- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.461
Haziran'da büyük ihtimal. Çünkü Temmuz'a kalırsak hem çok kalabalık olur hem de hava çok sıcak olur die düşündük..Okullar kapanmadan inşallah...Beraber yattığımız zaman kalkmıyor sıpa :)
Aaaa, hadi hayırlı olsun, Allah kavuştursun şimdiden. Ne zaman teslim olacak, kaç ay yapacak?
Kıymeeeet, biz de oraya gitsek mi diye düşünüyoruz.
Ne zaman gideceksiniz
İnşallah hayırlısı olur Tanya.. Dua edin...ne zaman geleceksiniz?haber ver:)
hiiççç sıkma canını..anadolu aslanları eşlerine danışmaz:)
şaka bir yana sadece başvuru yapmış canım.kv orda değilse sorun etme..tebdili mekanda ferhlık varddır derler öyle düşün..
hayırlısı olsun ..gecen günkü muhabbet aklıma geldi.olursa sizin için iyi olur..
Haziran'da büyük ihtimal. Çünkü Temmuz'a kalırsak hem çok kalabalık olur hem de hava çok sıcak olur die düşündük..Okullar kapanmadan inşallah...
Size de kesinlikle tavsiye ederim. Çocuklar için bi sürü aktivitesi var. En önemlisi de çok yeşillik...Oteli doğal yapıyı bozmadan inşa etmişler.
İnşallah hayırlısı olur Tanya.. Dua edin...
Kiymetcim esinin sana danismamasi gercektende hic hos degil ama vardir belkide bir bildigi...
Bende aynen öyleyim, degisiklikleri hic sevmem...heleki yasadigim cevreye cok bagliyimdir, mümkünse o semtten bile ayrilmayi hic istemem...
Hakkinizda hayirlisi olsun canim...
Ok Tanyacim haber veririm....sen belki bilirsin, yorumlarda felan cok güzel seyler yaziyor.
Su gemi seklinde olan otel varya adini vermeyim simdiiyimidir orasi
biliyorum canım gayet güzel:)Kiymetcim esinin sana danismamasi gercektende hic hos degil ama vardir belkide bir bildigi...
Bende aynen öyleyim, degisiklikleri hic sevmem...heleki yasadigim cevreye cok bagliyimdir, mümkünse o semtten bile ayrilmayi hic istemem...
Hakkinizda hayirlisi olsun canim...
Ok Tanyacim haber veririm....sen belki bilirsin, yorumlarda felan cok güzel seyler yaziyor.
Su gemi seklinde olan otel varya adini vermeyim simdiiyimidir orasi
Haziran'da büyük ihtimal. Çünkü Temmuz'a kalırsak hem çok kalabalık olur hem de hava çok sıcak olur die düşündük..Okullar kapanmadan inşallah...
Size de kesinlikle tavsiye ederim. Çocuklar için bi sürü aktivitesi var. En önemlisi de çok yeşillik...Oteli doğal yapıyı bozmadan inşa etmişler.
İnşallah hayırlısı olur Tanya.. Dua edin...
burcu siz tatile gitmeyecekmisiniz bu sene?
Evet ya kurulu düzeni bozmak çok zor. Özellikle de kadınlar için böyle sanırım.. Şimdi Pelin'e kim bakacak fln milyon tane şey düşünüyorum((
Siz yurt dışından rezervasyon yaptırdığınız için uyguna geliyo di mi.. Çünkü lara'daki oteller epey pahalı bildiğim kadarıyla..
Tanyacım, gidecez kısmet olursa da nereye gidelim ona karar veremiyoruz. Bir yandan Kıymet'in dediği oteli düşünüyoruz, bir yandan kvnin Gömeç'te yazlığı var. Ben aslında ev ortamı olsun istiyorum ama ev kv'nin olduğu için ve yürüme mesafesinde restoran falan olmadığı için pek tercih etmiyorum. Kararsızız yani ama illa ki gidecez, 3 yıldır tatil yapmıyoruz biz.
siz de buraya gelin..:))
valla ben size çıralı yı falan öneririrm.sakin temiz aile yeri ve de doğası müthiş..tavuklar hiniler derken doruk sana hiç dokunmaz hamakta keyif yaparsınız:))
fiyatları da uygun bu arada..
biliyorum canım gayet güzel:)
otel cenneti oldu burası..hergün daha da yenisi güzeli yapılıyor ama:).
inşallah canım..
sen de haber ver..gitmeden yüzünüzü görme fırsatım olur belki..
Biz de aynı sebeplerle haziran olsun, okullar kapanmadan olsun dedik ama daha ne rezervasyon yaptırdık, ne ben izin aldım... Bir de uçakla gitmek çok zor geliyor bana nedense, onca eşyayı taşımak gözümde büyüyor, arabayla gitmek için de çok uzak, o yüzden kararsızız biraz.
Ama tatil köyü olsun dersek, büyük ihtimal burası olur.
İster misin aynı tarihlerde orda olalım
Çıralı neresi??? lk defa duydum ben.. Sakin bi yerse biz de gidelim...Başımı dinlemeye çok ihtiyacım var..siz de buraya gelin..:))
valla ben size çıralı yı falan öneririrm.sakin temiz aile yeri ve de doğası müthiş..tavuklar hiniler derken doruk sana hiç dokunmaz hamakta keyif yaparsınız:))
fiyatları da uygun bu arada..
Sizce crocs/clogs denilen Terlikler bizim cücükler icin sahilde felan kullanisli olurmu?
Play terliği diye bi bunlar var heralde küçük çocuklar için ama koşturup durmaktan terlik giyecekler mi giyseler de o terlik ayaklarında duracak mı o da ayrı bi merak konusu!!!
B-im e gittim boya almak için orada muzık seti satıyorlardı oyuncak.alayım dedım getırdım sıldım oglusuma verdım.abbboooo nasıl sevındı.elındenn bırakmıyor uflemeye calısıyor.bıleydım daha ınce alırdım.piyanosunu cok sevıyor sarkılar falan soyluyorda bunları sevecegını tahmın etmemıstım.
B-im e gittim boya almak için orada muzık seti satıyorlardı oyuncak.alayım dedım getırdım sıldım oglusuma verdım.abbboooo nasıl sevındı.elındenn bırakmıyor uflemeye calısıyor.bıleydım daha ınce alırdım.piyanosunu cok sevıyor sarkılar falan soyluyorda bunları sevecegını tahmın etmemıstım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?