- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.161
Kocaman günaydın canlar.
Eve bi gırgır almıştım Doğuhan onu yemeye bayılıyordu.Geçenlerde baktım yine ısırmaya çalışıyor bak oğlum temizlik yapıyoruz biz bununla hadi yerleri temizleyelim dedim.Şimdi ne zaman görse gırgırı bi güzel halıları temizliyor
Kızlar pazartesi akşam saat 18:30 da Doğuhan su çiçeği aşısı oldu.Bugün yıkayabilir miyim artık ?
Günaydın, İsyanlardayım bugün yineee, berbat bir gece geçirdik, ailece ayakta tuttu bizi İkoş sabaha kadar, uyuyamadığımız gibi İklimi de sakinleştiremedik, içine şeytan kaçmış gibiydi, ne yaptıysak kar etmedi, sabaha karşı saat 6 gibi sızdı, 7:30 da uyandı tekrar, işe geç kaldım, eşimle tartıştım, anneme fırça attım, kendimden hiç memnun değilim bugün, cinlerim tepemde...
Kocaman günaydın canlar.
Eve bi gırgır almıştım Doğuhan onu yemeye bayılıyordu.Geçenlerde baktım yine ısırmaya çalışıyor bak oğlum temizlik yapıyoruz biz bununla hadi yerleri temizleyelim dedim.Şimdi ne zaman görse gırgırı bi güzel halıları temizliyor
Kızlar pazartesi akşam saat 18:30 da Doğuhan su çiçeği aşısı oldu.Bugün yıkayabilir miyim artık ?
hahahhaa Hilal gibi GIRGIR cımı oldu o da anneye yardım ütüyü de öğret paşamaa :)))
yaptır canım banyosunu
Çok akıllandılar artık
Tabisi yıkayabilirsin
seyhan maşşalah ogluşuna biz hala kan damlasına devam..bu arada ben hala yagmur un kan grubunu ögrenmedim
burcu bence postalmadan önce uyar izah et konuş ..kimseden anne kadar ilgilenmesini bekleyemyız ama en azından biraz daha gayret gösterebilir..
aylingötür cnm ya dr a..bi enfektif durum var ise ilerlemeden önlem al..
yasmin iklime neoldu dişlerdenmi ?
günaydın bu arada..bu sabah erkenciyiz..8.5 ta kan tahlilini verdim yagmur un..
dün dr aileck genetik tüm hastalıkları sordu şeker guatr vs..benim ergenlik yaşımı sordu..yani erken erg.girmiş bi hatun dgilim 13 tam ideal yaş..heryerini kontrol etti kızımın..
pelvik ve uterus ultrasonu istedi bu ayın 23 üne gün aldık..
şu an için endişelenecek bi durum yok dedi..2 yaşına kadar bu durum devam edebilirmişögleden sonra kan sonuclarını alıcam..
ne yalan söyleyeyim almayı düşünüyorum bi ütü.yoksa uyanıkken bana ütü yaptırmıyor :)))
2 gün banyo yaptırılmıyordu değil mi ?
Aylincim, Kerem i dr. götürmelisin bence, öksürüğü ilerlerse çok fena oluyor, daha çok ilaç veriyorlar o zaman..
Öznur, yıkayabilirsin oğluşunu, gırgır tutan ellerinden öp benim için..
Tanyacım, kahve bile sakinleştiremez bugün beni, cinli bir vaziyette dolaşıcam ortalıkta, şirkette de işler yoğun zaten, offffff, hava da kapalı, yağmurlu ve buzzz gibi(
Ebrucum, Araştırma Hastanesine götürüyorsan eğer, orada çok fazla inceliyorlar, ben erken ergenlikle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum Mamurda, ama incelesinler tabiki, zarar gelmez, ultrason sonucunda da bişey çıkmayacak gör bak, içini ferah tut sen..
Serhan Paşa nın da kan tahlil sonucu iyiymiş, maşallah kuzuya..
Gelelim bize, İklim in nesi olduğunu bilemedik, dişlerden dolayı olabilir, yada kötü bir rüya görmüş,korkmuş olabilir, dualar okuduk, kucakta sakinleştirmeye çalıştık, mama verdik, süt verdik, su verdik, emziğini verdik, salladık, ninni söyledik, aklımıza gelen herşeyi yaptık nafile, cinli gibi bağırdı-ağladı, kesin alt-üst komşularda duymuştur, o derece yüksek sesle bağırdı, durup durup içini çeke çeke ağladı, çözemedik, gazı-ateşi v.s. de yok, bilemiyorum, durup dururken oldu ve dediğim gibi gece saat 1 gibi başladı sabah 6 ya kadar bu şekilde idi...
afferimmm sıpacığa:) yardım etsin annesine..benim sıpamda yemek yapıyor bana:)Kocaman günaydın canlar.
Günaydın ve geçmiş olsun
Ağzım açık okudum yazdıklarını ve çok üzüldüm,ses kayıt cihazı koyduğundan da haberim yoktu,bak ben de işkillendim şimdi.Dinle bakalım biraz daha böyle devam ederse yol vermekte tamamen haklısın.
Kerem sabahları çok fena öksürüyor ama gün içinde az ve tabi balgamlı, burnuna tonimer,ayva yaprağı, limonlu bal vermeye bugünde devam edicez, kaç gün içinde geçmezse dr.a götüreyim ? ateşi yok.
seyhan maşşalah ogluşuna biz hala kan damlasına devam..bu arada ben hala yagmur un kan grubunu ögrenmedim
burcu bence postalmadan önce uyar izah et konuş ..kimseden anne kadar ilgilenmesini bekleyemyız ama en azından biraz daha gayret gösterebilir..
aylingötür cnm ya dr a..bi enfektif durum var ise ilerlemeden önlem al..
yasmin iklime neoldu dişlerdenmi ?
günaydın bu arada..bu sabah erkenciyiz..8.5 ta kan tahlilini verdim yagmur un..
dün dr aileck genetik tüm hastalıkları sordu şeker guatr vs..benim ergenlik yaşımı sordu..yani erken erg.girmiş bi hatun dgilim 13 tam ideal yaş..heryerini kontrol etti kızımın..
pelvik ve uterus ultrasonu istedi bu ayın 23 üne gün aldık..
şu an için endişelenecek bi durum yok dedi..2 yaşına kadar bu durum devam edebilirmişögleden sonra kan sonuclarını alıcam..
[QUOTE=OCD;19043697]Ebru geçmiş olsun.Ne oldu neden götürdün Yağmur"u dr a ?
Ayfercim, bende dişten olduğunu düşünüyorum, kulaklarını çekiştiriyor çünkü daha çok ve eli hep ağzında ama ağzına baktırmıyor hiç, göremedim beyazlık v.s. var mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?