- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.381
Kamera sistemi siparişi verildi, en geç önümüzdeki hafta sonu takılmış olacak.
Adamlara yalvardım, nooolur bu hafta takın, çok zor durumdayım diye ağlarmış gibi yaptım biraz, bu hafta sonuna yetiştirmeye çalışacaklar.
Ondan sonra bakıcıya 40 katır mı 40 satır mı layık görecem, söyleyeceğim size :)
iyi olmuş bu, daha iyi anlarsın durumu böylece..Peki gizli kamera mı olacak yoksa ona kamera taktırdığını söyleyeceksin de ona göre kendini toparlamasını mı sağlayacaksın?
Tatil demisken aklima geldi...önerebileceginiz bir Günes Kremi varmi Bebekler icin?
yada birde söyle sorayim...gecen seneden kalan Nivea Kids koruma faktörü 50 var.
Onu bu senede kullanabilirmiyim?
ben gecen sene sebamed 50 faktörünü kullanmıştım çok memnun kaldım..
şahsen ben kendime olsa kullanırım ama çocuk konusunda düşündürücü.
son kullanma tarihi varmı üzerinde
Bütün geçmişi okudum ama biraz sarsak olduğum için alıntı yapmamışım, aklımda kalanları yazayım.
Yasemin'in kopyaladığı yazıda olduğu kadar olmasa da ben de kendimden şikayetçiyim, biraz daha büyüdüklerinde daha kolay olacak diye kendimi teselli ediyorum. Ama kendimize vakit ayırmamız gerektiğine kesinlikle katılıyorum, çocuklarımıza göstereceğimiz sabrı olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum.
Seyhan ve Nimet, işiniz gerçekten zor, bütün gün bir başınıza bakmak büyük sorumluluk, Allah kolaylık versin arkadaşlarım.
Tanya, kv geliyormuş, 6,5 yılda buna benzer hareketlerle öyle çok karşılaştım ki, artık haber verdiklerinde şaşırıyorum. Sabır diliyorum sana, umarım az kalırlar.
Bunlar kaldmış aklımda, idare edin.
hayırlı cumalar dünya güzelleri
Ay epey güldürdünüz beni walla Allahta sizi güldürsün:))
Seyhancım arada tutuyo öyle muzurlukları yakında yine düzene girer inşallah uykusu, bi de yediğin fıstık ezmesi yer fıstığı mı yokusam antep fıstığımı? antep fıstığı ise çok haklısın yemekte
Burcu gelişmelerin biraz daha iyi olmasına sevindim, Yasemine katılıyorum görünen o ki Doruk mevcut durumdan pek şikayetçi değil zaten, biraz daha takip et bakalım nolcak
Tanya gözünaydınnİnşallah çok uzun kalmazlar cnm
Yasemincim eşine bi an evel güzel bi iş, annen ve kardeşine de sağlık temenni ediyorum
Alpişin ağrısı varmış sanırım biraz ki normaldir, yavru kuşum çabuk iyileşir inşallah
Selam...
Blogdaki yazilar okudum ve aynen bende sanki kendimi gördüm....
Mesela en son ne zaman kendime yeni bir kiyafet aldim hic hatirlamiyorum bile
Seyhancim senlede ayniyiz galiba...benimde yanimda yardimci kimse yok.
KV Türkiyede, Annem calisiyor...esim desen ben olmadan cocukla yalniz disari bile cikmiyor.
Hööööffff Tugra uyuyor ven bende az önce iki büyük kase Müsli yedim...halada yiyecek birseyler ariyorum....var olan kilolarim yetmiyorya sanki
Ve aynen yapilacak bir sürü is var ve ben oturuyorum...
Allah´tan bir bucuk ay sonra tatile gidiyoruzda biraz acilirim diye umutediyorum...
ama diger yandanda dahada stresli olacagim diyede korkuyorum
:)yangına körükle falan gittiğin yok canım..yapacak bişey de yok:) sinirimle kalcam zaten..
işleri de boşver yapma sefa sür bugün de:))
Kamera sistemi siparişi verildi, en geç önümüzdeki hafta sonu takılmış olacak.
Adamlara yalvardım, nooolur bu hafta takın, çok zor durumdayım diye ağlarmış gibi yaptım biraz, bu hafta sonuna yetiştirmeye çalışacaklar.
Ondan sonra bakıcıya 40 katır mı 40 satır mı layık görecem, söyleyeceğim size :)
sağol yasemincim okudum ama ben bukadar da süper anne modelinde değilim e olmamak içinde pozitif şeyler düşünmeyi tercih ediyorum çok koşturmalı geçiyor hayatım sinirler hat saffada olsa da evime gittiğimde huzurlu olmak için elimden geleni yapıyorum Hilal oyun oynamaktan vazgeçene kadar vaktimi ve vaktimizi ona harcıyorum .... Sıkıntı olmaz mı var elbette buda hayatımızın gerçeği büyük ölçüde sorumluluk sahibi olduk ANNE OLDUK EN ÖNEMLİSİ de bebeğimin mutsuz hayat yaşamaması içinde elimden geldiğince çaba sarfediyorum dış etkenlere bağırır çağırırım ama evde olduğumda huzur olsun yeter bana...
NİMET canım hoşgeldin özlettin kendini
SEYHAN daha geçen gün dedin zayıflayacağım diye ne oluyor sana DURRR desemde yemiş bitirmişsin...
AMİN.. cnm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..Bütün geçmişi okudum ama biraz sarsak olduğum için alıntı yapmamışım, aklımda kalanları yazayım.
Yasemin'in kopyaladığı yazıda olduğu kadar olmasa da ben de kendimden şikayetçiyim, biraz daha büyüdüklerinde daha kolay olacak diye kendimi teselli ediyorum. Ama kendimize vakit ayırmamız gerektiğine kesinlikle katılıyorum, çocuklarımıza göstereceğimiz sabrı olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum.
Seyhan ve Nimet, işiniz gerçekten zor, bütün gün bir başınıza bakmak büyük sorumluluk, Allah kolaylık versin arkadaşlarım.
Tanya, kv geliyormuş, 6,5 yılda buna benzer hareketlerle öyle çok karşılaştım ki, artık haber verdiklerinde şaşırıyorum. Sabır diliyorum sana, umarım az kalırlar.
Bunlar kaldmış aklımda, idare edin.
meralcim sağolasın umarım çabuk giderler..
burcu söyleme bence de ..önce test et.doruk seviyor diyosun..belki o durum bi kaçgünlük bişeydi..
kim sormuştu güneş kremi? ben mustela kullanıyorum canım.
yemek vakti geldi yiyebilirsem..haberle karnım doydu.
yaa kahvaltı faslından sonra oturdum pc başına rüyamı yazacam yağız pc yi kapatıyo ben açıyorum 3 kez tekrarlandı. sonunda yağız ı yatagın üstüne koydum öyle yazıyorum..
esin sen antakya da oturuyomuşsun ben size gelmişim ailecek sizden kız alıyormuşuz.
dügünde kadın erkek ayrıymış. (hatice sultanın dügünü gibi)evde oluyormuş
yemekler felan yapmışsınız ama çok deişik ve lezzetli.
tabi ben sofra başından kalkmıyorum hepsinden yedim valla.:)))))
sana cemyy soruyorum nerede diye sende bize misafir felan geldiginde bana bırakmazlar çocuga bakarlar diyosun...sonra kalkıyoruz sizden sende bizimle yolcu etmeye geliyosun
yollarda dolanıyoruz felan hep tarihi yerlermiş çok güzel.. hatırladıgım bu kadar.
vee mutlu sonn yağız uyumuş yatagın üstünde..:)
sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun
sanada hayırlı cumalar canım yer fıstığıydı canımcım antep çok ağır geliyo yiyemiyorummmdesemde
zor oluyo canım hiç yardım edeninin olmaması şimdi serhanın dilinden kimse anlamıyo sallamanın bile tekniği var kimse uyutamıyo niye çünkü hep ben yapıyorum benim eşim evin içinde bile zor oyalıyo bi banyo yapayım diyorum ellikere gelip gidiyolar eşim yüzündeki ifade dillendirmese de hala bitmedimi gibi oluyo o bile çok bana düşün artık saç rengimi değiştiricem açılması tekrar boya bakım bilmemne derken en az 4 5 saat kuaförde olmam lazım ben bakarım dedi benimki dedim bu çocuk yiyecek uyuyacak altı değişecek sen bugüne kadar hangisini yaptın ozaman değiştirme saç rengini dedi annemlere gidelim orada yaptırayım dedim tamam dedi
bi yerden başlamak lazım bulaşık mak. boşaltıyım barim
kameralar gizli kameramı yoksa bakıcının haberi olacakmı
hoşbulduk cnm yazını yeni gördüm yağız uyuyunca detaylı bakabildim anca..
bende sizleri özledim cnm
AMİN.. cnm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..
kamera konusunda söylememe konusunda sana katılıyorum.
bu ilk bakıcın hala deilmi?[/B][/SIZE]
merhabalarrrr
burcuu dün yazdım herkesi alıntı yapmışsın bana cvp yok. kırdım fln mı seni bilmeden??
melikecik uyuyo bide babasıyla öğle yemeği yiyoruz görüşürüz efemmm
geçen ben bi rüya gördüm normalde sülümanı izleyemiyorum izlememiştim de ki diim etkisinde kaldım
ben ölmüşüm kendi cenaze namazımı kılıyorum ama sultan süleyman kıldıracakmış namazı fakat gelmiyo bende dönüp soruyorum hocaya niye gelmedi diye orada uyandım
Yazmayı unutmuşum, Zeliha bu sene de artarsa krem bir dahaki seneye kullanamazsın haberin olsun, bu sene kalanları artık atacaksın çöpe ona göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?