- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.501
Herkese günaydın
Ata ya geçmiş olsun,biraz zor olmuş ama sonunda gitmiş pipinin yarısı,damatlığını görmeyi Allah nasip etsin...
Gelelim bize;
Cuma günü Kero yu dr.a götürdüm ve bronşit dedi, salı gecesi başlayan öksürük cuma nasıl bronşite çevirdi anlayamadım,sanki çocuğu karda yatırdık
Artık suratım nasıl bir hal aldıysa korkma dedi,antibiyotik bile vermeyeceğim dedi, 2 tane öksürük şurubu yazdı biri balgam söktürücü, geçmezse hava veririz dedi, kan tahlili yaptırdık,kanında herhangi antibiyotiklik durum çıkmadı gerçekten,sanırım başlangıcındayız.
Kan damlasına gerek yok artık kansız değil dedi, boyu için "sizden daha uzun bir çocuk beklerdim" dedi (ben demiştim size)
Diş için flor takviyesini hemen kesiyorsun zeka geriliği yaptığı kanıtlandı dedi. (Dişçiler verin diyor,doktorlar kesiyor,hiçbişey anlamadım bu işten)
D vitaminini 2 yaşına kadar devam dedi.
Eğer bal ev yapımı değilse vermeyin, ne olduğu belli değil dedi.
Böyle işte...bu arada benim minik kuzunun 2 tane daha dişi patladı,11 etti diş sayımız,burnu deseniz sular seller gibi akıyor...
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım, ayakkabıların hepsi çok güzel,ben kinetix ortopedik spor ayakkabı almıştım ilk olarak hala giyiyor ama tabanı biraz kalın bizimkinin, daha ince olmasına dikkat edebilirsin birde ayak bileğini acıtmamasına dikkat edebilirsinmerhaba,
öncelikle anneler gününüz kutlu olsun, inşallah bebeklerinizle çok güzel günler geçirirsiniz hepiniz
benim temmuz doğumlu bir kızım var.
1 aydır sıralıyo, ellerini bırakıp ayakta da durabiliyo 20-30 saniye. bilinçsiz olarak desteksiz adım da attığı oldu birkaç defa.
evim sıcak çorapla dolaşıyo şimdi, dışarda da ymuşak tabanlı patik ayakkabılardan giyiyo.
sadede geleyim ilk adım ayakkabısını ne zaman almam gerekli?
bir de nasıl bir ayakkabı olmalı nelere dikkat etmeliyim?
söyle bir ayakkabı uygun mu sizce?
Minibeybi Ortopedik Çocuk Ayakkabıları ( BEŞİKTAŞ - İSTANBUL )
şimdiden teşekkürler :)
sevgiler hepinize...
teyzeleri çok şükür evimize geldik kabus gibi bir gün geçirdim canımdan can gitti allah kimseyi evladıyla sınamasın
sabahleyin güne çok güzel başlamıştık dr amcamızla gayet mutluyduk ilk sıkıntı damar yolu ararlarken oldu bir türlü bulamadılar ata izin vermedi o yüzden ameliyathanede tekrar deneriz deyip ameliyathaneye çıktılar
orda bile ata ağlamaya devam ediyordu sonra sesi kesildi tam 1,5 saat haber alamadık off offf sonra baygın bir halde atayı getirdiler kendinde değildi kuzum yatırdılar ve ata titriyordu çok üşümüştü tam 2 saat ayılmasını bekledik ben sürekli nefesini kontrol ettim zaman geçmek bilmedi valla sonra uyandı bu seferde açlıktan ağlamaya başladı sonra neyseki karnımızı doyurduk rahatladık sonra hiç ağlamadı ama hep kucaktaydı uyuklar gibiydi sonra uyudu uyandığında eski ata gelmişti ohhh bitti dedik
ama sonra dr kontrole geldi altınıbir açtı heryer kansargı bezi yapışmış ve kurumuş onu sökerken çok canı yandı katıldı ağlamaktan sonra pansuman yaptı kanama dursun diye krem sürdü bekleyelim dedi 15 dakika bekledik sonra geldi kanama durmuyor tekrar sünnete alıcaz dikiş atmamız lazım dedi ve ben orda yıkıldım tekrar aldılar atayı yarım saat sonra ağlayarak geldi yanımıza neyseki sonrası sakindi şimdi mışıl mışıl uyuyor umarım kabus bitmiştir
dr umuz sünnet derisi çok yapışıktı çok zor oldu dedi ben sınırsız sünnet yaptım bu 2. tekrar ettiğim sünnet dedi idrar kanalı bir iğne deliği kadar daralmış bu çocuk nasıl çiş yapıyordu dedi ama artık rahat edicek sorun kalmadı dedi
çok uzun yadım ama çok doluydum sizinle paylaşmam gerekiyordu dualarınız için sonsuz teşekkür buarada oğluşuma kesin nazar değdi bütün hastane personeli onu görmeye geldiiii
geçmiş olsun keroya...kızma da dr a götürmekte biraz geciktin sanki...7 yaşına kadar falan öksürük çok önemli.her an tıkanabilir ufaklılar allah korusun..acil şifa diliyorum..Herkese günaydın
Ata ya geçmiş olsun,biraz zor olmuş ama sonunda gitmiş pipinin yarısı,damatlığını görmeyi Allah nasip etsin...
Gelelim bize;
Cuma günü Kero yu dr.a götürdüm ve bronşit dedi, salı gecesi başlayan öksürük cuma nasıl bronşite çevirdi anlayamadım,sanki çocuğu karda yatırdık
Artık suratım nasıl bir hal aldıysa korkma dedi,antibiyotik bile vermeyeceğim dedi, 2 tane öksürük şurubu yazdı biri balgam söktürücü, geçmezse hava veririz dedi, kan tahlili yaptırdık,kanında herhangi antibiyotiklik durum çıkmadı gerçekten,sanırım başlangıcındayız.
Kan damlasına gerek yok artık kansız değil dedi, boyu için "sizden daha uzun bir çocuk beklerdim" dedi (ben demiştim size)
Diş için flor takviyesini hemen kesiyorsun zeka geriliği yaptığı kanıtlandı dedi. (Dişçiler verin diyor,doktorlar kesiyor,hiçbişey anlamadım bu işten)
D vitaminini 2 yaşına kadar devam dedi.
Eğer bal ev yapımı değilse vermeyin, ne olduğu belli değil dedi.
Böyle işte...bu arada benim minik kuzunun 2 tane daha dişi patladı,11 etti diş sayımız,burnu deseniz sular seller gibi akıyor...
günaydın
dökülüyorum resmenmert bana süper bir anneler günü hediyesi verdi sağolsun, 3 gündür yarım saat uyumadım, alttan bir dişimiz çıktı ama benim de canım çıktı resmen
cumartesi günü urfaya balıklıgöle gittik, çok yoruldum ölüyorum resmen,yatılı misafirim vardı ,annemle kayınvaldeyi anneler günü için aramayı unuttuk biliyormusunuz:78: tam dayaklığız bugün arayıp gönüllerini almaya çalışıcam ama ben olsam çok üzülürdüm
burcu çok sevindim senin adınaaranız düzelmiş kocanla
yaa kahvaltı faslından sonra oturdum pc başına rüyamı yazacam yağız pc yi kapatıyo ben açıyorum 3 kez tekrarlandı. sonunda yağız ı yatagın üstüne koydum öyle yazıyorum..
esin sen antakya da oturuyomuşsun ben size gelmişim ailecek sizden kız alıyormuşuz.
dügünde kadın erkek ayrıymış. (hatice sultanın dügünü gibi)evde oluyormuş
yemekler felan yapmışsınız ama çok deişik ve lezzetli.
tabi ben sofra başından kalkmıyorum hepsinden yedim valla.:)))))
sana cemyy soruyorum nerede diye sende bize misafir felan geldiginde bana bırakmazlar çocuga bakarlar diyosun...sonra kalkıyoruz sizden sende bizimle yolcu etmeye geliyosun
yollarda dolanıyoruz felan hep tarihi yerlermiş çok güzel.. hatırladıgım bu kadar.
vee mutlu sonn yağız uyumuş yatagın üstünde..:)
çok geçmiş olsun canım..acil şifa versin..
okurken içim kıyıldı yavruma..artık rahat rahat çişini yapacakmış ama :))zorluğu bu kadar olsun..damatlığını da görün inşallah..
geçmiş olsun keroya...kızma da dr a götürmekte biraz geciktin sanki...7 yaşına kadar falan öksürük çok önemli.her an tıkanabilir ufaklılar allah korusun..acil şifa diliyorum..
bilmişlik yapıyormuşum gibi olmadım umarım.:26:.özgürde bir kez yaşadık bunu o yüzden çok hassasım bu konuda..
hehe tam dayaklıksınız..size dönüşü kötü olabilir..iyice yağla balla gönlünü al ikisinin de..hele önemliyse onlar için:)
oooh sefam olsun benim yerimede oynasaydın,ben düğünlerde çok oynarımGünaydın..
Biraz geç kaldım ama yinede yazmka istiyorum, hepinizin anneler günü kutlu olsun, Rabbim nice anneler günü yaşatsın bizlere meleklerimizle birlikte..
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim, mutluyum, huzurluyum..
Aylincim, flor konusunu bende hem kendi doktorumuza hemde çok yakın bir arkadaşım var kendisi diş hekimi, ona sordum, 2 doktor da kesinlikle flor önermiyor, diş hekimi olan arkadaşım 3 yaşından önce asla vermeyiz, 3 yaşından sonrada gerekiyorsa veririz dedi, bende flor konusunu kapattım böylelikle..
Gülşan, çok güldüm anneleri aramayı unutmuş olmanıza, üzülmüşlerdir eminim, ama telafisi zor birşey değil, sizi anlayışla karşılayacaklardır..
Bu arada gittiğim düğünde kurtlarımı döktüm, çok iyi geldi bana, eşime 2 gündür ''beni diskoya götür'' diyorum, gülüyor o da..
Ata kuzusunun da sünneti hayırlı olsun, zor olmuş ama geçmiş çok şükür..
Bugün biraz yoğun olacam, fırsat bulursam gelirim, unuttuğum kimse varsa affola..
GÜNAYDIN ANNELERRRRR
ŞEBNEMCİM ataya çok geçmiş olsun zor geçirmişsiniz biz 40 günlükken yaptırmıştık nasıl olup bittiğini anlamamıştık bile ii etmişim anneler günü sürprizinde güzel olmuş
AYLÜNNN kereme de geçmiş olsun bronşit nasıl bişeyse akşam öksürmüştü sabah doktora götürdüm bronşit dedi yani çok mu çabuk ilerliyo birden çıkıveriyo biz antibiyotik de kullanmak zorunda kalmıştık çok geçmiş olsun burun bizdede felaket hava değişikliği yaramadı kuzulara
ne güzel rüyaymış gerçi bizde haremlik selamlık düğün olmaz ama yemeklerimiz güzeldir hakikaten belki yolunuz düşer gelirsiniz bende ağırlarım sizi ne güzel olur
güzel bir anneler günüydü sabah kahvaltıya anneme gittik öğleden sonra kv ye gittik eve geldik oğluşu yıkadım sonra o uyudu babasıyal bende şekerleme yapalım diye yattık saat 7 idi kalktığımda sabah olmuştu kuzu da hiç uyanmadı sandım bi kere uyanmış babası hemen süt vrmiş uyumuş yani tam 12 saat uyudum buda benim anneler günü hediyem oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?