- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.181
Öznurcum, diş jelini özellikle gece yatmadan önce sürüyorum ki rahat uyusun diye, saat 10 gibi uyuyorsa 12-01 gibi uyanıp tepinmeye ağlamaya başlıyor işte..
Kızlar dr.a götürmedim çünkü zırt diye antibiyotik zort diye başka ilaç yazıyorlar,burda hiç işe yarayan çocuk dr.u yok,şu benim meşhur küpeli dr.da fos çıktı,görümcemin oğlu çok öksürüyordu antibiyotik vermemek için başka ilaçlar yazıp durmuş çocuğa, şu an başka dr. bronşit başlangıcı demiş,süt içirme su içsin daha iyi demiş,acaip organik manyağı çıktı, yoğurt vermeyin kefir mayalayın diyormuş,portakal suyu vermeyin sadece kalori fazlalığı diyormuş falan falan.
Ayrıca bu çocuk hiç öksürmezken direk balgamlı öksürmeye başladı,en geç c.tesiye kadar azalma olmazsa götürücem mecburen dr.lar arasında kura çekip hangisi denk gelirse.
kulağını vuruyor olmasın.dr gittiniz mi ?
tanya saol cnm..
yasmin bende önemli bi souç çıkacagını düşünmüorum..dr um özel hastanenin çok iyi teşhis ve tedavi uzmanı bi dr..güveniorum..en ufacık bi şüpheyi bile es gecmeyerek takibini yapıor..
bu arad agrı kesici verseydin keşke 6 ya kadar nasıl dayandı kuzum ...belki diş patlattı ?yada gaz sancısı karın agrısı diye düşündüm..oku sürekli nazar deyipte gecmemekte lazım..
kız össnr güldrdün benerken ergenlik 1 yaşına düşmedi daha caaanım..ilkokul çagında yani ilerisi için takibinin gerekliliği söz konusu idi..
Yasemin İklim in muhtemelen derdi diş, herkesin aylar öncesinde yaşadığını sen ne yazık ki şu an yaşıyorsun ve büyük ihtimal ikişer ikişer gelecek ondan huzursuz,istersen gece yatmadan bir fitil at ve diş jeli sür.
Biz bu kadar kendimizi paralıyoruz dün eczaneye gittiğimde bi kadın geldi,çocuk için etkili bi öksürük şurubu istiyorum dedi, eczacının kalfasının verdiği herhangi bir şurubu aldı ve gitti,ona da anne deniyor işte.
Kızlar dr.a götürmedim çünkü zırt diye antibiyotik zort diye başka ilaç yazıyorlar,burda hiç işe yarayan çocuk dr.u yok,şu benim meşhur küpeli dr.da fos çıktı,görümcemin oğlu çok öksürüyordu antibiyotik vermemek için başka ilaçlar yazıp durmuş çocuğa, şu an başka dr. bronşit başlangıcı demiş,süt içirme su içsin daha iyi demiş,acaip organik manyağı çıktı, yoğurt vermeyin kefir mayalayın diyormuş,portakal suyu vermeyin sadece kalori fazlalığı diyormuş falan falan.
Ayrıca bu çocuk hiç öksürmezken direk balgamlı öksürmeye başladı,en geç c.tesiye kadar azalma olmazsa götürücem mecburen dr.lar arasında kura çekip hangisi denk gelirse.
Gittik canım, boğazında kızarıklık yok, kulaklarında da bişey yok, ciğerleri de temiz çıktı, burun akıntısı ve hafif öksürük vardı, şurup vermiş dr., 3 gün içirdik ama dün kestim ilaç vermeyi, o şuruptan sonra balgamlı öksürüp balgam atmaya çalıştı, küçük olduğu için balgamı atmayı beceremiyor, daha kötü oluyor, ne yapacağımı şaşırdım valla..
Uykusunun içinde çok ağlıyor, korkuyor olabilir yada kötü rüya görüyor sanırım diye de düşünüyorum..
Beni bile tanımadı dün gece, sesleniyorum, konuşuyorum, kucaklıyorum, nasıl itekleyip bağırıyor görsen.. Kendini ordan oraya attı durdu..
tanya saol cnm..
yasmin bende önemli bi souç çıkacagını düşünmüorum..dr um özel hastanenin çok iyi teşhis ve tedavi uzmanı bi dr..güveniorum..en ufacık bi şüpheyi bile es gecmeyerek takibini yapıor..
bu arad agrı kesici verseydin keşke 6 ya kadar nasıl dayandı kuzum ...belki diş patlattı ?yada gaz sancısı karın agrısı diye düşündüm..oku sürekli nazar deyipte gecmemekte lazım..
kız össnr güldrdün benerken ergenlik 1 yaşına düşmedi daha caaanım..ilkokul çagında yani ilerisi için takibinin gerekliliği söz konusu idi..
Gittik canım, boğazında kızarıklık yok, kulaklarında da bişey yok, ciğerleri de temiz çıktı, burun akıntısı ve hafif öksürük vardı, şurup vermiş dr., 3 gün içirdik ama dün kestim ilaç vermeyi, o şuruptan sonra balgamlı öksürüp balgam atmaya çalıştı, küçük olduğu için balgamı atmayı beceremiyor, daha kötü oluyor, ne yapacağımı şaşırdım valla..
Uykusunun içinde çok ağlıyor, korkuyor olabilir yada kötü rüya görüyor sanırım diye de düşünüyorum..
Beni bile tanımadı dün gece, sesleniyorum, konuşuyorum, kucaklıyorum, nasıl itekleyip bağırıyor görsen.. Kendini ordan oraya attı durdu..
Burun akıntısı olduktan sonra, akıntı kesilince balgamlı öksürmeye başlıyorlar, boğazlarına yani genizlerine iniyor o akıntı o yüzden oluyor, İkoş ta aynı öyle oldu, hatta ben şunu farkettim, şurup içirdiğimde daha çok öksürüp balgam atmaya çalışıyor, ama küçük olduğu için beceremiyorlar balgamı atmayı ve bu onları daha çok rahatsız ediyor, bende şuruplara karşıyım, annem 3 gündür şurup içiriyordu öksürüğü-burun akıntısı geçsin diye, dün kestim şurup vermeyi, daha iyi olduğunu gözlemledim, ılık su içiriyorum boğazı kurumasın-gıcık yapmasın diye..
Ama uzun süren ve ciğerlerden gelen bir öksürükse mecburen doktora götürmeli ve istemesekte o ilaçları vermeliyiz, yapacak bişey yok..
kulağını vuruyor olmasın.dr gittiniz mi ?
Karşınızda mr'dan kaçmış bir mart anası duruyor. Doktor mr istedi, tamam dedim, o kadar bekledim, cihaza yattım, çekim başladı, 2 dk sonra ciyakladım çıkarın beni burdan diye. Sakinleştirmeye çalıştılar ama fayda etmedi, paramı iade ettiler, isterseniz bir de eşinizle gelin, onu da içeri alırız, belki daha kolay olur falan dediler. İşte böyle...
Bakıcı ile ilgili yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, en çok Aylin ve Tanya'nın yorumlarına katıldım ben, belki de duymak istediklerim bunlar olduğu içindir, bilmiyorum.
Bu kadın ne istediyse tamam dedim ben, baştan yaptığımız anlaşmadan vazgeçtiğinde bile sesimi çıkarmadım, söylenmez böyle şeyler ama seviyor diye eve kurabileyeler, kolalar, çikolatalar alıyorum her gün, Doruk'a yemek yedirdim diyor, 40 kere teşekkür ediyorum, her ay oğluna hediye alıyorum, kısacası iyi niyet gösteriyorum. Karşılığında tek istediğim, oğluma iyi bakması.
Bir çocuğa yemek yedirmekle, bezini değiştirmekle iyi bakılmaz diye düşünüyorum, koca gün bir defa öpmezsen, 10 dk araba-top yuvarlamazsan, ben ona çocuk bakıcılığı demem! Zamanında anlaşamadığımız şeyler olmuş olabilir, ama çözüldü, benim çocuğuma bakarak evine ekmek götürüyorsa layıkıyla yapacak işini, içinden gelmiyorsa gider, kimseyi zorla tutmuyorum ki ben. Daha kötüsü, biz yokken böyle davranıp, annem ben ya da eşim varken Doruk'a aşık numarası yapması, bunu affetmem daha zor.
Yine de söylediklerinize kulak vereceğim elbette, bir kaç gün daha dinleyeceğim. Böyle devam ediyorsa, uyarır mıyım bilemedim, çünkü bendeki kredisini çok fazla tüketti bu kız, kızgınım, şimdiden o anki tepkimi planlayamıyorum.
Ailece hafız olacaz yakında zaten, sürekli okuyoruz ama oluyor işte, ağrı kesici şurup verdim de ondan uyudu zaten, yoksa yine uyumazdı.. Gaz da değildi kesinlikle, ilk defa gördüm İklimi böyle, çok şaşkınım, delirmiş gibiydi yaa..
Ateşi olmasa da fitil yapayım mı yine de, offf ne zor bir durum, ne yacağımı bilememek ne kötü yaa..
O kadına çok şaşırdım, ilaçların prospektüsünü bile ezberledim nerdeyse, bilmediğim, dr. önermediği, hiç bişeyi kullanmazken böyle insanlara şaşıyorum, ne rahatlık..
Bu yazının üzerine bende Aylin ve Tanya nın yorumuna tamamen katılmış durumdayım, sonuçta birebir o evde olanları yaşayan sensin ve doğru kararı da yine sen vereceksin, içinden ne geliyorsa onu yap, aldığı parayı haketmiyor o kadın bence, ki burada yazmadığın daha birçok ayrıntı vardır eminim..
aynı durum bizde uzun zamandır var...sakinleştirnceye kadar canım çıkıyor ve genelde diş döneminde oluyor.bir de eğer o günü fazlasıyla kuduruk gecirdiyse..
tüm uykularından ağlayark mı uyanıyor sizin bebeler? özgür geceleri hep ağlayarak uyanıır.ne zaman annee diye uyanaca acep:))
Heh tamam işte burun akıntısı oldu geçti 1 hafta sonra birden öksürük başladı.
Şurupların özellikleri farklıymış Yasemin,kimisi öksürüğü bastırıp kesiyormuş ki bu iyi bişey değilmiş,çünkü öksürük vücudun savunma mekanizmasıymış, kimisi de balgamı çıkartabilmek için daha çok öksürtüyormuş, belki annenin verdiği budur. Sen götürdün mü dr.a İklimi bu öksürük için?
Kulağı ağrıyan çocuk durmadan ağlar hiç susmaz diye biliyorum ayrıca görümcemin oğlunda da yaşadım bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?