2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iklimi ısırmak istiyorum şuan çok akıllı maaşallah
Dün gece babası merti uyutup yatağına yatırdı ama kucak kucak yaptı bizim yaramaz,bende kucağıma aldım biraz ayağımda salladım tekrar yatırmak istedim ama boynuma bi sarıldıki ahtapot gibi kıyamadım bizim yatağa yattık sarılmış vaziyette ,mert bey gözleri kapalı ama 6 dişini göstere göstere bi sırıttı sevinçten dört köşe sıpa Numara yapıyomuş benimle sarılıp uyumak istiyomuş meğer, sabaha kadar koyun koyuna yattık,eliyle yüzümü sevdi sarıldı durdu bi gülüyo beni severken içimin yağları eridi

eşinin doğumgünün bizden yanada kutla canım Ben merte daha burnun nerde diye öğretmeyi beceremedim, iki saniye beni dinlemiyo çünkü Varsa yoksa kudurukluk peşinde iletişime geçemiyoruz bitürlü, siz nasıl beceriyosunuz yaw:44:

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım inşallah herkesler iyidir pek fazla giremiyorum çünkü bütün zamanımı oğluma ve eve yemeklere ayırıyorum sizler ve ebişler nasıl iyimi
bizler idare ediyoruz canım bildiğin gibi yani Ata sünnet olacak en son havadis bu

Ben geçen gece rüyamda İklim'i yedim, öptüm, ısırdım, çok tatlıydı :)
Gülşan, dün gece aynı sahneler bire bir bizde de yaşandı. Ben çok direndim yanıma almamak için, aldığımda o sarılma, o gözler kapalı gülümseme, muhteşemdi, Allahım ne büyük bir lütuf bunlar bize yaaa

Yasemin annene çok geçmiş olsun bu arada, bu süre zarfında kafayı yemezsin umarım Istersen iklimi 15 günlüğüne bize gönder melek bakar onada

aaa hadi hayırlı olsun hemen iğleşir inşallah ii olduğunuza çok sevindim

Sağol canım, kutlarım...
Bu kuzular uykudan hemen önce öğrenmeye çok açık oluyorlar. Uyumamak için her türlü muhabbete katılıyorlar çünkü :) Biz uyumaya gidince 15-20 dk oynuyoruz, o arada bişiler öğretiyorum, bunu da bir gecede öğrendi sıpacık.
Benim aşkım kim diyorum, eliyle kendini gösteriyor, Doruk kim diyorum, bennnn diyor gülerek, bi git öp Doruk'u diyorum, boy aynasına gidip kendini öpüyor, çizgi film gibi bi adam yaw

Son düzenleme:
Herkese günaydın!hep okuyorum..bir yazayım dedim..

şarjlı süpürge soranlara-biz aldık ,1 hafta önce koçtaş ta kampanya vardı(anneler güne özel) Sxxxo markası -39 tl-sürekli mendil ile silmeye bıktığımda veya kesin tüm kırıntılar gittiğini emin olmak için iyi bir alternatif diye düşünüyorum.gerçe 100 tl üstü fiyat olsaydı belki aynı fikirde olmayabilirdim.

Gülüm de çok emiyor -sıradaki dişi çıkıyor -bir yerde okudum :genelde ay eksi 4 (örneğin, 13 ay eksi 4 =9 diş cıvarında oluyor )diş saysı gösterir-ne zaman biter diye araştrdığımda ..süt vermeyi kesen annelerin sonra bebeğin bakışları ,ısırmaları ,çıkartığı sesleri çok özlediklerini okudum net te..gerçeği değiştirmez ama çok duygulandım..keyfimi çıkarmaya çalışıyorum ,kutsal ineğe kendimi benzetsem de:)

havalar iyice ısındı.haftasonu Caddebostan da Gül köpeği sevdi,çimlerde oynadı hala yürümeye başlamadı ama yakın gibi ,merdevenden çıkıyor ,korkuluk önünde isyan ediyor !

günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakamadım inşallah herkesler iyidir pek fazla giremiyorum çünkü bütün zamanımı oğluma ve eve yemeklere ayırıyorum sizler ve ebişler nasıl iyimi

Selam, yaramaz bir durum yok çok şükür, bebelerin kimi diş çıkarıyor, kiminin burnu akıyor işte :))
Sen nasılsın, sincabın nasıl?

Aaahh Aaahhh, bir araya gelebilsekte yakından yesek ısırsak şu bebeleri yaaa, kocaman olacaklar biz görüşene kadar :)))
Bu arada bende öğrettim İkoşa, benim aşkım kim deyince işaret parmağı ile kendini gösterip bennn diyor :))

Yasemin annene çok geçmiş olsun bu arada, bu süre zarfında kafayı yemezsin umarım Istersen iklimi 15 günlüğüne bize gönder melek bakar onada

Teşekkürler Gülşancım, hakkaten bir ''Melek'' te bize lazım yaww, 15 gün sonra kız kardeşim de ameliyat olacak çünkü, kim kime bakacak, annem iyileşmiş olacak mı, İklim ne olacak, şaşırmış vaziyetteyiz..

Selam,
Süpürgen hayırlı olsun, güle güle kullan..
Kutsal inek benzetmene çok güldüm :))
Gülünü benim yerime öp, dişini kolaylıkla çıkarır inşallah..

Selam, yaramaz bir durum yok çok şükür, bebelerin kimi diş çıkarıyor, kiminin burnu akıyor işte :))
Sen nasılsın, sincabın nasıl?

benim sincabım diş çıkarmıyo hala 4 tane yukarıda 2 de altta yuvarlanıp gidiyo :) çok şebekleşti teyzesi harika bişi oldu bütün zamanımı ona ayırıyorum

benim sincabım diş çıkarmıyo hala 4 tane yukarıda 2 de altta yuvarlanıp gidiyo :) çok şebekleşti teyzesi harika bişi oldu bütün zamanımı ona ayırıyorum

Benim kızım daha yeni diş çıkarmaya başladı, bu zamana kadar hiç dişi yoktu :)) Senin sincabında çıkarır daha takma kafana..
Çok tatlı oldular büyüdükçe, maşallah hepimizin yavrusuna, Rabbim acılarını göstermesin..
Benim için öp sincabı, mıncıkla bir güzel..

yok yok kafama takmıyorum böylesi bnim sağlığım açısından daha iyi:)) çünkü emzirirken deli gibi ısırıyo yakaladığı yeri ısırıyo dün akşam dudağımı öpcekti yaramaz önce öptü sonra ısırdı :)) aynen Rabbim onları bize bağışlasın hiç bir anneye babaya evlat acısı yaşatmasın mıncıklarım teyzesi sende prensesi öp benim için

annene çok gecmiş olsun canım..kolayca gecsin inşallah
iklimi görmedim ben hiç ma gözümde hep açık rnk saçlı bıcır bıcır konuşan bir fıstık var:))benim yerime de öp kanal değiştiren ellerini..
bir hilal bir de iklim yüzünden ikinciyi düşünebilirim valla:))
burası rahat derken trafik yavaş yavaş burda da kötüleşmeye başladı yine de rahat canım kıyaslayamam orayla:) dün eşimle 1 saat deniz kenarında falezlerde oturduk yürüdük..antalyanın bu rahatlığını seviyorum işte:)
ben bişey diyecektim sana unuttum

bizim başvuru yapıldı.3-4 haftaya belli olur.eğer kabul edilirse işlemler için ya nkara ya izmir..ankaraya gelirsek hemen arıycam seni..

Tanyacım, Ankara ya gelirsen mutlaka görüşmek isterim, ara tabiki..
Benim kızım, bana hiç benzemiyor yaa, babasının kopyası :)) Saçları kumral ama açık tenli değil pek, gözüde kahverengi, ben beyaz tenli, mavi gözlü, sarışınım, kızım benim yanımda kapkara kalıyor :))
Önemli olan sağlıklı olması tabi ama azıcıkta bana benzemesini isterdim elbette :))

günaydın herkese
bu havalar nezaman düzelecek yaww,mayıs a geldik hala kapalı.10 gün içinde Allah kısmet ederse istanbul a gidiyorum,hava güzel olsada gönlümce gezebilsem bari.
birde gaza ihtiyacım var.bana gaz verin kalkıp temizliğe koyulabilmem için.yoksa bugünde dünkü buhran ve psikopat ruh halim beni ele geçirecek.

hmmm..sarışın mavi gözlü..:82:
sana benzemesi kolay olmaz..genler:))
söylemeden gecemiycem..annem epey esmerdir benim..ben doğduğum da dr kara tavuğun ak yumurtası diye vermiş anneme:))

hoşgeldin:) iyi ol iyi..deli sıcaklar basınca çok ararız bu günlerii:)

yemek vakti ben kaçar..belki alışveriş de yaparım

Yazgıcım, kalk işlere başla hadi, temizlik imandan gelir, hemde psiko haline iyi gelir, işe dalarsın bazı şeyleri unutursun :)))

Tanyacım, çok güldüm yaa, kara tavuğun ak yumurtası haa :)))
Bizde de tam tersi oldu o zaman, ak tavuğun kara yumurtası :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…