun Cemy e, şimdi daha iyi olmasına sevindim..

İklim de su çiçeği aşısı oldu bu sabah, burnu akıyor yine, sanırım diş çıkarmaya devam, geceleri çok mızmız, uyku düzeni bozuldu malesef..

Bizimde hafta sonumuz güzel geçti, tatlı bir yorgunluk var üzerimde, bugün hava yine kapalı burda, öff öfff (

taze aldım canım dolmasını deneyim ben, denemek için iki tane almıştım bi bakalım nasıl olacak sağol tarifler için

afiyet olsun nette de var bu tarif
http://www.kadinlarkulubu.com/sebze-yemekleri/275758-pirincli-enginar-dolmasi-resimli.html

bak burda da varmış ama bu kadar açılmış yapmıyorum ben biraz daha derli toplu oluyo ama nefis oluyo gerçekten kv den öğrendim bende yalnız biz yanına yaprak da sarıyoruz aynı içten enfes oluyo anammm canım çekti valla konserve enginar var evde yaprak da var bende onumu yapsam serhan müsade edermiki acaba:44:

günaydın,güzel bir hafta diliyorum hepinize.
Alp hiç paylaşımcı değil.dünn ondan bir ay büyük bir arkadaşı ile biraraya geldi,değil kendi oyuncaklarını,kızınkileri bile paylaşmak istemiyor.o eline aldığında bizimki gidiyor almaya çalışıyor,alıyor yada alamazsa ağlıyor.nasıl alışacak yada alıştıracağım yaa

bişey gösteriyor şimdi bana anlatıyorda anlatıyor anladığım sadece şu anne bide benzetme yapıyorum kendimce oyuncağını gösteriyor sanki diyor ki BU BİZİM Mİ dermiş gibi bende bizim kızım diyorum sonra oyuna devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…