- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #109.981
emme işi bizde de çok sıkıntı yaaaa, canı sıkıldıkça yapışıyor sigara tiryakiliği gibi oldu iyiceayırma faslı nasıl gerçekleşecek hiç bilmiyorum :26:
herkese günaydın
buranın hiç sesi soluğu kalmadı artık
canım sıkkın zatenburda bi amir var eşimi terörle mücadele bürosuna alacam diye tutturmuş, eşim bilgi işlemci ne işi var o şubede anlamadım, dişiyle tırnağıyla kazıyarak geldi bu noktaya,şimdi sil baştan,ne mesai saati kalacak ne gecemiz ne gündüzümüz, biraz daha sinirimi bozarlarsa karı koca istifamızı verecez galiba memurluk yaşı kalkmış, oturur bir sene kpsye hazırlanırım illaki bi memurluk tuttururum, hiç olmadı öğretmenliğe geri dönerim ama yetti artık, dün küçük teröristler yolumu kesti yine arabanın taş yemedik yeri kalmadı, biri çakı çıkarmış pislik arabayı boydan boya çizmeye kalktı ama beceremedi,nefret ediyorum burdan offff benim uzuuun bi tatile ihtiyacım var,sinirlerim iyice laçka oldu,eşimin işi ile ilgili bi terslik çıkmaz inşallah haber bekliyorum illaki büronu değiştirecez derlerse patrona ağlıycam bize dua edin arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?