- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.401
Seyhan, bunları benim eşim dese sağlam bir küfür yerdi kanımca
az önce eşim aradı ve aramızda geçen konuşma hiç eksiksiz fazlasız yazıyorum aynen
e: nasılsın hayatım ne yapıyosun
b: iyi canım serhan uyuyor bende dinleniyorum biraz
e: tamam canım biraz daha dinlen sonra bulaşık mak. boşaltırsın çamaşırları toplar kaldırırsın bide tezgahın üzeriyle ocağı sil istersen dün en son muhallebi yapınca sen damlamış bi kaç damlaçöpüde bağlayıp kapının önüne çıkarırsın hee banyoda iki ıslak havlu vardı atarım mak. demiştin unutma kokmasınlar
b: eeeee
e: ben gelmeden hazır olun gelince çıkalım hemen
b: olur canım
e: tamam hayatım öpüyorum kolay gelsin çok yorma kendini serhanı da öp uyanınca görüşürüz öptüm...
b:
az önce eşim aradı ve aramızda geçen konuşma hiç eksiksiz fazlasız yazıyorum aynen
e: tamam canım biraz daha dinlen sonra bulaşık mak. boşaltırsın çamaşırları toplar kaldırırsın bide tezgahın üzeriyle ocağı sil istersen dün en son muhallebi yapınca sen damlamış bi kaç damlaçöpüde bağlayıp kapının önüne çıkarırsın hee banyoda iki ıslak havlu vardı atarım mak. demiştin unutma kokmasınlar
e: tamam hayatım öpüyorum kolay gelsin çok yorma kendini serhanı da öp uyanınca görüşürüz öptüm...
b:
serhancım agzım acık kaldı,eşinin titizligine,ev işinin farkında olduguna hayran kaldım .
maşallah..bu arada şuda gözümden kaçmadı sanki işleri hatıırlatmak için aramış sadece:)))
ya aslında öyle aşırı bi titzliği yoktur ama düzeni sever annemde kalıcaz ya bugün eve döndüğünde yapacak iş olmasın geçen evi temizleyip gitmiştik dönünce temiz düzenli eve gelmek güzel oluyo dedi sanki ev hep pis dağınık
sabah 2 kez aramıştı bu üçüncü ve ewet kaldır artık totonu dedi tabiri caizse
b:
antalya nın neresine geleceksiniz bakem?
Tsk ederim Yasemincim...gecen sene almistim Tatile gidecegiz diye sonra gitmedik sadece Kayserdeydik hic acipda kullanmadik bile Yavrum hep evde durmustu ztn.
Bu sene insallah Antalyadayiz önceUmarim fazla yorucu olmaz Tugra ile.
off çok uzun yazmışım,ama inanın farketmedim.biliyordum ama size yazarken döküleceğimi,ki bu özeti.dahada abartmayayım diye yazmadıklarım var.neyapayım,bir size rahatça açılabiliyorum.
off çok uzun yazmışım,ama inanın farketmedim.biliyordum ama size yazarken döküleceğimi,ki bu özeti.dahada abartmayayım diye yazmadıklarım var.neyapayım,bir size rahatça açılabiliyorum.
serhancım agzım acık kaldı,eşinin titizligine,ev işinin farkında olduguna hayran kaldım .
maşallah..bu arada şuda gözümden kaçmadı sanki işleri hatıırlatmak için aramış sadece:)))
Hahahaha, Allah tan çok yormayacan kendini, birde yoracak işler neymiş onları söyleseydi ya eşin :)))
Seyhancim...bizimkilerin arasinda bir akrabaglik varmi aceba? Benimkide ayni sekil cünkü....
oda asker olmasından kaynaklanıyo sanırım.
bende severim düzeni benimkininde uzaktan yakından alakası yok :))
oglum uyandı ben kaçar .....
selam herkese canlar.
dün bizim için dua eden,iyi dileklerde bulunan herkese çok,çok,çok teşekkür ederiz.iyiki varsınız.
dün muayene için gitmiştik ama doktor akşam 6 da sünnet yapıyoruz dedi.o andan itibaren ne yerdeydim ne gökte,bir garip ruh hali aldı beni.6 ya kadar bişey yiyip,içmesi yasaktı.tabi onu oyalamak çokzordu,mememe saldırdı.5 te ameliyathaneye aldılar.çok erken girdi içeri çünkü çıktığında saata 6,30 tu.onu hemşirenin kucağına verdim,arkasını döndü hemşire,peki ya ben dedim,sen kalıyorsun dedi.ve ben ağlamaya başladım.kapı açıldıkça gördüm,bir süre ameliyathanenin holünde hemşirelerin kucağında gezdi,durdu.sonra biraz ağladı,o içerde,ben dışarda ağladım.doktor çıkıp "geçmiş olsun,bitti" dediğinde onu değil kapıyı dinliyordum,sesini duyar mıyım diye?nitekim sesi geliyordu,kendindeydi ve zannedersem sövüyordu.hastabakıcının kucağında çıktığında,hala sövüyordu.odaya inmek için asansöre bindiğimizde Alpiş in sünnetinde bulunan ekipte bizleydi ve hepsi "doktora,bize ne şebeklikler yaptı,şimdi küfür ediyor heralde" diyorlardı.eve geldiğimizde ağrı kesicinin etkisi gitmişti ve Alp çok ağlıyor,bağırıyor,çığlık atıyordu.deldi geçti beni o hali,çünkü ağrı kesici verdim ve etki etsin diye beklemekten başka yapacak birşeyim yoktu.neyseki etki etti,o vakitten sonra bizimki eski haline döndü.şimdi gayet iyi çok şükür.hepinize tekrar teşekkürler.
MERAL im mesajına cevap veremedim,o sırada mememe yapışmış,açmaya çalışıyordu,oyalamakla meşguldüm,eve gelip kendimle kaldığımdada çok geç olmuştu,kusura bakma canım.
hastanede bizi yanlız bırakmayan ve bugünde arayan ŞEBNEM,sende iyiki vardın canım,çok sağol,darısı başınıza.cumartesi sizinde sünnetiniz var.sağlıkla,hayırlısıyla olsun ve bitsin canım.
kolay gelsin canım..işin var senin bu adamla
antalya nın neresine geleceksiniz bakem?
yaz tatlım tabi..okurken çok duygulandım ben ama..
yaz tatlım tabi..okurken çok duygulandım ben ama..
yazgıcım geçmiş olsun Allah damatlığınıda göstersin inş.darısıda bizim başımıza bakalım off ne zor anne olmak :97:
Yazgı, gözlerim dolarak okudum, sanki bende o ameliyathanenin önündeymişim gibi oldu..
Neyseki geçti-gitti, çok şükür, Alpişime hayırlı olsun, damatlığını da görelim inşallah..
OLDU DA BİTTİ MAAŞALLAH, DAMAT OLUR İNŞALLAH
Yazgıcım, çok geçmiş olsun, gözünüz aydın...
Yaşadığın stresi tahmin ediyorum, bir defa sünnette bir defa da göz operasyonunda yaşadım, çok fena bişey.
Demek sövüyordu Alp paşa, yerim onu ben, sizi görünce sinirleri boşaldı herhalde :)
Şimdi iyi olmasına da çok sevindim, bu kadarla atlattınız inşallah, bak görürsün o enfeksiyonun kurumasında da iş yarayacak bu sünnet.
Tekrar geçmiş olsun canım.
Atacım da yarın mı sünnet oluyor, ona da şimdiden geçmiş olsun, hayırlısıyla sağlıkla güzel haberlerini alalım inşallah.
canlarım alıntıları yaptım ama tek tek cvp yazamıycam benim canavarım 3 saatlik uykusundan uyandı ve hemen yaramazlığa başladı sıpa
yazgıcım geçmiş olsun ve hayırlı olsun çok duygulandım bende allah bizlere de nasip etsin damatlığını da görün inşallah ve daha nice güzel günlerini
ata kuzum da sünnet olacakmış onada geçmiş olsun inşallah ağrısız sızısız hallolur
şimdilik öptüm aşkım acıkmıştır yoğurdunu yedireyim
Yazgı iyi olmanıza sevindim canım maşallah oğluşuma saysın aklından tüm geçenleri:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?