- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.281
görümcemle konustum şimdi 5.5 ay hamile kilo almaktan cok korktugu için spora baslamıs mekik cekiyomus plates yapıyomus aksamları bi portakal yiyorum bazen dedi neeeee dedim istemsiz bi şekilde bebeğin ac kalır dedim ama şoklardayım . ben aş ererken ilk 16 hafta aglardım cocuk ac kalıyo yiyemiyorum die .ok biraz kilolu zaten ama hiç bişey yemeden olurmu yazık bebeğe
görümcemle konustum şimdi 5.5 ay hamile kilo almaktan cok korktugu için spora baslamıs mekik cekiyomus plates yapıyomus aksamları bi portakal yiyorum bazen dedi neeeee dedim istemsiz bi şekilde bebeğin ac kalır dedim ama şoklardayım . ben aş ererken ilk 16 hafta aglardım cocuk ac kalıyo yiyemiyorum die .ok biraz kilolu zaten ama hiç bişey yemeden olurmu yazık bebeğe
Cnm bence onu kilo aldıracak tatlı,hamurişi gibi şeylerden uzak durup sebze-meyve ve protein ağırlıklı beslenmesini öner, bebeğin temel ihtiyaçlarını giderecek şekilde sağlıklı bi beslenme programı izlerse zaten fazla kilo problemi de olmaz
beni pek dinlemiyo akıl hocası var kv bütün gün yürütmüş gecen h.sonu cok yedin die ..absi bak dedi benim hanım cok dikkatli beslendi sen de ondan öğren dedi gecen duymamamzlıga geldikabullenemek istemiyolar bilinçli bi anne oldugumu
görümcen sorunlu mu biraz? mekik falan..
akşam yemeği yerine sadece portakal yemiyordur umarım...
pilates vs kontrol altında yapıyorsa ok de mekik iyi değil diye biliyorum.
Ayşegül hanıım biz bilinçsizmiydik ayol 25 kilo aldık.napayım iştahım çok açıktı ürrem sultan gibi
Yasemin burdaymış gibi görünsem de nicki park edip çıkmıştım, ara sıra veriyorum çünkü sütle kullanmayın diyor ama benim hep son sütünü içirdikten sonra aklıma geliyor,balık yağına devam ediyoruz,bi de kan damlası.
Alp e maşallah damatlığını da görürüz inşallah
sadece portakal canım şok geçirdim ..öle süt falan içmek yok. dengeli beslenme yok
spor salonun da calısıyo mekik cektim dedi önceden yapmıyodu mesela cok bilinçli oldugunu düşünmüyorum ve 10 cm miyomu var zaten cok riskli bi gebelik
ay hakketten enteresan bir zatmış..kızdım valla..bebeğe bişey olmasın da ..
yasemin flor bulunduğun yerde ki su içeriği az ise dr veriyor genelde.mesela antalya bölgesinden çıkan sularda flor az bu nedenle her bebeğe bi süre veriyorlar çünkü yeterince alım olmuyor vücuda.canım.dr la konuşmadan verme fazlası da zarar biliyorsun.
Peki Aylincim, dişleri çıkmaya başladı ya bende versem mi acaba diye ondan sordum..
Ka.dir Tuğ.cu yu dinleyip vermeye karar vermiştim ama dr. soracam tabi..
Bizim içtiğimiz suların hiçbirinde flor yok, hepsini inceledim, o yüzden şüphedeyim..
K. Tuğ.cu amca da mutlaka verilmeli falan diyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?