- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.041
kırmızı olan güzel grünüyor ama ortasındaki dikiş altta da varsa rahatsız eder pelin i.lila olan daha rahat sanki..çok kalın olmaz mı onlar ya:26:
neden eşinle ilgili heyecan duymuyorsun?aranız mı kötü? üzüldüm şimdi..bi ara bende de olmuştu.yeni geçiyor:)
mardine gelirken rahat bir şehir diye gaz verdiler bize tabi ilçesine geleceğimizi hiç tahmin etmemiştimsadece bizim bulunduğumuz ilçesi böyle karışık,buranın çok yerlisi yok göç almış hep, ortalığı karıştıranlarda hep göçle gelenler bugün esnafı yine zorla kepenk kapattırma eylemine çağırmışlar esnaf kapatmamış birazdan ortalık yine karışır ama bu sefer polise değil esnafa çemkirecekler,bu çok büyük bir gelişme burası için,başkaldırıyorlar terör örgütüne bize dua edin, burası 1990 lı yılarda yaklaşık 500 kişinin ölümüyle sonuçlanan bir başkaldırıya tanıklık etmiş bir yer, o zaman hizbulllah ve pkk birbiine girmiş sivil halkı öldürmüşler hep,şimdide buranın halkı ile terör örgütü yandaşları birbirine girebilir:18: nefret ediyorum burdan
canım bizi hangi şubeye verirlerse çalışırız gocunmayız ama keyfi uygulamalar deli ediyor benibu yeni amir bey geldikten sonra memurların çoğu yalvar yakar birim değiştirdi çünkü memura eziyet ediyor lüzumsuz yere çok çalıştırıyor,e haliyle şimdi kendine zorla eleman bulmaya çalışıyor,geldi kocamı buldu offf ne çileli başım varmış benim yaaa
deniz beye de bakın heleçalışmaya devam edeyim o zaman ben burun kulak ağız falan süpriz olmuştur yinede eşine bu akşam parti var desene evde
bugün nöbetteyim ben burda:)) md by in odası hiç boş kalmıyor benim işlerde bekliyor o yüzden..:))
kısmet dediğin doğru soğuk olur oralar..
diğer konuda sana şunu diyeyim..zaman...zaman ve hoşgörü..bizler nereli olursa olsun siyasi düşüncesi ne olursa olsun birer anadolu aslanıyla evliyiz..yardım beklemek çok büyük bir beklenti..anlayışlı olsun yeter :))pesettim de ben
SLM KIZLAR
ya bir selam verdim birdaha yazamadım.bahar temizligine başladım bölüm bölüm yapabiliyorum anca yagızla mümkün deil çünkü.bugün hava süperdi havalar umarım artık böyle devam eder.oğlum çok iyi şükür gezdik dolaştık bugün yorukdu uyudu bende fırsat kolladım..
unutmadan yazayım.
öznur geçmiş olsun paşaya umarım operasyona gerek kalmadan düzelir..
meral ve pınar eymen kuzularada çok geçmiş olsun ..
atanın sünnetide hayırlı olsun inşalah..
serhan kuzumun ilk adımlarıda hayırlı olsun annesi artık maraton başladı senin içinde..
burcu eşinin dogum günü kutlu olsun. hepbirlikte nice senelere inşallah...
atladıklarım varsa afola
yazacagım çok şey var ama artık bana sohbet haram oldu :) yağız uyandı bu kadın kaçarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?