2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anneme, anneler günü hediyesi olarak Safranbolu gezisi ve ekmek yapma makinası aldım, sefam olsun, ohhh, çok rahatladım...
Daha ne alsam acaba :))))))))))))
kv ye ne aldın yasemin???
Ben hiçbişe almıyorum...
Aaaa şimdi aklıma geldi Pelin'in çişini mi hediye etsem ki!!!!

Ayyy Kıymet çok güldürdün beni, benimde İkoş un bişeylerini hediye etmem gerek aslında :))
2 gün önce bişeyler istediğini ima etti kv ama almayacam, eline para tutuşturacam, kendi alsın, hatta o para yetmiyorsa üstünü de kendi tamamlasın, bana ne...

o ayy diyen dilini yerim ben iklimin:))
yasemin bence gezi çok güzel olmuş:)) süper fikir verdin bana da teşkür:))
para versen alır mı? benimki almaz valla..hediye almasam da olur aslında.biz hediyeleri ailemiz adına diye veriyoruz hep de eşime karşı ayıp olacak..annemden hiç bişey sakınmaz eşim sağolsun.

ya pelin in çişine yazık bence..birden kıyamadım.çiş de olsa

kv lere de ne alırsak alalım nasıl olsa ikrama geçmeyecek, her durumda kusura kalacak bişe bulacaklar... Onun için zahmete bile girmeye gerek yok!!!

aynen öle hem benim eşim hiçbir zaman çiçek bile almadı anneme tel acar kutlar sadece ben neden alaym o halde ...benim ki anne deilmi ,anaların hası hemde :))))

Benimki bi ara 'Peliniiiiimmmmm senin çişini içeriiim!!' demişti de ordan şeettim...
Para vermek bile fazla benimkisine.zaten artık tamamen çıkardım hayatımdan... Gördüğümde slm bile vermiyorum, ne hediyesi alcam..O bana hediye alsın... Ben yeni anne oldum..

beyin mıncıklaması geçiriyorumtoplantı hala bitmedi ve gürültüden çalışamıyorum..gürültü koku çocuk sesi..soru soranlar..1 saate kadar da bitmeyecek sanırım.bugün 6 da çıkabilirsem sevinicemm

Reca ederim, bütün fikirlerim feda olsun size :))
Para versem alır, çünkü geçen sene kendi kızı da para vermişti, çok memnun kalmıştı, birde ben parayı verirken laf sokacam, ondan yani :))

Çiş mevzuu aklıma geldi de ondan güldüm zaten, hatırlıyorum, yazmıştın buraya da :))
Benim annem kesin bana bişeyler almıştır, kız kardeşim de almış, ilk anneler günüm diye benimle birlikte aynı heyecanı paylaşıyorlar çünkü, ama ne de olsa onlar benim kanım-canım, ince düşünürler..
Kvalideden böyle birşey beklemiyorum, ince fikirli değildir, kendi kızına bile yapmaz, kaldı ki bana sürpriz yapsın, sadece ve sadece kendine bekler her şeyi, bencil hemde çok bencildir..
Ben görümcemin ilk anneler gününde hediye aldım, heyecan duydum ama baktım kendi bile heyecanlanmıyor önemsemiyor, bir daha da hediye falan almadım kuru kuru kutladım telefonla, o da bencil annenin soğuk kızı işte, hıhh...

Al benden de o kadar Yasemin... Ben zamanında anneler gününde görümcelerime bile hediye aldım. Şimdi ben onlardan hiçbişe beklemiyorum çok şükür.. Bana uzak olsunlar, huzurumu bozmasınlar yeter.. Yanlız kendi de odun, çocukları da.. Geçen yıl eşim anneler günümü bile kutlamamıştı.Hem de ilk anneler günüm olmasına rağmen.. Daha ne diyim ki...
Tanya ne toplantısı bu? Nie çoluk çocuk doldular???

merhaba kızlar. sealm verip kaçıyorum.
bu cdı oturtmuyor beni. 4-5 adım atıyor. ama hep bir parmağımdan tutup oda oda geziyoruz.artık belim ağrıyor.
umarım herkes iyidir. öpüldünüz...

Benim eşimde benim anneler günümü kutlamamıştı, odun işte, ben babalar gününde hediye aldım belki utanır diye ama nerdeee...

merhaba kızlar. sealm verip kaçıyorum.
bu cdı oturtmuyor beni. 4-5 adım atıyor. ama hep bir parmağımdan tutup oda oda geziyoruz.artık belim ağrıyor.
umarım herkes iyidir. öpüldünüz...

Hoşgeldin..
Yakında kendi başına yürümeye başlayınca rahatlarsın, aynen benimde belim kopmuştu İklim yürümeye başladığında..
Şimdi oda oda ben İklim i arıyorum, acaba nereyi karıştırıyor diye, sesini de çıkarmıyor iş üstündeyse eğer :)))

Benim eşimde benim anneler günümü kutlamamıştı, odun işte, ben babalar gününde hediye aldım belki utanır diye ama nerdeee...

eşlerimiz ve kv lerimiz çok benziyorlar birbirlerine.. Ben ciddi ciddi akrabalık bağı olduğundan şüpheleniyorum. Sen cahil fln demiştin ya kv için.. Ya aynı benimkini anlatıyosun sandım...

işte geldim burdayııım....ay ben taaa geçen sene kaynanaya ve eltiye hediye almıştım.doğanın doğumuna gelmediler diye vermemiştim busene yine onlarımı versem acep yada onların bizi unuttuğu gibi unutuversemmi neyapsam.anneme aldım zaten .kusura bakmayın pat diye çıktım.heran yine çıkabilirim.

Bu sene de unut bence.. Seni umursamayanı sen de umursamayacaksın...Değer verdikçe ,alttan aldıkça tepene çıkıyolar ben bunu bilir bunu söylerim... Hiçbişe için kılımı kıpırdatmıyorum ben artık. Oh be ne rahatmış.Biraz da onlar beni memnun etmek için uğraşsınlar...

anneler gününden bahsetmissiniz walla ben kararsızım bizde art niyet yoktur ister alsın der ister almasın der ama eşimle ortaklaşa bişey bakabiliriz birde eşimin anneannesi var ona almazsak olmaz ayıp olur ...

Yasemin annen için düşündüğün ve uyguladığın gezi süper bol bol gezin canım benim

Pelinin çişini hediye et canım sen :)))) en iyisi bu boşver takma kafana bakalım bizleri düşünen olacak mı merak ediyorum

Beni kimse düşünmez Ayfer...
Allahtan bu durum beni hiç üzmüyo artık.. Taştan bi kalbim var heralde..

aynen öyle.geçtiği yerleri dağıtrak geçiyolar bide bizimkinin en çok zevk duyduğu şey şebnemin giysilerini dağıtıp içinden bir tane seçip silkelemek ve akebinde toz bezi yapmak.eeee artık arkasından çıkan kavgayı tahmin edin bakalım.şimdi elini ağzına kapatıp aaaaaa demeyi öğrenmiş hem yapıyo yaramazlığı hem bide aaaa diyo tüm şaklabanlığıyla.

Beni kimse düşünmez Ayfer...
Allahtan bu durum beni hiç üzmüyo artık.. Taştan bi kalbim var heralde..

anaaaaaam kıymet içini pek bi kara gördüm senin bunaltmışlr arkadaşım seni sen adres yaz ben sana en güzelinden göndereyim bi anneler günğ hediyesi.kargoyla yakışıklısından bir damat göndereyim istersen.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…