- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.421
Hanife Ayşegül hoşgeldiniz kızlar, biz de iyiyiz çok şükür, bugün için problem yok gibi
iyi güzel maşallah...Eymen nasıl kaşıntısı geçti mi?
geçti çok şükür cnm, artık çok dikkatli olmam lazım çünkü kuzunun alerjisi herneyeyse ciddi boyutta malesef(
Nihan tam atlattı di mi cnm?
hayırdır yolculuk mu var?Deryaaa yine sessizlerdesin, ne yapan nasılsınız anlat azıcık bacım:))
Bi de de bakiim hiç Milanoya gittin mi? gittinse beğendin mi? nereleri gezmek gerek orda??
merhablar .. kar soğuğu geri geldi sanırım kardan adam yapabiliriz böle giderse(((((((
alp paşaya geçmiş olsun Allah damatlığını göstersin .
tanya sanada geçmiş olsun sanırım anneler gününde yanında olmak istedi senin kv,benim kv de antyada su anda pazara kadar kalacak :))
maşallah...çok sevindim..ama evet tetikte olman gerekecek sürekli..inşallah büyüdükçe atlatır bu durumu..
Nihan iyi çok şükür..düşük çeneli kızım söylene söylene geziyor sürekli evin içinde...şimdi uyuyor...ama biraz huy değiştirdi...aşırı nazlı ve sinirli...inşallah geçer bu durum bu derece nazlı bir çocukla ne yaparım bilmem...yürürken ayağını sürçse ağlıyor.
ve ben ciddi anlamda kızıyorum ama hastalık sonrası diye fazla müdahale etmiyorum.inşallah geçicidir..öyle bir çocuk olmasını hiç istemiyorum.
Geçicidir cnm, çok huy değiştiriyorlar hastalık sırasında ve sonra kısa bi süre ama zamanla eski hallerine dönüyolr.. e sen de uslu bi cimcimeye sahipken birden böyle olunca afalladın tabi:))
hayırdır yolculuk mu var?
seni okudukğum kadarıyla tanıyorum canım..nihanın hiç de öyle olacağını zannetmiyorum.gecici bir durumdur bence.bir de bu sıpalar düşündüğümüzden daha akıllılar.deniyor şansını.zaten eğitimcisin üstesinden gelirsin..kızma fıstığa
inşallah öyledir Meral ya...benim derdim yaramazlık değil...ona katlanırım...bu resmen naz yapıyor her şeye kızıyor ağlıyor olur olmaz...en nefret ettiğim çocuk tipi ..Allahım büyük konuşuyorum sen affet başıma gelecek bu gidişle.
küçük halamız 11 yaşında hala böyle..ölüyor nazdan..ona mı benziyor huyu büyüdükçe diye korkuyorum...çünkü böyle bir çocuğa sabredemeyeceğimi biliyorum.şimdilik sakinleştirip unutturmaya çalışıyorum.ben soğukkanlı olsun isterim.
evet cnm kısmet olursa bu kez varaylar öncesinde gidecekken eyonun vizesinde yaşadığımız problem sonucu biletlerimizi hazirana ertelemiştik, daha vakit var ama yavaştan ayarlamaya başlamak gerek otel falan
bu f...book beni sinir ediyor.biraz önce bir video yada resim herneyse kyomuş profilime,birde yazgı bunu beğendi diye.ki ne gördüm,nede baktım.yani saçma resimler görürseniz bana ait değildir.
evet cnm kısmet olursa bu kez varaylar öncesinde gidecekken eyonun vizesinde yaşadığımız problem sonucu biletlerimizi hazirana ertelemiştik, daha vakit var ama yavaştan ayarlamaya başlamak gerek otel falan
seni okudukğum kadarıyla tanıyorum canım..nihanın hiç de öyle olacağını zannetmiyorum.gecici bir durumdur bence.bir de bu sıpalar düşündüğümüzden daha akıllılar.deniyor şansını.zaten eğitimcisin üstesinden gelirsin..kızma fıstığa
Bu kadar çalışmamam lazım benim, şirket alışık değil, düzen bozulacak valla
Mızmızlık konusuna sonuna kadar katılıyorum, isterse duvara tırmansın, hoşuma bile gidiyor, yeter ki gerekli gereksiz ağlamasın, huysuzluk etmesin, çok fena tepem atıyor benim.
Merolayn, hadi bakalım az kaldı, bu defa güzel güzel gider, keyifli bir tatil yaparsınız inşallah.
sağol cnm, hadi bakalım inşallah öyle olur, hem sıcak havada hem de Eymen azıcık büyümüşken olması daha güzel oldu aslında
Hep sorucam unutuyorum burcu, sen şimdi doruku memeden kestin ya, gece uyanınca süt veriyo musun ya da nasıl uyutuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?