- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.061
Cemy ve İklim kuzularıma da geçmiş olsun, kendini sonbahar sanan bahar havaları böyle yaptı kuzuları, şöyle pırıl pırıl bi güneş görsek iyileşecekler de, ne zaman gelecek ki güneşli günler...
Bu süper anne sendromunu ben de okumuştum, aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum. Benim okuduğum yazıda, her şeye yetişmeye, her şeyi dört dörtlük yapmaya çalışan annenin sonunda sıyırması, bu mükemmeliyetçi yaklaşımın ciddi gerginlik ve fiziksel rahatsızlıklara sebep olmasından bahsediyordu. Linkini bulursam kopyalarım.
Günaydınnnnnnnnnnn,
Ya bu benim oğluş yürürken bi kaç defa sağlam düştü şimdi illa biri yanında olacak yada benim parmağımı tutacak yürürken.Nasıl bu korkusunu yenmesini sağlayabilirim bi bileniniz var mı ?
Doktorun verdiği bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Doğuhan düztaban mı diye sorduğumda tüm bebeklerin 2 yaşına kadar düz taban olduğunu ve 2 yaşında tam yürüdükleri için beklemek durumunda olduğumu, evde ayakkabı giydirmemin gereksiz olduğunu söyledi.
canım öncelikle kısa mesafelere sevdiği oyuncakları koy gidip gelsin...Evde ilk zamanlar ayakkabı hep giydirdim ama Hilal ayak parmaklarını sanki öyle bir içe basarak duruyorki düşmemek için tırnakları bu yüzden uzadığnda görüyorum ki yamuk çıkıyor ilerleyen saatlerde çıplak dolaştırıyorum ayakları hava alsın ve ayakları kokmasın diye .Arasıra düşmeler olucak o yüzden kasma kendini ama dikkat et yine de
düşmesinde problem yok, düştüğünde ona zarar verecek eşyaları kaldırdım yada önlemini aldım.düştüğünde yani aslında düşmesini öğrenemediği için korkuyor sanırım.hep başını yere vuruyor.
eğer ses gelirse gidip kucaklıyorum yoksa bişey yok anneciğim diyip ilgilenmemeye çalışıyorumki doğal bi durum olduğunu anlasın diye.ben evde ayakkabı giydirmiyorum zaten sadece sordum doktora :)))
süper anne sendromu yada zorlanmış anne sendromu yaşıyorum anlaşıldı, doktor doktor gezmeyecem artık, teşhis belli, bütün bu şikayetler var bende ama aynen yazıda okuduğum gibi çevremdekilere tuhaf geliyor bu şikayetlerim.. Inanmadıklarını düşünüp daha çok yıpratıyorum kendimi yada ispatlamaya çalışıyorum, bundan sonra daha rahat olmaya çalışacam, çok yıprandığımı hissediyorum...
Süper Anne Sendromu yada Zorlanmış Anne Sendromu yaşıyorum anlaşıldı, doktor doktor gezmeyecem artık, teşhis belli, bütün bu şikayetler var bende ama aynen yazıda okuduğum gibi çevremdekilere tuhaf geliyor bu şikayetlerim.. İnanmadıklarını düşünüp daha çok yıpratıyorum kendimi yada ispatlamaya çalışıyorum, bundan sonra daha rahat olmaya çalışacam, çok yıprandığımı hissediyorum...
cemy ve keremciğe geçmiş olsun
aylin öksürük konusunda bakıcısı tetikte olsun çünkü öksürük balgamlı ise bir gün içerisinde bronşite dönüşebiliyo:18: inşallah hemencecik düzelir kuzum
esin hayırdır kuzum neyin var anlat rahatla
burcu sen hep kandırıyosun bizidün dedinki yarın sizinleyim kandırıkçı burcu
yasemin ve tanya sizede kolay gelsin bacılarayrıca yiğit özgürün küsme huyuna çok güldüm mert sabah asansörde babasının kucağından benimkine atladı,ahtapot gibi sarıldı boynuma ayrılma vakti geldiğini anladı tabi
yarın tüm bayan meslektaşlarımla öğle yemeğine gidicez, tek erkek oğlum olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?