- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.361
senin yerine ve üç beş kişi daha yiyebilecek şekilde yedimzaten ee böle yersem yatakta kırılır dolapta
ÇOK SİNİRLİYİMMM
kaynanatörüm geliyormuş.az önce binmiş..ve binerken haber veriyor eşime bana da değil.küçük görümce de geliyormuşşş..
insan hiç değilse 1 gece önceden haber verir yahu..deli oldum..elim yağım titriyor...
sağol yasemincim okudum ama ben bukadar da süper anne modelinde değilim e olmamak içinde pozitif şeyler düşünmeyi tercih ediyorum çok koşturmalı geçiyor hayatım sinirler hat saffada olsa da evime gittiğimde huzurlu olmak için elimden geleni yapıyorum Hilal oyun oynamaktan vazgeçene kadar vaktimi ve vaktimizi ona harcıyorum .... Sıkıntı olmaz mı var elbette buda hayatımızın gerçeği büyük ölçüde sorumluluk sahibi olduk ANNE OLDUK EN ÖNEMLİSİ de bebeğimin mutsuz hayat yaşamaması içinde elimden geldiğince çaba sarfediyorum dış etkenlere bağırır çağırırım ama evde olduğumda huzur olsun yeter bana...
NİMET canım hoşgeldin özlettin kendini
SEYHAN daha geçen gün dedin zayıflayacağım diye ne oluyor sana DURRR desemde yemiş bitirmişsin...
Alp bücürüğümü merak edenler, dün gece Yazgı ile 2 dk kadar konuştuk.Olmuş sünnetini evdelermiş.Anladığım kadarıyla ağrı kesicinin etkisi geçtikden sonra çok ağlamış kuzum.
bi daha olmasın Seyhan Hanım.ne zorun var o kadar fıstık ezmesi yemeye.sakin ol bakem.
69.5 kiloda kaldım ben.10 kilo daha vermem lazım hadi birbirimize destek olalım.
Ayy Seyhan güldürdün beni, Allah ta seni güldürsün emi :))
Anneler Günü hediyesini senin elinden almaya geliyor anlaşılan..
Sinirlenme, sakin ol, yola çıkmış bile, yapacak bişey yok, ayrıca kv lerden ince fikir beklemek hata olur, onların evi ne de olsa istedikleri gibi gelir giderler.. Benimki hep öyle der, ''oğlumun evi''...
Alp bücürüğümü merak edenler, dün gece Yazgı ile 2 dk kadar konuştuk.Olmuş sünnetini evdelermiş.Anladığım kadarıyla ağrı kesicinin etkisi geçtikden sonra çok ağlamış kuzum.
öyle yapsa tepkim ne olur bilemiyorum...seninki binerken haber vermiş yine ben kapı zili çalınıp kapıyı açtığımda görüyorum adı da SÜRPRİZZZZ...
gözün aydıııınnnn
bi daha olmasın Seyhan Hanım.ne zorun var o kadar fıstık ezmesi yemeye.sakin ol bakem.
69.5 kiloda kaldım ben.10 kilo daha vermem lazım hadi birbirimize destek olalım.
hayırdır inşallah nimet anlat anlatrüyamda esin seni gördüm...
devamı kahvaltıdan sonra:))))
öyle yapsa tepkim ne olur bilemiyorum...
güldürdün beni..çok yaşa:)
sinirliyim çünkü oğluşa bakmak için geliyor olabilir..özgür onlarda durmadığı için annem gelmişti.biliyorsunuz.yavrum sadece onlar geldiğinde kilo verdi şimdiye kadar..çok zor günler gecirdim..şimdi yine eşime sinirlendim.bi bakıcıya razı olmadı..neymiş gidecekmişiz biraz idare edelimmiş.sırayla baksınlarmışş.oğlum geriliyor onlar gelince.yoksaben işteyim akşama kadar az görücem zaten..olan bana oluyor farkında değil..kaç gün kalacak kimbilir..annemimde sinirlerini zıplatır şimdi..
sizi de şişirmiyorum umarım.birden duyunca kalbime indi sandım..sesimden burdkiler bile anladılar kv mi geliyor diye..o kadr ünlü yani
öyle yapsa tepkim ne olur bilemiyorum...
güldürdün beni..çok yaşa:)
sinirliyim çünkü oğluşa bakmak için geliyor olabilir..özgür onlarda durmadığı için annem gelmişti.biliyorsunuz.yavrum sadece onlar geldiğinde kilo verdi şimdiye kadar..çok zor günler gecirdim..şimdi yine eşime sinirlendim.bi bakıcıya razı olmadı..neymiş gidecekmişiz biraz idare edelimmiş.sırayla baksınlarmışş.oğlum geriliyor onlar gelince.yoksaben işteyim akşama kadar az görücem zaten..olan bana oluyor farkında değil..kaç gün kalacak kimbilir..annemimde sinirlerini zıplatır şimdi..
sizi de şişirmiyorum umarım.birden duyunca kalbime indi sandım..sesimden burdkiler bile anladılar kv mi geliyor diye..o kadr ünlü yani
şaka bi yana anlıyorum seni benim kv bana pek bişey yapamaz ama bazen varlıkları bile yetiyo işte
inşallah çok uzun kalmaz aslında eşin ikna olsa iyi olurmuş çünkü bebeler sürekli değişiklikten çok hoşlanmaz tam alıştım derken bi daha silbaştan oluyo bende moral verdim şimdi yangına körükle gitmek gibi olmasın kalmaz umarım çok uzun
Kamera sistemi siparişi verildi, en geç önümüzdeki hafta sonu takılmış olacak.
Adamlara yalvardım, nooolur bu hafta takın, çok zor durumdayım diye ağlarmış gibi yaptım biraz, bu hafta sonuna yetiştirmeye çalışacaklar.
Ondan sonra bakıcıya 40 katır mı 40 satır mı layık görecem, söyleyeceğim size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?