2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Meralım beni en çok ısırık yaralıyor diğer işkence yöntemleri de mevcut
İnşallah Yaseminciğim
14 dişle işkence görüyorum hemi de:))

Şeyma çok geçmiş olsun, ailece hasta olmuşsunuz yahuu, nerden kaptınız böyle, hay Allah, tez zamanda iyileşirsiniz inşallah..

Eşime söyleyim de yarın bir daha götürsün dr. İklimi, gözümü korkuttun şimdi..

sağ ol canım ya
sorma perişan olduk resmen, bu boğaz enfeksiyonunun oluşumu diğerlerinden farklıymış o yüzden bulaşıyormuş faranjit gibi bir şey değilmiş. ben de anlamadım nereden bulduk. öğretmen olunca pek yer aramaya da gerek yok aslında yatmıyoruz o kadar ağır değiliz hiçbirimiz ama sağlam da değiliz
boşlamayın bebeleri derdini anlatamaması çok kötü oluyor farkedemiyorsun ne kadar ilerlediğini ya da neyi olduğunu

Şeymacım aile boyu çok geçmiş olsun size :)

Gülşan, doğru tespit, sağlığımla ilgili konularda ihmalkar bir insanım ben, hatta şu anki halim, anne olduğum için düzelmiş halim :)

Meral, demek 3 yaşından önce yapılmıyor test, zor bir durum, 2 yıl daha çok dikkat etmek gerekecek demek ki...
Bu arada ben de Doruk'la güzel ilgileniyor sanıyordum, çünkü Doruk sahiden seviyor bunu, o yüzden bu duruma hiç anlam veremiyorum şimdi, aklım karmakarışık.

Doruk'a genelde ben yediriyorum, kendi yemesi için uğraşıyorum ama pek başarıya ulaşamadım şimdiye kadar.

Bu akşam saat 6'da Alpiş sünnet oluyor :)
Yazgı haber verdi şimdi, hastaneye yatmışlar, 6'da sünnetini yapacaklarmış. Lokal anestesi vereceklermiş ama hareket etmemesi için bir ilaçla uyutacaklarmış Alp'i.
Yazgı hepinizden dualarınızı istiyor.

yetişemedim size bu gün..güzel ama böyle de forumun bu hallerini özlemişim:)
sıpacım beslenme daha doğrusu beslenmeme konusunda cok titz.kimseye kolay kolay ağzına bişey sokturtmaz..yemek yedirinceye kadar canımız cıkar takla atarız yok..ben yokken annem az cok bişey yedirirse o..
kendi eline verince de canı isterse yer.tüm yemeklerde mutlaka servis koyuyroum yesin yemesin.çatala kaçık veriyorum.zaten çatalla yemeye bayılıyorbatırmak için uğraşıyor..eline vermezsen kıyamet kopar masayı devirir valla:)
alerji konusnda biz de muzdaribiz.en son egzama olduk biliyorsunuz alerjik kökenli..test ve tedavi için cok küçükler..benim tüm alerjen özelliklerimi aldıysa yandık..çok sağlamımdır kolay hasta olmam ama pek çok şeye alerjim var
daha da yazardım unuttum:)

bu arada 4 kilo vermişsin Pınarcım, çok tebrix

Sağ ol tatlım

dualarımız Şehzade Alp ile...

eymen uyandı

Y.k.redi bankası kkartımı bilgilerimi eşimle paylaştıkları için iptal ettim.elimde yazılı belge var.dava etsem hakkımdır.hesabımı ve emeklılıgımıde iptal etmeyi düşünüyorum.

minik erkekim benım masallah oldu da bıttı dıyelım hayırlısı ıle.

herkese merhaba!bugün bakıcı ile durumunu okudum..bir kaç cümle söylemek istiyorum-işverensin,bakıcıdan insiyatif bekleme-yapılacaklar (tüm oyunlar,geziler vs )listesi kendisine sun ve kapalı devri kamera ve dinleme cıhazı ile kontrol ettiğini belirtmen gerekiyor bence..bebeğime annelik yap dediğinde karşı taraf sadece yemek,bakım ve annen yanında oyunlar anlamış olabilir..sonuçta pedagog değildir kendisi ,yetiştirme yönü ve programı senin belirtmen lazım.
somut yapılabilir şeyler de var-annen gelmeden parka götürsün bebeğini,orada ister istemez koruyucu vazifesini yapar,bebeğin de kuş,insan sesleri duyar,bebekler ile oynar vs

bakıcıya aldığın hediyeler ile ilgili-
hikaye gerçektir,bir şirket yönetim kitaplarından-

iki havuzda yunuslar zıplayınca yem verilir.birinci havuza her zıplamada yem verilir.ikinci havuzdaki yunuslara arada bir yem verilir.bir ay sonra birinci havuzdaki yunuslar sadece yem geldiğinde zıplarlar.ikinci havuzundakiler ,bilmediklerinden 3cü den sonra mı,13 cü den sonra mı yem gelecek diye,hep zıplıyorlar

sonuç-sürekli beklenen hediyeler ,büyük ihtimalde sadece senin için hediyedir,bakıcın hediyeleri hak olarak kabul etmiştir
son cümle-yenisini alsan da ,almasan da,mevcüt olana net görevleri vermen ve en önemlisi yaptıklarını kontrol etmen..hatta gerekirse yazılı olarak ayrıntılı iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…