2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

senin yerine ve üç beş kişi daha yiyebilecek şekilde yedim zaten ee böle yersem yatakta kırılır dolapta

Ayy Seyhan güldürdün beni, Allah ta seni güldürsün emi :))

Anneler Günü hediyesini senin elinden almaya geliyor anlaşılan..
Sinirlenme, sakin ol, yola çıkmış bile, yapacak bişey yok, ayrıca kv lerden ince fikir beklemek hata olur, onların evi ne de olsa istedikleri gibi gelir giderler.. Benimki hep öyle der, ''oğlumun evi''...

Alp bücürüğümü merak edenler, dün gece Yazgı ile 2 dk kadar konuştuk.Olmuş sünnetini evdelermiş.Anladığım kadarıyla ağrı kesicinin etkisi geçtikden sonra çok ağlamış kuzum.

ben hiç gülmüyorum o durumda yasemincim
ama amin rabbim hepimizi güldürsün inşallah
evet onların oğullarının evi ama iş bizim annemize gelince randevu vermemiz lazım

Alp bücürüğümü merak edenler, dün gece Yazgı ile 2 dk kadar konuştuk.Olmuş sünnetini evdelermiş.Anladığım kadarıyla ağrı kesicinin etkisi geçtikden sonra çok ağlamış kuzum.

oyy kıyamam kuzuma ağrısı falan kalmaz inşallah çabuk iyileşir kudurmaya devam eder hemencik

seninki binerken haber vermiş yine ben kapı zili çalınıp kapıyı açtığımda görüyorum adı da SÜRPRİZZZZ...
öyle yapsa tepkim ne olur bilemiyorum...
gözün aydıııınnnn

güldürdün beni..çok yaşa:)

sinirliyim çünkü oğluşa bakmak için geliyor olabilir..özgür onlarda durmadığı için annem gelmişti.biliyorsunuz.yavrum sadece onlar geldiğinde kilo verdi şimdiye kadar..çok zor günler gecirdim..şimdi yine eşime sinirlendim.bi bakıcıya razı olmadı..neymiş gidecekmişiz biraz idare edelimmiş.sırayla baksınlarmışş.oğlum geriliyor onlar gelince.yoksaben işteyim akşama kadar az görücem zaten..olan bana oluyor farkında değil..kaç gün kalacak kimbilir..annemimde sinirlerini zıplatır şimdi..
sizi de şişirmiyorum umarım.birden duyunca kalbime indi sandım..sesimden burdkiler bile anladılar kv mi geliyor diye..o kadr ünlü yani

rüyamda esin seni gördüm...
devamı kahvaltıdan sonra:))))
hayırdır inşallah nimet anlat anlat

ya sen ne diyosun ben kaynanamagidip 3 ay kalıcam hemde ben gidiyorum bilerek isteyerek allam galiba çıldırıyorum

şaka bi yana anlıyorum seni benim kv bana pek bişey yapamaz ama bazen varlıkları bile yetiyo işte
inşallah çok uzun kalmaz aslında eşin ikna olsa iyi olurmuş çünkü bebeler sürekli değişiklikten çok hoşlanmaz tam alıştım derken bi daha silbaştan oluyo bende moral verdim şimdi yangına körükle gitmek gibi olmasın kalmaz umarım çok uzun

şimdi ben çıkıyorum sizde arkaman eyy ne tatlı kız çok özlüyoruz o girmeyincede buraların hiç tadı yok diye içinizden geçiriyosunuz ya hergün bide buraya yazıyosunuz bende okuyorum egom tavan yapıyo öğleden sonra giremiyebilirim dışarda olucam öpüyorum sisleririiiiiii

Bütün geçmişi okudum ama biraz sarsak olduğum için alıntı yapmamışım, aklımda kalanları yazayım.

Yasemin'in kopyaladığı yazıda olduğu kadar olmasa da ben de kendimden şikayetçiyim, biraz daha büyüdüklerinde daha kolay olacak diye kendimi teselli ediyorum. Ama kendimize vakit ayırmamız gerektiğine kesinlikle katılıyorum, çocuklarımıza göstereceğimiz sabrı olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum.

Seyhan ve Nimet, işiniz gerçekten zor, bütün gün bir başınıza bakmak büyük sorumluluk, Allah kolaylık versin arkadaşlarım.

Tanya, kv geliyormuş, 6,5 yılda buna benzer hareketlerle öyle çok karşılaştım ki, artık haber verdiklerinde şaşırıyorum. Sabır diliyorum sana, umarım az kalırlar.

Bunlar kaldmış aklımda, idare edin.

hayırlı cumalar dünya güzelleri
Ay epey güldürdünüz beni walla Allahta sizi güldürsün:))

Seyhancım arada tutuyo öyle muzurlukları yakında yine düzene girer inşallah uykusu, bi de yediğin fıstık ezmesi yer fıstığı mı yokusam antep fıstığımı? antep fıstığı ise çok haklısın yemekte

Burcu gelişmelerin biraz daha iyi olmasına sevindim, Yasemine katılıyorum görünen o ki Doruk mevcut durumdan pek şikayetçi değil zaten, biraz daha takip et bakalım nolcak

Tanya gözünaydınn İnşallah çok uzun kalmazlar cnm

Yasemincim eşine bi an evel güzel bi iş, annen ve kardeşine de sağlık temenni ediyorum

Alpişin ağrısı varmış sanırım biraz ki normaldir, yavru kuşum çabuk iyileşir inşallah

Selam...

Blogdaki yazilar okudum ve aynen bende sanki kendimi gördüm....
Mesela en son ne zaman kendime yeni bir kiyafet aldim hic hatirlamiyorum bile

Seyhancim senlede ayniyiz galiba...benimde yanimda yardimci kimse yok.
KV Türkiyede, Annem calisiyor...esim desen ben olmadan cocukla yalniz disari bile cikmiyor.
Hööööffff Tugra uyuyor ven bende az önce iki büyük kase Müsli yedim...halada yiyecek birseyler ariyorum....var olan kilolarim yetmiyorya sanki
Ve aynen yapilacak bir sürü is var ve ben oturuyorum...

Allah´tan bir bucuk ay sonra tatile gidiyoruzda biraz acilirim diye umutediyorum...
ama diger yandanda dahada stresli olacagim diyede korkuyorum

:)yangına körükle falan gittiğin yok canım..yapacak bişey de yok:) sinirimle kalcam zaten..
işleri de boşver yapma sefa sür bugün de:))

Kamera sistemi siparişi verildi, en geç önümüzdeki hafta sonu takılmış olacak.
Adamlara yalvardım, nooolur bu hafta takın, çok zor durumdayım diye ağlarmış gibi yaptım biraz, bu hafta sonuna yetiştirmeye çalışacaklar.
Ondan sonra bakıcıya 40 katır mı 40 satır mı layık görecem, söyleyeceğim size :)

iyi olmuş bu, daha iyi anlarsın durumu böylece..Peki gizli kamera mı olacak yoksa ona kamera taktırdığını söyleyeceksin de ona göre kendini toparlamasını mı sağlayacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…