2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kayseri'nin yüksek yerleri için ancak oluyo Tanya..Antalya standartlarına göre çok kalın evet
Eşimle aramız bebek olduğundan beri böyle.. Zorunlu ev arkadaşından fazlası diiliz birbirimiz için.. Eşimin 5 yıl boyunca çocuk diye diye başımın etini yiyip de şimdi de bebek bakımında bana zerre kadar yardımcı olmaması, üstüne bi de kv ile olan olaylar ve beni hiç anlamaması sonucu bu noktaya geldik...
Zaten arada bebek olmasa çoktan boşanırdık muhtemelen...

bugün nöbetteyim ben burda:)) md by in odası hiç boş kalmıyor benim işlerde bekliyor o yüzden..:))
kısmet dediğin doğru soğuk olur oralar..
diğer konuda sana şunu diyeyim..zaman...zaman ve hoşgörü..bizler nereli olursa olsun siyasi düşüncesi ne olursa olsun birer anadolu aslanıyla evliyiz..yardım beklemek çok büyük bir beklenti..anlayışlı olsun yeter :))pesettim de ben

slmcanlarım unutmadan yazayım hemen

eymen kuzuma çok geçmiş olsun meralcim çabuk düzelir inşallah
doğuhan paşam dr çok kurcalama demiş galiba inşallah sıkıntı yapmadan hallolur
pınarcım allah koruyo yavruları çok geçmiş olsun hanifeye katılıyorum nazara geliyo galiba çok akıllı çok tatlı kuzucuk
ata paşa sünnet olacakmış hayırlı olsun erkek oluyo küçük adam
başka ne yazacaktım unuttum bile işte saff gibi yaa bende hakikaten hafıza sorunu var bazen öyle şeyler oluyoki şaşıyorum kendime

bunun dışında biz iyiyiz serhancım artık yürüme konusunda daha rahat ve mutlu yine çoğu zaman emeklemeyi tercih etsede yürüme işin, de yavaş yavaş hızlandırmaya daha dengeli olmaya başladı adım sayısı çoğaldı rabbim yürü ya kulum deyince kim tutabilirki zaten allahıma çok şükür
yemek yapıyorum bi taraftan eşimde gelir zaten 1 saat içinde yarın sonuçları almak için hastanede olucaz
sizler nasılsınız

oralar çok gergin desene:18: sorunlu bir üstle çalışmak her zaman zordur bilirim her ne kadar meslek farkı olsa da sonuç aynı.
eveeeeet akşama parti var, hediyesine çok memnun oldu tabi bu durumda ben de mest oldum mutluluktan. fikir veren arkidişlere tekrar teşekkürler

SLM KIZLAR
ya bir selam verdim birdaha yazamadım.bahar temizligine başladım bölüm bölüm yapabiliyorum anca yagızla mümkün deil çünkü.bugün hava süperdi havalar umarım artık böyle devam eder.oğlum çok iyi şükür gezdik dolaştık bugün yorukdu uyudu bende fırsat kolladım..
unutmadan yazayım.

öznur geçmiş olsun paşaya umarım operasyona gerek kalmadan düzelir..
meral ve pınar eymen kuzularada çok geçmiş olsun ..
atanın sünnetide hayırlı olsun inşalah..
serhan kuzumun ilk adımlarıda hayırlı olsun annesi artık maraton başladı senin içinde..
burcu eşinin dogum günü kutlu olsun. hepbirlikte nice senelere inşallah...
atladıklarım varsa afola
yazacagım çok şey var ama artık bana sohbet haram oldu :) yağız uyandı bu kadın kaçarr..

anadolu aslanı he
canım valla ben başından beri biliyordum aslında bu sebeple düzenlemelerimi yapmıştım.
eşim gelir 5 dk oğlanı sever ondan sonra ya maç izler ya da fılm.gerçi ben bu aralar yardım etmesini istiyorum sürekli ki baba figürü çok önemli çocuklar için.katılımcı olduğunu sorumluluklarını baba ile paylaştığımızı görsün istiyorum.

sağ olun canlarım
Eymenin yıldızı çok düşük sanırım dediğiniz gibi... ben sürekli okuyorum zaten

Allah beterinden korusun şimdi daha iyi...

Serhan kuzumunda adımları hayırlı olsun...

mrb kızlarr
eymenciklere geçmiş olsun serhanın minik adımları hayırlı olsun o kilosundan eswer kalmicak annesi:)
bizde bütün gün dışarılardayız sadece emmek için geliyoruz ewe dayıs ıgeldi saolsun gezidior bizi hergün.
dün akşam gezmeye gitmiştik ewe 11 bucuk gibi geldik haliyle geç uyudu sabahda geç kalktı bütün uykuları geç oldu tabi şmidi zor bela uyuttum yemeğini 9 bucukta yedi saçma sapan oldu. bidaa gitmicem diorm ama insanlar anlamıo düzeltesiye ne çekiyorum tam 40 dk uğraştım uyutmak için sinirden ağlicaktım artık
bide düzgün emmio oramı buramı tırmalıo ayaklar sürekli tekme modunda minciklıo heryerimi karanlık bi taraftan sinir oldum. açmı ki dedim yanıma sütte almamıştım boşboş emdi uyudu öle babasına seslenemedim uykusu açılmasın die off emio ii hoş ama ne gidio gidiomu hiçbilmiorm amaan öle işte yemesi uyuması herşey sorun bide inanılmaz cadı oldu artık sinirli bagırgan bişi sabır wersin bana allah bigün pata küte dövecem:)

Oğlanın yaramaz tespihi inmiş aşşağı :))) altını değiştirirken kontrol edeyim dedim amannnnnnnn ne göreyim.Gerçi dr demişti oynak diye bi inip bi çıkarmış.

Meral geçmiş olsun Eymen"e canım.Alerjji testi için zamanı gelmedi mi artık ? 1 yaşından itibaren yapılıyor diye biliyorum.

Son düzenleme:

Canım sen İstanbul da mısın ?

herkese günaydııın
hepinize teşekkürler dualarınız için eşim aynı yerde kaldı,işi değişmiycek,müdür bey sen bise lazımsın demiş,hiçbiyere göndermem demiş akşam amir bey aradı kamil eminmisin gelmek istemediğine diye ,eşimde sağolun amirim dedi durduk yere gerildik valla dün ama Rabbime şükürler olsun bunuda atlattık
mert iyice bana düşkün olmaya başladı ben olmayınca uyumak istemiyo,üç gündür yapışık ikiz gibi geziyoruz heryerde,babasına bile beni tercih ediyo anormal bi durum yani
öznur doğuhanın oynak testislerinin geri inmesine sevindim
merve sinirlenme kardeşim, dönem dönem dellendiriyolar işte bizi,alıştım ben artık dövcem diyosun ama dövemiyceni kıyamıycanı hepimiz biliyoruz boşa rol kesme yerim ben o yaramaz melikeyi

aaa saat 9:00 olmuş kimsecikler yok burda,tekmil verilsin bugün çok dağıttık canım cık cık cık kızıyorum ama sizden hayır yok ben arkadaşların yanına gideyim iki laf etmeye

Günaydın Herkese..

Çok sevindim Gülşancım eşinin görev yerinin değişmemiş olmasına...

Ben yine yoğun olacam bugün, merak etmeyin :)))

Herkese günaydın
Hiç iyi değilim,Keremcik öksürmeye başladı hem de balgamlı, sabah ateşi 37 idi dr.a götürmek ile götürmemek arasında kararsız kaldım,bu havalar mahvetti çocukları K.Tuğcu yu okudum ser fiz, limonlu bal,cold-mix diyor,dün akşam da ayva yaprağı kaynatıp verdim,ateşi yok dedi şimdi bakıcı,biraz duruma bakacağım. K.tuğcu yu da dinleyeyim yine,ateşi çok çıkarsa fitil atar dr.a koşarım pöfff.
Bu arada dün bi yazı okudum ve durumumun ne olduğunu buldum ayrıca burdaki annelerin çoğunluğunda da bunun olduğunu düşünüyorum,belirtiler aynı bizi anlatıyor.Sıkı durun, "süper anne sendromu"na yakalanmışız
Geçmişe bakayım, hasta kuzucuklara şifa diliyorum

günaydın öff içim sıkılıyo hayırdır diyelim anlatacağım bi sürü şey var ma yazacak takatim yok cemy nin burnu akıyo hala iyleşmedi bide huzursuz bide gözünün etrafında bi kzarıklık var kaşıntı falan yok nedendir bilemedim doktora götürebilirim öğleden sonra ayyy oofff üüffff ammmaaaannn

Günaydın,

Biraz çalışıp öyle geldim, selam verip yine kaçıcam, 1-2 güne rahatlayacağım, ha gayret.

Geçmişe çok bakamadım, ama Kamil amirim yerinde kalmış, çok sevindim, gözünüz aydın Gülşancım.

Doruk, uzun süredir Mert'le aynı modda, bensiz uyumuyor, uyuduğunda varsam ve uyandığında yoksam kıyameti koparıyor, ben banyodaysam banyoda, mutfaktaysam mutfakta oynuyor. Genel olarak hiç şikayet etmiyorum bu durumdan ama dün akşam ilk kez çok bunaldım, ayda yılda bir babasıyla uyusa da ben de bir nefes alsam diye geçirdim içimden.

Keremcik'e çok geçmiş olsun, ciddi birşey değildir inşallah... Balgamlı öksürük için Kadir Tuğcu'nun dedikleri yeter mi ki, hiç bilmiyorum. Öksürük çok fena oluyor bebelerde, çok üzülüyorum ben, uzun sürmez umarım.

Dün akşam kutlama adına hiç bir şey yapamadık, pasta almıştım, öylece kaldı dolapta, çünkü Doruk'u uyuturken sızmışım, kendime geldiğimde saat 1'di. Bugün erken çıkıp telafi etmek istiyorum ama dünkü gibi olmaz inşallah.

Son düzenleme:
günaydın:)
herkes iyidir umarım:) hava kapandı yine..mayıs ayında antalyada hla çizme giyebildiğime inanmıyorum..ne zaman deniz mevsimi gelecek acep..
oğluş sabah bana küstü:))kafasını cevirip koltuğa koydu dudaklarını büktü baya baya küsmeyi öğrendi sıpa..giyindiğimi gördü ya:)) gecmişe şööle göz ataym sabah cok vaktşm olmaz şimdiden 60-70 kişi oldu burası toplantı var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…