2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kocaman günaydın canlar.
Eve bi gırgır almıştım Doğuhan onu yemeye bayılıyordu.Geçenlerde baktım yine ısırmaya çalışıyor bak oğlum temizlik yapıyoruz biz bununla hadi yerleri temizleyelim dedim.Şimdi ne zaman görse gırgırı bi güzel halıları temizliyor

Burcucum, üzülmekte haklısın, bakıcı olsun, annemiz olsun, hatta eşimiz bile bizim gibi ilgilenemez çocukla, bizler anne olarak çok farklı bir pencereden bakıp çok farklı şeyler görüp-düşünüyoruz, sıkma canını ve bakıcı ile konuşmayı dene, gün içerisinde neler yapıyorsunuz diye sor, Doruk a şunları şunları öğretsene v.b. gibi şeyler söyle mesela, birde böyle dene, söylediğin halde yapmıyor ve yapmış gibi davranıyorsa dürüst olmadığı için yol verebilirsin ama şunu da unutma ki gerçekten vicdanlı-dürüst bir bakıcı bulmak zor, hepsi ilk başlarda iyidir sonra nasılsa annesi işte nerden bilecek-görecek mantığına bürünür, Rabbim karşımıza iyi-dürüst insanlar çıkarsın, hepimiz için zor valla..

Çok akıllandılar artık

Kızlar pazartesi akşam saat 18:30 da Doğuhan su çiçeği aşısı oldu.Bugün yıkayabilir miyim artık ?

Tabisi yıkayabilirsin

neden uyumadı ki canım benim bir sorunumu var acaba?

hahahhaa Hilal gibi GIRGIR cımı oldu o da anneye yardım ütüyü de öğret paşamaa :)))

seyhan maşşalah ogluşuna biz hala kan damlasına devam..bu arada ben hala yagmur un kan grubunu ögrenmedim
burcu bence postalmadan önce uyar izah et konuş ..kimseden anne kadar ilgilenmesini bekleyemyız ama en azından biraz daha gayret gösterebilir..
aylingötür cnm ya dr a..bi enfektif durum var ise ilerlemeden önlem al..
yasmin iklime neoldu dişlerdenmi ?
günaydın bu arada..bu sabah erkenciyiz..8.5 ta kan tahlilini verdim yagmur un..
dün dr aileck genetik tüm hastalıkları sordu şeker guatr vs..benim ergenlik yaşımı sordu..yani erken erg.girmiş bi hatun dgilim 13 tam ideal yaş..heryerini kontrol etti kızımın..
pelvik ve uterus ultrasonu istedi bu ayın 23 üne gün aldık..
şu an için endişelenecek bi durum yok dedi..2 yaşına kadar bu durum devam edebilirmişögleden sonra kan sonuclarını alıcam..

Ebru geçmiş olsun.Ne oldu neden götürdün Yağmur"u dr a ?

Aylincim, Kerem i dr. götürmelisin bence, öksürüğü ilerlerse çok fena oluyor, daha çok ilaç veriyorlar o zaman..

Öznur, yıkayabilirsin oğluşunu, gırgır tutan ellerinden öp benim için..

Tanyacım, kahve bile sakinleştiremez bugün beni, cinli bir vaziyette dolaşıcam ortalıkta, şirkette de işler yoğun zaten, offffff, hava da kapalı, yağmurlu ve buzzz gibi (

Ebrucum, Araştırma Hastanesine götürüyorsan eğer, orada çok fazla inceliyorlar, ben erken ergenlikle ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum Mamurda, ama incelesinler tabiki, zarar gelmez, ultrason sonucunda da bişey çıkmayacak gör bak, içini ferah tut sen..

Serhan Paşa nın da kan tahlil sonucu iyiymiş, maşallah kuzuya..

Gelelim bize, İklim in nesi olduğunu bilemedik, dişlerden dolayı olabilir, yada kötü bir rüya görmüş,korkmuş olabilir, dualar okuduk, kucakta sakinleştirmeye çalıştık, mama verdik, süt verdik, su verdik, emziğini verdik, salladık, ninni söyledik, aklımıza gelen herşeyi yaptık nafile, cinli gibi bağırdı-ağladı, kesin alt-üst komşularda duymuştur, o derece yüksek sesle bağırdı, durup durup içini çeke çeke ağladı, çözemedik, gazı-ateşi v.s. de yok, bilemiyorum, durup dururken oldu ve dediğim gibi gece saat 1 gibi başladı sabah 6 ya kadar bu şekilde idi...

[QUOTE=OCD;19043697]Ebru geçmiş olsun.Ne oldu neden götürdün Yağmur"u dr a ?[/QUOTE]
öznrcm dr u memelerinde şişlik farketti..meme ultronu istedi..erken ergenlik riski için takipistedi..neyseki endokrn uzmanı endişelenicek bişey görmedi şu an için..

dün akşam Hilal rüyasında ellerini ağzına götürüp bişeyler yiyor gibi hareket ediyordu çiğniyor gibi yapıyor bide o halini görünce yawrum rüyasında bile yemek yiyor dedim.

Dün gündüz Hilale bakan ablam dedi ağzı ateş gibi sıcacık nefesi geliyordu dedi sanırım yine diş mevzumuz var serin şeyler yemek istiyor ayrıca 1-2 defa gündüz öksürmüş gece de 1-2 defa öksürdü yatmadan önce şurup verdim öksürünce de yan çevirerek yatırdım ağzı kuruyor sanırım ve burnu da tıkanıyor diye düşünmüştüm gece ara ara hep baktım ateş oldumu diye ama saçlarının dipleri çok terliyor kuzumum inşallah hastalanmaz diş yüzünden de....

Ablamın oğlunda diş yüzünden orta kulak iltihabı olmuştu ishal,ateş dişler mahvediyor maalesef kuzularımızı...

dişte yapabilir belki canım diş etlerinş kontrol ettiniz mi beyazlama şişlik filan var mı canım?

afferimmm sıpacığa:) yardım etsin annesine..benim sıpamda yemek yapıyor bana:)
hep hayal etmiştim oğlumla kurabiye yapıcam diye.gerçek olucak umarım..

küçük çocuklarda enfeksiyon çabuk ilerliyor ve çok kısa zamanda akciğerlere inebiliyor canım.
dr a göstersen iyi olur....

sevindim önemli bişey olmadığına:)

Ayfercim, bende dişten olduğunu düşünüyorum, kulaklarını çekiştiriyor çünkü daha çok ve eli hep ağzında ama ağzına baktırmıyor hiç, göremedim beyazlık v.s. var mı..

[QUOTE=OCD;19043697]Ebru geçmiş olsun.Ne oldu neden götürdün Yağmur"u dr a ?

öznrcm dr u memelerinde şişlik farketti..meme ultronu istedi..erken ergenlik riski için takipistedi..neyseki endokrn uzmanı endişelenicek bişey görmedi şu an için..
[/QUOTE]

erken ergenlik mi
bu yaşta.çok şaşırdım doğrusu.

Ayfercim, bende dişten olduğunu düşünüyorum, kulaklarını çekiştiriyor çünkü daha çok ve eli hep ağzında ama ağzına baktırmıyor hiç, göremedim beyazlık v.s. var mı..

gece yatmadan önce diş jeli sürüyor musun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…