- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.001
eşinin doğumgünün bizden yanada kutla canımne kadar çok işim olduğunun farkında değilim galiba ben :)
yasemincim, benim kendime bile söylememem lazım bu gece iyi uyudu diye, böyle bişi olamaz, dün gece canıma okudu yaw. Iklim tam bir cin oldu, işin var senin bu cücükle :)
aylin, çok güldüm kerem'e, doruk da gece 4'te tam dediğin gibiydi, dıdıdıııı nınınını diye şarkı söylüyor maymun, el çırpıyor, güleyim ağlayayım mı şaşırdım yaaaIstanbul'a yakın ama istanbul olmayan bir şehirde yaşamak isterim cidden, denizi de oldu mu tadından yenmez, bunu çok düşündük ama eşimin işi burda biliyorsunuz, şimdilik elim kolum bağlı.
Gülşan, hakkınızda hayırlısı olsun, haklısın sinir olmakta, ne diyeyim.
Doruk çok güzel anne diyor, seni kim yesin diye soruyorum, cilveli cilveli annneeee diyor, ben de hemen yiyorum
Bugün kocamın doğum günü, işleri toparlayıp 4 servisi ile çıkıp, kendisini 1,5-2 saatliğine kaçırmayı planlıyorum. Olacak mı bakalım...
bizler idare ediyoruz canım bildiğin gibi yanigünaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım inşallah herkesler iyidir pek fazla giremiyorum çünkü bütün zamanımı oğluma ve eve yemeklere ayırıyorum sizler ve ebişler nasıl iyimi
Iklimi ısırmak istiyorum şuançok akıllı maaşallah
Dün gece babası merti uyutup yatağına yatırdı ama kucak kucak yaptı bizim yaramaz,bende kucağıma aldım biraz ayağımda salladım tekrar yatırmak istedim ama boynuma bi sarıldıki ahtapot gibi kıyamadım bizim yatağa yattık sarılmış vaziyette ,mert bey gözleri kapalı ama 6 dişini göstere göstere bi sırıttı sevinçten dört köşe sıpaNumara yapıyomuş benimle sarılıp uyumak istiyomuş meğer, sabaha kadar koyun koyuna yattık,eliyle yüzümü sevdi sarıldı durdu bi gülüyo beni severken içimin yağları eridi
eşinin doğumgünün bizden yanada kutla canımBen merte daha burnun nerde diye öğretmeyi beceremedim, iki saniye beni dinlemiyo çünkü Varsa yoksa kudurukluk peşinde iletişime geçemiyoruz bitürlü, siz nasıl beceriyosunuz yaw:44:
bizler idare ediyoruz canım bildiğin gibi yaniAta sünnet olacak en son havadis bu
eşinin doğumgünün bizden yanada kutla canımBen merte daha burnun nerde diye öğretmeyi beceremedim, iki saniye beni dinlemiyo çünkü Varsa yoksa kudurukluk peşinde iletişime geçemiyoruz bitürlü, siz nasıl beceriyosunuz yaw:44:
bizler idare ediyoruz canım bildiğin gibi yaniAta sünnet olacak en son havadis bu
günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım inşallah herkesler iyidir pek fazla giremiyorum çünkü bütün zamanımı oğluma ve eve yemeklere ayırıyorum sizler ve ebişler nasıl iyimi
Ben geçen gece rüyamda İklim'i yedim, öptüm, ısırdım, çok tatlıydı :)
Gülşan, dün gece aynı sahneler bire bir bizde de yaşandı. Ben çok direndim yanıma almamak için, aldığımda o sarılma, o gözler kapalı gülümseme, muhteşemdi, Allahım ne büyük bir lütuf bunlar bize yaaa
Yasemin annene çok geçmiş olsun bu arada, bu süre zarfında kafayı yemezsin umarımIstersen iklimi 15 günlüğüne bize gönder melek bakar onada
Herkese günaydın!hep okuyorum..bir yazayım dedim..
şarjlı süpürge soranlara-biz aldık ,1 hafta önce koçtaş ta kampanya vardı(anneler güne özel) Sxxxo markası -39 tl-sürekli mendil ile silmeye bıktığımda veya kesin tüm kırıntılar gittiğini emin olmak için iyi bir alternatif diye düşünüyorum.gerçe 100 tl üstü fiyat olsaydı belki aynı fikirde olmayabilirdim.
Gülüm de çok emiyor -sıradaki dişi çıkıyor -bir yerde okudum :genelde ay eksi 4 (örneğin, 13 ay eksi 4 =9 diş cıvarında oluyor )diş saysı gösterir-ne zaman biter diye araştrdığımda ..süt vermeyi kesen annelerin sonra bebeğin bakışları ,ısırmaları ,çıkartığı sesleri çok özlediklerini okudum net te..gerçeği değiştirmez ama çok duygulandım..keyfimi çıkarmaya çalışıyorum ,kutsal ineğe kendimi benzetsem de:)
havalar iyice ısındı.haftasonu Caddebostan da Gül köpeği sevdi,çimlerde oynadıhala yürümeye başlamadı ama yakın gibi ,merdevenden çıkıyor ,korkuluk önünde isyan ediyor !
Selam, yaramaz bir durum yok çok şükür, bebelerin kimi diş çıkarıyor, kiminin burnu akıyor işte :))
Sen nasılsın, sincabın nasıl?
benim sincabım diş çıkarmıyo hala 4 tane yukarıda 2 de altta yuvarlanıp gidiyo :) çok şebekleşti teyzesi harika bişi oldu bütün zamanımı ona ayırıyorum
Benim kızım daha yeni diş çıkarmaya başladı, bu zamana kadar hiç dişi yoktu :)) Senin sincabında çıkarır daha takma kafana..
Çok tatlı oldular büyüdükçe, maşallah hepimizin yavrusuna, Rabbim acılarını göstermesin..
Benim için öp sincabı, mıncıkla bir güzel..
annene çok gecmiş olsun canım..kolayca gecsin inşallahGülşancım sağolasın, herşey gönlünce olur inşallah, dua edelim bugünler tez zamanda geçsin arkadaşım, sıkma canını..
İklim dün gece daha iyiydi, öksürük ve burun akıntısı var ama mızmızlık yapıp beni üzmedi, su çiçeği aşısından sonra ateşlenir diye korktum ama o da olmadı çok şükür..
Annem bizim evde kalacak 3 hafta boyunca, kolundaki kas yırtılması ve kist nedeniyle ameliyat olması gerekiyormuş, öncesinde 15 gün fizik-tedavi olacak, annem fiziğe gitti zamanlarda İklim kv de kalacak v.s. v.s. Bizim evde işler karışık yine anlayacağınız..
Bu arada İklim kumandayı ele geçirip kanal kanal gezmeyi öğrendi, kendine göre bir reklam bulana kadar geziyor, sonra o reklam kuşağı bitene kadar izliyor, kumanda onun elinde hep, işi bitince fırlatıp atıyor, ben tv den uzaklaştırmaya çalıştıkça iyice tv kurdu olacak sanırım :)))
Birde İklim artık ne söylersek aynısını tekrar edip söylüyor, dili iyice çözüldü, zor kelimeleri bile söylemeye başladı..
burası rahat derken trafik yavaş yavaş burda da kötüleşmeye başladıNe kadar çok işim olduğunun farkında değilim galiba ben :)
Yasemincim, benim kendime bile söylememem lazım bu gece iyi uyudu diye, böyle bişi olamaz, dün gece canıma okudu yaw. İklim tam bir cin oldu, işin var senin bu cücükle :)
Aylin, çok güldüm Kerem'e, Doruk da gece 4'te tam dediğin gibiydi, dıdıdıııı nınınını diye şarkı söylüyor maymun, el çırpıyor, güleyim ağlayayım mı şaşırdım yaaaİstanbul'a yakın ama İstanbul olmayan bir şehirde yaşamak isterim cidden, denizi de oldu mu tadından yenmez, bunu çok düşündük ama eşimin işi burda biliyorsunuz, şimdilik elim kolum bağlı.
Gülşan, hakkınızda hayırlısı olsun, haklısın sinir olmakta, ne diyeyim.
Doruk çok güzel anne diyor, seni kim yesin diye soruyorum, cilveli cilveli annneeee diyor, ben de hemen yiyorum
Bugün kocamın doğum günü, işleri toparlayıp 4 servisi ile çıkıp, kendisini 1,5-2 saatliğine kaçırmayı planlıyorum. Olacak mı bakalım...
Aaahh Aaahhh, bir araya gelebilsekte yakından yesek ısırsak şu bebeleri yaaa, kocaman olacaklar biz görüşene kadar :)))
Bu arada bende öğrettim İkoşa, benim aşkım kim deyince işaret parmağı ile kendini gösterip bennn diyor :))
günaydın herkese
bu havalar nezaman düzelecek yaww,mayıs a geldik hala kapalı.10 gün içinde Allah kısmet ederse istanbul a gidiyorum,hava güzel olsada gönlümce gezebilsem bari.
birde gaza ihtiyacım var.bana gaz verin kalkıp temizliğe koyulabilmem için.yoksa bugünde dünkü buhran ve psikopat ruh halim beni ele geçirecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?