2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Zeliha dr. eğer yoğurt yiyorsa süt içirmene gerek bile yok,istemiyorsa ısrar etme dedi.Gerçi bizimki seviyor ama sen de yoğurt yiyorsa zorlama çocuğu

selamlar canlar, sadece bi selam verip kaçıcam bugün, işler çook
hasta bebiklere geçmişler olsun ve hepinizin anneler günü kutlu olsun
Sanırım herkes için iyi bir haftasonu olmuş, bizim içinde öyleydi, dolu dolu geçirdik
öpüyorum herkesi, iyi muhabbetler

slmmmmmm.bugüm cok calışmam lassım ama sanki biri beni tutuyo calıstırmamak için..havalardan kesin ve 1 hafta daha böle hava mayıs bitti bitecek yaaaaa...

annemleri ve kayınvaldemleri aradım beyaz yalan söyledim:78: anneler gününü haftaya sanıyodum dünmüş meğer diye başlayıp kutladım onlarda benimkini kutladılar, sende annesin artık seninde anneler günün kutlu olsun dedi anneciklerim mert telefonda şarkılar söyledi büyük annelerine böylece affettirdim kendimi
yeni dişimizi tebrik eden teyzelerimize teşekkür ediyoruz

ayşegül benimde çalışasım yok hiç,burda hava çok sıcak yaz geld:18:i eve gidip yatmak istiyorum
meral hep böyle selam verip kaçıyon, sabahtan beri üç sayfa yazılmış gelde topiğin başında dur biraz iyice serdiler arkadaşlar

Benim yazasım var ama işler yoğun Gülşancım, yoksa burda sizinle birlikte zaman öldürmek hoşuma gidiyor :)))

Heee, düğünde hepinizin yerine oynadım valla, bir ara pistte tek başıma oynuyordum hatta, ipinden kopmuş deli danalar gibi :)))

yasemin çok hoşsun ..:))oyna tabi..benim bile oynayasım var..kv gitsin göbek atıcam zaten:))
bu gün ne oldu anlamadım.birden sıkıştım ..kan çanağına döndü gözlerim..

yasemin çok hoşsun ..:))oyna tabi..benim bile oynayasım var..kv gitsin göbek atıcam zaten:))
bu gün ne oldu anlamadım.birden sıkıştım ..kan çanağına döndü gözlerim..

Benim kv de bir ay sonra falan yazlığa gidecek, bende esas o zaman göbek atacam :))
Dün bir sürü laf soktum, ayrıca eşimin işsiz olduğunu, bebeğin masraflarını, kredi kartına bir sürü para yatırdığımı, ödenecek faturalar olduğunu, maaşımdan geriye bişey kalmadığını v.s. anlattım, sonrada kendine hediye alması için parayı uzattım, aldı koynuna soktu utanmadan, üstüne birde alacağı şeyin benim verdiğim paradan daha pahalı olduğunu söyledi, gel de delirme şimdi... Ne kadar düşüncesiz, ben biliyordum gerçi o parayı alacağını ama yine de denemek istedim, bir kere daha yanılmadığımı gördüm, o bana bişey almamış her zaman ki gibi..

niye böyle bişi yaptın verme para falan hediyede almasın zıkkım zehir olsun o günde ona sürüm sürüm sürüsün ağzı yüzü bi tarafa kaysın içinin pisliği suratından aksınçok dellenmiş gördüm kendimi

sinir oldum ben de şimdi
senin kv yi az çok hatırlıyorum..iklim daha doğmamıştı..
sana da kızdım şimdi.neden veriyorsun para? haketmiyor ki...daha saydıracaktım da iş geldi..:)
5 dk ya dönerim..

Ya vermeseydim, daha beter kudurur acısını çıkarırdı, ben vermesem oğlu durmayacak benim paramla anasına bişeyler alacaktı, alacağı şeyde maaşımın 1/3 yada 1/4 olurdu kesin, verdim ki, laf etmeye hakkım olsun, şimdi utanmadan aldı diye söylenme hakkı bulabiliyorum, daha sonra konuştuğumuzda eşim bile utandı annesinin adına, ileride bunlar kv ye yol-su-elektrik olarak geri dönecek, yine ben kazançlıyım aslında..
İkoş un dişi çıktı diye hediye alacam dedi kv, ne eksiği var diye sordu, bende söyledim, acil olarak alınması gerekenler var v.s. diye, bu hafta üzerinden 4 hafta geçmiş olacak bunu söyleyeli, hala almadı mesela, bunları saydığım zaman verecek cevapları olmayacak.. Ben aldım İkoş un eksiklerini yüzü bile kızarmadı kadının, neden aldın ben alacaktım bile demedi, sanki eşim almış gibi sevindi birde..
Zavallı yaaa, acıyorum O'na..

artık ben bu tip şeyler duydugumda şaşırmıyorum,oğlumun doğu mevlüdün de oğluma bana gelen hediyelere k.v. el koydugundan beri biliyorum çok terbiyesiz kendini bilmez acınası insanlar var bu hayatta

HAKLISIN O ZAMAN..kendini düşünerek davran canım.çok etik olmasa da hin fikirli olup öyle davranmak gerek bunlara..
bu gün çok feciydi..konuşasım da var..kocam küçük örümcekle beraber geliyormuş.beni almak asıl amaç değil tabee..bi yere gidip makine alacaklar beni alayım mı dönüştemi alayım diyor..dün sinir oldum..herkese bir oda verdim.görümceğe salon kaldı..sabah saat 11.30 oldu hala yatağını toğlamadı..gittim ben topladım artık..bu küçük de değil.21 yasında ünv. de okuyor..nasıl sinir oldum nasıl.bir de evde cam açamıyorum donuyoruzz çok soğukk diyorlar evimin içituhaf kokuyo ben açıyom annem acıyo kv kapatıyo..afyon cok sıcak ya antalya soğuk geldi onlara

artık ben bu tip şeyler duydugumda şaşırmıyorum,oğlumun doğu mevlüdün de oğluma bana gelen hediyelere k.v. el koydugundan beri biliyorum çok terbiyesiz kendini bilmez acınası insanlar var bu hayatta

Heheheh, o modelden bir tanede bende var işte, İkoşa gelen bebek kıyafetlerine el koydu benimki de, ''başkalarına hediye götürürüm, bu kadar kıyafeti ne yapacak'' diyerek :))

Son düzenleme:
yasemin seni okuyunca ben de nasıl gaza geldim ama:))
kendime güldüm valla şimdi:)

Amann, boşver arada böyle kv-görümcek çekiştirmesi zevkli oluyor yahuu..
Sadece kendi başında olmadığını başkalarında da olabildiğini bilmek bile rahatlatıyor insanı..
21 yaşındaki küçücük görümcek ten yatağını toplamasını beklemen hata olmuş, yazık daha çok küçük ne bilsin öyle görgü kurallarını ayol, annesi öğretir daha, şimdiye kadar öğretmemiş ama :)))

Ne makinası alacaklarsa sende git yanlarında, yalnız bırakma sakın, ben her şeyin içinde bulunmaya gayret gösteriyorum ki, benden gizli iş çevirmesinler diye :)))

demi..dedikodu insanı rahatlatan bişey..:))
amaann ne cevirirlerse cevirsinler valla tınnn...
benden uzak olsunlar da..zaten kısmet olursa çok daha uzaklara gideceğiz:)) ha deyince gelemeyecekler:))

bişey dedim de burda yazamıyorum şimdi....
akşam olduu yinee..yarının daha güzel daha az iş olan vbir gün olmasını umuyorum..

hepinizi öpeyrumm bebişleri benim yerime de öpün olurmu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…