2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kv ye bi koca yollasan bizim yakamızdan düşer mi acep????

kıymetcim türk vatandşı olmak isteyenlerin toplantısı..komisyon var bugün.mülki amir ve tüm kurumlarn il mdrleri burda..nuhun gemisi gibi hermilletten insan ve yavrusu ile kokusu var
ben de ilk anneler günün de aldım görümceme hediye yüzüne bakıyorum artıkın..süperbir küçük görümce felaket bşr ortanca var ben de..
off sinirim zıpladı yine...

Kıymetcim, çok benzeşiyorlar demek, kpeder olsa tamam derdim, bir ucu Kayseri ye dokunuyor ama kvalide nin Kayseri ile hiç alakası yok anacım, gerçi seninkiler has Kayserili mi acaba, vardır bir karışım belki :)))

Kv ye çamaşır makinesi, anneme blender,anneanneme çay makinası, görümceme de orjinal bi pantalon aldık.
Ablam bana hırka, görümcemde trençkot aldı sağolsunlar.
Bakalım anamla anneannem ne alacaklar bu yıl bekliyorum hediye.
Kv köyde olduğu için bişey alamaz alsada kargo vs bilmediği için gönderemez.Ama kesinlikle unutmaz özel günleri.Burada olsa kesin hediye alırdı.

slm teyzeler nasılsınız
bugün dr gittik sonuçlar için herşey yolunda kan sayımı iyi damlaya gerek yok dedi kan grubu 0rh+ anasının kan grubu yanii
bi arkadaşım yazın balık yağı verilmiyomuş demişti onu sordum yok öyle bişey verebilirsiniz dedi ve zinconun balık yağını verdi numunesini yani
serhan odaya girince önce bi baktı doktora sonra ağlamaya başladı baktı gelen giden onu elleyen yok sustu beyaz önlük fobisi olacak çocuğumun
markete uğradık serhan heryeri karıştırdı bazen elimizden tutunarak bazende kendi dolaştı bıdıkım gitmek istediği yerlere doğru o yönlendirdi bizi
bugün arabalarıyla çok uzun süre oynamaya başladı sabah çıkmadan akşam gelince yaklaşık 1 saat sessiz sedasız oynuyo sürüyo park ediyo çarpıştırıyo çok mutlu oluyo bu kadar uzun süre yalnız oynayınca bende birden kendimi suçlu hissettim ilgisizmişim gibi geldi oynasa kabahat oynamasa kabahat
öptüm şimdilik hepinizi bizden bu kadar

Günaydın,

Moralim bozuk, gece doğru dürüst uyuyamadım. Sebebi yine bakıcı...Bir kaç gündür yine ses kayıt cihazı koyuyoruz eve, akşamları dinlediğimizde görüyoruz ki, kadın gün içinde Doruk'la nerdeyse hiç konuşmuyor. Ağzını aç, su iç, elleme vb dışında, ufacık bir sevgi sözü, bir oyun yok. Ara sıra kendi keyfince şarlı söylüyor sadece. Taaa ki annem gelene kadar... Annem kapıdan girince Dorukcum, aşkım, at hadi arabanı, ver topunu diye başlıyor. İki gün daha dvam edicem dinlemeye, böyle devam ediyorsa işten çıkarmayı düşünüyorum. Daha küçücük benim çocuğum ve sevgiye, oyuna ihtiyacı var, karnı doyar bir şekilde ama ruhunun doyurulması lazım, bütün gün tek başına oynuyor nerdeyse garibim. Fikirlerinize ihtiyacım var, bir yol gösterin bana...

9.30'da doktor randevum var, sol kolum ağrıyor ve uyuşuyor, boyun fıtığı belirtisi olabilirmiş. Yakındaki bir hastaneye gidip muayene olacam, gelince okurum yazdıklarınızı.

Herkes iyidir umarım, öpüyorum çok...

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Burcu canım ses kayıt ile fikriniz çok güzel ama bakıcı anne yada anneanne gibi olamaz o yüzden çok şey bekleme canım benim oyun konusunda haklısın ama yapacak bişey yoksa üsteleme gerçi bakıcının haberi de yok Hilal bile bir zaman sonra kendi kendine oynamak istiyor

Serhan paşamı birkez daha tebrik ediyorum canım benim maşallah oğluşuma

ayy çok kızdım bakıcıya ama kötü davranmıyor olmasına sevindim ne yalan söyleyim burcu bu zamanda aklı başında bakıcı bulmak zor, sen bilirsin yinede ama meleğinde mertle devamlı oyunlar oynadığını sanmıyorum, kaldıki hafta sonları tüm gün ben bile oynamıyorum mertle biraz oyun,biraz tv, biraz odaları topla, yemek yap derken çokta ilgilenemiyorum yani, bence iyi düşün derim. dr işini ihmal etme erken tedavi hayat kurtarır,benim belim düzeldi maaşallah,inşallah seninkide sadece stres kaynaklıdır

Günaydın ve geçmiş olsun
Ağzım açık okudum yazdıklarını ve çok üzüldüm,ses kayıt cihazı koyduğundan da haberim yoktu,bak ben de işkillendim şimdi.Dinle bakalım biraz daha böyle devam ederse yol vermekte tamamen haklısın.
Kerem sabahları çok fena öksürüyor ama gün içinde az ve tabi balgamlı, burnuna tonimer,ayva yaprağı, limonlu bal vermeye bugünde devam edicez, kaç gün içinde geçmezse dr.a götüreyim ? ateşi yok.

Kızlar size katılamıyorum,bu kadın amme hizmeti yapmıyor,bunları yapması için para alıyor hem de az buz değil,burda işçiler 8 saat ayakta durup makine başında sıcakta çalışıp asgari ücret alıyor, tamam kimseden 8 saat şaklabanlık yapıp oyun oynaması beklenmez ama Burcu diyor ki tek bir güzel laf ve tek bir oyun yok,dikkatinizi çekerim.

Günaydın, İsyanlardayım bugün yineee, berbat bir gece geçirdik, ailece ayakta tuttu bizi İkoş sabaha kadar, uyuyamadığımız gibi İklimi de sakinleştiremedik, içine şeytan kaçmış gibiydi, ne yaptıysak kar etmedi, sabaha karşı saat 6 gibi sızdı, 7:30 da uyandı tekrar, işe geç kaldım, eşimle tartıştım, anneme fırça attım, kendimden hiç memnun değilim bugün, cinlerim tepemde...

Seyhan canım maşallah bebek irisi oğluşuna :)))
Burcucuğum haklısın elbet moralin bozulur böyle bir durumda ama kimse ebeveynleri gibi ilgilenemez çocukla.Bakıcıyla konuş öğretmeni istediğim oynamanı istediğim bunlar bunlar de.Bi dene bakalım.
Çikoprens haaanım ne bekliyorsun dr a götürmek için öksürüyor işte Keremcik.

Burcu'ya da hak veriyorum ama bir yandan da şöyle düşün ilk zamanlar Burcu Doruk bakıcıya alıştı diye de moralini bozmuştu.Netice de para için çalışıyor ama iyi bakıyor Burcu'nun demesine göre de güzel bir kelime söylemesi bakıcının içinden gelmesi gereken bişey ki bunu da yapması gerekir mi o da onun bileceği iş çünkü aralarında bir ara tartışmalar olmuştu.
Doruk paşam içinde üzme kendini Burcu canım benim bu dönemlerde çok alışırsa bu sefer de anne ve baba ile oyunlar oynamak istemez ...Herşer bence kararınca olmalı derim ben. Yalnış anlaşılmamayı dilerim.
Görümcem de 40 günlük iken bebeğini bırakıp işe başladı şimdi 9 aylık annesinin elinden bile yemek yemiyor oynamıyor uyutamıyor hep kayınvalide den istiyor haftasonları ölüm gibi geliyor bana diyor kayınvalide de dinlenmek için ya anneanneye gider yada bize gelir bir telefon uyumadı,yemedi ne oldu sence anne diyip kadının başının etini yerler

ilk senin mesajını gördüm.içim bir tuhaf oldu..dediğin gibiyse bir kaç gün daha takip et aynı devam ediyorsa postala gitsin...
kolunun uyuşması sanırım gerginlikten..sinirlenince benim de olur..umarım önemli bişey çıkmaz..

haraketli bir sabah olmuş sana da...bi kahve söyle kendine..kokusunu içine çek çeke yudumla..nasıl rahatlayacaksın:))
nesi vardı iklimin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…