2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim Ebuş, hadi gözün aydın
canmsın

saol canmcm..blaık yagı veriorm ama vitamini kesmedi sanasol kullanıorum d vitaminide var içinde.aferin nihan a.. yagmur da yiyo herşeyi kahvaltılarda zorlanıorum bir tek..
yeri gelmişken de söyleyim ayrı ayrı kahv yapmayan bebe anneleri..cicibebeli karışımı artık yemior..yumurta yapıorum yağda bunuda istemior..kaşık catal vs hepsine gıcıgı var..(bu sadece kahvaltı için gecerli)..yani her sefernde sigara böreginin içine koyup yada krep yapıp olmazki nereye kadar obezie olucak ya..hep hamurişi hep elinde yese..sabah öğünlernden nefert eder oldum..

Merhaba Canlar

Eymen bey uyuyor ayağımda burnu morarık oğlum

Bugünlerde pek bir ısırıkçı oldu evde yalnızken neremi bulursa ısırıyor sıkıntıdan sanırım ya da yeni gelen dişleri deniyor
kollarım mosmor oldu sayesinde :26:

Ebuş tahliller temizmiş şükür...
Burcum bakıcı vakıasında sana hak veriyorum bir kaç kez daha kaydet ve gerekiyorsa yol ver gitsin..
Nihan Sena kuzum hasta mıydı Allah tekrarından korusun...
Eyo muza büyük geçmişler olsun inşallah şu alerji tez zamanda yakasını bırakır...
İklim kuzuya da geçmiş olsun balgam sökücü bol sıvı içmek en güzeli...
Serhan paşaya geçmiş olsun huzursuzluğu diştendir annesi...
Hilal kuzuda diş çıkarıyormuş ona da geçmiş olsun...

Atladığım varsa kusuruma bakmayın

Doğuhan da alerjenik ama Eyo gibi şişmiyor. o-ksitin diye bi krem var sürüyorum geçiyor.
şimdi kasığında çıkan kabartılar içinse e-lacon kullanıyoruz.

biz hep m-ultitaps kullandık.1.5 ay önce kesti doktor bişey kullanmadık.son kontrolümüzde m-ultitaps omega 3 verdi.zor bulduk resmen.piyasada yokmuş.tadıda muhteşem bizzat test edip onayladım.

bu gece hıdırellezmiş ... ben bebek yapmıştım 2 ay sonra hamile kaldım :))) sembolik kız bebek koymustum sarı saçlı Allah kara saçlı bi oğlan verdi :)))

evet ya sabh öğünleri kabus gibi börek,krep bi gün yediğini ertesi gün istemiyo bi de beyfendi.. annem rafadan yumurta yapardım ekmek peynir ufalardım içinde ben dedi bi de onu mu denesemki

Ebrucum, gözünaydın, tahlilerin temiz çıkmasına sevindim..

Pınarcım, Eymen nasıl oldu, burnu akıyor mu hala, öksürük ne durumda?

Hanifecim, tam canlanıyorduk ki Nihan uyandı :)) Öp benim için kuzuyu..

ben geldim
öğle yemeğini bayan meslektaşlarımla yedim,mert ve meleğide götürdüm yemeğe ,bişey yiyemedim mertin yüzünden ama oğlum çok mutlu oldu dışarı çıkınca şimdi komşuya gezmeye gittiler, arkadaşın oğlu merti çok kıskanıyo dövmese bari:18:

eline ver yesin. sırf öyle yaptım diye herşeyi kendi yemek istiyor tabi çorbalar benim ve mutfağın üstünde leke olarak kalıyor.

heee bi taneside bu evde var.neremi bulursa ısırmaya çalışıyor.dün booynumu çenemi omzumu bacağımı kaptırdım kuduruğa :)

evet ya sabh öğünleri kabus gibi börek,krep bi gün yediğini ertesi gün istemiyo bi de beyfendi.. annem rafadan yumurta yapardım ekmek peynir ufalardım içinde ben dedi bi de onu mu denesemki

ballada karıştırabilirsin.yemediği bi yumurta var ya balla ya pekmezle karıştırıyorum.

Mamurumun hormonlarının iyi çıkmasına sevindim...Geçmişler olsun yine de

Meral canım kaşınma için varsa eğer sebamed sabunla yıkamanı tavsiye ederim kaşıntısını alır hiç olmazsa canım ....Sütte alerjisi olabilir mi?

Nihan kuzuma da maşallah aynı Hilalde vitamin vermiyorum bende balık yağı hiç vermedim herşeyi yiyiyor çok şükür

aşkım kapat gözlerini kendini sahilde püfür püfür rüzgar eşliğinde güneşlenrken hayal ett yap bunu
a bak buda ii fikir ekmekli karışım bi kere yaptım bebekken oda tükürdü dahada yapmadım..bidaha denemek lazım unutmuştr..

pınarr benide pc nin başına al diye ısırıor taktik buu

Tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim canlar 3 yaşında yapılabiliyormuş ancak Burcucum alerji testi, şimdi yapsak ta tam anlayamayız dedi 3 doktor da çaresiz beklicez:97: Eprucum bizim de durum çilekli danino sonrası oldu, yani ya çileğe karşı alerjisi var ya da daninonun içine katılan ekstra kalsiyum bilmemne diyo ona

Burcu cnm walla çok kızdım bu bakıcıya, Doruk onu çok seviyo dediğin için iyi ilgileniyo sanıyodum ben, ama madem doruk hususunda da hakkını vermiyor bence de artık devam etmesi için ortada hiç neden kalmadı

İklim kuzuya çok geçmiş olsun, kıyamam ben ona yaa( Cnm çok yorucu ve koşturmacalı bi gün geçirdiklerinde rüyalarında da devam edebiliyo ve huzursuz uyuyolar bu da aklında olsun..Muhtemelen diş sıkıntısı da vardır ama tüm gün koşturup oynaması da bi etkendir bence

mamurun sonuçlar temiz çıkmış çok şükür geçmişler olsun

Yazacak çok şey var ama kısa bi ara:))

burcu seni esefle kınıyorum, sağlığına bukadar küskün bi seni tanıyorum
ebru tahlillerin temiz çıkmış çok sevindim darısı burcunun başına
ben artık merte ne d vit nede demir damlası veriyorum.vitamin vermiyodum zaten balık yağınıda daha bi şişeyi bitiremedik maaşallah yemesi iyi her tür besini alıyo oğlum böyle gitsin bakalım.
kahvaltıdan bahsetmişsiniz,biz yumurta, peynir,pekmez,bal,tereyağı, ayrı ayrı veriyoruz yanındada bir küçük kase sulandırılmış pastörize inek sütüne ceviz ve iki bebe bisküvisi katıp veriyoruz. haftasonları menemen yapıyorum genelde ona özel peynirli ve maydonozlu

Pınarr şiddet görenler listesine beni de ekle cnm Zira ısırılmadık ve daha fenası tırmalanmadık,çimdiklenmedik yanım kalmadı, kestiğim gün bile keskin bu veledin tırnakları:18:

Yaseminciğim Eymen iyi şükür bir balgamı kaldı onu da arada bir yemek yerken kusarak çıkarıyor

Eymen in iyi olmasına sevindim, balgam olayı çok fena hakkaten, inşallah ondan da en kısa zamanda kurtulur kuzucuk..
İşkence gören anne benzetmene çok güldüm, İklim bile daha ucu görünen minicik dişleriyle parçalıyor kollarımı, çenemi, elimi.. İlerisini düşünemiyorum :))

slm millet
o kadar yazdım yazdıklarımın hepsi gitti şu simgeler başıma bela oldu kaç defa sildim böyle yazdıklarımı

yol ver gitsin çok oldu o artık

yasemin doktora götürmüşsün ama genede dikkatli ol biz ailecek hastayız tonsilit diye bir boğaz enfeksiyonuymuş bulaşıcıymış görümce, eşim, ben, deniz tümden nakavt konumdayız. deniz de iki akşam iklim gibi huysuzlanmıştı diş ya da gazdır dedik ağrı kesici ve gaz ilacı verdik uyudu yavrum. dün ben okuldayken halası götürdü doktora kulak iltihabı boğaz enfeksiyonu ileri dercede doktor şimdiye kadar nasıl farketmediniz de getirmediniz diye kızmış halbuki sadece bir kaç defa öksürdü ne kulağını tuttu ne yemekten vazgeçti antibiyotik ve pedi-tus vermiş antibiyotikten sonra öksürük balgam öksürüğüne döndü ATEŞ 37.5 . öğlen ben gittim doktora depo-silin iğne ve 1000lik antibiyotik dayadı kocişe de 4 kalem ilaç yazmışlar. dökülüyoruz hep beraber

AYLİN DOKTORA GÖTÜR ŞU ÇOCUĞUUUUU :84: BAK BİZ NE HALDEYİZ

aynı sorun bizde de var sabahları sadece salatalık yiyor eline alabiliyor diye

heee bi taneside bu evde var.neremi bulursa ısırmaya çalışıyor.dün booynumu çenemi omzumu bacağımı kaptırdım kuduruğa :)

bizimki de köprücük kemiğime takıntılı yerinden bir çıkarsa nasıl oynayacak onunla anlatamam

hastalara geçmiş olsun
ebru mamurun sonuçlarının olumlu olmasına sevindim

kızlar ben anlamadım şimdi siz mi yediriyorsunuz bebelere yoksa kendilerimi yiyorlar ?

Kahvaltı da kesinlikle kendisi yemek istiyor, çatalla veya eliyle yiyor, onun dışında çorbasını biz içiriyoruz, meyvesini kendi yiyor elinde, akşam yemeğinde katı bişeyler varsa kendi yiyor, döküp saçacağı bişeyse biz yediriyoruz.. Gece yatmadan önce biberona sütü koyup veriyorum eline, gidip bir yere oturuyor, yastığa dayıyor sırtını kendi içiyor, bitince de biberonu getirip bana veriyor, al diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…