- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.221
Gittik canım, boğazında kızarıklık yok, kulaklarında da bişey yok, ciğerleri de temiz çıktı, burun akıntısı ve hafif öksürük vardı, şurup vermiş dr., 3 gün içirdik ama dün kestim ilaç vermeyi, o şuruptan sonra balgamlı öksürüp balgam atmaya çalıştı, küçük olduğu için balgamı atmayı beceremiyor, daha kötü oluyor, ne yapacağımı şaşırdım valla..
Uykusunun içinde çok ağlıyor, korkuyor olabilir yada kötü rüya görüyor sanırım diye de düşünüyorum..
Beni bile tanımadı dün gece, sesleniyorum, konuşuyorum, kucaklıyorum, nasıl itekleyip bağırıyor görsen.. Kendini ordan oraya attı durdu..
Valla ben tam yapıyorum ama şurup falan vermiyorum. Bir dene istersen, korkma bi zararı olmaz tek başına fitilin.
Ayfer, ben zaten çok küçük asansörlerde, alçak tavanlı kapalı otoparklarda falan da duramam :) Ama çektirecem tabi, biraz hazırlayayım kendimi de...
Tamam, teşekkürler
Tanyacım evet, garipbir huzursuzluğum var, özellikle hafta içleri daha baskın, kolum bu sıkıntı haliyle de ilgili olabilir, ki umarım öyledir.
Evde çalışan insanlarla ilgili yorumuna katılıyorum, merhametten maraz doğuyor.
Serhan'ıma kolay gelsin, köpek dişleri zor...
Ben bu kadınla anlaşırken dedim ki kendisine, benim için en önemli parametre, çocuğumu sevecek, oynayacak, onunla vakit geçirmekten keyif alacak biri olmalı. Cevabı bu oldu :)
Harfiyen katılıyorum.
Dediğin gibi, belki kötü bir günüdür, geçer, yine bir şans daha... Bu kaçıncı ben de bilmiyorum. Dediğim yanlış anlaşılmasın bu arada, bütün gün çocukla oynasın, sürekli mıncık mıncık olsunlar gibi bir talebim yok benim, tabi ki kendi kendine oynayacak, kadın da ara sıra dinlenecek. Ama biz her gün 6 saat kaydediyoruz ve pzt'den beri evde yalnızlarken toplam 30 kelime falan konuşmuş çocukla... Bundan rahatsızım ben.
Sünnet konusu noldu?
Bizim yemekler de çok saçma, hiç keyif almıyorum ben de.
Ama güzel yapılmışsa kısıra bayılırım, sadece onunla karnımı doyurabilirim :)
Amin canım benim, sağol.
Evet Hanifem, biraz klostrofobik bi insanım :) Yok kapalı mr'dı, açık mr'da görünrü kalitesi iyi olmuyormuş, öyle dediler. İhmal etmem, eşime söyledim, beraber gidip çektirecez. Zaten ağrım epey şiddetli, ihmale pek izin verecek gibi değil.
Çok sevindim Nihan'ın iyileşmesine. Allah tekrarından korusun.
Ben de 19 Mayıs'ı bekliyorum, 4 gün işten uzak olacam inşallah, büyük terapi olacak bana.
merhabalar
nasılsınız millet, henüz hiç bakamadım geçmişe inşallah bi problem yoktur
Biz pazar gecesinden başlayan alerji ile uğraşıyoruz, bugün daha iyi çok şükür..yavrum kaşınmaktan helak oldu( alerji zor bi illet, hele bi de henüz tam olarak neye alerjisi olduğunu bilmemek daha da zor.bi bakmaya çalışayım neler olmuş
slm herkese bu arada
fosfo kalsiyum kullanan varmı aramızda bizim dr d vit kes fosfo kalsiyuma başlılaylım dedi dişleri düzgün cıkar zaten bu ilacın içeriğinde de d vit var dedi.granül şeklinde ben de suyuna karıstırıyorum sabahları ..
bugün anneme bıraktım nasıl masum bakıyo ben kapıdan cıkarken içim eridi . dedim hava fena deil uyansın getirin yanıma
balık yağı dışında hiçbir şey vermiyorum ben...doktorumuz da önermedi...
eveet sonuclarmız temiz..tüm hormon dengelrimiz normal..
muhtemelen ultrosanundada bi sorun cıkmayacak fakat yinede takibini yapıcaz 2 yaşına kadar demiş..
memelrndeki şişliğinde dog.sonra annenin hormonlarından kaynaklanan bi şişlik oldugunu söylemiş..cok şükür..
canısı vitamin vermiomusun?
burcimm bendede var boyun düzleşmesi..maalesef ki yeni neslin strese baglı en cok görülen boyun rahatszlığı...kola vuruyo..inşallah bu degildr senn vak a..
eveet sonuclarmız temiz..tüm hormon dengelrimiz normal..
muhtemelen ultrosanundada bi sorun cıkmayacak fakat yinede takibini yapıcaz 2 yaşına kadar demiş..
memelrndeki şişliğinde dog.sonra annenin hormonlarından kaynaklanan bi şişlik oldugunu söylemiş..cok şükür..
slm herkese bu arada
fosfo kalsiyum kullanan varmı aramızda bizim dr d vit kes fosfo kalsiyuma başlılaylım dedi dişleri düzgün cıkar zaten bu ilacın içeriğinde de d vit var dedi.granül şeklinde ben de suyuna karıstırıyorum sabahları ..
bugün anneme bıraktım nasıl masum bakıyo ben kapıdan cıkarken içim eridi . dedim hava fena deil uyansın getirin yanıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?