- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.201
Yasemincim, ateşi olmasa da yapabilirsin fitil, ağrısını huzursuzluğunu alır, rahat geçirir geceyi, ben üst dişler zamanında 3-4 defa yapmıştım.
Korkuyorum yanlış bişey yaparım diye, fitili bütün yapacam değil mi, Ayfer yarım yapıyorum falan dediydi, o halde bu geceden itibaren bende fitil+jel deneyim, inşallah iyi gelir, mahvolduk yaa, ve altta 2 diş var, üsttende birinin ucu elime değdi geçenlerde ama sanırım üstten yeni dişler de geliyor, baktırmıyor da ağzına, offff..
Ne çok isyan ettim bugün yaa..
Ateşi olmasa da fitil yapayım mı yine de, offf ne zor bir durum, ne yacağımı bilememek ne kötü yaa..
O kadına çok şaşırdım, ilaçların prospektüsünü bile ezberledim nerdeyse, bilmediğim, dr. önermediği, hiç bişeyi kullanmazken böyle insanlara şaşıyorum, ne rahatlık..
Benim kızım hiç ağlayarak uyanmaz, hep gülerek anneee diyerek gelir yanıma..
Bugünlerde bir tuhaflık var sadece ve umarım diştendir..
Sen yazınca düşündüm de, gündüzleri eşim-kv-annem dışarı çıkartıp parkta-bahçede çok fazla oynatmışlar, özellikle dün gündüz, saatlerce parkta imiş, ondan mı öyle yaptı gece acaba, birde eşim diyor ki bana ''iyice yordum parkta bugün, gece iyi uyur artık'' buyur gördük işte iyi uyumasını..
Pazartesi günü eşimle annem götürdü doktora, bir şurup vermiş dr. işte, annem de o şurubu içirdi 3 gün boyunca, şurup balgamı atmasına yardımcı olacak ama beceremiyor ki balgamı atmayı, balgam gelince ağlıyor-tepiniyor, büyük adam olsa tükürür kurtulur..
Öyle burun akıntısını-öksürüğü bastıran ilaçlara karşıyım ben, vücutta kalıyor o zaman mikrop, bir süre sonra tekrar patlak veriyor..
Sağol arkadaşım, aldığı parayı hak etmiyor evet, bundan uzun süredir eminim, ama çocuklarımız için elin nankör insanlarının maymunu oluyoruz işte böyle... Oooo neler var, utanıyorum artık size bakıcıyla ilgili problem anlatmaya :)
evet canım yarım atıyordum hep zaten ateş düşürücü şurupta veriyorsun 2-3 saat sonra da fitil
yasemincim çok geçmiş olsun tekrardan diş huzurluğudur inşallah
aylincim tekrardan geçmiş olsun bende antibiotiğe karşıyım Hilal'i takip ediyorum ve ediyoruz hep beraber dün öksürünce bugünde sordum şuanda neşesi gayet yerinde ALO diyip kendince bişeyler anlatıp güldü telefonu verdi sonra
dişler huzursuz ediyor maalesef
mr zor bişey çok sıkılıyor insan..kaçman kötü ama ben bakıcıya sinirlenmene verdim kolunun durumunu..neşeliyken de ağrın var mı?Karşınızda mr'dan kaçmış bir mart anası duruyor. Doktor mr istedi, tamam dedim, o kadar bekledim, cihaza yattım, çekim başladı, 2 dk sonra ciyakladım çıkarın beni burdan diye. Sakinleştirmeye çalıştılar ama fayda etmedi, paramı iade ettiler, isterseniz bir de eşinizle gelin, onu da içeri alırız, belki daha kolay olur falan dediler. İşte böyle...
Bakıcı ile ilgili yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim, en çok Aylin ve Tanya'nın yorumlarına katıldım ben, belki de duymak istediklerim bunlar olduğu içindir, bilmiyorum.
Bu kadın ne istediyse tamam dedim ben, baştan yaptığımız anlaşmadan vazgeçtiğinde bile sesimi çıkarmadım, söylenmez böyle şeyler ama seviyor diye eve kurabileyeler, kolalar, çikolatalar alıyorum her gün, Doruk'a yemek yedirdim diyor, 40 kere teşekkür ediyorum, her ay oğluna hediye alıyorum, kısacası iyi niyet gösteriyorum. Karşılığında tek istediğim, oğluma iyi bakması.
Bir çocuğa yemek yedirmekle, bezini değiştirmekle iyi bakılmaz diye düşünüyorum, koca gün bir defa öpmezsen, 10 dk araba-top yuvarlamazsan, ben ona çocuk bakıcılığı demem! Zamanında anlaşamadığımız şeyler olmuş olabilir, ama çözüldü, benim çocuğuma bakarak evine ekmek götürüyorsa layıkıyla yapacak işini, içinden gelmiyorsa gider, kimseyi zorla tutmuyorum ki ben. Daha kötüsü, biz yokken böyle davranıp, annem ben ya da eşim varken Doruk'a aşık numarası yapması, bunu affetmem daha zor.
Yine de söylediklerinize kulak vereceğim elbette, bir kaç gün daha dinleyeceğim. Böyle devam ediyorsa, uyarır mıyım bilemedim, çünkü bendeki kredisini çok fazla tüketti bu kız, kızgınım, şimdiden o anki tepkimi planlayamıyorum.
Benim kızım hiç ağlayarak uyanmaz, hep gülerek anneee diyerek gelir yanıma..
Bugünlerde bir tuhaflık var sadece ve umarım diştendir..
Sen yazınca düşündüm de, gündüzleri eşim-kv-annem dışarı çıkartıp parkta-bahçede çok fazla oynatmışlar, özellikle dün gündüz, saatlerce parkta imiş, ondan mı öyle yaptı gece acaba, birde eşim diyor ki bana ''iyice yordum parkta bugün, gece iyi uyur artık'' buyur gördük işte iyi uyumasını..
Pazartesi günü eşimle annem götürdü doktora, bir şurup vermiş dr. işte, annem de o şurubu içirdi 3 gün boyunca, şurup balgamı atmasına yardımcı olacak ama beceremiyor ki balgamı atmayı, balgam gelince ağlıyor-tepiniyor, büyük adam olsa tükürür kurtulur..
Öyle burun akıntısını-öksürüğü bastıran ilaçlara karşıyım ben, vücutta kalıyor o zaman mikrop, bir süre sonra tekrar patlak veriyor..
Fitil yaparsam şurup vermem, çok kötü olursa ancak düşünebilirim, o kadarda zorlanacağını sanmıyorum, azı dişlere sıra gelince ne yapacaz, şurubu şişesiyle içirmem gerekecek o zaman :))
yanlı okumuşum hastalandı sandım..aman iyi olsun maşallah hilalime:)
1-2 defa gündüz ve akşam olmak üzere öksürüyordu ama iyi ateşi filan yok diş mevzuları canım çok kötü öksürse zaten ne işim var iş yerinde hemen soluğu hastanede alırdım
maşallah iklimimebenim yerime de yermisin eve gidince..benim danam anca ıgh ıgh diyor:))
bir de öksürürken sırtına vurarak balgamı atmasına yardımcı olabilirsiniz
bize gelince iyiyiz hamdolsun...Nihan hala biraz iştahsız ama keyfi yerinde..hasta olmadan önce gece uyanmayı bırakmıştı ama iştahszı olduğundan tam doymuyor sanırım gece kalkmaya başladı yine Allahtan1-2 kez..onda da emip uyuyor tekrar...
ben yorgunum,okul sıkmaya başladı,hava berbat...18 Mayısı bekliyorum dört gözle memlekete gidip nefes almak için....
Nihan ın daha iyi olmasına sevindim, o içsel sıkıntı, yorgunluk hepimizde var sanırım, havaların çok büyük etkisi var bunda..
Memlekette annenler var sanırım, sana iyi gelecektir orada ve onlarla birlikte olmak, az kaldı 18 mayıs a neyseki, biraz daha dişini sıkman lazım :))
Korkuyorum yanlış bişey yaparım diye, fitili bütün yapacam değil mi, Ayfer yarım yapıyorum falan dediydi, o halde bu geceden itibaren bende fitil+jel deneyim, inşallah iyi gelir, mahvolduk yaa, ve altta 2 diş var, üsttende birinin ucu elime değdi geçenlerde ama sanırım üstten yeni dişler de geliyor, baktırmıyor da ağzına, offff..
Ne çok isyan ettim bugün yaa..
Burcu MR korkunu daha doğrusu kapalı alan seni sıkmış anlaşılan ama ihmal etme.....
Bakıcı içinde çözüm bulacaksan şimdiden araştır derim ama yeni gelecek olanda eskisi gibi olmayacağını da düşün netice de ve üzme kendini de ne kadar erken yollarsan sende o kadar kafandaki düşüncelerinden korkularından kurtulmuş olucaksın....Üzme kendini bu kadar canım
Ateş olmasa fitil yapıldığını çocuğu rahatlatacağını bana dr. söylemişti.
bence iklim koca çocuk oldu 1 fitil yap,bebekken yarım yapıyoduk
Aynı şeyi geçen gün bizde yaşadık,tüm gün parkta oynayan çocuğu akşam da yorulsun hem de hava güzel diye tekrar dışarı çıkardık ve kesin deliksiz uyuyacak diye de bıyık altından güldük eşimle, sonra sabahın 4ünde cin gibi uyanarak 5e kadar uyumayarak da Kerem güldü bizim halimize :)
Tabi tabi utan anlatma,ne de olsa bizde utandığımızdan hiçbi sıkıntımızı anlatmıyoruz.
yanlı okumuşum hastalandı sandım..aman iyi olsun maşallah hilalime:)
mr zor bişey çok sıkılıyor insan..kaçman kötü ama ben bakıcıya sinirlenmene verdim kolunun durumunu..neşeliyken de ağrın var mı?
bakıcı konusuna gelince...bi süredir sen de huzursuzluk var sanki.bu gün daha iyi anladım.içine sinmiyorsa hiç kasma kendini.
bir de evimize aldığımız yardımcılara çok da iyi davranmamak mesafeli olmak lazım ..iyi niyetle yaklaşıyoruz tepemize çıkıyorlar..temizliğe gelen kadın nelr yapmadıki bana:)
yanlış anlaşılmasın kötü davranalım demiyorum sadece çok iyi davranınca da olmuyor..
maşallah iklimimebenim yerime de yermisin eve gidince..benim danam anca ıgh ıgh diyor:))
bir de öksürürken sırtına vurarak balgamı atmasına yardımcı olabilirsiniz
slm canlarım günaydın hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
normalde 6 yada 7 gibi kalkıp 10 da uyuyan çocuk bugün 8 de kalktı ve az önce uyudu aslında uyumak istiyor ama uyuyamıyor bi türlü ve gece maması hala devam ağlamayı bıraktı artık tepinmeye beşikte deli gibi dönmeye başladı vermezsem
kafayı yemek üzereyim olmuyor vazgeçiremiyorum su yada başka hiçbişey de içmiyor asla illa süt yada mama içecek ne yapacağımı şaşırdım
dün geceden buyana serhan da huysuz du sabah da çok açık ve sıvı kaka yaptı başı terliyor sürekli baktım alt köpek dişleri şişmiş bembeyaz sanırım yakında gelecekler
burcucum bakıcı konusunda her iki yazdığını da okudum haklısın son yazdığın yazıda daha detaylı anlatmışsın en çok şu sözüne katılıyorum eğer bir bebeğe bakıyorsan ve bu işi sevmeyerek yapıyorsan yapma kimse kimseyi zorla tutmaz bunda çok haklısın özellikle iki yüzlülük derim ben buna siz varken canım balım siz yokken çıt yok kızmakta çok haklısın tamam kimse anne gibi olamaz ama iki tatlı sözü küçücük bi bebekten nasıl esirger insan anlamıyorum her insan sevdiği işi yapmıyor ama en azından o işten para kazandığı için elinden geleni yapıyor yapmazsa zaten orada barınamıyor yapacaksa doğru düzgün yapsın yapmayacaksa ne senin ne de doruk kuzumun güzel vaktini boşa harcamasın
iklim kuzuma geçmiş olsun umarım sadece diştendir ve dün gece de kalır bu huysuzluğu
kerem kuzu hastaymış geçmiş olsun
mamur hanımın ultrasonu da temiz çıkacaktır ebrucum içini ferah tut
atladığım bişey varsa özürr beynim boş sepet gibi yorgunum ve uykusuz
daha hiçbişey yemedim serhan uyurken bişeyler atıştırayım
BURCU M yazdıklarınla alakalı yorum yapmalıyım.
kesinlikle haklısın.sen bu kadına kedi,köpek yada başka birşey değil,yavrunu,canını emanet ediyorsun.ve bunu minnet ederek değil para vererek yapıyorsun.bu nedenle bu insandan mükemmeli yada ona yakın bir performansı beklemen gayet normal.bir insan yaptığı işi severek yapmıyorsa o işe birşey katamayacağı gibi,durum sizinki gibi geleyim,yapayım,paramı alayım gibi sevgisiz bir duruma dönüşür.bakıcılık çok ama çok özveri,sevgi ve hassasiyet gerektiren bir meslek.bunu yapmayı seçtiyse gereğinide yerrine getirmeli.Doruk bu kadını haftanın 5 günü enaz 6-7 saat görüyor,azbuz değil yani.evet,bizler bile günün her saati tam anlamıyla ilgi gösteremiyor,kaliteli zaman geçiremiyoruz ama bizler bu bebeklerin annesiyiz ve bu bebekler bunu biliyor,en fazla 1-2 saat kendimize ayırıyoruz ve onlarla ne yapıyorsak sevgiyle,bunu belli ederek yapıyoruz.o ise aslında bir yabancı ve şu durumda Doruk a bunu belli ediyor.
bence 1 hafta bekle,belkide geçici bir süreç,umarım ki böyledir.ama değilse devam ederse ozaman gereken ne ise onu yaparsın.
Yemek yedim geldim, yemekte çorba,ıspanak ve kısır vardı, ne alaka yaa, bu yemek şirketleri de sapıttı artık, ne yapacaklarını şaşırdılar..
selam:))
hasta bebeklerimize geçmiş olsun..mamurumdan güzel haberler alıcaz şnallah...İklim kuzum kötü bir gece geçir(t)miş..tekrarlamazinşallah...balgam için doktor bize balgam sökücü bir toz vermişti...sulandırp kullnadık..öksürtür demişti ama yapmadı..sadece 2 kez kusmuştu Nihan ve atmıştı balgamını hemen...
Burcucum yerden göğe kadar haklısın...sen doğru olanı yaparsın biliyorum...Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
Mr dan niye kaçtın klostrofobin mi var...açık mr değil miydi...ben girmiştim kendim gidp bunlatıcı evet...ama kol ağrısı ve uyuşma ne yazıkkı boyunda bir şey var demek...düzleşme ya da fıtık olabilir...ablamda bende eşimde var...masa başında bilg. başında kalmaktan oluyor...fizik tedavi çok rahatlatıyor ihmal etme sakın emi.
bize gelince iyiyiz hamdolsun...Nihan hala biraz iştahsız ama keyfi yerinde..hasta olmadan önce gece uyanmayı bırakmıştı ama iştahszı olduğundan tam doymuyor sanırım gece kalkmaya başladı yine Allahtan1-2 kez..onda da emip uyuyor tekrar...
ben yorgunum,okul sıkmaya başladı,hava berbat...18 Mayısı bekliyorum dört gözle memlekete gidip nefes almak için....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?