2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba ve güneşli günler!!daha nice anneler günü yaşayalım dileklerimle ,en çok sevdiğim sözü ile -en kötü günümüz öyle olsun-iyi haftasonu diyorum!

selam millet
şimdiden herkesin anneler günü kutlu olsun
yoğunum yoğunum çok yoğunum
okul işleri ve deniz felç ediyor beni

bir günde bu kadar heyecan çok bana...kardeşim askere gidiyor kızlar:) ç.kale çıktı .

hayırlı olsun
memleketime gidiyor demek
116. jandarma eğitim tugayı
tabi bu merkezdeki ilçelerdeyse bilemem tabi ama çanakkaleden genellikle iç anadoluya dağıtım yapıyorlar ayrıca merkez çoook güzel küçük bir sahil şehri askeriye de neredeyse şehrin içinde
alah göz açıp kapama hissinde dönmeyi nasibetsin

slm
biz yarın sabah sünnet olmaya gidiyoruz :))

allah mürüvvetini de görmeyi nasibetsin canım şimdiden geçmiş olsun

canlar selam.şimdide hepberaber Ata kuzumuz için dua edelim.
bugün ikinci kez sünnete alındı.sabah sünnetini oldu,ama genel anestezi ile.çünkü damar yolu bulunamadı.biraz önce Şebnem le konuştuğumda kanaması durmadığı için ikinci kez sünnete alındığını söyledi Allah yardımcısı olsun,tez zamanda sağlık versin mavişime.

Son düzenleme:

Ay çok üzüldüm şimdi boncuğuma, inşallah şu an herşeyin yolunda olduğuna inanıyorum ama çok çekti desene miniğim( Allahım acil şifalar versin inş.

teyzeleri çok şükür evimize geldik kabus gibi bir gün geçirdim canımdan can gitti allah kimseyi evladıyla sınamasın

sabahleyin güne çok güzel başlamıştık dr amcamızla gayet mutluyduk ilk sıkıntı damar yolu ararlarken oldu bir türlü bulamadılar ata izin vermedi o yüzden ameliyathanede tekrar deneriz deyip ameliyathaneye çıktılar
orda bile ata ağlamaya devam ediyordu sonra sesi kesildi tam 1,5 saat haber alamadık off offf sonra baygın bir halde atayı getirdiler kendinde değildi kuzum yatırdılar ve ata titriyordu çok üşümüştü tam 2 saat ayılmasını bekledik ben sürekli nefesini kontrol ettim zaman geçmek bilmedi valla sonra uyandı bu seferde açlıktan ağlamaya başladı sonra neyseki karnımızı doyurduk rahatladık sonra hiç ağlamadı ama hep kucaktaydı uyuklar gibiydi sonra uyudu uyandığında eski ata gelmişti ohhh bitti dedik
ama sonra dr kontrole geldi altınıbir açtı heryer kan sargı bezi yapışmış ve kurumuş onu sökerken çok canı yandı katıldı ağlamaktan sonra pansuman yaptı kanama dursun diye krem sürdü bekleyelim dedi 15 dakika bekledik sonra geldi kanama durmuyor tekrar sünnete alıcaz dikiş atmamız lazım dedi ve ben orda yıkıldım tekrar aldılar atayı yarım saat sonra ağlayarak geldi yanımıza neyseki sonrası sakindi şimdi mışıl mışıl uyuyor umarım kabus bitmiştir

dr umuz sünnet derisi çok yapışıktı çok zor oldu dedi ben sınırsız sünnet yaptım bu 2. tekrar ettiğim sünnet dedi idrar kanalı bir iğne deliği kadar daralmış bu çocuk nasıl çiş yapıyordu dedi ama artık rahat edicek sorun kalmadı dedi

çok uzun yadım ama çok doluydum sizinle paylaşmam gerekiyordu dualarınız için sonsuz teşekkür buarada oğluşuma kesin nazar değdi bütün hastane personeli onu görmeye geldiiii

AY ŞEBNEMCİM geçmiş olsun yaa. sonuna gelmeden nie erken sünnet ettirfiler çocuumu dertleri ne die düşünürken gerekliymiş onu okudum. kuzumm kıyamam yaa. allahtan trawmatik olmuolar bu zmanadas unutuolar hemen. inş o üşümesinin ceremesi çok ağır çıkmaz.
babası gelmişmiydi onla oynar fln unutur. tekrar geçmiş olsun canım allah bidaa yaşatmasın böle şeyler nası bulamazlar anlamadım he melikenin kanı alınırken 3 kişi tuttu bide ben 3 sn sürmedi. çocua eziyet etmişler. neyse gelmiş geçmiş olsun inş. bi çocuk fln sewindir sadaka wer iyi olur...

Şebnem kıyamadım Ata'ya da sana da. Neler yaşamışsınız... Allah bir daha yaşatmasın, kuzum da inşallah hemen sağlığına kavuşur..

oyyy benim maviş kuzum kıyamam ben sana.o boncuk gözlerinden dökülen yaşlara... ne çok yakmışlar canını...inşallah son olsun...Allah acil şifa versin..çabuk iyileş kuzum iyileşki annen de bir oh desin.
Şebnemcim Allah güç kuvvet versin...çok zor zamanlar yaşamışsın Allah beterinden saklasın.hayırlı olsun da diyeyim bu arada...

Okurken benım sınırlerım bozuldu sız neler cekmıssınızdır.cok gecmıs olsun canım.

tüylerim diken diken oldu okurken canım çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin yaralarını hemencecik geçirsin ...

Şebnemciğim Ata ya ve sana büyük geçmiş olsun canım

Onlar bizden de güçlüler çok çabuk toparlanacak inşallah sen bile şaşıracaksın canım

Bende ilk gün o kadar kötü olmuştum ki
o gün geldi aklıma bir de ben girmiş kollarını tutmuştum
güzel haberlerini almak duasıyla...

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler...[/B]

canım çok geçmiş olsun okudum içim yandı kavruldu kıyamam çok zor olmuş inşallah hemen iyileşir boncuk gözlüm
hayırlı olsun damatlığını da görürsün inşallah çok öp boncuk gözlerinden benim için

Bu yolda bana en büyük destek en çok yardımcı hüznümü sevincimi benimle yaşayan güzel anneler sizleri çok seviyorum

bu özel günü yaşamamızı sağlayan rabbime ve meleklerimize sonsuz şükürler

anneler gününz kutlu olsun güzel yavrularımız hep yanıbaşımızda olsun

kendi annemin ve sizlerin annelerinizinde anneler günü kutlu olsun allah onları başımızdan eksik etmesin

oyyy Allah'ım gözlerim doldu okurken kıyamam çok geçmiş olsun.inş en kısa zamanda toparlıcaktır kuzum insan bi damla gözyaşını gördüğünde içi parçalanıyor sen neler yaşadın kim bilir tekrar çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun sünnetiniz.

öncelikle hepimizin anneler günü kutlu olsun canyoldaşlarım
alp ve ata kuzularım erkek olmuş, olduda bitti maaşallah şebnem çok üzüldüm atanın tekrar aynı acıyı çekmesine iyiki hatırlamıyolar bu dönemleri ameliyathane çok soğuk oluyo en az birbuçuk saat orda kaldıkları için çok üşüyolar, dikkat edin ıhamur falan verin hasta olmasın yavrularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…