- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.101
ay biz alıp kargoyla yolluyoruz bir de:)Benimki uzak olduğu için çoğu yılı birşey almadan atlatıyorum :)
Geçen yıl bizdeydi, bir sürü şey aldım, kıyafet olarak aldıklarımı bir defa bile üzerinde görmedim, saat almıştım, onu da kocam takmıyorsun dedikten sonra takmaya başladı.
Sünnet konusunda çok katılamadım sana, çünkü bir çok kişi sağlık nedenleri ile yaptırmak durumunda kalıyor. Umarım Özgür'ün böyle bir gereksinimi olmaz, sen de istediğini yaparsın :)
bende pko falan yok..doğum öncesi de saat gibiydi.beki de babanneme cektim.o emzirdiği sürece adet olmazmış korurmuş da sütü..umarım düzene girer artık..hu hu ben geldimmm bitkin bi anne geldi .. basit bi pasta 5 saatte yapılırmı ben yaptım .bu aksam mis var ege nin cılgınlıgı üstünde dün aksam 8 de pasta ya basladım gece 1 idi bittiğinde devamlı kucak istiyo oynayacakmısız beraber a çocuk aksam misafir gelecek haberin yok :)))
ben de adet düzeni zaten hiç yoktu hap kullandıgım dönemler hariç hala da yok gecen ay 3 hafta gecikti tanyacım .normalde 7-8 gün gecer pko var bende de .
Evet evet, ben eline parayı tutuşturayım kv nin ne yaparsa yapsın, 2 gün önce işittiriyordu ne istediğini ama almak istemiyorum, 2 sene önce yaşadığım kettle macerasından sonra, hiçbir şeyi haketmediğine karar vermiş ve geçen sene 5 TL ye aldığım basit bir terlikle cezalandırmıştım zaten kendisini, o yüzden bu sene de böyle geçiştireyim :)))
Tanya, sünnet işini abartmışsın gibi geldi bana, sağlık açısından düşün bir de :))
tanya çok komiksin eşin tabi karşı çıkar sana dinin islamiyet ise mecburen kestireceksiniz, değilse söylediğin mantıklı olabilir ama 18 yaşında sünnet olmaya karar verirse özgür sana ne saydırır tahmin edebiliyormusun
Günaydın,
Biraz çalışıp öyle geldim, selam verip yine kaçıcam, 1-2 güne rahatlayacağım, ha gayret.
Geçmişe çok bakamadım, ama Kamil amirim yerinde kalmış, çok sevindim, gözünüz aydın Gülşancım.
Doruk, uzun süredir Mert'le aynı modda, bensiz uyumuyor, uyuduğunda varsam ve uyandığında yoksam kıyameti koparıyor, ben banyodaysam banyoda, mutfaktaysam mutfakta oynuyor. Genel olarak hiç şikayet etmiyorum bu durumdan ama dün akşam ilk kez çok bunaldım, ayda yılda bir babasıyla uyusa da ben de bir nefes alsam diye geçirdim içimden.
Keremcik'e çok geçmiş olsun, ciddi birşey değildir inşallah... Balgamlı öksürük için Kadir Tuğcu'nun dedikleri yeter mi ki, hiç bilmiyorum. Öksürük çok fena oluyor bebelerde, çok üzülüyorum ben, uzun sürmez umarım.
Dün akşam kutlama adına hiç bir şey yapamadık, pasta almıştım, öylece kaldı dolapta, çünkü Doruk'u uyuturken sızmışım, kendime geldiğimde saat 1'di. Bugün erken çıkıp telafi etmek istiyorum ama dünkü gibi olmaz inşallah.
Ayyy, ne güzel bende öyle yapmak istiyorum ama burnumun dibinde kadın ve sırayla kimin kime ne aldığını sayıp, aklı sıra bana laf sokuyor, yine de umursamıyorum ama eşim her özel günü atlarken anneler gününü hiç es geçmez, git kendin al hediyeni derim, ona da yanaşmaz, illa beni de bulaştırır..
benim ki de öle benle ilgili deil ama onlarla ilgili özel günü unutmaz ..bi ara acık acık sölerdi kızkard d.günü al diye bende saf saf neler aldım ama bazı olaylardan sonra al derse sen gibi yapar gider terlik alırım
kv lere hediye alırkene cok takılmayın..onlara oğullarını geri dizlerinindibine vermediğimiz süece hiçbişeyi beğenmeyecekler..ben genelde eve bişeyler aldım.bu sene kişye özel düşüneyrum ama ne alsam..annemin gönlünü hoş etmem lazım kadın evini barkını herşeyini bırakıp yanımıza geldi oğluşa bakmaya..kardeşimdde askere gidecek benim yüzümden ondan da uzak ..
eşim gecen sene özel gün hediyesi olarak değil içinden geldi ailecek resmimizi oğluş ben ve kendisi cerceveletipp anasına verdi..o resmi hiiççç göremedim evlerinde
önce verme boşver dedim sonra da amann kapak olur deyip es gectim:))
Ooooo Burcu Hanım, sevgi yumağı oldunuz yani çekirdek ailece heee...
Ayşegül anlatınca aklıma geldi.
Dün akşam eşimi öptüm ben, sonra da sarıldım. Doruk gördü, koşarak (emeklemek suretiyle) bize doğru geldi, kucağımıza tırmandı, önce beni sonra babasını öptü, sarıldı, sonra eliyle bana babasını işaret etti ıııhhh diye, öpecekmişim babasını... Öptüm, kıkır kıkır gülmeye başladı, babası beni öptü, daha çok güldü falan derken, yarım saat üçümüz öpüştük durduk, çok komikti
benmki babayı istemiyo öle bi durumda hemen ittiriyo sonra kalk gidelim burdan diyo :)) herhalde kocam sanıyo kendini :))) babası cok seviyo egeyi ama oyun oynamıyo cocukla oturup tv seyrediyo ,biz kedicilik oynuyoruz saklambac oynuyoruz v.s. istiyorum babasıyla da bi şeyler paylassın
babam ege ye hergün çikolata yediriyo nestlnin kutu içinde çekmeceli çiko vardır ya 1tane mutlaka cocuk çikolataya alıstı ben yesin istemiyodum sizin bebeklerden yiyen varmı ?
Kayınpederim özellikle İkoş a çikolata yedirmeye pek meraklıdır, yüz kere söyledim ama laftan anlamıyorlar, abur cubur yemesini hiç istemiyorum, mümkün olduğunca korumaya çalışıyorum, nasılolsa aklı erince elinden alamayacaz, şimdi ne kadar korusak o kadar iyidir..
Çikolata, bisküvi v.b. yiyince programındaki yemeklerini yemiyor, iştahı kapanıyor çünkü, öğün atlıyoruz mecburen ve bu duruma sinir oluyorum..
özgürüm çikolatayı seviyor ama cok yemez.yine de vermiyorum.en azından vermemeye çalışıyorum...ama babamız çikolataları alıp alıp geliyor.yoldaki insanlar elinee şeker tutuşturuyor.
ben en fazla çubuk kraker veriyorum 1 tane o da dışarda ve karnı tokken..
sıpacım parklardaki havuzlara takmış durumda kızlar:)nerde havuz fıskiye görse deliriyor..arabada giderken falan kafamı çevirtip baktırıyor işaretle (hala konuşmadığı için ) ıgh ıgh deyip anlatıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?