- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.961
hımm bi bakayım bu tarifedeafiyet olsun nette de var bu tarif
http://www.kadinlarkulubu.com/sebze-yemekleri/275758-pirincli-enginar-dolmasi-resimli.html
bak burda da varmış ama bu kadar açılmış yapmıyorum ben biraz daha derli toplu oluyo ama nefis oluyo gerçekten kv den öğrendim bende yalnız biz yanına yaprak da sarıyoruz aynı içten enfes oluyoanammm canım çekti valla konserve enginar var evde yaprak da var bende onumu yapsam serhan müsade edermiki acaba:44:
mertte ilk başlarda öyle yapıyordu,alışkın değiller çünkü, şimdi biraz azaldı sık sık komşuya götürmeye çalışıyorum oynamayı ve paylaşmayı öğrensin diyegünaydın,güzel bir hafta diliyorum hepinize.
Alp hiç paylaşımcı değil.dünn ondan bir ay büyük bir arkadaşı ile biraraya geldi,değil kendi oyuncaklarını,kızınkileri bile paylaşmak istemiyor.o eline aldığında bizimki gidiyor almaya çalışıyor,alıyor yada alamazsa ağlıyor.nasıl alışacak yada alıştıracağım yaa
oyyy kıyamam ben ona mertte sabaha doğru kalkamya çalışırken uykuya yenik düşüp aynı tuğra gibi olduğu yerde uyuyakalıyo ama dik durmuyo bizimkisi, beşiğin kenarına yaslanıyoSabah Tugraya cok güldüm...
Saat 6da bi bakiyim suna dedim gittim baktimki yatagin icinde oturuyor ama gözleri kapali uyuyor yani.
Yavrum...Kafasi bi saga devriliyor bi sola. Ellerinide dizlerinin üstüne koymus sallanip duruyor.
Sonra duramadi kendini pat diye birden bi atti öylece yatti hic hareket bile etmedi bidaha.
Hic uyanmadan uykuya öylece devam etti.
Sonradan icim cizzz etti aceba uzun süredirmi öyle oturuyordu orda diye...
oy oy oy teyzesi yesin sümüklüböceğiniTeşekkürler Zelihacım, az evvel aradım, daha iyiymiş ama burnu çok akıyor yaa, sildirmiyor da, gerçi bende silmek istemiyorum artık, sildikçe kızardı yara oldu burnu(
Tuğra bey, yatağın içinde oturarak uyukluyor demek, ayy çok komik oluyorlar bazen yaa, uzun süre öylece oturarak uyuyabileceğini sanmıyorum, için rahat olsun, annelik işte her şeyi düşünmekten bi hal oluyoruz.. Ayrıca ''ozüc'' diyen dilini de yerim o Tuğra nın, maşallah kuzuma..
İklim de pazar günü sabah yataktan düştü, Allah tan yatak alçak da bişey olmadı, yerde yatıyor, gözler kapalı, bir taraftan ağlayıp bir taraftan da uykuya devam ediyor, hemen aldım yerden, baktım bişeyi yok, kucağımda sakinleştirdim, içini çeke çeke uyudu ama sonradan bende çok üzüldüm..
günaydın,güzel bir hafta diliyorum hepinize.
Alp hiç paylaşımcı değil.dünn ondan bir ay büyük bir arkadaşı ile biraraya geldi,değil kendi oyuncaklarını,kızınkileri bile paylaşmak istemiyor.o eline aldığında bizimki gidiyor almaya çalışıyor,alıyor yada alamazsa ağlıyor.nasıl alışacak yada alıştıracağım yaa
canım benim küçücük yaşta alerjiler falan kıyamamSelamlar,sevgiler
Cemy ve İklim kuzulara geçmişler olsun, Eyonun da burnu akıyo biraz biraz tam rahat değil bi de bugün alerji çıktı başımıza..Bi maddeye alerjisi var zaten o nedenle hiç mama veremedim ona, dün akşam da çilekli danone yedirmiştim bi de babası kendi yediği pudingten bi kaşık vermiş, ikisinden biri alerji yaptı yine kuzuya, vücudu kızarık, yüzü gözü şiş yine malesef(
Serhan ve Doruk paşalara maşallah, yürümeye başlamışlar yavaştan artık
Yazgıcım zamanla geçer inşallah, sanırım şu an için yapabileceğin çok bişi yok, sık sık yaşıtı bebeklerle görüştürüp beraber oynatmaya çalışabilirsin sanırım sadece
canım benim küçücük yaşta alerjiler falan kıyamamanlık bi alerjidir belki merolayn,bazen mertede anlamadığımz şeyler alerji yapıyo ama sonra bi daha yapmıyo:26:
TANYA'CIMHilal için söylediklerine çok teşekkür ediyorum zilli kuzum o benim şen l şakrak kuzum inşallah hep böyle gider
İKLİM KUZUMA DA GEÇMİŞ OLSUN BU ARADA YASEMİNCİM
MERAL EYMEN PAŞAM ALERJİ OLMUŞ AMAN DİKKAT EDİN BALIM YAA BAZEN DEĞİŞİK BİŞEYLER VERİNCE OLUYOR ÖYLE AZ AZ VERİP BAKMAK LAZIM ALERJİSİ VAR MI DİYE
Kısacık uğradım :)
Eymenime çok geçmiş olsun, nerden çıktı şimdi bu alerji, hay Allah... Etkileri çabuk düzelir umarım.
Biraz burnu akan bebelere de geçmiş olsun, hava tam düzelmeden sümüğü kurumayacak bunların.
Tuğra'ya çok güldüm, küçük şaşkınım benim ya :)
Yazgıcım, paylaşmak için daha çok küçükler bence de. Benim serseri dün kaydırağı bile paylaşamadı valla, başka çocuklar kayarken hep bağırdı onlara, küfür etti kanımca. Bu gibi şeyleri 18 aylıktan itibaren kavramaya başlarlar diyordu bir yazıda.
Dışarda, çok mikroplu şeylere hücum etmedikçe (sigara izmariti, kullanılmış mendil vb.) Doruk'u engellemiyorum ben. Kuma taşa çimene dokunsun, kirlensin, öğrensin, yapma diyen biri olmadan oynamanın keyfine varsın istiyorum. Su sabun var çok şükür, işimiz bitince ellerini yıkıyorum, eve varınca kıyafetler kirliye, biz banyoya, oldu bitti.
Bu arada, merak edenler için söyleyeyim, kociyle de toparladık
yiyen var yemeyen var niye canımı çektiriyosun beyaaadairecek coştuk..kızlar benimde aklımı celdi, herkesin masasında elma dilim patates..keyiflendim bea
ben de kıyamıyorum canım ama cok kalmadı ayırmama. meme için yemek yemiyor bazen tüm gün benim eve dönmemi aç aç bekliyoryazgı canın sıkkınsa yat dinlen ama alpişime kızma annesi o daha ne bilsin anneyi üzmeyibende bazen merte yükleniyorum ama sonra çok pişman oluyorum
tanya cevabını kendin vermişsin zaten çok beklersinşaka bi yana burda bi arkadaş nezaman sütten kesersen o zaman rahatlarsın diyo ama ben kıyamıyorum iki yaşına kadar kesmem sütten
ben kaçıyorum bu arada
öyle berbat bir psikoljideyim ki bugün,herşey bana ağır şuan.
elimin,kolumun hali yok,asabiyim ve ağlamaklıyım.hiçbirşeye halim yok.Alp in bile bazı hareketleri batıyor bugün bana,sabrımı taşırıyor.en çokta bunun için suçlu hissediyorum yaa kendimi.yemek yapmaya bile halim yok,Alpiş ede çorba yapmadım zaten.sütle muhallebi yaptım,yedirdim.böyle hissetmekten nefret ediyorum:85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?