- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.021
Meralcim, Eyo ya çok geçmiş olsun, çilekli danone İkoş a da alerji yapmıştı, danone dışında diğer markaların yoğurtları yapmıyor ayrıca çileği sade meyve olarakta yiyor, bir sorun yok, ama o danone de ne vardı bende çözemedim, Eyo en kısa zamanda düzelir inşallah..
Anneme geçmiş olsun dileğin içinde ayrıca teşekkür..
Ben yemeğe kaçıyorum..
selam!çok teşekkürler!çok afacan olacak mart bebekleri!Selam,
Süpürgen hayırlı olsun, güle güle kullan..
Kutsal inek benzetmene çok güldüm :))
Gülünü benim yerime öp, dişini kolaylıkla çıkarır inşallah..
herkese günaydın
buranın hiç sesi soluğu kalmadı artık
canım sıkkın zatenburda bi amir var eşimi terörle mücadele bürosuna alacam diye tutturmuş, eşim bilgi işlemci ne işi var o şubede anlamadım, dişiyle tırnağıyla kazıyarak geldi bu noktaya,şimdi sil baştan,ne mesai saati kalacak ne gecemiz ne gündüzümüz, biraz daha sinirimi bozarlarsa karı koca istifamızı verecez galiba memurluk yaşı kalkmış, oturur bir sene kpsye hazırlanırım illaki bi memurluk tuttururum, hiç olmadı öğretmenliğe geri dönerim ama yetti artık, dün küçük teröristler yolumu kesti yine arabanın taş yemedik yeri kalmadı, biri çakı çıkarmış pislik arabayı boydan boya çizmeye kalktı ama beceremedi,nefret ediyorum burdan offff benim uzuuun bi tatile ihtiyacım var,sinirlerim iyice laçka oldu,eşimin işi ile ilgili bi terslik çıkmaz inşallah haber bekliyorum illaki büronu değiştirecez derlerse patrona ağlıycam bize dua edin arkadaşlarım
Bugün kocamın doğum günü, işleri toparlayıp 4 servisi ile çıkıp, kendisini 1,5-2 saatliğine kaçırmayı planlıyorum. Olacak mı bakalım...
eşinin doğumgünün bizden yanada kutla canımBen merte daha burnun nerde diye öğretmeyi beceremedim, iki saniye beni dinlemiyo çünkü Varsa yoksa kudurukluk peşinde iletişime geçemiyoruz bitürlü, siz nasıl beceriyosunuz yaw:44:
Merhabalar
Eymenin alerjisi fena halde deam etmekte( Bu sabah doktora gittik, yüksek ihtimalle çileğe alerjisi vardır dedi, tüm vücudu sarmış vaziyette kızarıklıklar orda iğne yaptık, şurup ve krem yazdı bi de, 1 hafta kadar sürebilirmiş bu vaziyet
Selammmmm,
Dün oğluşu dr amcasına götürdük.Su çiçeği aşısını oldu.Dr"un eline 3 defa işedi.Eeee o da o kadar kurcalamasaydı :))
Kızlar Doğuhan için dualarınızı eksik etmeyin.Sol testisi yukarı çıkmış.Bu hafta ultrasona girecek.
Bugün kocamın doğum günü, işleri toparlayıp 4 servisi ile çıkıp, kendisini 1,5-2 saatliğine kaçırmayı planlıyorum. Olacak mı bakalım...
slm millet
bu gün benim kocişin de doğum günühediyesini dün akşam verdim, hesap ekstresini konuşunca meydana çıkmıştı zaten ben de dayanamayıp verdim şimdi de pasta yapıyorum çok süper yaparım da
ben hiç düşünmedim evde giydirmek için patik almayı gerçi burada gerekmiyor zaten hava ısınınca beton bile sıcacık oluyor :18: bana herşeye rağmen terletir gibi geliyor bunun yerine çorap giydirsen de olur sanki
Allah yardımcınız olsun canım:18:Teşekkürler Gülşancım, hakkaten bir ''Melek'' te bize lazım yaww, 15 gün sonra kız kardeşim de ameliyat olacak çünkü, kim kime bakacak, annem iyileşmiş olacak mı, İklim ne olacak, şaşırmış vaziyetteyiz..
mertin dişlerini tarif etmişsin sankibenim sincabım diş çıkarmıyo hala 4 tane yukarıda 2 de altta yuvarlanıp gidiyo :) çok şebekleşti teyzesi harika bişi oldu bütün zamanımı ona ayırıyorum
bide ev hanımı olacan evini pislik götürüyor kalkta temizle diyecektim tamgünaydın herkese
bu havalar nezaman düzelecek yaww,mayıs a geldik hala kapalı.10 gün içinde Allah kısmet ederse istanbul a gidiyorum,hava güzel olsada gönlümce gezebilsem bari.
birde gaza ihtiyacım var.bana gaz verin kalkıp temizliğe koyulabilmem için.yoksa bugünde dünkü buhran ve psikopat ruh halim beni ele geçirecek.
eymenime çook geçmiş olsun canımMerhabalar
Eymenin alerjisi fena halde deam etmekte( Bu sabah doktora gittik, yüksek ihtimalle çileğe alerjisi vardır dedi, tüm vücudu sarmış vaziyette kızarıklıklar orda iğne yaptık, şurup ve krem yazdı bi de, 1 hafta kadar sürebilirmiş bu vaziyet
Gülşancım eşinin durumu için çok üzüldüm, inşallah öyle bi değişim olmaz..Bi de şu arabanızı taşlamaları v.s. o kadar garip geliyo ki sanki sadece filmlerde olur sanıyodum memleketim oralarda olduğu halde, demek ilçelerde böyle problemler oluyo
Yasemin annene acil şifalar cnm
Burcu eşinin doğumgünü kutlu olsun, sürpriz olaylarına da girmişiz bakıyorum
Yazgııı kalk çabuk evi süpür sil, her taraf toz içinde
aaaa öyle mi, evet daninoda bi problem olabilir o halde, çünkü ben de daha evel başka bi markada çilekli yedirmitim diye hatırlıyorum, bilmemne katkılı oldu yenilendi yazıyodu üstündee, o madde mi acsaba cücüğü bu hale getiren, ben bi araştırayım şunu:97:
canım atanın problemine benziyor inşallah onunkide kendiliğinden düzelir biranönceSelammmmm,
Dün oğluşu dr amcasına götürdük.Su çiçeği aşısını oldu.Dr"un eline 3 defa işedi.Eeee o da o kadar kurcalamasaydı :))
Kızlar Doğuhan için dualarınızı eksik etmeyin.Sol testisi yukarı çıkmış.Bu hafta ultrasona girecek.
slm millet
gülşsncım olanlara çok üzüldüm geçmiş olsun cana gelmemiş ya çok şükür. burası allaha şükür süt liman anlamıyorum oradakilerin saldırganlığı nedir. eşin umarım yerinde kalır babam yıllarca terörle mücadelede çalıştı nasıl bir kabus olduğunu iyi bilirim. dualarım seninle.
bu gün benim kocişin de doğum günühediyesini dün akşam verdim, hesap ekstresini konuşunca meydana çıkmıştı zaten ben de dayanamayıp verdim şimdi de pasta yapıyorum çok süper yaparım da
deniz durup durup burnumu tutuyordu ben de o tuttukça burun dedim hoşuna gitti öğrenmiş, ama öyle bir haftada falan değil bir aydan fazla zamandır uğraşıyoruz burunla ve işine gelmezse hayatta söylemez biz sorunca göstermiyor ne zaman canı isterse o zaman, şimdi dudak kulak var sırada
çok geçmiş olsun meral umarım o kadar uzun sürmez düzelmesi
öznur hayırlısı olsun ya umarım ameliyata gerek kalmaz
yasemin annene çok geçmiş olsun
yazgı topla şu evi bak heryeri pislik götürüyor yakışıyor mu senin gibi bir süper kaharamana
geçmiş olsun canım görünmez kaza iştemerhaba canlar
eymenle doktorda idik
sabah kendi ekseni etrafında dönerken düştü ve burnunu koltuğa çarptı çok ağladı şişti ve kızardı
buz tuttuğum ver krem sürdüğüm halde
doktor hemen röntgen istedi çok şükür ödem varmış sadece
Doğuhan a çok geçmiş olsun inşallah bir sorun çıkmaz
Eymen e de çok geçmişler olsun kıyamam Rabbim hepsini korusun...
patik için çok pahalı buldum ben, çarık çoraplardan tavsiye ediyorum sana ev için10 tl ama hem kaydırmaz tabanlı hemde sıcak tutuyoSelamlar.. Topik terkedilmiş kime selam veriyosam..
Eymen'e geçmiş olsun...
Doğuhan'a da kıyamadım..İnşallah düzelir testisler...
Bİ sorum var:
Deri patiklerden kullanan var mı? Pelin'e evde giymesi için ev ayakkabısı gibi bişey alcam. Panduf gibi değil,onlar artık çok kalın olur.Bu deri olanlar yazın terletmiyo, kışın da üşütmüyomuş..
☞ Flower Sandal Lilac, El Yapm, Doal Deriden Patik, DP27 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Bi de bunlar var, ama deri değil:
☞ Funky Feet Bebek/ocuk Patik, Dragon : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
Acil fikirlerinizi bekliyorum..
ilk okuyuşumda kaçırmışım dr eline 3 defamı işediSelammmmm,
slm millet
gülşsncım olanlara çok üzüldüm geçmiş olsun cana gelmemiş ya çok şükür. burası allaha şükür süt liman anlamıyorum oradakilerin saldırganlığı nedir. eşin umarım yerinde kalır babam yıllarca terörle mücadelede çalıştı nasıl bir kabus olduğunu iyi bilirim. dualarım seninle.
deniz durup durup burnumu tutuyordu ben de o tuttukça burun dedim hoşuna gitti öğrenmiş, ama öyle bir haftada falan değil bir aydan fazla zamandır uğraşıyoruz burunla ve işine gelmezse hayatta söylemez biz sorunca göstermiyor ne zaman canı isterse o zaman, şimdi dudak kulak var sırada
çok geçmiş olsun meral umarım o kadar uzun sürmez düzelmesi
öznur hayırlısı olsun ya umarım ameliyata gerek kalmaz
yasemin annene çok geçmiş olsun
yazgı topla şu evi bak heryeri pislik götürüyor yakışıyor mu senin gibi bir süper kaharamana
Selamlar.. Topik terkedilmiş kime selam veriyosam..
Eymen'e geçmiş olsun...
Bİ sorum var:
Deri patiklerden kullanan var mı? Pelin'e evde giymesi için ev ayakkabısı gibi bişey alcam. Panduf gibi değil,onlar artık çok kalın olur.Bu deri olanlar yazın terletmiyo, kışın da üşütmüyomuş..
☞ Flower Sandal Lilac, El Yapm, Doal Deriden Patik, DP27 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Funky Feet Bebek/ocuk Patik, Dragon : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
merhaba canlar
eymenle doktorda idik
sabah kendi ekseni etrafında dönerken düştü ve burnunu koltuğa çarptı çok ağladı şişti ve kızardı
Allah yardımcınız olsun canım:18:
mertin dişlerini tarif etmişsin sanki
bide ev hanımı olacan evini pislik götürüyor kalkta temizle diyecektim tambaktım ki kaçmışsın bile
eymenime çook geçmiş olsun canımtez zamanda düzelir inşallah
mardine gelirken rahat bir şehir diye gaz verdiler bize tabi ilçesine geleceğimizi hiç tahmin etmemiştimsadece bizim bulunduğumuz ilçesi böyle karışık,buranın çok yerlisi yok göç almış hep, ortalığı karıştıranlarda hep göçle gelenler bugün esnafı yine zorla kepenk kapattırma eylemine çağırmışlar esnaf kapatmamış birazdan ortalık yine karışır ama bu sefer polise değil esnafa çemkirecekler,bu çok büyük bir gelişme burası için,başkaldırıyorlar terör örgütüne bize dua edin, burası 1990 lı yılarda yaklaşık 500 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir başkaldırıya tanıklık etmiş bir yer, o zaman hizbulllah ve pkk birbiine girmiş sivil halkı öldürmüşler hep,şimdide buranın halkı ile terör örgütü yandaşları birbirine girebilir:18: nefret ediyorum burdan
ayyy inanmıyorum hazır gıdalardan korkar olduk iyice,katkı maddesimi varmış içinde,hani katkısızdı
canım atanın problemine benziyor inşallah onunkide kendiliğinden düzelir biranöncedualarımız sizinle
canım bizi hangi şubeye verirlerse çalışırız gocunmayız ama keyfi uygulamalar deli ediyor benibu yeni amir bey geldikten sonra memurların çoğu yalvar yakar birim değiştirdi çünkü memura eziyet ediyor lüzumsuz yere çok çalıştırıyor,e haliyle şimdi kendine zorla eleman bulmaya çalışıyor,geldi kocamı buldu offf ne çileli başım varmış benim yaaa
deniz beye de bakın heleçalışmaya devam edeyim o zaman ben burun kulak ağız falan süpriz olmuştur yinede eşine bu akşam parti var desene evde
geçmiş olsun canım görünmez kaza işte
patik için çok pahalı buldum ben, çarık çoraplardan tavsiye ediyorum sana ev için10 tl ama hem kaydırmaz tabanlı hemde sıcak tutuyo
ilk okuyuşumda kaçırmışım dr eline 3 defamı işediaferim doğuhana
çok geömiş olsun canım eymene..alerji zor iş..herşeye dikkat etmek gerekiyor..acil şifa versin..Merhabalar
Gülşancım eşinin durumu için çok üzüldüm, inşallah öyle bi değişim olmaz..Bi de şu arabanızı taşlamaları v.s. o kadar garip geliyo ki sanki sadece filmlerde olur sanıyodum memleketim oralarda olduğu halde, demek ilçelerde böyle problemler oluyo
Yasemin annene acil şifalar cnm
Burcu eşinin doğumgünü kutlu olsun, sürpriz olaylarına da girmişiz bakıyorum
Yazgııı kalk çabuk evi süpür sil, her taraf toz içinde
Selammmmm,
Selamlar.. Topik terkedilmiş kime selam veriyosam..
Eymen'e geçmiş olsun...
Bİ sorum var:
merhaba canlar
eymenle doktorda idik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?