- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.121
kv ye ne aldın yasemin???Anneme, anneler günü hediyesi olarak Safranbolu gezisi ve ekmek yapma makinası aldım, sefam olsun, ohhh, çok rahatladım...
Daha ne alsam acaba :))))))))))))
Anneme, anneler günü hediyesi olarak Safranbolu gezisi ve ekmek yapma makinası aldım, sefam olsun, ohhh, çok rahatladım...
Daha ne alsam acaba :))))))))))))
çok ii yapmışssın ne alsak az onlara hakları ödenmez
kv lere de ne alırsak alalım nasıl olsa ikrama geçmeyecek, her durumda kusura kalacak bişe bulacaklar... Onun için zahmete bile girmeye gerek yok!!!
Ayyy Kıymet çok güldürdün beni, benimde İkoş un bişeylerini hediye etmem gerek aslında :))
2 gün önce bişeyler istediğini ima etti kv ama almayacam, eline para tutuşturacam, kendi alsın, hatta o para yetmiyorsa üstünü de kendi tamamlasın, bana ne...
o ayy diyen dilini yerim ben iklimin:))
yasemin bence gezi çok güzel olmuş:)) süper fikir verdin bana da teşkür:))
para versen alır mı? benimki almaz valla..hediye almasam da olur aslında.biz hediyeleri ailemiz adına diye veriyoruz hep de eşime karşı ayıp olacak..annemden hiç bişey sakınmaz eşim sağolsun.
ya pelin in çişine yazık bence..birden kıyamadım.çiş de olsa
Benimki bi ara 'Peliniiiiimmmmm senin çişini içeriiim!!' demişti de ordan şeettim...
Para vermek bile fazla benimkisine.zaten artık tamamen çıkardım hayatımdan... Gördüğümde slm bile vermiyorum, ne hediyesi alcam..O bana hediye alsın... Ben yeni anne oldum..
Al benden de o kadar Yasemin... Ben zamanında anneler gününde görümcelerime bile hediye aldım. Şimdi ben onlardan hiçbişe beklemiyorum çok şükür.. Bana uzak olsunlar, huzurumu bozmasınlar yeter.. Yanlız kendi de odun, çocukları da.. Geçen yıl eşim anneler günümü bile kutlamamıştı.Hem de ilk anneler günüm olmasına rağmen.. Daha ne diyim ki...
Tanya ne toplantısı bu? Nie çoluk çocuk doldular???
merhaba kızlar. sealm verip kaçıyorum.
bu cdı oturtmuyor beni. 4-5 adım atıyor. ama hep bir parmağımdan tutup oda oda geziyoruz.artık belim ağrıyor.
umarım herkes iyidir. öpüldünüz...
Benim eşimde benim anneler günümü kutlamamıştı, odun işte, ben babalar gününde hediye aldım belki utanır diye ama nerdeee...
işte geldim burdayııım....ay ben taaa geçen sene kaynanaya ve eltiye hediye almıştım.doğanın doğumuna gelmediler diye vermemiştim busene yine onlarımı versem acep yada onların bizi unuttuğu gibi unutuversemmi neyapsam.anneme aldım zaten .kusura bakmayın pat diye çıktım.heran yine çıkabilirim.
anneler gününden bahsetmissiniz walla ben kararsızım bizde art niyet yoktur ister alsın der ister almasın der ama eşimle ortaklaşa bişey bakabiliriz birde eşimin anneannesi var ona almazsak olmaz ayıp olur ...
Yasemin annen için düşündüğün ve uyguladığın gezi süper bol bol gezin canım benim
Pelinin çişini hediye et canım sen :)))) en iyisi bu boşver takma kafana bakalım bizleri düşünen olacak mı merak ediyorum
Hoşgeldin..
Yakında kendi başına yürümeye başlayınca rahatlarsın, aynen benimde belim kopmuştu İklim yürümeye başladığında..
Şimdi oda oda ben İklim i arıyorum, acaba nereyi karıştırıyor diye, sesini de çıkarmıyor iş üstündeyse eğer :)))
Beni kimse düşünmez Ayfer...
Allahtan bu durum beni hiç üzmüyo artık.. Taştan bi kalbim var heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?