2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcu meral,kıymet çok teşkür ederim kızlar..
uzun dönem çıktı..olsun ne yapalım..
gidenlerin hepsi sağsalim gidip gelsinler inşallah..
tuhaf bişeymiş bu..ben soğukkanlı olurum bu durumlarda ama heyecan yaptım birden..

Son düzenleme:
Kiymetcim esinin sana danismamasi gercektende hic hos degil ama vardir belkide bir bildigi...
Bende aynen öyleyim, degisiklikleri hic sevmem...heleki yasadigim cevreye cok bagliyimdir, mümkünse o semtten bile ayrilmayi hic istemem...

Hakkinizda hayirlisi olsun canim...

Ok Tanyacim haber veririm....sen belki bilirsin, yorumlarda felan cok güzel seyler yaziyor.
Su gemi seklinde olan otel varya adini vermeyim simdi iyimidir orasi

Haziran'da büyük ihtimal. Çünkü Temmuz'a kalırsak hem çok kalabalık olur hem de hava çok sıcak olur die düşündük..Okullar kapanmadan inşallah...
Size de kesinlikle tavsiye ederim. Çocuklar için bi sürü aktivitesi var. En önemlisi de çok yeşillik...Oteli doğal yapıyı bozmadan inşa etmişler.
İnşallah hayırlısı olur Tanya.. Dua edin...

Biz de aynı sebeplerle haziran olsun, okullar kapanmadan olsun dedik ama daha ne rezervasyon yaptırdık, ne ben izin aldım... Bir de uçakla gitmek çok zor geliyor bana nedense, onca eşyayı taşımak gözümde büyüyor, arabayla gitmek için de çok uzak, o yüzden kararsızız biraz.
Ama tatil köyü olsun dersek, büyük ihtimal burası olur.
İster misin aynı tarihlerde orda olalım

Evet ya kurulu düzeni bozmak çok zor. Özellikle de kadınlar için böyle sanırım.. Şimdi Pelin'e kim bakacak fln milyon tane şey düşünüyorum((
Siz yurt dışından rezervasyon yaptırdığınız için uyguna geliyo di mi.. Çünkü lara'daki oteller epey pahalı bildiğim kadarıyla..

biliyorum canım gayet güzel:)
otel cenneti oldu burası..hergün daha da yenisi güzeli yapılıyor ama:).

inşallah canım..
sen de haber ver..gitmeden yüzünüzü görme fırsatım olur belki..

burcu siz tatile gitmeyecekmisiniz bu sene?

Tanyacım, gidecez kısmet olursa da nereye gidelim ona karar veremiyoruz. Bir yandan Kıymet'in dediği oteli düşünüyoruz, bir yandan kvnin Gömeç'te yazlığı var. Ben aslında ev ortamı olsun istiyorum ama ev kv'nin olduğu için ve yürüme mesafesinde restoran falan olmadığı için pek tercih etmiyorum. Kararsızız yani ama illa ki gidecez, 3 yıldır tatil yapmıyoruz biz.

Valla bilmiyorumki...orda fiyatlar nasil...Biz Martda rezevasyon yaptirdik.
Ama bu sene genel olarak sadece ucak bileti alsak bile önceki senelere bakarak daha pahali.
Turistler ic savas durumlarindan felan dolayi Misiri felan tercih etmedikleri icin Türkiyeye talep daha yogunmus. Bu yüzdende tabi fiyatlar birazda ucmus vaziyette.

siz de buraya gelin..:))
valla ben size çıralı yı falan öneririrm.sakin temiz aile yeri ve de doğası müthiş..tavuklar hiniler derken doruk sana hiç dokunmaz hamakta keyif yaparsınız:))
fiyatları da uygun bu arada..

B-im e gittim boya almak için orada muzık seti satıyorlardı oyuncak.alayım dedım getırdım sıldım oglusuma verdım.abbboooo nasıl sevındı.elındenn bırakmıyor uflemeye calısıyor.bıleydım daha ınce alırdım.piyanosunu cok sevıyor sarkılar falan soyluyorda bunları sevecegını tahmın etmemıstım.

Süper olur!! Hatta keşke orda toplanıp hem buluşma hem de hep birlikte tatil yapsak ne güzel olur..

Çıralı neresi??? lk defa duydum ben.. Sakin bi yerse biz de gidelim...Başımı dinlemeye çok ihtiyacım var..

Güle güle oynasın Bizimki hiç ilgilenmedi bile onarla..Arada bi üfleyelim die ağzımıza sokuşturuyo o kadar

egoş da bayılabilir bu oyuncaga hemen bme gideyim bende ..gerçi kociş bi daha gürltülü oyuncak alma demişti :))))

ii aksamlar herkese önce bme sonra oğluma :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…