2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm millet
takılamaz oldum ben girene kadar siz gidiyorsunuz,
deniz yürüme işinde iyice ustalaştı geçenlerde öğretmen evine gittik hiç destek almadan düşe kalka bütün akşam oradan oraya gezdi
bu gün 7. dişimizin patlamış olduğunu farkettik
ıspartadaki görümce geldi sinirlerimi zıplatmadan gidebilse bari,
yarın kocişin doğum günü hediye paketlemem lazım ama nedense elim gidemedi bir türlü, yarın pasta yapcam pestilim çıkar artık yorgunluktan
burnu akan bebişlere geçmiş olsun
yazgı bozma moralini akşam kocişe sararsın geçer sıkıntın
özledim sizi be yaw ama bu sıpa nefes aldırmıyor artık çat burada çat balkonda çat tezgahın altında ama çok sevimli

emme işi bizde de çok sıkıntı yaaaa, canı sıkıldıkça yapışıyor sigara tiryakiliği gibi oldu iyice ayırma faslı nasıl gerçekleşecek hiç bilmiyorum :26:

emme işi bizde de çok sıkıntı yaaaa, canı sıkıldıkça yapışıyor sigara tiryakiliği gibi oldu iyice ayırma faslı nasıl gerçekleşecek hiç bilmiyorum :26:

sütün cok mu hala..beenim çok ve dr ilaç veririz büyük ihtimalle dedi.süt yapımını durdurucu..orasını hallettik hadi de nasıl alışacak ben de bilmiyorum .en doğru zamanı bekliyorum..sanki artık ben d hazır gibiyim..eşim dünden hazır

hala epey sütüm var emdiği için geliyor, ben yaz sonuna kadar devam edeceğim ama bıktım gerçekten bir taraftan emerken dişleriyle sıkıyor yapışıyor resmen bir taraftan da eliyle diğer göğsümü tırmalıyor elini tutuyorum kızıp bağırıyor ağlıyor, her yerim yara bere içinde kaldı, doğru düzgün yemiyor da, kırmızı noktaya etkilerini saymıyorum bile kocamdan kaçacak yer arar oldum, uyku ona keza.... aman yaaaa:84:

beni anlattın sanki:) deniz in yememesi de büyük ihtimalle emmek istemesinden canım..yaz sonuna en gec benim de zamanlamam..
of bu gün amma anlatım bozukluğu yapıyorum yazarken..devirdim durdum cümleleri..
mesai bitti..anca çıkar md bey..ben de toparlanayım..
umarım yarın güzel ve bol muhabbetli bir gün olur:)

slm ....

ne habersiniz umarım herkes iyidir

biz bildiğiniz gibiyiz ata çok yaramaz hiç söz dinlemiyo

ctesi büyük ihtimalle sünnet olucak babası gelicek köpek dişerimiz iyice çıktı en arkadaki azı dişlerimizde başladı dişleri tamamladık nerdeyse :))

hayırlı olsun dişleriniz şebnem, umarım sünnet de sorunsuz hallolur

herkese günaydın
buranın hiç sesi soluğu kalmadı artık
canım sıkkın zaten burda bi amir var eşimi terörle mücadele bürosuna alacam diye tutturmuş, eşim bilgi işlemci ne işi var o şubede anlamadım, dişiyle tırnağıyla kazıyarak geldi bu noktaya,şimdi sil baştan,ne mesai saati kalacak ne gecemiz ne gündüzümüz, biraz daha sinirimi bozarlarsa karı koca istifamızı verecez galiba memurluk yaşı kalkmış, oturur bir sene kpsye hazırlanırım illaki bi memurluk tuttururum, hiç olmadı öğretmenliğe geri dönerim ama yetti artık, dün küçük teröristler yolumu kesti yine arabanın taş yemedik yeri kalmadı, biri çakı çıkarmış pislik arabayı boydan boya çizmeye kalktı ama beceremedi,nefret ediyorum burdan offff benim uzuuun bi tatile ihtiyacım var,sinirlerim iyice laçka oldu,eşimin işi ile ilgili bi terslik çıkmaz inşallah haber bekliyorum illaki büronu değiştirecez derlerse patrona ağlıycam bize dua edin arkadaşlarım

Günaydın,
Bu çocuğa benim nazarım eğiyor kanımca... Ne zaman bu gece iyi uyudu desem, bir sonraki gece canıma okuyor. Maymun gibiyim yine.
Dün açık trafikte 25-30 dk süren dönüş yolum 1 saat 15 dk sürdü, kaza varmış, deliriyordum, evde parka gitmek için anneyi bekleyen bir kuzu, trafikt pert olmuş, sinir içinde eve giden bir anne, offf, nefret ediyorum bu şehrin trafiğinden.
Ata kuzusu sünnet olacakmış, şimdiden hayırlı olsun, damat olur inşallah :)
Bugün de yoğun olurum ben, ama ondan sonra gelicem, böyle sessizlik istemem, herkes bilgisayarının başında olsun, valla geri veririm vınn'ı

ata kuzum sünnet olacakmış hadi bakalım tez zamanda kurtulur inşallah dişlerinizde hayırlı olsun şebnemcim

Sesimizi soluğumuzu geri kazanıcaz, geçici bir dönem bu yaw :)
Büro değişikliği de nerden çıktı şimdi, pişmiş aşa ne diye su katıyor ki o amir Valla istifa ederiz yazını ilk okuyunca içimden ah keşke diye geçirdiğimi itiraf ediyorum. Ama çok radikal bir karar olur tabi, iyi düşünmek lazım, burda iki sene dişinizi sıkınca sonrası çektiğiniz sıkıntılara değecek mi? Sen neden öğretmenliği bırakıp polis olmuştun?
Allah gönlünüze göre versin, hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım Dualarım her zaman sizinle.

öğretmenliği neden bıraktığım uzuuun hikaye bigün biraraya gelirsek anlatırım inşallah ama çalışma şartları mesai kavramının olması sigortamın yatırılmaması ve ayrıca başka bi nedeni daha var
bizim meslek böyle burcu geleceğin birilerinin iki dudağının arasında maalesef,amir bey sırf elinin altında işi bilen çalışkan ve bilgisayara hakim bir eleman bulunsun diye yapıyo bunu,eşimin oraya bi katkısı olacakmı muamma, yani oraya herhangi birini alsada aynı eşimi alsada aynı, ama emniyetin kaybedeceği çok şey olacak yeri değişirse, çünkü eşim kendini çok geliştirmiş bir eleman burdan senin bilgisayarındaki dosyaları karıştırabilecek bilgi donanımı var eşimin, dahasını anlatmayım ama çok sinirim bozuluyo gerçekten keyfi yer değişikliklerine

Günaydın
Maymuna dönmüş annelerden bi tane de burda var
Dün parka çıkardı bakıcısı,akşamda hava güzel diye biz çıkardık,bi de eşimle saf gibi seviniyoruz,çok yoruldu bu gece deliksiz uyur diye sabahın 4 ünde sabah olmuş gibi gayet neşeyle kalktı ve tekrar uyuduğunda 5:10'du ve biz artık sinirden gülüyorduk birbirimize bakıp...
ayyyy böyle işte....
Gülşan inşallah istifa etmenizi gerektirecek durumlar olmaz.
Burcu İstanbul da yaşanmaz gel buraya işim evime 35 km uzakta ama 15-20 dk sonra evdeyim.

Günaydın Canlarım...
Şebnemcim, Ata kuzusunun sünneti şimdiden hayırlı olsun, dişleri de tamamlamışsınız, ohh maşallah..

Burcucum, İklim e kavuşmak için akşamları bende trafiğe katlanamaz oldum, ki İstanbul un trafiğini düşünmek bile istemiyorum.. Doruk a nazarın değiyor demek, anlatma bir daha o halde iyi gece geçirdik diye, hergün şikayet et, hepimiz öyle yapalım hatta :)))

Gülşancım, sabah sabah okudum sinirim zıpladı valla, dualarımız elbette sizinle olacak ama nerden çıkmış şimdi bu büro değişikliği, hey Allahım yaa...

Son düzenleme:
hepinize günaydın
Burası sessiz ama benim iş yüküm arttı 2 firmanın laboratuvar işine bakıyorum ve çok yorucu oluyor
Ata paşamın köpek dişleri hayırlı olsun cmrt günü de paşam tam paşa olucak sağlıklı sıhhatli olur inşallah...
Gülşan bozma moralini canım yaaa inşallah bir çözüm yolu bulunur biz buralardayız dinliyoruz fırsat

günaydın:)
yine yorgunum yine uuykusuzumm..oğluş dün 6.30 gibi uyudu çok üzüldüm doğru düzgün göremedim diye..amaa sonra 7.30 gibi uyandı senmisin uyanan..uyumak bilmedi..en son 11.30 da teslim oldu uykuya gece 4 sefer falan kalktı son kalkışını da sabah altı bucukta yaptı..benden az uyuyacak neredeyse.
vee son olarakk danam anne diyor banasöylediği tek kelime bu:)ağlarkenee yada kızınca söylüyor olsun yine de anne diyor:)) eşim çatlamak üzere kıskançlıktan karnına ağrılar girdi:))

ata sünnet oluyormu..kazasız olsun şimdiden hayırlı olsun:)
gülşan sen de benim gibi örtmen olamayan örtmenmişin..:))
ya herşey gönlünüzce olsun inşallah eşin kalır yerinde..işiniz zor gerçekten..
benim çırağı öbür masaya yolladım..bş masa var gitmiyor zorla oldu biraz ama:))ne yapayım cok sıkılıyorum ..biraz buradayım sonra çalışmam lazım..

Sağolun canlarım Dertleştikçe rahatlıyo insan Herşey üstüste geliyo allaha şükür dedmansız derdimiz yok. Vardır herşerde bi hayır diyorum ama içimdeki kızgınlığı siniri atamıyorum bitürlü
Tanya mertte anne demeye başladı bi süredir beninde içimin yağları eriyor ama mert paşam 4 aylıktan beri baba dediği için çatlayan bendim
Aylin edirne ve tekirdağı çok seviyorum ben, küçük ve sakin yerlere bayılırım zaten,keşke edirnede kalsaydık akılsız eşimin yüzünden burdayız bide mardin ilk tercihimiz ne bileyim bu cehenneme düşeceğimizi offff offfff
Ayfer kolay gelsin canım kaç gündür canını çıkardılar resmen yeni birini almayı düşünmüyolarmı acaba
Yasemin iklim nasıl, diş huzursuzluğu devam ediyormu:26:

Gülşancım sağolasın, herşey gönlünce olur inşallah, dua edelim bugünler tez zamanda geçsin arkadaşım, sıkma canını..

İklim dün gece daha iyiydi, öksürük ve burun akıntısı var ama mızmızlık yapıp beni üzmedi, su çiçeği aşısından sonra ateşlenir diye korktum ama o da olmadı çok şükür..
Annem bizim evde kalacak 3 hafta boyunca, kolundaki kas yırtılması ve kist nedeniyle ameliyat olması gerekiyormuş, öncesinde 15 gün fizik-tedavi olacak, annem fiziğe gitti zamanlarda İklim kv de kalacak v.s. v.s. Bizim evde işler karışık yine anlayacağınız..

Bu arada İklim kumandayı ele geçirip kanal kanal gezmeyi öğrendi, kendine göre bir reklam bulana kadar geziyor, sonra o reklam kuşağı bitene kadar izliyor, kumanda onun elinde hep, işi bitince fırlatıp atıyor, ben tv den uzaklaştırmaya çalıştıkça iyice tv kurdu olacak sanırım :)))

Birde İklim artık ne söylersek aynısını tekrar edip söylüyor, dili iyice çözüldü, zor kelimeleri bile söylemeye başladı..

Ne kadar çok işim olduğunun farkında değilim galiba ben :)

Yasemincim, benim kendime bile söylememem lazım bu gece iyi uyudu diye, böyle bişi olamaz, dün gece canıma okudu yaw. İklim tam bir cin oldu, işin var senin bu cücükle :)

Aylin, çok güldüm Kerem'e, Doruk da gece 4'te tam dediğin gibiydi, dıdıdıııı nınınını diye şarkı söylüyor maymun, el çırpıyor, güleyim ağlayayım mı şaşırdım yaaa İstanbul'a yakın ama İstanbul olmayan bir şehirde yaşamak isterim cidden, denizi de oldu mu tadından yenmez, bunu çok düşündük ama eşimin işi burda biliyorsunuz, şimdilik elim kolum bağlı.

Gülşan, hakkınızda hayırlısı olsun, haklısın sinir olmakta, ne diyeyim.

Doruk çok güzel anne diyor, seni kim yesin diye soruyorum, cilveli cilveli annneeee diyor, ben de hemen yiyorum

Bugün kocamın doğum günü, işleri toparlayıp 4 servisi ile çıkıp, kendisini 1,5-2 saatliğine kaçırmayı planlıyorum. Olacak mı bakalım...

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım inşallah herkesler iyidir pek fazla giremiyorum çünkü bütün zamanımı oğluma ve eve yemeklere ayırıyorum sizler ve ebişler nasıl iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…