2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tatil demisken aklima geldi...önerebileceginiz bir Günes Kremi varmi Bebekler icin?
yada birde söyle sorayim...gecen seneden kalan Nivea Kids koruma faktörü 50 var.
Onu bu senede kullanabilirmiyim?

Ben de Eyoya ghiç yardımsız yalnız bakanlardanım ve çalışan annelere kesinlikle onların birlikte geçirdiği kısıtlı saatlerin daha verimli olduğu söyleyebilirim, sürekli yapışık ikiz olmak pek te keyifli olmuyor

Cok iyi olmus bu gercektende....söyleyecekmisin peki bakiciya?

iyi olmuş bu, daha iyi anlarsın durumu böylece..Peki gizli kamera mı olacak yoksa ona kamera taktırdığını söyleyeceksin de ona göre kendini toparlamasını mı sağlayacaksın?

Bir süre ona söylemeden izleyeceğim Meralcim. Doğal halini görmeliyim ki, bir şans daha vermeye değer mi değmez mi bileyim. Eğer yalnızkenki hallerinde rahatsız edici birşeyler yoksa, evde kamera olduğunu söyleyip yola devam etmek niyetindeyim...

meralcim sağolasın umarım çabuk giderler..
burcu söyleme bence de ..önce test et.doruk seviyor diyosun..belki o durum bi kaçgünlük bişeydi..
kim sormuştu güneş kremi? ben mustela kullanıyorum canım.
yemek vakti geldi yiyebilirsem..haberle karnım doydu.

yaa kahvaltı faslından sonra oturdum pc başına rüyamı yazacam yağız pc yi kapatıyo ben açıyorum 3 kez tekrarlandı. sonunda yağız ı yatagın üstüne koydum öyle yazıyorum..
esin sen antakya da oturuyomuşsun ben size gelmişim ailecek sizden kız alıyormuşuz.
dügünde kadın erkek ayrıymış. (hatice sultanın dügünü gibi)evde oluyormuş
yemekler felan yapmışsınız ama çok deişik ve lezzetli.
tabi ben sofra başından kalkmıyorum hepsinden yedim valla.:)))))
sana cemyy soruyorum nerede diye sende bize misafir felan geldiginde bana bırakmazlar çocuga bakarlar diyosun...sonra kalkıyoruz sizden sende bizimle yolcu etmeye geliyosun
yollarda dolanıyoruz felan hep tarihi yerlermiş çok güzel.. hatırladıgım bu kadar.

vee mutlu sonn yağız uyumuş yatagın üstünde..:)

blogcuanneyi okudumda ben galiba şanslılardanım.ne istersem yapıyorum.Allah"a şükür mutluyumda.
bi dönem yetememek duygusunu bende yaşadım fakat kısa sürdü.mükemmel olmaya değil, olduğumu vermeye çalışıyorum.

Tatil demisken aklima geldi...önerebileceginiz bir Günes Kremi varmi Bebekler icin?
yada birde söyle sorayim...gecen seneden kalan Nivea Kids koruma faktörü 50 var.
Onu bu senede kullanabilirmiyim?

ben gecen sene sebamed 50 faktörünü kullanmıştım çok memnun kaldım..
şahsen ben kendime olsa kullanırım ama çocuk konusunda düşündürücü.
son kullanma tarihi varmı üzerinde

sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun

sanada hayırlı cumalar canım yer fıstığıydı canımcım antep çok ağır geliyo yiyemiyorummm desemde

zor oluyo canım hiç yardım edeninin olmaması şimdi serhanın dilinden kimse anlamıyo sallamanın bile tekniği var kimse uyutamıyo niye çünkü hep ben yapıyorum benim eşim evin içinde bile zor oyalıyo bi banyo yapayım diyorum ellikere gelip gidiyolar eşim yüzündeki ifade dillendirmese de hala bitmedimi gibi oluyo o bile çok bana düşün artık saç rengimi değiştiricem açılması tekrar boya bakım bilmemne derken en az 4 5 saat kuaförde olmam lazım ben bakarım dedi benimki dedim bu çocuk yiyecek uyuyacak altı değişecek sen bugüne kadar hangisini yaptın ozaman değiştirme saç rengini dedi annemlere gidelim orada yaptırayım dedim tamam dedi

:)yangına körükle falan gittiğin yok canım..yapacak bişey de yok:) sinirimle kalcam zaten..
işleri de boşver yapma sefa sür bugün de:))

bi yerden başlamak lazım bulaşık mak. boşaltıyım barim

kameralar gizli kameramı yoksa bakıcının haberi olacakmı

hoşbulduk cnm yazını yeni gördüm yağız uyuyunca detaylı bakabildim anca..
bende sizleri özledim cnm
AMİN.. cnm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
kamera taktırmanda söylememe konusunda sana katılıyorum.
bu ilk bakıcın hala deilmi?

Son düzenleme:
merhabalarrrr
burcuu dün yazdım herkesi alıntı yapmışsın bana cvp yok. kırdım fln mı seni bilmeden??
melikecik uyuyo bide babasıyla öğle yemeği yiyoruz görüşürüz efemmm

geçen ben bi rüya gördüm normalde sülümanı izleyemiyorum izlememiştim de ki diim etkisinde kaldım
ben ölmüşüm kendi cenaze namazımı kılıyorum ama sultan süleyman kıldıracakmış namazı fakat gelmiyo bende dönüp soruyorum hocaya niye gelmedi diye orada uyandım

Yemek yedim geldim..
Bir sürü alıntı yaptım ama alıntılarım gitti, üşendim tekrar alıntı yapmaya, kusuruma bakmayın..
Zeliha nın sorusu kaldı aklımda bir tek..
Ben geçen yaz chi.cco nun güneş kremini ve güneş sonrası kremini kullandım, memnun kaldım, Sebamedi de tavsiye ederim, geçen yazdan kalan kremleri bu yazda kullanabilirsin, bu konuda çok araştırma yapmıştım, eminim yani, bende kullanacam kalan kremleri..

Hee, benim de hemen iştahım kapanır geleceklerini öğrendiğim zaman :)
Ben de belki bir kaç günlük birşeydir, bişeye canı sıkılmıştır falan diye düşündüm. Eski kocası çocuğunun velayetini almak istiyormuş falan, belki onlara kafası takılmıştır. Çünkü daha önce dinlediğimde böyle değildi.

Hayırdır inşallah...
Yerim o kendi kendine sızan Yağız'ı :)

İlk zamanlar gizli olacak canım.

Evet canım ilk bakıcı ve öyle kalması için uğraşıyorum işte :)

merhabalarrrr
burcuu dün yazdım herkesi alıntı yapmışsın bana cvp yok. kırdım fln mı seni bilmeden??
melikecik uyuyo bide babasıyla öğle yemeği yiyoruz görüşürüz efemmm

Yok ayol aşk olsun, beğendiydim ben o mesajını...
Ama sonra araya başka bişiler girdi galiba, atlamışımdır Mervecim, kusura bakma...

Tövbe ya Rabbim, hayırdır inşallah :)

Yazmayı unutmuşum, Zeliha bu sene de artarsa krem bir dahaki seneye kullanamazsın haberin olsun, bu sene kalanları artık atacaksın çöpe ona göre..

az önce eşim aradı ve aramızda geçen konuşma hiç eksiksiz fazlasız yazıyorum aynen

e: nasılsın hayatım ne yapıyosun
b: iyi canım serhan uyuyor bende dinleniyorum biraz
e: tamam canım biraz daha dinlen sonra bulaşık mak. boşaltırsın çamaşırları toplar kaldırırsın bide tezgahın üzeriyle ocağı sil istersen dün en son muhallebi yapınca sen damlamış bi kaç damla çöpüde bağlayıp kapının önüne çıkarırsın hee banyoda iki ıslak havlu vardı atarım mak. demiştin unutma kokmasınlar
b: eeeee
e: ben gelmeden hazır olun gelince çıkalım hemen
b: olur canım
e: tamam hayatım öpüyorum kolay gelsin çok yorma kendini serhanı da öp uyanınca görüşürüz öptüm...
b:

Yazmayı unutmuşum, Zeliha bu sene de artarsa krem bir dahaki seneye kullanamazsın haberin olsun, bu sene kalanları artık atacaksın çöpe ona göre..

Tsk ederim Yasemincim...gecen sene almistim Tatile gidecegiz diye sonra gitmedik sadece Kayserdeydik hic acipda kullanmadik bile Yavrum hep evde durmustu ztn.

Bu sene insallah Antalyadayiz önce Umarim fazla yorucu olmaz Tugra ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…