2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zırladım zırladım, sakinleştim geldim, şimdi daha iyiyim..
Akşamki düğünde kurt dökme işini düşüneyim en iyisi, belki iyi gelir ruhuma :))

Nimetcim, hoşgeldin, Yağız nasıl oldu, sen nasılsın?

Son düzenleme:
sormayın bende anlamıyorum niye böyle yapıyo yatak odasında uyuturum hep az önce yerde oynarken gitti battaniyesini aldı baktım gözler bi gidiyo bi geliyo ama bi türlü uykuya geçemiyo dedim bi daha deniyim yastığını salona getirdim tv açık ama sesi kısıktı yavaşca aldım severek ki hiç sevgi modumda değildim ayağıma yatırdım hafif hafif sallamaya başladım tv ye bakarken kapattım kafasını yan çevirip uyudu
acayip moralim bozuluyo çok sinirleniyorum bazen kendime hakim olamıycam diye korkuyorum az önceki yazıyı okudum gerçekten hiç kendime vakit ayıramıyorum bana yardımcı olan hiçkimse yok serhan 15 günlüktü kv gitti o gün bugündür yalnızım eşimde çok anlamıyo dilinden bakamıyo bi banyo bile yapamıyorum bende rahat rahat ablam ilgilenirdi bazen gidince oda işe başladı annem zaten hasta kadın kendine zor bakıyo çok yoruluyorum 1yıl daha sabret diyorum kendimi öyle avutuyorum

hoşbulduk cnm .yağızın ateşi normal bogazları içinde bal,karabiber.limon karıştırıp verdim şuan öksürügü ateşi felan yok kuduruyo.bende o iyi olunca iyiyim işte uykusuzluk dışında bir şikayetim yok..::)hee birde bende unutkanlık yine başladı önüne geçemiyorum(+

iklim nasıl, senin nein var neden agladın.?

Yağız ın iyi olmasına sevindim, onlar iyi olduğu sürece bizde iyi oluyoruz, Rabbim sağlık versin tüm bebeklerimize..
Benim neyim var, bende bilmiyorum inan..
Beni bu havalar mahvetti desem :))
İçsel sıkıntı, eşimin işsiz olması, annemin ve kızkardeşimin ameliyat olacak olması, İklim hastalandı (şimdi iyi ama), herşey üst üste geldi, çok bunaldım çookkk...

Ayyy güne ne kadar kötü başladık böyle yaaa.. hep kasvet hep kasvet..
Benim annem yanımda, bana yardımcı oluyor, üstelik eşimde çok yardımcı oluyor hakkını yiyemem ama buna rağmen baş edemiyorum, sıkılıyorum-bunalıyorum..
Senin işin çok daha zor, Rabbim sana sabır-sağlık-sıhhat versin arkadaşım..

eşin hala iş bulamadımı. ALLAH YARDIMCISI OLSUN..
geçmişe bakamıyorum cnm kusura bakmayağız pc yi kapatıyo devamlı
annen ve kızkardeşin neden ikisi aynı anda?
iklime geçmiş olsun.

eşin hala iş bulamadımı. ALLAH YARDIMCISI OLSUN..
geçmişe bakamıyorum cnm kusura bakmayağız pc yi kapatıyo devamlı
annen ve kızkardeşin neden ikisi aynı anda?
iklime geçmiş olsun.

Eşim hala iş bulamadı malesef (
Annemin kolunda kas yırtılması ve kist çıktı, ameliyat olacak, şimdi fizik tedavi alıyor..
Kızkardeşiminde bebeği olmuyor tedavi olacaktı, öncesinde kıl dönmesi ameliyatı olması gerekiyor..
İklim salya-sümük-öksürük hastaydı, iyileşti sayılır..
Benim pilim bitti ama bu arada, içim sıkılıyor..

amin canım hepimize herkes ayrı şekilde yaşıyo bunları işte yeni bir dünyaya girdik sorumluluğu çok fazla yorgunluk stres büyüsede rahatlasak diycem ama büyüdükce dertleride büyüyo diye bi söz var dert demiyimde sorumluluk neyseki sağlıkları iyi çok şükür kv hep şöyle söyler ALLAH BU GÜNÜMÜZÜ ARATMASIN...

seyhancım bende aynı durumdayım.hiç bir vaktim yok kendime ayıracak bırak oturamıyorum bile
akşamları 8 i bekliyorudum bir ümit eşim ilgilenir diye şimdi oda yok saat 12.1 de geliyo eve yağız uyuımuş oluyo..
dün evi temizledim akşam bir çekirdek aldım oturayım dedim.arkamdan geliyodu çekmeceyi aç şehriyeyi al göke döke odaya kadar gell sinirlerim bozuldu yaa:)))))))kızmama gerek kalmadı zaten yaptıgını anladı odaya kaçıyo

ÇOK SİNİRLİYİMMM

kaynanatörüm geliyormuş.az önce binmiş..ve binerken haber veriyor eşime bana da değil.küçük görümce de geliyormuşşş..
insan hiç değilse 1 gece önceden haber verir yahu..deli oldum..elim yağım titriyor...

temizlik oda nesii!!!
ben onu bile yapamaz oldum evi süpürüp silebilirsem toz alırsam şükür diyorum ki büyük temizlik nerdee bu eve taşınırken kadın tuttuk hiç biryeri temizlememiş kapıların tozları camların köşeleri ne mutfak dolapları ne yatak odası dolabı ne portmanto elini bile sürmemiş birde malzemeleri biz aldığımız halde 140tl de para verdik arkasından kendimiz temizledik burada başka gelen de yokki temizleteyim öyle pis pis oturuyoruz neyse artık taşınırken eşyalar gidince bi temizlik yaparım yoksa arkamdan kulaklarımı baya bi çınlatırlar haklı olarak

ne diyim yağız bıdıkına ben hatalarını çok güzel biliyolar bide gözünün içine bakıyolar
iyi olmasına çok sevindim hasta olmasınlar daha da zor oluyo o zaman

umarım tez zamanda bulur cnm sıkma canını vardır her işte bir hayır..
annenle kız kardesine çok geçmiş olsun ..
kız kardeşine mevlam saglıklı bir bebek nasip etsin inşallah..
sıkma canını iyi düşün iyi olsun..

seninki binerken haber vermiş yine ben kapı zili çalınıp kapıyı açtığımda görüyorum adı da SÜRPRİZZZZ...

sağol yasemincim okudum ama ben bukadar da süper anne modelinde değilim e olmamak içinde pozitif şeyler düşünmeyi tercih ediyorum çok koşturmalı geçiyor hayatım sinirler hat saffada olsa da evime gittiğimde huzurlu olmak için elimden geleni yapıyorum Hilal oyun oynamaktan vazgeçene kadar vaktimi ve vaktimizi ona harcıyorum .... Sıkıntı olmaz mı var elbette buda hayatımızın gerçeği büyük ölçüde sorumluluk sahibi olduk ANNE OLDUK EN ÖNEMLİSİ de bebeğimin mutsuz hayat yaşamaması içinde elimden geldiğince çaba sarfediyorum dış etkenlere bağırır çağırırım ama evde olduğumda huzur olsun yeter bana...

NİMET canım hoşgeldin özlettin kendini

SEYHAN daha geçen gün dedin zayıflayacağım diye ne oluyor sana DURRR desemde yemiş bitirmişsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…