2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
nasılsınız millet, henüz hiç bakamadım geçmişe inşallah bi problem yoktur
Biz pazar gecesinden başlayan alerji ile uğraşıyoruz, bugün daha iyi çok şükür..yavrum kaşınmaktan helak oldu( alerji zor bi illet, hele bi de henüz tam olarak neye alerjisi olduğunu bilmemek daha da zor.bi bakmaya çalışayım neler olmuş

Tanyacım, ben bücürük ve tekiner in ayakkabılarından almıştım iklime, önü kapalı ama yanları açık, bantları var yani tamamen açık değil yanları, çok iyi oldu ama şimdi benimde yine almam lazım, ne çabuk büyüyor ayakları değil mi?

Burcu, kısır güzel değildi, yoksa bende sadece onunla bile doyarım ama malesef yiyemedik, tat-tuz-baharat-limon bişey yoktu içinde (

Meralcim, İklime doktor kaşıntısı için jel vermişti alerji olduğunda, o jeli 2 gün sürdük hemen geçtiydi, size vermedi mi jel falan, yavrum kıyamam, nasıl kaşınıyordur hemde...

canım ege de zaman zaman geceleri aynı şeyi yapıyor emmek bile istemiyor başlıyorum okumaya hemen .ama dişten yapıyolar diş delerken oluyo çünkü bu tepkileri

hayırlısıyla gelsin artık tatil zamanı...mrı kolaylıkla halledersin inşallah önemli bir şey yoktur...

hoşgeldin canım...geçmiş olsun pıtırcığıma...neden oldu acaba...hay Allah..öperim kaşınan yerlerini:))

slm herkese bu arada

fosfo kalsiyum kullanan varmı aramızda bizim dr d vit kes fosfo kalsiyuma başlılaylım dedi dişleri düzgün cıkar zaten bu ilacın içeriğinde de d vit var dedi.granül şeklinde ben de suyuna karıstırıyorum sabahları ..

bugün anneme bıraktım nasıl masum bakıyo ben kapıdan cıkarken içim eridi . dedim hava fena deil uyansın getirin yanıma

kızlar saolun babası alıcak tahlilleri..bekliorum...
bu arada merocm alerji testi 4 yaş itibren yapılıomuş..bende baktıramadım yagmur a..dr u bahar alerjisi olabilecegini düşünüyoki bendede var yani genetikte olabiliyo..gıda alerjiside aynen..haa bide dün çile yedirdim bi kaç yerinde kızrıklık oluştu ama gecti bumuydu nedeni bilmiorum:44:

balık yağı dışında hiçbir şey vermiyorum ben...doktorumuz da önermedi...

eveet sonuclarmız temiz..tüm hormon dengelrimiz normal..
muhtemelen ultrosanundada bi sorun cıkmayacak fakat yinede takibini yapıcaz 2 yaşına kadar demiş..
memelrndeki şişliğinde dog.sonra annenin hormonlarından kaynaklanan bi şişlik oldugunu söylemiş..cok şükür..

Çok sevindim Ebuş, hadi gözün aydın

canısı vitamin vermiomusun?

gözün aydın canım sonuçlar temiz..çok sevindim ben de...balık yağı şurubunda vitaminler de var ama ben ayrıca vitamin vermiyorum...Nihan her şeyi yiyor çünkü az çok...yemek seçmiyor...yeterli vitamin alıyordur kanımca.
sen ne veriyorsun?
memelerde şişlik Nihanda da vardı.endişelnip sormuştum doktor sütten geçmiştir demişti..büyüdükçe ufalır dokunmayın demişti...yeni yeni küçüldü memişleri kızımın

burcimm bendede var boyun düzleşmesi..maalesef ki yeni neslin strese baglı en cok görülen boyun rahatszlığı...kola vuruyo..inşallah bu degildr senn vak a..

burcimm bendede var boyun düzleşmesi..maalesef ki yeni neslin strese baglı en cok görülen boyun rahatszlığı...kola vuruyo..inşallah bu degildr senn vak a..

Sana da geçmiş olsun canım.
İnşallah değildir...
Doktor da öyle dedi, çağın hastalığı bu dedi.
Bütün gün pc başında oturuyorsun ve spor yapmıyorsun di mi dedi, evet dedim, o zaman niye oldu demeyeceksin dedi.
Bakalım ne çıkıcik :) Girebilirsem o acayip şeyin içine :)

gözün aydın:)
sevindim ben de:))

bu gece hıdırellezmiş ... ben bebek yapmıştım 2 ay sonra hamile kaldım :))) sembolik kız bebek koymustum sarı saçlı Allah kara saçlı bi oğlan verdi :)))

Biz hiç bişey vermiyoruz, bizim doktor öyle bişeyden bahsetmedi, bende sorayım bir, merak ettim şimdi..

Aklıma geldi sen yazınca, Aylin flor veriyor musun hala Kerem e..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…