- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.301
Yasemin bu adamı dinliyoruz ama ya batıcaz ya çıkıcaz:)
Bizim diş hekimi enişte verdi çocuğuna o yüzden ben de veriyorum floru
Limonlu bal ve burnuna ser.fiz.damlatıyorum ben şu an Kero ya, sen yapıyo musun? Bakıcıyla konuştum öksürüğünde artma yok dedi,keyfi de iyiymiş
kızlar ben size Doğuhan"ın emeklemeye başladığını söylemedim.Çok da önemsemedim açıkcası.Nan yürüdükden sonra emeklemeye başlasa ne olur dimi
şimdiki yeni oyunumuz emekleme yarışması.dizlerim acıyor benim.
Öyle deme ben cok sevinmistim bizimki emeklemye baslayinca...
Cocuk 10 aylik yürüdü 12 aylik emekledi...
kızlar ben size Doğuhan"ın emeklemeye başladığını söylemedim.Çok da önemsemedim açıkcası.Nan yürüdükden sonra emeklemeye başlasa ne olur dimi
şimdiki yeni oyunumuz emekleme yarışması.dizlerim acıyor benim.
İnşallah batmayız be Aylin :))
Limonlu balı kabul etmedi küçük hanım, serum fizyolojik damlatıyorum, burun akıntısı azaldı, sümükler yeşil renge dönünce geçiyor demek, bizde de yeşillendi artık :))
Kendi silmeye başladı burnunu, birde sümkürmeye çalışıyor görsen, baktı anası burnunu silecem diye eziyet ediyor kendi öğrendi silmeyi yavrucum..
Öksürüğü de daha çok gece yatınca oluyor, genzine akıyor işte burnundaki akıntı, ondan oluyor bence..
Sende olmadı bugünde gözlemle, kötüye giderse yarın dr. götürürsün..
Zeliha beni de güldürdün,boşver sen kız annelerini,biz errrrkekkk anneleriyiz
Ben hamileyekn cinsiyetini sorarladı,gayet normal bi şekilde erkek derdim,vaaayyyy erkek demek derlerdi,çok önemli bişey sanki cık cık cık.
Sizin oğlanlar yine iş yapıyomuş bizimki ya maço ya babası gibi ağır dötlü,hiçbişeye yardım etmediği gibi sadece dağıtıp çekip başka odaya gidiyor
Yasemin Kerem in burun akıntısı geçen hafta bitti zaten o bitti bu başladı, bizimkisi de burnunu silmeyi öğrendi,gelip bana sarılıp burnunu üstüme silip işi bitince gidiyoreğer burnu akarsa da yalamak suretiyle yine temizliyor hatta sanırsın ki çok lezzetli bişey yiyor
2-3 gündür mevleviliğe merak saldı Eymen, dönüp duruyor:)) sonra da başı dönüyo ve düşüyor ama umrunda bile değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?