2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Muhabbetinizin ortasından dalıyorum, kusuruma bakmayın...
Canım çok sıkkın..Eşimin iş yeriyle problemleri var... Ya onlar eşimi çıkaracaklar ya da eşim istifa edecek. Şimdi haberim oldu ki Bursa'da bi firmaya iş başvurusu yapmış.. Bana bişey danışmadı bile(
Burda çalıştığı firma uluslararası bi şirket, onun için kayseri'deki yerel şirketleri beğenmiyo...Şimdi de gitmiş Bursa'ya başvurmuş...
Bize dua edin hakkımızda hayırlısı olsun ama hiç gitmek istemiyorum

Alpiş in çorbasınıda yaptım,uyanınca içecek.şimdi size bakayım dedim.
HANİFE m tamda söylediğin isimle alakalıydı zaten.
MERAL,ahh Meral,yine mi gezmeler variyi tatiller ozaman şekerim,bol bol alışveriş yap,hakkını ver milano nun
mımızlığa benimde tahammülüm yok,ama onun dışında kırsın,döksün,koşsun,azsın farketmez.fakat o bir ağlama biçimi istediği olmadığında onu yaptığı an benim azıp,üstüne atlayasım geliyor:95:.

Tanyacaim Antalya Larada bir Otelde olacagiz...

Oooh Meral sizde Tatil planlari yapiyormussunuz...Insallah bu Bebelerle Tatilin tadini cikarabiliriz...
Ben biraz süpheliyimde bu Konuda...

Yok yok öyle deme, yorulacaz ama güzel olacak.

Kıymetcim, sana hiç söylememesi, danışmaması enteresan biraz. Ama belki karşı taraftan gelecek cevaba göre danışmayı planlamıştır, yargısız infaz yapmayalım. Hayırlısı olsun tabi hakkınızda. Senin ailen falan Kayseri'deydi di mi?

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım.ama yiyecek ekmeğiniz orada ise gidersiniz,üzme kendini.
burcu ya katılıyorum,sana danışmadan haraket ediyor olması sinir bozucu tabi ama,belki gerilme diye söylememiştir.

Ben de öyle olmuş olmasını umuyorum Burcu... 7 kuşak sülalem Kayseri'de benim. Ve ben aileme o kadar bağlıyım ki üniversiteyi bitirdiğim gün pılımı pırtımı toplayıp döndüm Ankara'dan . Ki orda kalsam kariyerli ve bol maaşlı iş bulma ihtimalim çok daha yüksekken...
Zaten yeniliklere hiç açık bi insan diilim, Bursa'da da tanıdığım bildiğim kimse yok... Kayseri'ye de çok uzak...

İyi bari zorlanmamış kuzum ama teorik olarak artık kalkmaması gerekirdi geceleri, ben sütten kesmeyi ve deliksiz uyuyacağım günleri beklemedeyim de:))

Oooh Meral sizde Tatil planlari yapiyormussunuz...Insallah bu Bebelerle Tatilin tadini cikarabiliriz...

Evet bebelerle tatil herzamankinden farklı olmakla beraber yine de kendine has güzellikler barındırıyo içinde, daha ziyade kendin eğlenmek yerine onu oynatıp,yüzdürüp,koşturup onun mutluluğuyla mutlu oluyosun:))

hakkınızda hayırlısı olsun cnm benim, hiçbişi söylemeden yapması kötü olmuş, sanırım kabul etmeyeceğini düşündüğünden öyle daranmıştır, bakalım ne cvp gelecek sen de ona göre vereceğin tepkileri belirle bence kafanda

yine mi derken yazgışş geçen sefer gidememiştim ki:))

Biz de Side'de Voyage Sorgun'a gitmeyi planlıyoruz. Evet aynı şüpheleri ben de taşıyorum ama o tesise daha önce de gitmiştik ve konseptini çok beğenmiştik, çocuğumuz olursa kesin buraya gelelim demiştik.. Zaten çocuk dostu otel die geçiyo.. Tatil için henüz yer belirlememiş olanlara tavsiye..

Zor bir durum haklısın, hayırlısı olsun.
Ben de ailemden hiç ayrı kalmadım, hiç de istemem.
Hele bir cevap gelsin bakalım, sen de koyarsın o zaman tavrını.

biz hala emerek uyuyorz geceleri yada yer hamagında sallanarak .. ben istiyorum ki kendi kendine uyumaya alıssın artık .. yani yatagına yatırsam geri kalkıyor yanıma yatsa da öle ..memeyi bırakınca çok zorluk cekecem yoksa (

Beraber yattığımız zaman kalkmıyor sıpa :)

bir günde bu kadar heyecan çok bana...kardeşim askere gidiyor kızlar:) ç.kale çıktı .

Aaaa, hadi hayırlı olsun, Allah kavuştursun şimdiden. Ne zaman teslim olacak, kaç ay yapacak?

Kıymeeeet, biz de oraya gitsek mi diye düşünüyoruz.
Ne zaman gideceksiniz

ne zaman geleceksiniz?haber ver:)

hiiççç sıkma canını..anadolu aslanları eşlerine danışmaz:)
şaka bir yana sadece başvuru yapmış canım.kv orda değilse sorun etme..tebdili mekanda ferhlık varddır derler öyle düşün..
hayırlısı olsun ..gecen günkü muhabbet aklıma geldi.olursa sizin için iyi olur..

Tanyacım şimdiden hayırlı tezkereler cnm

Biz abi okuldan gelesiye dek dışarda oynayalım azıcık yavru kuşumla, öptüm hepiciğinizi

Öle evet.. Bi kere de bana destek ol dedi zaten ben öyle tepki verince
kıymet hayırlısı olsun tabi sinir bozucu bi durum ama erkeklerin çoğunluğu böle,hem bursa çok güzel bi şehir .kv den uzak da olursun
Ben de ilk etapta bunu düşündüm ama bu sefer de Burcu'nun yaşadıklarını yaşıcam.. Zaten eşim annesinden ayrı adım atamaz..Kesin zırt pırt gelirler..
Hayırlısı neyse o olsun başka bişey diyemiyorum.. O da ekmek parası için çabalıyo onu da suçlayamıyorum...
Tatille ilgili söylediklerine de katılıyorum bu arada..Onların mutluluğuyla mutlu olmak çok güzel ama ya hastalanırlarsa!!?????
bir günde bu kadar heyecan çok bana...kardeşim askere gidiyor kızlar:) ç.kale çıktı .
Gözünüz aydın Tanya, hemen gidip gelsin inşallah..

Hafızana hayran kaldım cnm, Yazgıcan o konyayı sakın tatilden sayayım deme ordaki 70 küsür kişilik grbu toplar sizin eve tatile gönderirim haberin ola

yok hayatım yok, ona tatil dermiyim hiç ben,resmen eziyetti o sana.
hatta ben bizzat şimdi seni tebrik ediyorum,bu eziyete dayanma sabrı gösterebildiğin ve cinnet geçirerek sayıyı azalma girişiminde bulunmadığın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…