- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.241
canmsınÇok sevindim Ebuş, hadi gözün aydın
gözün aydın canım sonuçlar temiz..çok sevindim ben de...balık yağı şurubunda vitaminler de var ama ben ayrıca vitamin vermiyorum...Nihan her şeyi yiyor çünkü az çok...yemek seçmiyor...yeterli vitamin alıyordur kanımca.
sen ne veriyorsun?
memelerde şişlik Nihanda da vardı.endişelnip sormuştum doktor sütten geçmiştir demişti..büyüdükçe ufalır dokunmayın demişti...yeni yeni küçüldü memişleri kızımın
Tanyacım, ben bücürük ve tekiner in ayakkabılarından almıştım iklime, önü kapalı ama yanları açık, bantları var yani tamamen açık değil yanları, çok iyi oldu ama şimdi benimde yine almam lazım, ne çabuk büyüyor ayakları değil mi?
Burcu, kısır güzel değildi, yoksa bende sadece onunla bile doyarım ama malesef yiyemedik, tat-tuz-baharat-limon bişey yoktu içinde(
Meralcim, İklime doktor kaşıntısı için jel vermişti alerji olduğunda, o jeli 2 gün sürdük hemen geçtiydi, size vermedi mi jel falan, yavrum kıyamam, nasıl kaşınıyordur hemde...
slm herkese bu arada
fosfo kalsiyum kullanan varmı aramızda bizim dr d vit kes fosfo kalsiyuma başlılaylım dedi dişleri düzgün cıkar zaten bu ilacın içeriğinde de d vit var dedi.granül şeklinde ben de suyuna karıstırıyorum sabahları ..
bugün anneme bıraktım nasıl masum bakıyo ben kapıdan cıkarken içim eridi . dedim hava fena deil uyansın getirin yanıma
bu gece hıdırellezmiş ... ben bebek yapmıştım 2 ay sonra hamile kaldım :))) sembolik kız bebek koymustum sarı saçlı Allah kara saçlı bi oğlan verdi :)))
canmsın
saol canmcm..blaık yagı veriorm ama vitamini kesmedi sanasol kullanıorum d vitaminide var içinde.aferin nihan a..yagmur da yiyo herşeyi kahvaltılarda zorlanıorum bir tek..
yeri gelmişken de söyleyim ayrı ayrı kahv yapmayan bebe anneleri..cicibebeli karışımı artık yemior..yumurta yapıorum yağda bunuda istemior..kaşık catal vs hepsine gıcıgı var..(bu sadece kahvaltı için gecerli)..yani her sefernde sigara böreginin içine koyup yada krep yapıp olmazki nereye kadar obezie olucak ya..hep hamurişi hep elinde yese..sabah öğünlernden nefert eder oldum..
canmsın
saol canmcm..blaık yagı veriorm ama vitamini kesmedi sanasol kullanıorum d vitaminide var içinde.aferin nihan a..yagmur da yiyo herşeyi kahvaltılarda zorlanıorum bir tek..
yeri gelmişken de söyleyim ayrı ayrı kahv yapmayan bebe anneleri..cicibebeli karışımı artık yemior..yumurta yapıorum yağda bunuda istemior..kaşık catal vs hepsine gıcıgı var..(bu sadece kahvaltı için gecerli)..yani her sefernde sigara böreginin içine koyup yada krep yapıp olmazki nereye kadar obezie olucak ya..hep hamurişi hep elinde yese..sabah öğünlernden nefert eder oldum..
Merhaba Canlar
Eymen bey uyuyor ayağımda burnu morarık oğlum
Bugünlerde pek bir ısırıkçı oldu evde yalnızken neremi bulursa ısırıyor sıkıntıdan sanırım ya da yeni gelen dişleri deniyor
kollarım mosmor oldu sayesinde :26:
Ebuş tahliller temizmiş şükür...
Burcum bakıcı vakıasında sana hak veriyorum bir kaç kez daha kaydet ve gerekiyorsa yol ver gitsin..
Nihan Sena kuzum hasta mıydı Allah tekrarından korusun...
Eyo muza büyük geçmişler olsun inşallah şu alerji tez zamanda yakasını bırakır...
İklim kuzuya da geçmiş olsun balgam sökücü bol sıvı içmek en güzeli...
Serhan paşaya geçmiş olsun huzursuzluğu diştendir annesi...
Hilal kuzuda diş çıkarıyormuş ona da geçmiş olsun...
Atladığım varsa kusuruma bakmayın
evet ya sabh öğünleri kabus gibi börek,krep bi gün yediğini ertesi gün istemiyo bi de beyfendi.. annem rafadan yumurta yapardım ekmek peynir ufalardım içinde ben dedi bi de onu mu denesemki
aşkım kapat gözlerini kendini sahilde püfür püfür rüzgar eşliğinde güneşlenrken hayal ett yap bunuSana da geçmiş olsun canım.
İnşallah değildir...
Doktor da öyle dedi, çağın hastalığı bu dedi.
Bütün gün pc başında oturuyorsun ve spor yapmıyorsun di mi dedi, evet dedim, o zaman niye oldu demeyeceksin dedi.
Bakalım ne çıkıcik :) Girebilirsem o acayip şeyin içine :)
a bak buda ii fikir ekmekli karışım bi kere yaptım bebekken oda tükürdü dahada yapmadım..bidaha denemek lazım unutmuştr..evet ya sabh öğünleri kabus gibi börek,krep bi gün yediğini ertesi gün istemiyo bi de beyfendi.. annem rafadan yumurta yapardım ekmek peynir ufalardım içinde ben dedi bi de onu mu denesemki
Merhaba Canlar
Eymen bey uyuyor ayağımda burnu morarık oğlum
Bugünlerde pek bir ısırıkçı oldu evde yalnızken neremi bulursa ısırıyor sıkıntıdan sanırım ya da yeni gelen dişleri deniyor
kollarım mosmor oldu sayesinde :26:
Ebuş tahliller temizmiş şükür...
Burcum bakıcı vakıasında sana hak veriyorum bir kaç kez daha kaydet ve gerekiyorsa yol ver gitsin..
Nihan Sena kuzum hasta mıydı Allah tekrarından korusun...
Eyo muza büyük geçmişler olsun inşallah şu alerji tez zamanda yakasını bırakır...
İklim kuzuya da geçmiş olsun balgam sökücü bol sıvı içmek en güzeli...
Serhan paşaya geçmiş olsun huzursuzluğu diştendir annesi...
Hilal kuzuda diş çıkarıyormuş ona da geçmiş olsun...
Atladığım varsa kusuruma bakmayın
kızlar ben anlamadım şimdi siz mi yediriyorsunuz bebelere yoksa kendilerimi yiyorlar ?
Yaseminciğim Eymen iyi şükür bir balgamı kaldı onu da arada bir yemek yerken kusarak çıkarıyor
Günaydın,
Moralim bozuk, gece doğru dürüst uyuyamadım. Sebebi yine bakıcı...Bir kaç gündür yine ses kayıt cihazı koyuyoruz eve, akşamları dinlediğimizde görüyoruz ki, kadın gün içinde Doruk'la nerdeyse hiç konuşmuyor. Ağzını aç, su iç, elleme vb dışında, ufacık bir sevgi sözü, bir oyun yok. Ara sıra kendi keyfince şarlı söylüyor sadece. Taaa ki annem gelene kadar... Annem kapıdan girince Dorukcum, aşkım, at hadi arabanı, ver topunu diye başlıyor. İki gün daha dvam edicem dinlemeye, böyle devam ediyorsa işten çıkarmayı düşünüyorum. Daha küçücük benim çocuğum ve sevgiye, oyuna ihtiyacı var, karnı doyar bir şekilde ama ruhunun doyurulması lazım, bütün gün tek başına oynuyor nerdeyse garibim. Fikirlerinize ihtiyacım var, bir yol gösterin bana...
9.30'da doktor randevum var, sol kolum ağrıyor ve uyuşuyor, boyun fıtığı belirtisi olabilirmiş. Yakındaki bir hastaneye gidip muayene olacam, gelince okurum yazdıklarınızı.
Herkes iyidir umarım, öpüyorum çok...
Gelelim bize, İklim in nesi olduğunu bilemedik, dişlerden dolayı olabilir, yada kötü bir rüya görmüş,korkmuş olabilir, dualar okuduk, kucakta sakinleştirmeye çalıştık, mama verdik, süt verdik, su verdik, emziğini verdik, salladık, ninni söyledik, aklımıza gelen herşeyi yaptık nafile, cinli gibi bağırdı-ağladı, kesin alt-üst komşularda duymuştur, o derece yüksek sesle bağırdı, durup durup içini çeke çeke ağladı, çözemedik, gazı-ateşi v.s. de yok, bilemiyorum, durup dururken oldu ve dediğim gibi gece saat 1 gibi başladı sabah 6 ya kadar bu şekilde idi...
evet ya sabh öğünleri kabus gibi börek,krep bi gün yediğini ertesi gün istemiyo bi de beyfendi.. annem rafadan yumurta yapardım ekmek peynir ufalardım içinde ben dedi bi de onu mu denesemki
heee bi taneside bu evde var.neremi bulursa ısırmaya çalışıyor.dün booynumu çenemi omzumu bacağımı kaptırdım kuduruğa :)
kızlar ben anlamadım şimdi siz mi yediriyorsunuz bebelere yoksa kendilerimi yiyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?