- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.321
günaydın:)
kötü bir geceden sonra şişmiş yüzüme bir ton makyaj yaparak güne başladım..dün özzgür erkenden uyudu emerken.19.30 falandı.yemek de yemedi.gece 2.30 dan sonra da yarım saatlik peryotlarşeklinde uyandı ağladı..ağladı..kalkıp kalkıp kafasını yastığa vuruyor sanırım diş sancısı feci tuttu.sürekli emmek istedi ama yatarak değil kucakta..dolayısıyla dökülüyorum..sabah ise hiç bişey yokuş gibi sanmki saatlerce uyumuş gibi dinç ve sırıtarak uyandı
alp den haber alırsanız yazın olur mu..ben de merak ettim..
kerem hemen iyileşir umarım.üzüldüm şimdi..
haftanın son günü ama sizin için..ben yarın çalışıyorum(
Süper Anne Sendromlu Anneden Hepinize Günaydın..
Hava yine buzz gibi, yağmurlu ve ben depresifim(
Akşam bizim birimin müdürünün düğünü var, düğün eğlenceli olabilir ama patronlarla müdürlerle aynı masada olunca pek eğlenemiyor insan, düğünde bile iş konuşuyorlar..
İklim dün gece iyi uyudu, o ağlamalar-bağırmalar o geceye mahsustu anlaşılan, gündüz çok yorulmaması gerekiyormuş demek ki, dün hiç parka falan götürmeyip evde oyalamışlar, gece de bir arıza çıkarmadı, ben yorulmasına bağladım bu sebeple..
aylin kero iyileşmeye başlamıştır bile bence,ama sen yinede kontrole götür için rahatlasın
yasemin tekmi gideceksin düğüne yoksa eşinde gelecekmi,onlar oturup iş konuşsun boşver sen sahneye çıkıp kurtlarını dök iyice
burcu inşallah bakıcıyla ilgili sıkıntın biranönce biter olumlu yada olumsuz. biliyorumki böyle beklemek daha zor oluyor
Blogcu Anne – Anne olmak bu mu demek?
Burcu blogcu anneyi okudum, hatta şu anda zırıl zırıl ağlıyorum, bu ben değilim yaa, ben niye böyleyim, çok değiştim çoook, şirkettekiler eski Yasemin i özlediklerini söylüyorlar, bir çocuk doğurdun ne hale geldin dediler, kendimi çok acınacak halde görüyorum, tuhaf hissediyorum yaa.. İsyanlardayım yineee...
Yukardakini de okuyun hep birlikte zırlayalım((
günaydın
çok sinirliyim dün akşamdan beri delirme sınırındayım bu çocuk beni sinir hastası edecek böyle devam ederse
sallayarak uyutuyorum herzaman başka türlü asla uyumuyo dün akşam başladı uykusu var gözleri kıpkırmızı ayağıma yatırıyorum deli gibi bağırıyo kalkıp gitmek istiyo ortalığı ayağa kaldırıyo yatmıyo beşiğine yatırdım kendi uyusun diye ne gezer asla uyumaz kendi sızıp kalsın diye gece 1'e kadar bekledik yok yok kesinlikle uyumuyo bi huzursuzluğu falan yok uyut beni diye gelip dizime yatıyo battaniyesini alıp yatırıyorum ayağıma yine aynı şey en son babasına dedimsen dene yine aynı şeyi yaptı bende tuttum babası sallamaya başladı bayıldı resmen bugün yine aynı şey yine sallatmıyo kendide uyumuyo kucağımda da yatmıyo sinir harbi içindeyim ne yapacağımı şaşırdım
diş sıkıntısı 2 yaşına kadar devam edecek galiba yandık canımgünaydın:)
kötü bir geceden sonra şişmiş yüzüme bir ton makyaj yaparak güne başladım..dün özzgür erkenden uyudu emerken.19.30 falandı.yemek de yemedi.gece 2.30 dan sonra da yarım saatlik peryotlarşeklinde uyandı ağladı..ağladı..kalkıp kalkıp kafasını yastığa vuruyor sanırım diş sancısı feci tuttu.sürekli emmek istedi ama yatarak değil kucakta..dolayısıyla dökülüyorum..sabah ise hiç bişey yokuş gibi sanmki saatlerce uyumuş gibi dinç ve sırıtarak uyandı
alp den haber alırsanız yazın olur mu..ben de merak ettim..
kerem hemen iyileşir umarım.üzüldüm şimdi..
haftanın son günü ama sizin için..ben yarın çalışıyorum(
aynı biz gerçektendewww.blogcuanne.com
Bugünkü yazısını okumanızı tavsiye ederim, kendinizden bişeyler bulacaksınız eyy süper anne sendromlu anneler :)
geçmiş olsun canımgünaydın sevgili anneler ay başı olması itibariyle çoookkk yoğun bir haftaydı bide gribim bide iki oğlumda grip allahtan küçük olan iyleşti pek nazlı da değil yalnız büyük olan feciiiii
özledimmmm sizi bu ara çok depresifim aslına hiçbir neden yok süper anne sendromuna birebir uyan bi anne de burda var bu cumartesi en azından öğlene kadar kuzuyu uyutup sadece tv izlicem ayaklarımı uzatıcam kahvemi koyucam hatta bide sigara yakıcam evde içirmiyorum normalde ama bu cumartesi kuzuyu üst katta yatırıp ben aşağıda içicem yatıcam ne temizlik ne yemek tabi kafam rahat olsun die bu öğlen gidip yarının temizlik ve yemeğini yapıcam yardımcı kadın yarın gelemiyomuş bana kaldı yani işlerama yarın öğlene kadar benimdir gün tabi cemy uyursa
yazdıklarımı okudum ve acınacak halde olduğumu gördüm YUKARIYI OKUMAYINNN
ayy mertte bayılıyo akvaryuma,patronun odasında var akvaryum buraya geldiğinde saatlerce balıkları izliyor beyefendiGünaydın hayırlı Cumalar herkese;
İklim kuzumun iyi olmasına sevindim canım
Doruk paşamı annesi öp benim içinde kendi kendine oynaması da güzel
Gülşan partinin iyi geçmesi ne güzellll
Dün akşam yorulduk walla eşim büyük bir akvaryum yaklaşık 100 lt kadar eşimn 13 tane japon balığı +2 köpek balığı+2 nemo için alınmış bir akvaryum Hilal görünce AYYY demeye başladı kendi kendine konuşup gülmeye başladı.Ama kuzumun hafiften öksürüğü var sanırım gece de yine elini ağzına götürüyor diş geliyorrr ama nerden belli değil....
deli niye ağlıyosunkiBlogcu Anne – Anne olmak bu mu demek?
Burcu blogcu anneyi okudum, hatta şu anda zırıl zırıl ağlıyorum, bu ben değilim yaa, ben niye böyleyim, çok değiştim çoook, şirkettekiler eski Yasemin i özlediklerini söylüyorlar, bir çocuk doğurdun ne hale geldin dediler, kendimi çok acınacak halde görüyorum, tuhaf hissediyorum yaa.. İsyanlardayım yineee...
Yukardakini de okuyun hep birlikte zırlayalım((
geçen hafta aynısını mertte yapıyodu,sallayarak uyutamadım ama babası kucağına alıp evi iki turlayınca sızıyordu:26: anlamıyorum niye böyle olduklarınıgünaydın
çok sinirliyim dün akşamdan beri delirme sınırındayım bu çocuk beni sinir hastası edecek böyle devam ederse
sallayarak uyutuyorum herzaman başka türlü asla uyumuyo dün akşam başladı uykusu var gözleri kıpkırmızı ayağıma yatırıyorum deli gibi bağırıyo kalkıp gitmek istiyo ortalığı ayağa kaldırıyo yatmıyo beşiğine yatırdım kendi uyusun diye ne gezer asla uyumaz kendi sızıp kalsın diye gece 1'e kadar bekledik yok yok kesinlikle uyumuyo bi huzursuzluğu falan yok uyut beni diye gelip dizime yatıyo battaniyesini alıp yatırıyorum ayağıma yine aynı şey en son babasına dedimsen dene yine aynı şeyi yaptı bende tuttum babası sallamaya başladı bayıldı resmen bugün yine aynı şey yine sallatmıyo kendide uyumuyo kucağımda da yatmıyo sinir harbi içindeyim ne yapacağımı şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?