2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhabalar
Eymenin alerjisi fena halde deam etmekte( Bu sabah doktora gittik, yüksek ihtimalle çileğe alerjisi vardır dedi, tüm vücudu sarmış vaziyette kızarıklıklar orda iğne yaptık, şurup ve krem yazdı bi de, 1 hafta kadar sürebilirmiş bu vaziyet

Gülşancım eşinin durumu için çok üzüldüm, inşallah öyle bi değişim olmaz..Bi de şu arabanızı taşlamaları v.s. o kadar garip geliyo ki sanki sadece filmlerde olur sanıyodum memleketim oralarda olduğu halde, demek ilçelerde böyle problemler oluyo

Yasemin annene acil şifalar cnm

Burcu eşinin doğumgünü kutlu olsun, sürpriz olaylarına da girmişiz bakıyorum

Yazgııı kalk çabuk evi süpür sil, her taraf toz içinde

Meralcim, Eyo ya çok geçmiş olsun, çilekli danone İkoş a da alerji yapmıştı, danone dışında diğer markaların yoğurtları yapmıyor ayrıca çileği sade meyve olarakta yiyor, bir sorun yok, ama o danone de ne vardı bende çözemedim, Eyo en kısa zamanda düzelir inşallah..

Anneme geçmiş olsun dileğin içinde ayrıca teşekkür..

Ben yemeğe kaçıyorum..

aaaa öyle mi, evet daninoda bi problem olabilir o halde, çünkü ben de daha evel başka bi markada çilekli yedirmitim diye hatırlıyorum, bilmemne katkılı oldu yenilendi yazıyodu üstündee, o madde mi acsaba cücüğü bu hale getiren, ben bi araştırayım şunu:97:

Selammmmm,
Dün oğluşu dr amcasına götürdük.Su çiçeği aşısını oldu.Dr"un eline 3 defa işedi.Eeee o da o kadar kurcalamasaydı :))
Kızlar Doğuhan için dualarınızı eksik etmeyin.Sol testisi yukarı çıkmış.Bu hafta ultrasona girecek.

slm millet

gülşsncım olanlara çok üzüldüm geçmiş olsun cana gelmemiş ya çok şükür. burası allaha şükür süt liman anlamıyorum oradakilerin saldırganlığı nedir. eşin umarım yerinde kalır babam yıllarca terörle mücadelede çalıştı nasıl bir kabus olduğunu iyi bilirim. dualarım seninle.

Bugün kocamın doğum günü, işleri toparlayıp 4 servisi ile çıkıp, kendisini 1,5-2 saatliğine kaçırmayı planlıyorum. Olacak mı bakalım...

bu gün benim kocişin de doğum günü hediyesini dün akşam verdim, hesap ekstresini konuşunca meydana çıkmıştı zaten ben de dayanamayıp verdim şimdi de pasta yapıyorum çok süper yaparım da

deniz durup durup burnumu tutuyordu ben de o tuttukça burun dedim hoşuna gitti öğrenmiş, ama öyle bir haftada falan değil bir aydan fazla zamandır uğraşıyoruz burunla ve işine gelmezse hayatta söylemez biz sorunca göstermiyor ne zaman canı isterse o zaman, şimdi dudak kulak var sırada

çok geçmiş olsun meral umarım o kadar uzun sürmez düzelmesi

öznur hayırlısı olsun ya umarım ameliyata gerek kalmaz

yasemin annene çok geçmiş olsun

yazgı topla şu evi bak heryeri pislik götürüyor yakışıyor mu senin gibi bir süper kaharamana

Selamlar.. Topik terkedilmiş kime selam veriyosam..
Eymen'e geçmiş olsun...
Doğuhan'a da kıyamadım..İnşallah düzelir testisler...
Bİ sorum var:
Deri patiklerden kullanan var mı? Pelin'e evde giymesi için ev ayakkabısı gibi bişey alcam. Panduf gibi değil,onlar artık çok kalın olur.Bu deri olanlar yazın terletmiyo, kışın da üşütmüyomuş..
☞ Flower Sandal Lilac, El Yapm, Doal Deriden Patik, DP27 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Bi de bunlar var, ama deri değil:
☞ Funky Feet Bebek/ocuk Patik, Dragon : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Acil fikirlerinizi bekliyorum..

Bugün kocamın doğum günü, işleri toparlayıp 4 servisi ile çıkıp, kendisini 1,5-2 saatliğine kaçırmayı planlıyorum. Olacak mı bakalım...

Ne güzel... Sizin adınıza sevindim..
Eşimle ilgili hiçbişey beni heyecanlandırmıyor artık

ben hiç düşünmedim evde giydirmek için patik almayı gerçi burada gerekmiyor zaten hava ısınınca beton bile sıcacık oluyor :18: bana herşeye rağmen terletir gibi geliyor bunun yerine çorap giydirsen de olur sanki

merhaba canlar
eymenle doktorda idik
sabah kendi ekseni etrafında dönerken düştü ve burnunu koltuğa çarptı çok ağladı şişti ve kızardı
buz tuttuğum ver krem sürdüğüm halde

doktor hemen röntgen istedi çok şükür ödem varmış sadece

Doğuhan a çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz

Eymen e de çok geçmişler olsun kıyamam Rabbim hepsini korusun...

Herkes yaz için ince şeyler arar, ben de kalın kıafet arıyorum. Burda 'Bağ evi' tabir edilen yayla evlerine gidilir yazları.. Ve hava epey serin olur..onun için istiyorum bu patikleri

Allah yardımcınız olsun canım:18:

benim sincabım diş çıkarmıyo hala 4 tane yukarıda 2 de altta yuvarlanıp gidiyo :) çok şebekleşti teyzesi harika bişi oldu bütün zamanımı ona ayırıyorum
mertin dişlerini tarif etmişsin sanki

bide ev hanımı olacan evini pislik götürüyor kalkta temizle diyecektim tam baktım ki kaçmışsın bile

eymenime çook geçmiş olsun canım tez zamanda düzelir inşallah
mardine gelirken rahat bir şehir diye gaz verdiler bize tabi ilçesine geleceğimizi hiç tahmin etmemiştim sadece bizim bulunduğumuz ilçesi böyle karışık,buranın çok yerlisi yok göç almış hep, ortalığı karıştıranlarda hep göçle gelenler bugün esnafı yine zorla kepenk kapattırma eylemine çağırmışlar esnaf kapatmamış birazdan ortalık yine karışır ama bu sefer polise değil esnafa çemkirecekler,bu çok büyük bir gelişme burası için,başkaldırıyorlar terör örgütüne bize dua edin, burası 1990 lı yılarda yaklaşık 500 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir başkaldırıya tanıklık etmiş bir yer, o zaman hizbulllah ve pkk birbiine girmiş sivil halkı öldürmüşler hep,şimdide buranın halkı ile terör örgütü yandaşları birbirine girebilir:18: nefret ediyorum burdan

ayyy inanmıyorum hazır gıdalardan korkar olduk iyice,katkı maddesimi varmış içinde,hani katkısızdı

canım atanın problemine benziyor inşallah onunkide kendiliğinden düzelir biranönce dualarımız sizinle

canım bizi hangi şubeye verirlerse çalışırız gocunmayız ama keyfi uygulamalar deli ediyor beni bu yeni amir bey geldikten sonra memurların çoğu yalvar yakar birim değiştirdi çünkü memura eziyet ediyor lüzumsuz yere çok çalıştırıyor,e haliyle şimdi kendine zorla eleman bulmaya çalışıyor,geldi kocamı buldu offf ne çileli başım varmış benim yaaa
deniz beye de bakın hele çalışmaya devam edeyim o zaman ben burun kulak ağız falan süpriz olmuştur yinede eşine bu akşam parti var desene evde

geçmiş olsun canım görünmez kaza işte

patik için çok pahalı buldum ben, çarık çoraplardan tavsiye ediyorum sana ev için10 tl ama hem kaydırmaz tabanlı hemde sıcak tutuyo

ilk okuyuşumda kaçırmışım dr eline 3 defamı işedi aferim doğuhana

Sağolun kızlar.Allah"ın izni ve sizin dualarınızla birşey çıkmaz.Yaramaz testis iner aşağı :))
İçim çok rahat bu konuda.Ama duaya ihtiyacımız elbette var.
Birde oğluşumun saçlarını 3 numaraya vurduk asker gibi oldu miniğim.

Çok uğraştı bulabilmek için.Sanırım o esnada mesanesine baskı uyguladığı için işedi kuzum

çok geömiş olsun canım eymene..alerji zor iş..herşeye dikkat etmek gerekiyor..acil şifa versin..

korkma canm bişey çıkmaz inşallah..doğuhan da isbetli atış yapmış:))

kırmızı olan güzel grünüyor ama ortasındaki dikiş altta da varsa rahatsız eder pelin i.lila olan daha rahat sanki..çok kalın olmaz mı onlar ya:26:
neden eşinle ilgili heyecan duymuyorsun?aranız mı kötü? üzüldüm şimdi..bi ara bende de olmuştu.yeni geçiyor:)

caanım gecmiş olsun..neyse ki bişey olmamışş..eymenlere bişeyler oldu..allah korumuş...

selam kızlar ben geri dönüş yaptım işe başladım evdeyken minikcadımla buralara girmeye hiç fırsatım olmuyordu şimdi inş.hep sizinle olcam çok özlemişim yaa burayı ne güzel bebişim fotolarını ekliyim şimdi

okuldan geldiğim gibi açtım sayfayı ama selam vermek kısmet olmadı...herkes iyidir inşallah...geçmişe bakamadım ama Eymen'e geçmiş olsun çok nazar alıyor bu çocuk kanımca...güzelce oku annesi..okut ya da...önemli bir şey olmamasına çok sevindim..

Doğuhan'a da sıhatler olsun...yaramaz testisi insin inşallah sorunsuz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…