2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay biz alıp kargoyla yolluyoruz bir de:)

bende pko falan yok..doğum öncesi de saat gibiydi.beki de babanneme cektim.o emzirdiği sürece adet olmazmış korurmuş da sütü..umarım düzene girer artık..

ya biliyorum sünnet işine herkes kızıyor bana..sağlık için gerektiğinde haklısınız..diğer türlü biraz daha farklı düşünüyorum sizden...bi süre yaptırmayız zaten bu onuyla ylmaz daha ilgili..

gülşancım ya çok tatlısın çok güldürdün beni

bu doruk aynı ege sabah 2 dk duşa girdim kapının önüne yatmıs nasıl aglıyo babası cekememiş kapıdan,mutfaktaysam orda oynuyo salona geceyim hemen geliyo arkamdan bazen bunaltıyo ama memnunum genelde..dün emziriyorum eşim elini bacagıma koydu hem emiyo hem geri geri babasının elini ittiriyo ayağıyla biri koyuya biri ittiriyo cok komikti

benim ki de öle benle ilgili deil ama onlarla ilgili özel günü unutmaz ..bi ara acık acık sölerdi kızkard d.günü al diye bende saf saf neler aldım ama bazı olaylardan sonra al derse sen gibi yapar gider terlik alırım

Ayşegül anlatınca aklıma geldi.
Dün akşam eşimi öptüm ben, sonra da sarıldım. Doruk gördü, koşarak (emeklemek suretiyle) bize doğru geldi, kucağımıza tırmandı, önce beni sonra babasını öptü, sarıldı, sonra eliyle bana babasını işaret etti ıııhhh diye, öpecekmişim babasını... Öptüm, kıkır kıkır gülmeye başladı, babası beni öptü, daha çok güldü falan derken, yarım saat üçümüz öpüştük durduk, çok komikti

kv lere hediye alırkene cok takılmayın..onlara oğullarını geri dizlerinindibine vermediğimiz süece hiçbişeyi beğenmeyecekler.. ben genelde eve bişeyler aldım.bu sene kişye özel düşüneyrum ama ne alsam..annemin gönlünü hoş etmem lazım kadın evini barkını herşeyini bırakıp yanımıza geldi oğluşa bakmaya..kardeşimdde askere gidecek benim yüzümden ondan da uzak ..
eşim gecen sene özel gün hediyesi olarak değil içinden geldi ailecek resmimizi oğluş ben ve kendisi cerceveletipp anasına verdi..o resmi hiiççç göremedim evlerinde
önce verme boşver dedim sonra da amann kapak olur deyip es gectim:))

Yap valla, yüzünü görmeliydin kv nin, ayyy ne zevk aldım o an anlatamam :))
Her sene yapıldığı gibi pahalı-markalı bişey bekliyordu, ne bozuldu var ya..
Hoş pahalı-markalı üstelikte ısrarla istediği bişey alırsın yine de memnun olmaz, illa değiştirir yada acaba şunu mu alsaydınız, böyle mi yapsaydınız diye söylenir haftalarca..
İnsanı aldığına alacağına pişman eder, kesinlikle haketmiyor bişey ama oğlu istediğini alsın ona karışmam, annesidir sonuçta..

Son düzenleme:

Eşimin aldığına verdiğine hiç karışmam. Her sene 2-3 kez kız kardeşi Türkiye'ye gelir, 40 kere bilet değiştirir, onun cezalarını falan öder, umrumda olmaz. Annesine de istediğini alsın, söz söylemeye hakkım olduğunu düşünmüyorum. Ama beni zorlamasına izin vermem, alacaksam kendiliğimden alırım, kazara bir şey söyleyecek olursa niyetim varsa bile almam :) Ne domuzum been

Ooooo Burcu Hanım, sevgi yumağı oldunuz yani çekirdek ailece heee...

Olduk valla, sırf Doruk sevinsin diye, yoksa ne öpücem ben onu

Son düzenleme:

benmki babayı istemiyo öle bi durumda hemen ittiriyo sonra kalk gidelim burdan diyo :)) herhalde kocam sanıyo kendini :))) babası cok seviyo egeyi ama oyun oynamıyo cocukla oturup tv seyrediyo ,biz kedicilik oynuyoruz saklambac oynuyoruz v.s. istiyorum babasıyla da bi şeyler paylassın

babam ege ye hergün çikolata yediriyo nestlnin kutu içinde çekmeceli çiko vardır ya 1tane mutlaka cocuk çikolataya alıstı ben yesin istemiyodum sizin bebeklerden yiyen varmı ?

Desene benimki pek paylaşımcı :)
Ben o konuda şanslıyım, benim eşim çok yaratıcıdır, çok güzel oyunlar bulur, sıkılmadan oynar, baba-oğul uzun uzun oynuyorlar. Ama bu sırada benim onlarla aynı odada bulunmam şartıyla... Yoksa oyunu bırakıp söylene söylene peşimden geliyor sıpam :)

babam ege ye hergün çikolata yediriyo nestlnin kutu içinde çekmeceli çiko vardır ya 1tane mutlaka cocuk çikolataya alıstı ben yesin istemiyodum sizin bebeklerden yiyen varmı ?

15-20 günde bir, ağzı tatlansın diye, bir madlenin 1/8'ini falan yediriyorum. O kadar...

ayşegül ben merte hiç çikolata vs aburcubur vermiyorum izne gidene kadar kurtarmaya çalışıyorum memlekette nasıl olsa benden gizli yedirecekler ama birkez kahvaltılık çikolatayı almış dolaptan, kapağını kemirirken tadını aldı çikolatanın sevdi galiba,geçen gün süt dilimi almıştım kendime onun yarısını yedi afiyetle
burcu kaç kurtar kendini anacım
bende eve kaçayım birazdan

Kayınpederim özellikle İkoş a çikolata yedirmeye pek meraklıdır, yüz kere söyledim ama laftan anlamıyorlar, abur cubur yemesini hiç istemiyorum, mümkün olduğunca korumaya çalışıyorum, nasılolsa aklı erince elinden alamayacaz, şimdi ne kadar korusak o kadar iyidir..
Çikolata, bisküvi v.b. yiyince programındaki yemeklerini yemiyor, iştahı kapanıyor çünkü, öğün atlıyoruz mecburen ve bu duruma sinir oluyorum..

evet işte ben de alışsın istemiyorum ki kendi babam söz geciremiyorum 1 tane ne olacak diyo.daha 8 aylıkken kv yedirmeye kalktıydı da nası kızdıydım annesi görmeden yesin diyo bi de ıyyyyy gittim aldıydım elnden cikolatayı.. sonra akılları erince bak annen görmesin annen duymasın bu sefer biz kötü lanse edileceğiz sanki ii bişy çikolata yemek.

özgürüm çikolatayı seviyor ama cok yemez.yine de vermiyorum.en azından vermemeye çalışıyorum...ama babamız çikolataları alıp alıp geliyor.yoldaki insanlar elinee şeker tutuşturuyor.
ben en fazla çubuk kraker veriyorum 1 tane o da dışarda ve karnı tokken..
sıpacım parklardaki havuzlara takmış durumda kızlar:)nerde havuz fıskiye görse deliriyor..arabada giderken falan kafamı çevirtip baktırıyor işaretle (hala konuşmadığı için ) ıgh ıgh deyip anlatıyor..

Son düzenleme:

Geçen hafta sonu parka götürdük İkoş u, bütün fıskiyeli havuzlara girmeye teşebbüs etti, olmadı elini soktu, daha olmadı saf saf bakıp ayyyy hiiiiii diye heyecanlandı :)))

Anneme, anneler günü hediyesi olarak Safranbolu gezisi ve ekmek yapma makinası aldım, sefam olsun, ohhh, çok rahatladım...
Daha ne alsam acaba :))))))))))))

Pelin daha aburcuburların hiçbirinin tadını bilmez. Sadece doğumgününde yanışlıkla pastasının çikolatasını yemişti,onda da tadına doyamamıştı:)
Bu konuda yasemin'e katılıyorum, nasıl olsa aklı ermeye başlayınca ellerinden alamayacağız.Ne kadar sakınırsak o kar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…