- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.141
Beni kimse düşünmez Ayfer...
Allahtan bu durum beni hiç üzmüyo artık.. Taştan bi kalbim var heralde..
anaaaaaam kıymet içini pek bi kara gördüm senin bunaltmışlr arkadaşım seni sen adres yaz ben sana en güzelinden göndereyim bi anneler günğ hediyesi.kargoyla yakışıklısından bir damat göndereyim istersen.......
Kv ye bi koca yollasan bizim yakamızdan düşer mi acep????
ayy çok kızdım bakıcıyaGünaydın,
Moralim bozuk, gece doğru dürüst uyuyamadım. Sebebi yine bakıcı...Bir kaç gündür yine ses kayıt cihazı koyuyoruz eve, akşamları dinlediğimizde görüyoruz ki, kadın gün içinde Doruk'la nerdeyse hiç konuşmuyor. Ağzını aç, su iç, elleme vb dışında, ufacık bir sevgi sözü, bir oyun yok. Ara sıra kendi keyfince şarlı söylüyor sadece. Taaa ki annem gelene kadar... Annem kapıdan girince Dorukcum, aşkım, at hadi arabanı, ver topunu diye başlıyor. İki gün daha dvam edicem dinlemeye, böyle devam ediyorsa işten çıkarmayı düşünüyorum. Daha küçücük benim çocuğum ve sevgiye, oyuna ihtiyacı var, karnı doyar bir şekilde ama ruhunun doyurulması lazım, bütün gün tek başına oynuyor nerdeyse garibim. Fikirlerinize ihtiyacım var, bir yol gösterin bana...
9.30'da doktor randevum var, sol kolum ağrıyor ve uyuşuyor, boyun fıtığı belirtisi olabilirmiş. Yakındaki bir hastaneye gidip muayene olacam, gelince okurum yazdıklarınızı.
Herkes iyidir umarım, öpüyorum çok...
Günaydın,
Moralim bozuk, gece doğru dürüst uyuyamadım. Sebebi yine bakıcı...Bir kaç gündür yine ses kayıt cihazı koyuyoruz eve, akşamları dinlediğimizde görüyoruz ki, kadın gün içinde Doruk'la nerdeyse hiç konuşmuyor. Ağzını aç, su iç, elleme vb dışında, ufacık bir sevgi sözü, bir oyun yok. Ara sıra kendi keyfince şarlı söylüyor sadece. Taaa ki annem gelene kadar... Annem kapıdan girince Dorukcum, aşkım, at hadi arabanı, ver topunu diye başlıyor. İki gün daha dvam edicem dinlemeye, böyle devam ediyorsa işten çıkarmayı düşünüyorum. Daha küçücük benim çocuğum ve sevgiye, oyuna ihtiyacı var, karnı doyar bir şekilde ama ruhunun doyurulması lazım, bütün gün tek başına oynuyor nerdeyse garibim. Fikirlerinize ihtiyacım var, bir yol gösterin bana...
9.30'da doktor randevum var, sol kolum ağrıyor ve uyuşuyor, boyun fıtığı belirtisi olabilirmiş. Yakındaki bir hastaneye gidip muayene olacam, gelince okurum yazdıklarınızı.
Günaydın herkese
Burcu canım ses kayıt ile fikriniz çok güzel ama bakıcı anne yada anneanne gibi olamaz o yüzden çok şey bekleme canım benim oyun konusunda haklısın ama yapacak bişey yoksa üsteleme gerçi bakıcının haberi de yok Hilal bile bir zaman sonra kendi kendine oynamak istiyor
Serhan paşamı birkez daha tebrik ediyorum canım benim maşallah oğluşuma
ayy çok kızdım bakıcıyaama kötü davranmıyor olmasına sevindim ne yalan söyleyim burcu bu zamanda aklı başında bakıcı bulmak zor, sen bilirsin yinede ama meleğinde mertle devamlı oyunlar oynadığını sanmıyorum, kaldıki hafta sonları tüm gün ben bile oynamıyorum mertle biraz oyun,biraz tv, biraz odaları topla, yemek yap derken çokta ilgilenemiyorum yani, bence iyi düşün derim. dr işini ihmal etme erken tedavi hayat kurtarır,benim belim düzeldi maaşallah,inşallah seninkide sadece stres kaynaklıdır
Kızlar size katılamıyorum,bu kadın amme hizmeti yapmıyor,bunları yapması için para alıyor hem de az buz değil,burda işçiler 8 saat ayakta durup makine başında sıcakta çalışıp asgari ücret alıyor, tamam kimseden 8 saat şaklabanlık yapıp oyun oynaması beklenmez ama Burcu diyor ki tek bir güzel laf ve tek bir oyun yok,dikkatinizi çekerim.
ilk senin mesajını gördüm.içim bir tuhaf oldu..dediğin gibiyse bir kaç gün daha takip et aynı devam ediyorsa postala gitsin...Günaydın,
Günaydın, İsyanlardayım bugün yineee, berbat bir gece geçirdik, ailece ayakta tuttu bizi İkoş sabaha kadar, uyuyamadığımız gibi İklimi de sakinleştiremedik, içine şeytan kaçmış gibiydi, ne yaptıysak kar etmedi, sabaha karşı saat 6 gibi sızdı, 7:30 da uyandı tekrar, işe geç kaldım, eşimle tartıştım, anneme fırça attım, kendimden hiç memnun değilim bugün, cinlerim tepemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?