2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam...

Tugra uyuyor, söyle bi bakiyim dedim.

Burcu canim, cok haklisin. Dorugun ilgiye sevgiye ihtiyaci var. Sadece karnini doyur, altini degistirle olmaz bu isler. Uyarsan ne kadar ise yarar bilmiyorum. En dogru karari vereceksindir sen ztn.

Aylin, bencede Keremi bi doktora götür. Allah korusun bronsite felan cevirmesinde.
Bizede olmusdu, surup vermisti doktor. Cok sükür bi kac güne kesilmisti.

Yasemin, oyyy kiyamam ben Iklimime...Kulagini felan cekistiriyorsa disdir onun derdi.
Yazik yavrum durdu durdu kacini birden cikariyor simdi.
Bide Ben Fluor veriyorum Tugraya.

Meral, Eymene cok gecmis olsun. nasilda kasiniyordur güzel gözlüm.

Ebru, Yagmurun degerlerinin iyi cikmasina cok sevdindim. Ultrasonda iyi cikacaktir eminim.

Dualarimiz Alp ve Yazgiyla...Allah damatliginida görmeyi nasip eder insallah....

Kimseyi unuttumu :44: :26:

Biz iyiyiz cok sükür...hersey yolunda. Cok fazla yaramazligimiz yok bildiginiz gibi ama
Popomuzun üstüne bir saniye bile oturmamaya devam ediyoruz.

Kücük adam yavas yavas Anneye yardim etmeye basliyor.
Annecim hadi odandan bez getirde altini degistirelim diyorum, gidiyor bezini getiriyor ve bunun gibi bi kac birsey daha.
Simdi kiz Annelerei ohooo bizimki bunu coktandir yapiyor diyecek hevesimi kiracak....

akşam oldu..
ilk defa bu kadar soğuk bir havada hıdırellez gececek burda..zindan gibi hava..
hıdırellez bahane olsun..bugünkü dilekleriniz gerçek olsun..
iyi akşamlar

Zeliha güldürdün beni valla, demek kız anneleri hevesini kıracak. Olsun, sen anlat yine de, biz oğlan anneleri gayet hevesle dinleriz. Doruk da çişli bezini götürüp çöpe atıyor, kızlar kesin 6 aydır yapıyordur, napim, pipi önemli bi faktör :)))) Maaşallah fularlı Tuğra'ya

Tanya, teşekkürler, amin, herşey hepimizin gönlünce olsun.
Bu yağmurda gül dibine de inilmez şimdi, çamur içinde kalırız...

İnşallah batmayız be Aylin :))
Limonlu balı kabul etmedi küçük hanım, serum fizyolojik damlatıyorum, burun akıntısı azaldı, sümükler yeşil renge dönünce geçiyor demek, bizde de yeşillendi artık :))
Kendi silmeye başladı burnunu, birde sümkürmeye çalışıyor görsen, baktı anası burnunu silecem diye eziyet ediyor kendi öğrendi silmeyi yavrucum..
Öksürüğü de daha çok gece yatınca oluyor, genzine akıyor işte burnundaki akıntı, ondan oluyor bence..
Sende olmadı bugünde gözlemle, kötüye giderse yarın dr. götürürsün..

kızlar ben size Doğuhan"ın emeklemeye başladığını söylemedim.Çok da önemsemedim açıkcası.Nan yürüdükden sonra emeklemeye başlasa ne olur dimi
şimdiki yeni oyunumuz emekleme yarışması.dizlerim acıyor benim.

Öyle deme ben cok sevinmistim bizimki emeklemye baslayinca...

Cocuk 10 aylik yürüdü 12 aylik emekledi...

Benim dizlerim mosmor, bi görsen...
Epilasyon yapan kız noldu böyle dizlerinize dedi, emekliyorum dedim, anlamadı saf. Sonradan öğrendim ki, henüz çocuğu yokmuş :)

Tanyacım, hıdırellez dileğin için teşekkürler..

İlahi Zeliha, güldürdün beni, tamam kız annesi olarak çenemi tutup bişey demeyecem, seninle aynı heyecanı paylaşacam, maşallah Tuğrama benim, bıdı bıdı ne güzel konuşuyor öyle, yerim ben onu..

Zeliha beni de güldürdün,boşver sen kız annelerini,biz errrrkekkk anneleriyiz
Ben hamileyekn cinsiyetini sorarladı,gayet normal bi şekilde erkek derdim,vaaayyyy erkek demek derlerdi,çok önemli bişey sanki cık cık cık.
Sizin oğlanlar yine iş yapıyomuş bizimki ya maço ya babası gibi ağır dötlü,hiçbişeye yardım etmediği gibi sadece dağıtıp çekip başka odaya gidiyor

Yasemin Kerem in burun akıntısı geçen hafta bitti zaten o bitti bu başladı, bizimkisi de burnunu silmeyi öğrendi,gelip bana sarılıp burnunu üstüme silip işi bitince gidiyor eğer burnu akarsa da yalamak suretiyle yine temizliyor hatta sanırsın ki çok lezzetli bişey yiyor

Allah iyiliğini versin, yine kahkaha attım, yine anladılar çalışmadığımı
Benim çocuğum seninkinden daha temiz, burnu akınca eliyle silip sonra da elini nereyi bulursa orda kuruluyor

slm herkes gitmiş ama yazayım yinede

bi görünüp kayboldum serhan izin vermedi sayfayı açıyorum biraz bakınıyorum hop serhan bey yanımda biraz huzursuz bugün uyuyor şimdi
yarın eşimarkadaşlarıyla çıkabilirmiş o yüzden akşam bizi anneme götürecek büyük ihtimalle cumartesi de oradayım yine baba oğul kahvaltıya gidecekler erkek erkeğe çünkü kahvaltıya da aynı arkadaş grubuyla gidecek
alp paşam sünnet oluyormuş allah yardımcısı olsun ve hayırlı olsun küçük adam oluyo oda darısı başımıza inşallah yaza tayin yerimize gitmeden kısmetse bende istiyorum bakalım neyse yemek yapıyorum bi tafatan öptüm hepinizi

2-3 gündür mevleviliğe merak saldı Eymen, dönüp duruyor:)) sonra da başı dönüyo ve düşüyor ama umrunda bile değil

telefonumda videosu var Hilal'in aynen oda öyle dönüyor kuzum sonra pat oturuyor ama face koyamadım tlfnumda paylaş bölümünde yok maalesef yoksa görürdünüz halini kuzumun

amannnnda alpiş paşamda sünnet oluyomuş şimdiden geçmiş olsun kuduruk alpin iyileşme süresine göre karar verip bende oğlumu ona göre sünet ettiricem.
----yağmurun testleri iyi çıkmış çok sevindim ...ya ergenlik falan değilede hormonlardan yada süt birikmesinden olmasın.
----nihan hanımda iyileşmiş gelsin tatil inşallahta koşun anneanneye.
----eymenede geçmiş olsun alerjik olması çok kötü bizim burda tıpta yapıyolar testi bayağı pahalıymış ama buluyolarmış neye alerjisi olduğunu.ama iğneler sokuyolarmış bilmem kaç tane şahsen ben yaptırmazdım daha çok küçükler bi topuk kanında içim gitti valla.
-----keremede geçmiş olsun ay ayliiiin tamam bizde hiç antibiyotik kullanmadık ama çocuğada çektirme yazık geceleri kötü olur gündüzleri gene iyi kötü idare eder.
-----ilkim kuzumada geçmiş olsun kulağında basınç olmasın.bizim doktor ağrı yapar hiçbir şekilde susturamazsınız demişti.böyle bişey yaşamadık çünkü atlattık.dişte olabilir veyahut çok yoruldu bütün kemikleri ağrımış olabilr.yani senin kocanın yorma tekniği geri tepmişte olabüüülüür.
-----pınar ısırınca tepki verme alışmasın iyi bir huy dğil çünkü.bizimki şebnemin parmağını kopartıyomuştu...
----son olarak burcu okuyunca çok sinirlenim.bu onun işi.ondan para kazanıyo.nasıl ki sen işininin kazandığın paranın hakkını veriyosan oda verecek.bu ne ilgisizlik bu ne vurdumduymazlık yaaa yazık değilmi o çoçuğa.çıkar gitsin...

günaydınlaaaarrr
başım çatlıyo resmen,dün çok yoruldum,eve gittiğimde mert melekle birlikte tomşuda oturmadaydı,mert uyuyodu hala onun uyanmasını bekledim,sonra uyandı ,komşunun oğluyla araba yarıştırdılar hopladılar zıpladılar,kudurdular resmen başka bi arkadaşın çocuklarının doğumgünü varmış akşam oraya davet edildim, paldır küldür hediye aramaya çıktık o saatte,konu komşu çoluk çocuk doluştuk arabaya eve geldiğimizde saat 19:00 a geliyodu yarım saate hazırlanıp partiye gittik saat 22:00 da kalkabildik anca, zibil gibi çocuk vardı partide müzik dans eğlence tabi mert sadece misafirlerin telefon ve fotoğraf makineleriyle ilgilendi mutfağı karıştırdı,bulaşık makinesini çalıştırdı bayanlardan birinin çorabını kaçırdı asosyal bir kız çocuğuna kafayı taktı onunla oynamaya çalıştı kızı ağlattı falan çok güldüm, müzikle dans etti baya
alp kuzumu merak ettim vakit ilerlesede yazgıyı arayıp sorsak durumunu

Günaydın
Bugün seminere gideceğim,erken biterse Keremi doktora götüreceğim çünkü dün gece de öksürdü bayağı,doğal şeyler bi halta yaramadı anlayacağınız.Bugün yetişemezsem de yarın götüreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…