- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #110.521
Günaydin...
gec oldu ama ...hepinizin Anneler günü kutlu olsun
Bizde cok güzel bir gün gecirdik...Kuzucuk sabah beni Gam Gam Gam diyerek sarki söyleyerek uyandirdi ve ben kalkana kadar basimda davul caldi...o an bile herseye bedeldi...
Sonra ciktik bol bol gezdik ve yemege gittik, hersey süperdi..
Ata kuzuma cok gecmis olsun, kolay olmamis sünneti.
Yaza Türkiyede bende düsünüyordum ama simdi birden korktum emin degilim :44:
Keremede cok gecmis olsun, hemen atlatir insallah. Doktor antibiyotik yazmadigina göre henüz baslangici demekki. Bizede doktor sadece surup yazmisti ve cok sükür hemen gecti. Yeni dislerinizde hayirli olsun
Gülsancim, Anneler üzülmüstür herhalde ramayi unuttugunuz icin ama eminim siz bunu en güzel sekilde telafi edeceksinizdir.
Ya Fluor konusunda kafam karisti simdi.. :26
Burda dogar dogmaz hastanede veriyorlar ve iki yasina kadar zorunlu tutuyorlar D Vitaminli Fluor.
Bizim zamanimizdada öyleymis, annem banada vermis iki yasina kadar.
Ve iki gündür cücüüm süt icmeye basladi cok sükürfazla icmiyor gerci 60-80 cc arasi anca.
yasemin çok hoşsun ..:))oyna tabi..benim bile oynayasım var..kv gitsin göbek atıcam zaten:))
bu gün ne oldu anlamadım.birden sıkıştım ..kan çanağına döndü gözlerim..
Benim kv de bir ay sonra falan yazlığa gidecek, bende esas o zaman göbek atacam :))
Dün bir sürü laf soktum, ayrıca eşimin işsiz olduğunu, bebeğin masraflarını, kredi kartına bir sürü para yatırdığımı, ödenecek faturalar olduğunu, maaşımdan geriye bişey kalmadığını v.s. anlattım, sonrada kendine hediye alması için parayı uzattım, aldı koynuna soktu utanmadan, üstüne birde alacağı şeyin benim verdiğim paradan daha pahalı olduğunu söyledi, gel de delirme şimdi... Ne kadar düşüncesiz, ben biliyordum gerçi o parayı alacağını ama yine de denemek istedim, bir kere daha yanılmadığımı gördüm, o bana bişey almamış her zaman ki gibi..
Benim kv de bir ay sonra falan yazlığa gidecek, bende esas o zaman göbek atacam :))
Dün bir sürü laf soktum, ayrıca eşimin işsiz olduğunu, bebeğin masraflarını, kredi kartına bir sürü para yatırdığımı, ödenecek faturalar olduğunu, maaşımdan geriye bişey kalmadığını v.s. anlattım, sonrada kendine hediye alması için parayı uzattım, aldı koynuna soktu utanmadan, üstüne birde alacağı şeyin benim verdiğim paradan daha pahalı olduğunu söyledi, gel de delirme şimdi... Ne kadar düşüncesiz, ben biliyordum gerçi o parayı alacağını ama yine de denemek istedim, bir kere daha yanılmadığımı gördüm, o bana bişey almamış her zaman ki gibi..
niye böyle bişi yaptın verme para falan hediyede almasın zıkkım zehir olsun o günde ona sürüm sürüm sürüsün ağzı yüzü bi tarafa kaysın içinin pisliği suratından aksınçok dellenmiş gördüm kendimi
Ya vermeseydim, daha beter kudurur acısını çıkarırdı, ben vermesem oğlu durmayacak benim paramla anasına bişeyler alacaktı, alacağı şeyde maaşımın 1/3 yada 1/4 olurdu kesin, verdim ki, laf etmeye hakkım olsun, şimdi utanmadan aldı diye söylenme hakkı bulabiliyorum, daha sonra konuştuğumuzda eşim bile utandı annesinin adına, ileride bunlar kv ye yol-su-elektrik olarak geri dönecek, yine ben kazançlıyım aslında..
İkoş un dişi çıktı diye hediye alacam dedi kv, ne eksiği var diye sordu, bende söyledim, acil olarak alınması gerekenler var v.s. diye, bu hafta üzerinden 4 hafta geçmiş olacak bunu söyleyeli, hala almadı mesela, bunları saydığım zaman verecek cevapları olmayacak.. Ben aldım İkoş un eksiklerini yüzü bile kızarmadı kadının, neden aldın ben alacaktım bile demedi, sanki eşim almış gibi sevindi birde..
Zavallı yaaa, acıyorum O'na..
Ya vermeseydim, daha beter kudurur acısını çıkarırdı, ben vermesem oğlu durmayacak benim paramla anasına bişeyler alacaktı, alacağı şeyde maaşımın 1/3 yada 1/4 olurdu kesin, verdim ki, laf etmeye hakkım olsun, şimdi utanmadan aldı diye söylenme hakkı bulabiliyorum, daha sonra konuştuğumuzda eşim bile utandı annesinin adına, ileride bunlar kv ye yol-su-elektrik olarak geri dönecek, yine ben kazançlıyım aslında..
İkoş un dişi çıktı diye hediye alacam dedi kv, ne eksiği var diye sordu, bende söyledim, acil olarak alınması gerekenler var v.s. diye, bu hafta üzerinden 4 hafta geçmiş olacak bunu söyleyeli, hala almadı mesela, bunları saydığım zaman verecek cevapları olmayacak.. Ben aldım İkoş un eksiklerini yüzü bile kızarmadı kadının, neden aldın ben alacaktım bile demedi, sanki eşim almış gibi sevindi birde..
Zavallı yaaa, acıyorum O'na..
artık ben bu tip şeyler duydugumda şaşırmıyorum,oğlumun doğu mevlüdün de oğluma bana gelen hediyelere k.v. el koydugundan beri biliyorum çok terbiyesiz kendini bilmez acınası insanlar var bu hayatta
yasemin seni okuyunca ben de nasıl gaza geldim ama:))
kendime güldüm valla şimdi:)
Heheheh, o modelden bir tanede bende var işte, İkoşa gelen bebek kıyafetlerine el koydu benimki de, ''başkalarına hediye götürürüm, bu kadar kıyafeti ne yapacak'' diyerek :))
ruh ikizi olmasın bunlar :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?