2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Peygamberimizin de dediği gibi cennet annelerin ayakları altında...
Cennet bizim ayaklarımız altında....
Bu dünyadaki en güvenli sığınak bizim kucaklarımız, karşılıksız olan tek sevgi bizim yavrularımıza duyduğumuz sevgi...
Şükürler olsun ki Allah bize bu büyük mutluluğu yaşattı...
Ve hediyelerin en güzelini, yavrularımızı verdi...
Evlatlarımızla, sevdiklerimizle, sağlıkla nice anneler günü olsun.
Anneler günümüz kutlu olsun.:118::119::129:

benim can arkadaşlarım,öyle bir yolduki bizlerinki,beraber çıktığımız,merakla izlediğimiz,heyecanla beklediğimiz...ve bizler o yolun sonunda en değerlilerimizi,canlarımızı,yavrularımızı kucakladık.
bu bizim 2.anneler günümüz.hepinizi seviyorum ve hepinizin anneler gününü kutluyoruz.
bize hayat katan,annelik sıfatını kazanfıran bebeklerimizin hep yanıbaşımızda olmasını diliyorum

ALP ve YAZGI

iyiki varsınız sizi çok seviyorum :) geçmiş olsun dilekleriniz için sonsuz teşekkürler bugün ata çok iyi keyfi yerinde çok mutlu sadece alltını açtırmıyo çok korkuyo onun dışında yaramazlık son sürat :))

atanın babası anneler günü için bizi kahvaltıya götürdü çok keyifli geçti bana hediye almış koca bir paket ataya verdirdi atada getirdi al dedi çok mutlu oldum gözlerim doldu oğluşumdan ilk hediyemi aldım birde ata bugü ilk defa anne dedi daha doğrusu ane dedi :))

hepinizin anneler günü kutlu olsun bebeklerimizle nice mutlu anneler günü geçirmek dileğiyle

merhaba,
öncelikle anneler gününüz kutlu olsun, inşallah bebeklerinizle çok güzel günler geçirirsiniz hepiniz
benim temmuz doğumlu bir kızım var.
1 aydır sıralıyo, ellerini bırakıp ayakta da durabiliyo 20-30 saniye. bilinçsiz olarak desteksiz adım da attığı oldu birkaç defa.
evim sıcak çorapla dolaşıyo şimdi, dışarda da ymuşak tabanlı patik ayakkabılardan giyiyo.
sadede geleyim ilk adım ayakkabısını ne zaman almam gerekli?
bir de nasıl bir ayakkabı olmalı nelere dikkat etmeliyim?
söyle bir ayakkabı uygun mu sizce?
Minibeybi Ortopedik Çocuk Ayakkabıları ( BEŞİKTAŞ - İSTANBUL )
şimdiden teşekkürler :)
sevgiler hepinize...

Canım arkadaşlarım, biraz geç kaldım ama anneler gününüz kutlu olsun...

Şebnemcim, yazdıklarını okurken resmen kanım çekildi, çok zor saatler geçirmişsiniz arkadaşım, çok geçmiş olsun güzel gözlü kuzuma... Bundan sonra çok rahat edersiniz inşallah. Allah kimseyi evladıyla sınamasın...

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim, çok eğlendik çekirdek ailemle. Kocam güzel bir sürpriz de yaptı anneler günü vesilesiyle, epey moral depoladım çok şükür :) Ama o kadar çok gezdik ki, şu an yorgunluktan dökülüyorum :))))

İşim çok, üstelik de toparlayıp erken çıkmam lazım, bugün aşı olacaz, muayene olacaz, bir daha giremezsem merak etmeyin.

Öpüyorum hepinizi...

Herkese günaydın
Ata ya geçmiş olsun,biraz zor olmuş ama sonunda gitmiş pipinin yarısı,damatlığını görmeyi Allah nasip etsin...
Gelelim bize;
Cuma günü Kero yu dr.a götürdüm ve bronşit dedi, salı gecesi başlayan öksürük cuma nasıl bronşite çevirdi anlayamadım,sanki çocuğu karda yatırdık
Artık suratım nasıl bir hal aldıysa korkma dedi,antibiyotik bile vermeyeceğim dedi, 2 tane öksürük şurubu yazdı biri balgam söktürücü, geçmezse hava veririz dedi, kan tahlili yaptırdık,kanında herhangi antibiyotiklik durum çıkmadı gerçekten,sanırım başlangıcındayız.
Kan damlasına gerek yok artık kansız değil dedi, boyu için "sizden daha uzun bir çocuk beklerdim" dedi (ben demiştim size )
Diş için flor takviyesini hemen kesiyorsun zeka geriliği yaptığı kanıtlandı dedi. (Dişçiler verin diyor,doktorlar kesiyor,hiçbişey anlamadım bu işten)
D vitaminini 2 yaşına kadar devam dedi.
Eğer bal ev yapımı değilse vermeyin, ne olduğu belli değil dedi.
Böyle işte...bu arada benim minik kuzunun 2 tane daha dişi patladı,11 etti diş sayımız,burnu deseniz sular seller gibi akıyor...

günaydın
dökülüyorum resmen mert bana süper bir anneler günü hediyesi verdi sağolsun, 3 gündür yarım saat uyumadım, alttan bir dişimiz çıktı ama benim de canım çıktı resmen
cumartesi günü urfaya balıklıgöle gittik, çok yoruldum ölüyorum resmen,yatılı misafirim vardı ,annemle kayınvaldeyi anneler günü için aramayı unuttuk biliyormusunuz:78: tam dayaklığız bugün arayıp gönüllerini almaya çalışıcam ama ben olsam çok üzülürdüm
burcu çok sevindim senin adına aranız düzelmiş kocanla

geçmiş olsun canım bronşit olmasına çok şaşırma aylincim, mert ağustos ayında bir gün hafif öksürük yaşadı ertesi gün bronşite çevirdi üstelik ağır antibiyotik ve günde iki kez ilaçlı buharla başladık, bir aydan fazla sürdü iyileşmemiz siz dikkatli olun terletmemeye çalışın keremi,terlerse bakıcısı direk atletini değiştirsin,mendil falan koymasın daha kötü oluyo artık büyüdüler bağışıklıkları daha güçlü hemencecik iyileşir inşallah
flor konusundada çok şaşırdım iyiki vermemişim dedim şimdi içimden
yeni dişleriniz hayırlı olsun, güle güle çürütün

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım, ayakkabıların hepsi çok güzel,ben kinetix ortopedik spor ayakkabı almıştım ilk olarak hala giyiyor ama tabanı biraz kalın bizimkinin, daha ince olmasına dikkat edebilirsin birde ayak bileğini acıtmamasına dikkat edebilirsin

günaydın arkadaşlar:)
biraz mahçubum dün giremedim ..aklım sizdeydi hep ama..
anneler gününüz kutlu olsun..kuzularımızla sağlıllı mutlu uzun bir ömür geçirelim geçirelim...rabbim yokluklarını göstermesin..
hafta sonum süperdi kv annem görümcem....anlayın işte:))
bu gün biraz yoğunum yine de neler olmuş bir bakayım..

Günaydın..
Biraz geç kaldım ama yinede yazmka istiyorum, hepinizin anneler günü kutlu olsun, Rabbim nice anneler günü yaşatsın bizlere meleklerimizle birlikte..

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim, mutluyum, huzurluyum..

Aylincim, flor konusunu bende hem kendi doktorumuza hemde çok yakın bir arkadaşım var kendisi diş hekimi, ona sordum, 2 doktor da kesinlikle flor önermiyor, diş hekimi olan arkadaşım 3 yaşından önce asla vermeyiz, 3 yaşından sonrada gerekiyorsa veririz dedi, bende flor konusunu kapattım böylelikle..

Gülşan, çok güldüm anneleri aramayı unutmuş olmanıza, üzülmüşlerdir eminim, ama telafisi zor birşey değil, sizi anlayışla karşılayacaklardır..
Bu arada gittiğim düğünde kurtlarımı döktüm, çok iyi geldi bana, eşime 2 gündür ''beni diskoya götür'' diyorum, gülüyor o da..

Ata kuzusunun da sünneti hayırlı olsun, zor olmuş ama geçmiş çok şükür..

Bugün biraz yoğun olacam, fırsat bulursam gelirim, unuttuğum kimse varsa affola..

çok geçmiş olsun canım..acil şifa versin..
okurken içim kıyıldı yavruma..artık rahat rahat çişini yapacakmış ama :))zorluğu bu kadar olsun..damatlığını da görün inşallah..
geçmiş olsun keroya...kızma da dr a götürmekte biraz geciktin sanki...7 yaşına kadar falan öksürük çok önemli.her an tıkanabilir ufaklılar allah korusun..acil şifa diliyorum..
bilmişlik yapıyormuşum gibi olmadım umarım.:26:.özgürde bir kez yaşadık bunu o yüzden çok hassasım bu konuda..

hehe tam dayaklıksınız..size dönüşü kötü olabilir..iyice yağla balla gönlünü al ikisinin de..hele önemliyse onlar için:)

GÜNAYDIN ANNELERRRRR
ŞEBNEMCİM ataya çok geçmiş olsun zor geçirmişsiniz biz 40 günlükken yaptırmıştık nasıl olup bittiğini anlamamıştık bile ii etmişim anneler günü sürprizinde güzel olmuş

AYLÜNNN kereme de geçmiş olsun bronşit nasıl bişeyse akşam öksürmüştü sabah doktora götürdüm bronşit dedi yani çok mu çabuk ilerliyo birden çıkıveriyo biz antibiyotik de kullanmak zorunda kalmıştık çok geçmiş olsun burun bizdede felaket hava değişikliği yaramadı kuzulara

ne güzel rüyaymış gerçi bizde haremlik selamlık düğün olmaz ama yemeklerimiz güzeldir hakikaten belki yolunuz düşer gelirsiniz bende ağırlarım sizi ne güzel olur

güzel bir anneler günüydü sabah kahvaltıya anneme gittik öğleden sonra kv ye gittik eve geldik oğluşu yıkadım sonra o uyudu babasıyal bende şekerleme yapalım diye yattık saat 7 idi kalktığımda sabah olmuştu kuzu da hiç uyanmadı sandım bi kere uyanmış babası hemen süt vrmiş uyumuş yani tam 12 saat uyudum buda benim anneler günü hediyem oldu

:78: daha aramadım uyuyorlardır diye ama dayağı hakettik,Allahtan böyle günleri pek önemsemiyorlar, ikisinede urfadan gümüş takımlar falan aldım belki kızgınlıkları geçer

oooh sefam olsun benim yerimede oynasaydın,ben düğünlerde çok oynarım

12 saatmi ben 3 saate razıyım üç gündür urfaya giderken arabada uyuduğum yarım saat bile bana 4 saat gibi geldi çok uykum var çoook

günaydınnn

unutmadan:
kero paşama çok geçmiş olsun hemen atlatır inşallah
mert kuzununda incisi hayırlı olsun biraz zorlanıyor sanırım kolaylıkla çıkarırinşallah
yasemin ve burcucum güzel bi hafta sonu geçirmişsiniz çok sevindim sizin adınıza

bizde çok güzel bi hafta sonu geçirdik cuma günü annemlerde kaldık kardeşimin d.günüydü onu kutladık cumartesi hediyelerini kendisi seçsin diye alışverişe gittik kız kardeşimde vardı biz alış veriş yaparken serhan'la hep babası ilgilendi sen git ben bakarım dedi sonra bişeyler yedik ve serhanı atlı karıncaya trene dönme dolaba bindirdik çok eğlendi bızbızım dönerken arabada hemen uyudu
pazar sabahı kalktık eşim serhanı da giydir ekmek alıp gelelim dedi gittiler kocaman bi çiçekle döndüler sonra babası serhanın cebine koymuş küçük bi kutu ver anneye dedi bızbızımda uzattı bana öpüştük koklaştık sen git ben bakarım demesinin nedeni buymuş meğer kahvaltıdan sonra da gezmeye gittik şansımıza hava güzeldi parka gittik yemek yedik döndük bende bu haftaya çok moralli başladım

Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar.
Haklısınız hemen götür dediniz ama bu çocuk salı gecesi 2 defa falan öksürdü o yüzden çarşamba götürmek istemedim ama perşembe gecede öksürünce yusuf yusuf olduk eşimle.Bizim dr. antibiyotik vermeyen cinsten,bu sefer de tırsıyorum ya geçmezse ya daha da ilerlerse diye.
Bi de 2 diş birden çıkarınca bağışıklığı düştü herhalde kuzumun, gündüzleri huysuzdu biz hastalıktan sandık meğer o da diştenmiş.
Dün akşam yıkarken ilk defa ağladı hem de ne ağlama,acaba hasta olduğu için mi istemedi onu avutmak için kucağıma aldım ve birden üstüme işemeye başladı,korkmasın diye tepki veremeyip işemesinin bitmesini bekledim,eşim tabi gülmekten katıldı.
Gülşan hakikaten unutmakla ayıp etmişsin
Seyhan eşine bir kez daha benden 10 puan
Esin ben de c.tesi bi aferin içtim bayılmışım resmen 9:30da yattım sabah kalktım ikimiz için de güzel bi c.tesi gecesi olmuş

Günaydin...

gec oldu ama ...hepinizin Anneler günü kutlu olsun
Bizde cok güzel bir gün gecirdik...Kuzucuk sabah beni Gam Gam Gam diyerek sarki söyleyerek uyandirdi ve ben kalkana kadar basimda davul caldi...o an bile herseye bedeldi...
Sonra ciktik bol bol gezdik ve yemege gittik, hersey süperdi..

Ata kuzuma cok gecmis olsun, kolay olmamis sünneti.
Yaza Türkiyede bende düsünüyordum ama simdi birden korktum emin degilim :44:

Keremede cok gecmis olsun, hemen atlatir insallah. Doktor antibiyotik yazmadigina göre henüz baslangici demekki. Bizede doktor sadece surup yazmisti ve cok sükür hemen gecti. Yeni dislerinizde hayirli olsun

Gülsancim, Anneler üzülmüstür herhalde ramayi unuttugunuz icin ama eminim siz bunu en güzel sekilde telafi edeceksinizdir.

Ya Fluor konusunda kafam karisti simdi.. :26
Burda dogar dogmaz hastanede veriyorlar ve iki yasina kadar zorunlu tutuyorlar D Vitaminli Fluor.
Bizim zamanimizdada öyleymis, annem banada vermis iki yasina kadar.

Ve iki gündür cücüüm süt icmeye basladi cok sükür fazla icmiyor gerci 60-80 cc arasi anca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…