2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam geçmişe bakamadım..çok da kalamam sanırım işlerim var...Alp paşamız sünnet olmuş..ben kaçırmışım
çok geçmiş olsun Yazgıcım..hayırlı olsun aynı zamanda...düğününü de görmeyi nasip etsin Rabbim inşallah

herkes iyidir inşallah....biz bildiğiniz gibiyiz...

geçti çok şükür cnm, artık çok dikkatli olmam lazım çünkü kuzunun alerjisi herneyeyse ciddi boyutta malesef(
Nihan tam atlattı di mi cnm?

maşallah...çok sevindim..ama evet tetikte olman gerekecek sürekli..inşallah büyüdükçe atlatır bu durumu..
Nihan iyi çok şükür..düşük çeneli kızım söylene söylene geziyor sürekli evin içinde...şimdi uyuyor...ama biraz huy değiştirdi...aşırı nazlı ve sinirli...inşallah geçer bu durum bu derece nazlı bir çocukla ne yaparım bilmem...yürürken ayağını sürçse ağlıyor.
ve ben ciddi anlamda kızıyorum ama hastalık sonrası diye fazla müdahale etmiyorum.inşallah geçicidir..öyle bir çocuk olmasını hiç istemiyorum.

Son düzenleme:
Deryaaa yine sessizlerdesin, ne yapan nasılsınız anlat azıcık bacım:))
Bi de de bakiim hiç Milanoya gittin mi? gittinse beğendin mi? nereleri gezmek gerek orda??
hayırdır yolculuk mu var?

sağol canım.aminn
sanırım evet.hediyesini elimden almak istedi..

Geçicidir cnm, çok huy değiştiriyorlar hastalık sırasında ve sonra kısa bi süre ama zamanla eski hallerine dönüyolr.. e sen de uslu bi cimcimeye sahipken birden böyle olunca afalladın tabi:))

Geçicidir cnm, çok huy değiştiriyorlar hastalık sırasında ve sonra kısa bi süre ama zamanla eski hallerine dönüyolr.. e sen de uslu bi cimcimeye sahipken birden böyle olunca afalladın tabi:))

inşallah öyledir Meral ya...benim derdim yaramazlık değil...ona katlanırım...bu resmen naz yapıyor her şeye kızıyor ağlıyor olur olmaz...en nefret ettiğim çocuk tipi ..Allahım büyük konuşuyorum sen affet başıma gelecek bu gidişle.
küçük halamız 11 yaşında hala böyle..ölüyor nazdan..ona mı benziyor huyu büyüdükçe diye korkuyorum...çünkü böyle bir çocuğa sabredemeyeceğimi biliyorum.şimdilik sakinleştirip unutturmaya çalışıyorum.ben soğukkanlı olsun isterim.

Son düzenleme:
bu f...book beni sinir ediyor.biraz önce bir video yada resim herneyse kyomuş profilime,birde yazgı bunu beğendi diye.ki ne gördüm,nede baktım.yani saçma resimler görürseniz bana ait değildir.

seni okudukğum kadarıyla tanıyorum canım..nihanın hiç de öyle olacağını zannetmiyorum.gecici bir durumdur bence.bir de bu sıpalar düşündüğümüzden daha akıllılar.deniyor şansını.zaten eğitimcisin üstesinden gelirsin..kızma fıstığa
evet cnm kısmet olursa bu kez var aylar öncesinde gidecekken eyonun vizesinde yaşadığımız problem sonucu biletlerimizi hazirana ertelemiştik, daha vakit var ama yavaştan ayarlamaya başlamak gerek otel falan

adi bakalım rasgetirsin..biz gittikten sonra da gelin olur mu:) tabi gidersek....

Son düzenleme:
bu f...book beni sinir ediyor.biraz önce bir video yada resim herneyse kyomuş profilime,birde yazgı bunu beğendi diye.ki ne gördüm,nede baktım.yani saçma resimler görürseniz bana ait değildir.

bir çeşit virüs canım...o paylaşımların profilinde bildirimi vardır ordan kaldır haberi.ya da fotoda etiketlendiysen açıp ordan etiketi kaldır de ismini yanında.

bu ara binladinle ilgili çok fazla virüslü foto ve video varmış gezen haberiniz olsun tıklamayın.

evet cnm kısmet olursa bu kez var aylar öncesinde gidecekken eyonun vizesinde yaşadığımız problem sonucu biletlerimizi hazirana ertelemiştik, daha vakit var ama yavaştan ayarlamaya başlamak gerek otel falan

şimdiden ii tatiller canım ben de bunaldım artık şöle sıcak bi yerlere gitmek istiyorum gecen sene eylüle kalmıstı tatil hava yine soğumuştu bu sene eylül olmadan gitmek lasım temmuz mesela ..

İyi tatil dilekleri için teşekkürler kızlar Tanya nedeen olmasın geliriz belki di mi:)))

Ben face'e günlerdir bakmıyorum nedense, bende de varsa öyle bişi haberim yok söyliim:)

Hanife çok haklısın cnm, beni de en çok kızdıran şey ağlamasıdır zaten, olur olmaz mızmızlıklar insanı yıpratıyor, yoksa gezsin karıştırsın hoplasın zıplasın ona itirazım yok

Bu kadar çalışmamam lazım benim, şirket alışık değil, düzen bozulacak valla

Mızmızlık konusuna sonuna kadar katılıyorum, isterse duvara tırmansın, hoşuma bile gidiyor, yeter ki gerekli gereksiz ağlamasın, huysuzluk etmesin, çok fena tepem atıyor benim.

Merolayn, hadi bakalım az kaldı, bu defa güzel güzel gider, keyifli bir tatil yaparsınız inşallah.

sağol cnm, hadi bakalım inşallah öyle olur, hem sıcak havada hem de Eymen azıcık büyümüşken olması daha güzel oldu aslında

Hep sorucam unutuyorum burcu, sen şimdi doruku memeden kestin ya, gece uyanınca süt veriyo musun ya da nasıl uyutuyorsun?

Anaaam, o konu çok ilginç. Teorik olarak Doruk'u ben kestim memeden ama pratikte onun bırakası varmış zaten Meral teyzesi. Hiç aramıyor. Su veriyorum, biraz içiyor, süt hiç vermiyorum, en son uyumadan önce süt içmiş oluyor. Bazen hadi annecim, daha gece, uyuyacaz diyorum, sarılıyorum, uyuyor. Bazen öyle dalamıyor bir türlü, o zaman da ayağımda sallıyorum. Uyku ile bir derdi yoksa, bu şekilde uyuyor, ama bir sıkıntısı varsa vay halime tabi :)

Tanyacaim Antalya Larada bir Otelde olacagiz...

Oooh Meral sizde Tatil planlari yapiyormussunuz...Insallah bu Bebelerle Tatilin tadini cikarabiliriz...
Ben biraz süpheliyimde bu Konuda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…