- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.081
bi günaydın verip cıkıorum...
bugün yagmur u endokronoloji uzmanına göstericem..
umarım olumlu bilgiler edinirim..dua edin lütfen..
hepiniz sevior öpüorum..
inşallah tez zamanda iyileşir canım, illa bronşit olacak diye bişey yokki. mert 5 aylıkken öksürüğü ertesi gün bronşite çevirmişti,bir ay sürünmüştük yemek yemedi,zayıfladı, günde iki kez buhar vermek için hastaneye gidiyoduk, hatırlamak bile istemiyorum o günleri. balgam kusması iyidir, bizler bile balgamı kendimiz çıkaramıyoruzcanım aman diyim ne olur öle olmasın benim kuzumda cumartesiden beri keyifsizdi pazartesi bakıcısı s.ocağına götürdü faranjit die antibiyotik ve balgam sökücü öksürük ilacı vermiş pazar günü boğazında gıcık var gibi öksürüyordu ama öksürük ilacından sonra balgamlı kusmaya başladı
hayırlı haberlerle gel inşallah canımbi günaydın verip cıkıorum...
bugün yagmur u endokronoloji uzmanına göstericem..
umarım olumlu bilgiler edinirim..dua edin lütfen..
hepiniz sevior öpüorum..
mert sünnet oldu, dr antibiyotik krem verdi altını her açtığında pipisine bundan sür dedi bizde öyle yaptık. sadece ilk üç gün çişini yaparken ilk saniyeler ağlıyodu,sonra alıştı 10 gün sonra iyileşmişti artık,altını bezlediğimiz için bu yaşta sünnet daha rahat bence,hem elliyemiyo hemde bez orayı nemli tutuyo kurumuyo. mertin pipisinde derisi biraz yapışmış, ameliyat için gittiğimizde o deriyi sıyıracaklar,tekrar sünnet olmuş gibi olacak sen daha dikkatli ol bizim gibi yapma, sık sık banyo yaptır yapışmasın,mikrop kapar diye 5 günde bir banyo yaptırdım benyarın bizde doktora gidiyoruz.üroloji ye,sünnet için.hemen yapar mı bilmiyorum,ama biran önce olsun bitsin,geriliyorum.antibiyotikte yarın bitiyor,pazartesi yine idrar kültürü var.inş. kurtulmuşuzdur şu mikroptan.beynim yorgun,bünyem yorgun
GÜLŞAN en son Mert oldu sünnet,nekadarda iyileşti?veya çok canı yandı mı?
şu iş hayırlısı ile bitsin inşallah,Allah nasip ederse önümüzdeki hafta soluğu istanbul da alacağım.
bende düzensizlik yok canımsüper anne sendromu hakkında konuşmak istemiyorum canımı sıkıyor..belirti listesinden epeyce edinmişim kendime..
sanırım hepimizin sorunu kendimize yeterince zaman ayıramamız.ben hiç bir şeye yetişemiyorum kendimi düşüneyim..en sona kaldım maaleseff..üff ..
yağmur un iyi haberlerini alırız umarım..
sorum var:adet düzensizliği yaşıyormusunuz?
süper anne sendromu hakkında konuşmak istemiyorum canımı sıkıyor..belirti listesinden epeyce edinmişim kendime..
sanırım hepimizin sorunu kendimize yeterince zaman ayıramamız.ben hiç bir şeye yetişemiyorum kendimi düşüneyim..en sona kaldım maaleseff..üff ..
yağmur un iyi haberlerini alırız umarım..
sorum var:adet düzensizliği yaşıyormusunuz?
Alpişinde iyi haberlerini alırız umarım, iyi gezmeler Yazgı, bizim yerimize de gezin :))
Tanyacım, soruna cevap vereyim,ben adet düzensizliği yaşamıyorum.. Ayrıca sen kendine alışveriş yaparak benden bir adım daha öndesin en azından, bunu düşün mutlu ol, seni bu konuda takdir ediyorum :))
Anneler Günü yaklaşıyor, nefret ediyorum özel günlerden, kv ye hediye almak istemiyorum, safi problem kadın yaa, hediye yerine para vermeyi düşünüyorum, sizce nasıl fikir?
Yaşıyorum eskiden de pko luydum, doğumdan sonra bikaç ay zamanında geldi şimdi yine keyfine göre geliyor:)
Aslında kötü fikir ama senin kv ye çok bile :)
Burcişko evet burası da serin yağmurlu kapalı ve hafta sonu dahil havayı böyle gösteriyor.
Mamurum hayırlı haberler dönsün inşallah
Alpişe de oldu da bitti maşalah damatlığını da görürüz inşallah.
ben yine alışveriş yaptım geldim:)) sırttığıma bakma battım yine..Alpişinde iyi haberlerini alırız umarım, iyi gezmeler Yazgı, bizim yerimize de gezin :))
Tanyacım, soruna cevap vereyim,ben adet düzensizliği yaşamıyorum.. Ayrıca sen kendine alışveriş yaparak benden bir adım daha öndesin en azından, bunu düşün mutlu ol, seni bu konuda takdir ediyorum :))
Anneler Günü yaklaşıyor, nefret ediyorum özel günlerden, kv ye hediye almak istemiyorum, safi problem kadın yaa, hediye yerine para vermeyi düşünüyorum, sizce nasıl fikir?
herkese merhaba naber millet şu sünnet olayına bende taktım yaza yaptırsammı bende acep.son alıntılardan okuduğum kadarıyle alp ve yağmur doktora gidiyolarmış umarım iyi haberlerle gelirsiniz şimdiden geçmiş olsun....
ben yine alışveriş yaptım geldim:)) sırttığıma bakma battım yine..
anneler günü evet ne alsam diye düşünüyorum ben de..keşke ayıp olmasa da bi çeyrek altın versek..ne isterlerse yapsalar:)
hoşgeldin filiz..nerelerdesin:)
sünnet konusuna ben de taktım..ben oğlumu sünnet ettirmek istemiyorum.18 yaşına geldiğinde kendisi kara versin istiyorum..toplumun da aileesinin de çocuğun bedeninde tahakküm kurmasına karşı çıkıyorum..eşimde şiddetle bana karşı çıkıyor:)
anneler gününde anneme hediye alırım kv ye adeti kaldırdım ilk yıl mutfak robotu aldım yok evinde diye paketiyle bana geri verdi ben kullanmıyorum siz kullanın die sanırım hediyeyi az buldu,bi kere gömlek aldım onu da görmedim üstünde ama bana sen giy diyemedi bukez :)))) aramızda ucurumlar var fikren ve bedenen :))) ondan sonra anneler günün kutlu olsun şekerim öptüm bu kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?